Αποστολέας Θέμα: Νέος με ερωτήσεις  (Αναγνώστηκε 17263 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Panais

• Δεκανέας
  • *
Νέος με ερωτήσεις
« στις: 27 Μαΐου, 2011, 18:34:17 »
Καλησπέρα λέγομαι Πάνος και είμαι νέος στον τομέα του airsoft και όπως είναι φυσικό έχω κάποιες απορίες που ίσως μπορείτε να βοηθήσετε.Μου αρέσουν 2 αεροβόλα το M4A1 με 330fps και το ΑΚ-47 με 380fps.Η απορία είναι η εξής αυτά τα 50fps κάνουν μεγάλη διαφορά?Κατά δεύτερον μπορώ να παίξω και με τα 2 σε urban και woodland ή ακόμα και CQB ?

Αναμένω τον διαφωτισμό σας  ;D

Αποσυνδεδεμένος The End

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Νέος με ερωτήσεις
« Απάντηση #1 στις: 27 Μαΐου, 2011, 19:21:02 »
γεια σ φιλε μ κ καλος ηρθες,η διαφορα δεν ειναι πολυ μεγαλη παρολα αυτα με το ΑΚ δε θα μπορεις να παιξεις στην αθηνα,αν εισαι απο εκει,γιατι τα ορια ειναι μεχρι 344φπσ ουτε 1 παραπανω!!!τωρα σε οτι αφορα σε μαχη πολης η δασους για μενα παιζει ρολο κ το μεγεθος του οπλου ας πουμε σε κτηρια θες πιο μικρο κ ευελικτο οπλο,τωρα επειδη τα ορια στην αθηνα ειναι συγκεκριμενα αν βρεις κατι στα 320-330 θα εισαι παντου καλυμμενος αφου ολοι θα εχουν πανω κατω τα ιδια ορια στα οπλα τους,μετα συμαντικο κεφαλαιο ειναι τα λεφτα που διαθετεις κ τελος οπως θα σ πουνε κ αλλοι πανε στα μαγαζια πιασε το οπλο βαλτο πανω σ κ δες τι σε βολευει.εγω πχ εχω μ4.επισης τα μ4 εχουν πολλα κιτ για εξωτερικη βελτιωση διοπτρες λειζερ κλπ κλπ,ελπιζω να βοηθησα!!
ΕΩΣ ΑΝ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΠΡΟΠΕΣΕΙΝ...

Αποσυνδεδεμένος Panais

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 27 Μαΐου, 2011, 19:29:04 »
Ευχαριστώ για την απάντηση με την πρώτη ευκαιρία θα πάω σε μαγαζί να τα δοκιμάσω live .
Και κάτι άλλο είδα μπορείς να κατεβάσεις το fps στα αεροβόλα.Σε περίπτωση που το ΑΚ ή οποιαδήποτε άλλο μοντέλο το έκανα 330 ( εντώς ορίων)
θα μπορούσα τότε να πάρω μέρος ?
« Τελευταία τροποποίηση: 27 Μαΐου, 2011, 19:32:08 από Panais »

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #3 στις: 27 Μαΐου, 2011, 20:01:29 »
Καλησπέρα λέγομαι Πάνος και είμαι νέος στον τομέα του airsoft και όπως είναι φυσικό έχω κάποιες απορίες που ίσως μπορείτε να βοηθήσετε.Μου αρέσουν 2 αεροβόλα το M4A1 με 330fps και το ΑΚ-47 με 380fps.Η απορία είναι η εξής αυτά τα 50fps κάνουν μεγάλη διαφορά?Κατά δεύτερον μπορώ να παίξω και με τα 2 σε urban και woodland ή ακόμα και CQB ?

Αναμένω τον διαφωτισμό σας  ;D
αν σου αρεσει το Μ4Α1 εισαι μια χαρα παντου..φαντασου οτι εχω ΜP5 στα290 και παει μακρια οσο
ενα 400αρι λογω καλου hop up.
δεν παιζουν ρολο τα fps

Αποσυνδεδεμένος Panais

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #4 στις: 27 Μαΐου, 2011, 20:05:39 »
Ευχαριστώ και πάλι.
« Τελευταία τροποποίηση: 27 Μαΐου, 2011, 20:10:28 από Panais »

Αποσυνδεδεμένος Panais

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #5 στις: 28 Μαΐου, 2011, 14:53:34 »
Ξέρει κανείς αν υπάρχει airsoft μαγαζί στην Πάτρα ώστε να μην τρέχω στην Αθήνα ?

Αποσυνδεδεμένος The End

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #6 στις: 29 Μαΐου, 2011, 11:07:42 »
υποβαθμηση μπορεις να κανεις στο μαγαζι απευθειας που θα αγορασεις το οπλο,γενικα γα να συμμετεχεις πρεπει να εισαι πανω απο 18 ετων το οπλο σ να ειναι εντος οριων οπου για αθηνα ειναι 344,για πατρα ισως ειναι διαφορετικα ψαξτο για να μ κανεις τζαμπα υποβαθμηση και τελος να εχεις τουλαχ ενα καλο ζευγαρι προστατευτικα γυαλια κ μετα απο εκει κ περα μπες σε ενα σεναριο να δεις αναλυτικα τους κανονες ασφαλειας για τη συμμετοχη σ.οσο για πατρα καποιος που ειναι απο εκει αν ξερει ας απαντησει!!!
ΕΩΣ ΑΝ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΠΡΟΠΕΣΕΙΝ...

Αποσυνδεδεμένος mixalis

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #7 στις: 16 Αυγούστου, 2011, 17:55:15 »
καλυτερα το πρωτο γιατι δε θα μπορεσεις να παιξεις σε παιχνιδι airsoft , αλλα το AK ειναι κορυφη