Αποστολέας Θέμα: AEG - GAS  (Αναγνώστηκε 16676 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Apostolis

• Λοχίας
  • *
AEG - GAS
« στις: 31 Ιουλίου, 2011, 13:16:08 »
Ήθελα να ρωτήσω σε θέμα οικονομίας ένα όπλο μπαταρίας είναι πιο οικονομικό από ένα όπλο αερίου?  :)

Αποσυνδεδεμένος remali

• Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: AEG - GAS
« Απάντηση #1 στις: 31 Ιουλίου, 2011, 21:15:27 »
Καλως ηρθες στην παρεα μας φιλε.Το κοστος ειναι μεγαλυτερο στα οπλα αεριου.AEG θα βρεις απο αξιοπιστα απο 200 ευρω + 50 για μπαταρια και φορτηστη.Οι γεμιστηρες ειναι σαφως πιο οικονομικες (οι αεριου εχουν απο 50+). Και θα εχεις και το κοστος του αεριου. Τωρα δεν θα μπω σε χωραφια αληθοφανειας γιατι σαφως τα αεριου ειναι αρκετα σκαλια επανω αλλα οχι παντα...βεβαια σε αυτο τον τομεα υπαρχουν αλλοι πιο εμειροι απο εμενα.... ;)

Αποσυνδεδεμένος Apostolis

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 31 Ιουλίου, 2011, 23:09:11 »
Γεια χαρά !!  ;)  Έχω ένα όπλο αερίου και θέλω τώρα να πάρω AEG και ξέρω ότι τ όπλο αερίου έχει μεν περισσότερο ρεαλισμό σαν όπλο απλά έχει πολλά μείον σε θέμα οικονομίας. Ευχαριστώ για την απάντηση σου ήθελα ν πάρω μια 2η γνώμη για αυτό το θέμα  ;) 

Αποσυνδεδεμένος Crimsonhell

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #3 στις: 01 Αυγούστου, 2011, 19:25:31 »
Δεν ειναι παντα θεμα αεριου. ενα aeg (κατα την γνωμη μου παντα) ειναι πιο οικονομικο και απ αλλες πλευρες. τα GΒΒ εχουν εναν καποιο ρεαλισμο (μικροτεροι γεμιστιρες, μια καποια ανακρουση πιο δυνατο ηχο, ρεαλιστικοτερο κλειστρο κτλ) αλλα εχουν και ενα Α' κοστος συντηρησης. Θελουν πιο προσεκτικη συντηρηση να εχεις παντα διαθεσιμα ανταλακτικα γιατι πολλα μπορουν να παν στραβα....κτλ.....

Αν και η εμπειρια μου απ το WE Scar-H δεν μπορω να πω οτι συγκρινεται με αυτη τον AEG οπως αυτη τη στιγμη εχουμε επιλεξει να παιζουμε δεν νομιζω οτι θα το χρησιμοποιούσα καθε κυριακη. Γιατι οταν ο "αντιπαλος" σε κυριολεκτικα ψεκαζει με τον σουπερ hi-cap γεμιστηρα τον 500+ bb's δεν προκειται να ανταπεξελθεις με της 30 μπιλιες π σου προσφερει ο γεμιστηρας ενος GBB. Συμφωνω υπαρχουν τροποι αλλα δεν ειναι παντα ευκολο και οχι για ολους.

Αποσυνδεδεμένος mixalis

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #4 στις: 01 Αυγούστου, 2011, 23:10:11 »
καλυτερα να μαζεψεις σιγα-σιγα καποια χρηματα και τοτε να παρεις ενα μεταλλικο αεριου παρα να παρεις ενα φτηνο πλαστικο και να σου χαλασει!  ;)

Αποσυνδεδεμένος remali

• Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #5 στις: 02 Αυγούστου, 2011, 01:25:58 »
καλυτερα να μαζεψεις σιγα-σιγα καποια χρηματα και τοτε να παρεις ενα μεταλλικο αεριου παρα να παρεις ενα φτηνο πλαστικο και να σου χαλασει!  ;)

θεωρεις οτι τα αεριου δεν χαλανε? τα aeg βγαινουν και με μεταλικο σωμα αλλα δεν εχει να κανει με την αξιοπιστια του gearbox που εχει ενα καρο μερη μεσα του που αν ειναι σωστα τοποθετημενα και αξιοπιστης προελευσης τα καθιστα σκυλια... Το θεμα ομως του παλικαριου δεν ειναι τοσο η αξιοπιστια αλλα το κοστος.Οποτε μην ξεφευγουμε απο το θεμα.

Αποσυνδεδεμένος mixalis

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #6 στις: 11 Αυγούστου, 2011, 21:01:12 »
αν ειναι ετσι τοτε ενταξει