Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

• Operation: Sniper Elite - ΕΛΕΥΣΙΝΑ: 16 Οκτωβρίου, 2011

Αποστολέας Θέμα: 16/10/2011 Operation: "Sniper Elite" - ΕΛΕΥΣΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 178597 φορές)

Αποσυνδεδεμένος BladeGT

• Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: 16/10/2011 Operation: "Sniper Elite" - ΕΛΕΥΣΙΝΑ
« Απάντηση #120 στις: 17 Οκτωβρίου, 2011, 01:09:00 »
Double post- Delete
« Τελευταία τροποποίηση: 17 Οκτωβρίου, 2011, 01:17:02 από BladeGT »

Αποσυνδεδεμένος BladeGT

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #121 στις: 17 Οκτωβρίου, 2011, 01:16:35 »
ρε salamine13 ... σαματις τον πληρωνουμε κι ολας για να το κανει? Να πεις οτι επαιζε για να το χαρει κι ολας...
Ενας ανθρωπος η μια ομαδα ανθρωπων καθισαν στο **λοκρυο και προσπαθησαν να διοργανωσουν καποιο παιχνιδι για να περασουμε καλα ΕΜΕΙΣ! Γιατι αυτοι ουτε παιξαν για να πεις οτι θα παιχτει ενα παιχνιδι οπως ΕΓΩ το θελω και θα παιξω και γω να το χαρω! Μονο οργανωναν το κατα δυναμην!
Η αλλη η κοπελα (Σοφια νομιζω τη λενε) Επαιζε την γιατρεσα και εκτος απτο κρυο στην αρχη εφαγε και ολη τη μποχα στο πρωτο Τολ για να εχουμε εμεις να το παιζουμε τραυματιες!
Τα τοιχον λαθη λοιπον που σεε οοοολα τα σεναρια συμβαινουν δεν μπορεις να τα καταλογιζεις και να κατακρινεις.. Μονο μπορεις να τα σημειωσεις να τα πεις με ευγενικο τροπο ωστε την επομενη φορα να προσεχθουν περισσοτερο.Να δουμε τι λαθη γινονται και να τα διορθωνουμε οσο γινεται!
Δεν γινεται να πεταμε κατηγοριες τωρα απο δω κι απο κει ετσι .. Ειδικα σε ενα ατομο σαν το Λεωνιδα που τουλαχιστον 8 μηνες που παιζω εγω βλεπω οτι προσπαθει συνεχεια με τα παιχνιδια! Στο κατω κατω αν δεν πειθει η δεν αρεσει σε καποιον ας μην ερθει στο παιχνιδι του! Και το οτι αργει να ξεκινησει τουλαχιστον για σημερα περα της βροχης και διαφορες συνθηκες δυσκολες, Ξαφνικα βρεθηκε εκει που περιμεναμε 150 ατομα με πολυ λιγοτερα χωρις να το εχουν ανακοινωσει περα απο οτι διαβασα 2-3-4 ατομα?!! Πολλοι οπως και εγω δεν ηρθαμε ΝΤΑΝ 8 η ωρα (Κ αυτο γιατι εγω ηθελα να μαι 8 εκει αλλα λεει το αλλο το παιδι που ειχαμε παρεα λεει σιγα μην ειναι εκει 8 κανενας η να χουν μαζευτει...) Εκει ας πουμε ειναι ενα λαθος που επρεπε να τονιστει οτι παιδια 8 νταν να ειστε εκει... ΑΝ ερχεσαι οπως κ αλλοι ηρθαν 10 και κατι πως να ξεκινησει το παιχνιδι στην ωρα του? Η να πει ο διοργανωτης παιδια...αντε σπιτακια σας ξεκινησαμε τωρα και να τον βγαλουμε ο κακος Χ,Ψ Λεωνιδας που δεν μας παιζει...

Αποσυνδεδεμένος giwrgoslg

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #122 στις: 17 Οκτωβρίου, 2011, 01:17:09 »
παρολο τις ελλειψεις στο yellow team καναμε καλη δουλεια εστω κ ετσι μπραβο στη καλη συνεργασια παιδια ωραιο το παιχνιδι "υπομονης"!!!!!μπραβο LEO !!

Αποσυνδεδεμένος KRATOS

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #123 στις: 17 Οκτωβρίου, 2011, 01:29:47 »
καλησπερα !!!  οντως ηταν κατι το διαφορετικο και μπραβο σε ολους που πηραν μερος!!!!!!!!!!!!!!!!!

και ναι μαζεψαμε κρυο και βροχη ...αλλα η εμπειρια ειναι αυτη που μενει...με εναν ζεστο καφε μετα ...ολα μια χαρα!!! ;D ;D ;D ;D
καλη εβδομαδα σε ολους!

Iskios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #124 στις: 17 Οκτωβρίου, 2011, 09:33:11 »
Όλα είναι μια αλυσίδα:

Έναρξη σχεδόν 1 ώρα αργότερα:
Πολλοι οπως και εγω δεν ηρθαμε ΝΤΑΝ 8 η ωρα (Κ αυτο γιατι εγω ηθελα να μαι 8 εκει αλλα λεει το αλλο το παιδι που ειχαμε παρεα λεει σιγα μην ειναι εκει 8 κανενας η να χουν μαζευτει...)

Αποτέλεσμα:
Όπως στο τέλος του παιχνιδιού όπου ομάδα ακροβολιστών ζήταγε οδηγίες το τι να κάνει  αφού πλέον οι περισσότεροι έπαιζαν μπίλιες αδιαφορώντας για τον σκοπό του παιχνιδιού.

Εγώ θα συγχαρώ την διοργάνωση (Leonardo, TΑΛΩΝ & λοιπούς) γιατί είναι φιλόδοξη και τολμηρή...

Επίσης θα πρότεινα στο επόμενο σενάριο/παιχνίδι όσοι δεν είναι στην ώρα τους να πάνε σπίτια τους και ο λόγος απλός: ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ

@ Salamine
Ο κάθε παίκτης έχει το δικαίωμα να αποχωρίσει εφόσον η έναρξη καθυστερεί πέρα των λογικών ορίων, κανένας όμως δεν έχει δικαίωμα να κατακρίνει μια προσπάθεια κάποιου που διοργανώνει ένα free public παιχνίδι.

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ σε όλες και όλους !

Αποσυνδεδεμένος Sierraxray

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #125 στις: 17 Οκτωβρίου, 2011, 09:56:39 »
Παρά το ότι δεν βόλευε τους Snipers ο καιρός, όπως προείπα, εμένα μου άρεσε και μου θύμισε ατελείωτα περίπολα και εφόδους στο στρατό... ΛΟΛΟΛ (αρχίζω και διακρίνω τάσεις μαζοχισμού πάνω μου... ν'αρχίσω ν'ανησυχώ?) ???
"O ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα"  - Goya

Αποσυνδεδεμένος Mike

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #126 στις: 17 Οκτωβρίου, 2011, 10:04:12 »
Καλημέρα και από εμένα. Ευχαριστούμε για το παιχνίδι! Αν και ο καιρός πήγε να μας το χαλάσει, το προλάβα οριακά τελικά

Αποσυνδεδεμένος BladeGT

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #127 στις: 17 Οκτωβρίου, 2011, 11:13:54 »
iskios +1 εβαλα και τον εαυτο μου στο οτι εκανα χαζομαρα γιατι ακουσα τον αλλον. Απλα αυτο ειπα αλλη φορα να τονιζεται οτι αυστηρα  προσελευση στις Χ ωρα γιατι χρειαζομαστε Χ χρονο για να προετοιμασουμε τα παντα για να ξεκινησομε στην ωρα μας!

Αποσυνδεδεμένος Horus

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #128 στις: 17 Οκτωβρίου, 2011, 11:36:21 »
καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους!

με τη σειρα μου και εκ μερους της ομαδας, θα ηθελα να ευχαριστησω τον Leonardo και ολα τα παιδια που βοηθησαν στη διοργανωση καθως και τους συμπαιχτες και αντιπαλους που με τον τροπο τους βοηθησαν να γινει ενα καλο παιχνιδι παρα τις οποιες αντιξοοτητες! 

σαν sniper δυστυχως ο καιρος δεν μας βοηθησε και τα gullie μας αποδειχτηκαν λιγοτερο αποτελεσματικα και ανθεκτικα απο οσο περιμεναμε!
(τις επομενες μερες ομως θα αναζητησουμε αλλα υλικα για να τα φτιαξουμε ακομα καλυτερα για το επομενο παιχνιδι!!)

Αποσυνδεδεμένος RIPPER_01

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #129 στις: 17 Οκτωβρίου, 2011, 13:10:41 »
καλησπερα και καλη βδομαδα
πολλα μπραβο στο λεο για το χθεσινο παιχνιδι και στα παιδια που ηταν εκει.

Αποσυνδεδεμένος leonardo sunbird

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #130 στις: 17 Οκτωβρίου, 2011, 14:27:22 »
EΥΧΑΡΙΣΤΩ :

Τους SANDMEN που ήρθαν από της 7 το πρωι να στήσουν τις σκηνές που τους ζήτησα
οι οποίες λίγο ακόμα και θα τις βρίσκαμε στην Κόρινθο.
(Ελπίζω να μην έγινε κάποια ζημιά)

Τον ΤΑΛΩΝ που με βοήθησε στο Κ.ΕΠΙΚ. και στα υλικά που του ζήτησα να φέρει.

Τον SPARTAN από τους STALKERS που το πήγαμε παρέα σερί και κάθησε να ράψει τα Medic Patches
και το αλεξίπτωτο που προσέφερε ... όχι μόνο δε το στήσαμε (ευτυχως που δε μας πήρε ο αέρας στην κορυφή του βουνού)
αλλά καταστράφηκε απο τη οργή του Αιόλου.

Τα κορίτσια ΣΠΥΡ & ΣΟΦ που αποδείχθηκαν περισσότερο αντράκια απο τα real αντράκια.

Toν Firestriker  για το δύχτι που μου προσέφερε.

και ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ
που περευρέθησαν στο παιχνίδι και κάτω απο αντίξοες συνθήκες
απέδειξαν ότι είναι ΑΝΔΡΕΣ έτοιμοι για Airsoft
.

Εντυπωσιαστηκα από την προσωπική δουλειά των Snipers που κατασκευασαν μόνοι τους, ΕΚΠΛΗΤΙΚΕΣ στολές.

Αυτά τα ολίγα......  :)

αααα και κατι που ξέχασα......

πριν ενά μιση μήνα αναρτήθηκε το εξής........

" Το παιχνίδι απευθύνεται σε ομάδες και παίκτες που:

οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν:

στη χρονική διάρκεια του παιχνιδιού,
στο βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιου,
στην ομαδικότητα,
στην επικοινωνια,
θα υπάρχει περιορισμός bbs (θα υπάρχουν όμως ammunition points)
σε role playing σενάριο (σουρπραϊζ...  για μερικους  )
Medic (θα υπάρχουν και Hospital Points -οχι respawn)
Μεταφορά τραυματιών
Αιχμαλώτιση, φύλαξη, μεταφορά και φυλάκιση αντιπάλων
Υπομονή
Αντοχές και όρεξη για ένα καλό παιχνίδι. "

Φχατό πολύ...Γεια σας...

Καλή Εβδομάδα σε όλους....... ;)

Αποσυνδεδεμένος salamine153

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #131 στις: 17 Οκτωβρίου, 2011, 15:25:18 »
Καλη εβδομαδα και σε σενα φιλε Λεοναρδο, περαστηκα κιολας)

- Ταλων: Δεν ειμαι κολλημενος με το CLEAR SKY, απλα δεν ειναι σωστο να εχουν εξαρχης τα σεναρια τετοια δομη, ωστε να ειναι σιγουρο οτι καποιοι παικτες δεν θα περασουν καλα (ομαδα SEAL στο CLEAR SKY). Το οτι ο Λεοναρδο ηρθε ενω ηταν αρρωστος, μεγαλο μπραβω του, αλλα τους υπολοιπους αυτο σε τι επρεπε να βοηθησει; Δηλαδη θελεις να πεις οτι ενας αρρωστος διοργανωτης ειναι πιο αποδωτικος;; Κυριως, ποια σχεση εχει αυτο με μας που ειμασταν στη βροχη και στον ανεμο και οχι στο τολλ; Πανω απο δυο ωρες κατσαμε ετσι χωρις να κανουμε τιποτα και χωρις να δουμε κανεναν αλλο παικτη πουθενα, μονο μετα το περας της πρωτης ωρας μεσα στη βροχη, φανηκε επιτελους καποιος ζωντανος ανθρωπος, σκοπευτης και αυτος. Οταν ειπαμε οτι ενταξη, ναπαναγα, παμε να παιξουμε death match με οποιον βρουμε, παλι δεν βρηκαμε κανεναν. Τρομερο παιχνιδι, τι να σου πω.
 - BladeGT: Φιλαρακι, αμα θα εχει 10 παιχνιδια καθε φορα, ισως και να μην ερθω στο δικο σας, απλα δεν εχω επιλογη. Η κοπελα, που βασικα μπραβο της που ηρθε, ηταν στη βροχη και στον αερα και αυτη; ολα τα σκατα ειναι στο τελευταιο τολλ και οχι στο πρωτο, εκτως και αν τα μεταφερατε για τις αναγκες του παιχνιδιου.
 Κυριως ρε παιδια, γιατι προσβαλλεστε συνεχεια οταν εγω ΤΑ ΛΕΩ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ; Τοσο δυσκολο ειναι να τα λαμβανετε υπ οψην και να μην επαναλαμβανονται καθε φορα τα ιδια λαθη; Και κατι αλλο - για μενα το να ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙ ο διοργανωτης ΔΕΝ ειναι κατορθωμα. Οι διοργανωτες πρεπει να παιζουν και οι ιδιοι και να μπαινουν αξιωματικοι και ομαδαρχεις, προκειμενου να κατευθηνουν εκεινη τη πλευρα που χρειαζεται τη περισσοτερη πρωτοβουλια και σθενος για να πετυχει το στοχο της, δηλαδη πχ στο CLEAR SKY οι EDGE θα επρεπε να μπουν αξιωματικοι των SEAL. Ετσι ειναι το σωστο. Μεχρι να το καταλαβετε, η λιστα με τα επικα φιασκα θα μαγαλωνει συνεχεια.
Δεν μπορεις να σταματησεις την ελευθερια

Αποσυνδεδεμένος leonardo sunbird

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #132 στις: 17 Οκτωβρίου, 2011, 15:51:28 »
Καλη εβδομαδα και σε σενα φιλε Λεοναρδο, περαστηκα κιολας)

- Ταλων: Δεν ειμαι κολλημενος με το CLEAR SKY, απλα δεν ειναι σωστο να εχουν εξαρχης τα σεναρια τετοια δομη, ωστε να ειναι σιγουρο οτι καποιοι παικτες δεν θα περασουν καλα (ομαδα SEAL στο CLEAR SKY). Το οτι ο Λεοναρδο ηρθε ενω ηταν αρρωστος, μεγαλο μπραβω του, αλλα τους υπολοιπους αυτο σε τι επρεπε να βοηθησει; Δηλαδη θελεις να πεις οτι ενας αρρωστος διοργανωτης ειναι πιο αποδωτικος;; Κυριως, ποια σχεση εχει αυτο με μας που ειμασταν στη βροχη και στον ανεμο και οχι στο τολλ; Πανω απο δυο ωρες κατσαμε ετσι χωρις να κανουμε τιποτα και χωρις να δουμε κανεναν αλλο παικτη πουθενα, μονο μετα το περας της πρωτης ωρας μεσα στη βροχη, φανηκε επιτελους καποιος ζωντανος ανθρωπος, σκοπευτης και αυτος. Οταν ειπαμε οτι ενταξη, ναπαναγα, παμε να παιξουμε death match με οποιον βρουμε, παλι δεν βρηκαμε κανεναν. Τρομερο παιχνιδι, τι να σου πω.
 - BladeGT: Φιλαρακι, αμα θα εχει 10 παιχνιδια καθε φορα, ισως και να μην ερθω στο δικο σας, απλα δεν εχω επιλογη. Η κοπελα, που βασικα μπραβο της που ηρθε, ηταν στη βροχη και στον αερα και αυτη; ολα τα σκατα ειναι στο τελευταιο τολλ και οχι στο πρωτο, εκτως και αν τα μεταφερατε για τις αναγκες του παιχνιδιου.
 Κυριως ρε παιδια, γιατι προσβαλλεστε συνεχεια οταν εγω ΤΑ ΛΕΩ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ; Τοσο δυσκολο ειναι να τα λαμβανετε υπ οψην και να μην επαναλαμβανονται καθε φορα τα ιδια λαθη; Και κατι αλλο - για μενα το να ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙ ο διοργανωτης ΔΕΝ ειναι κατορθωμα. Οι διοργανωτες πρεπει να παιζουν και οι ιδιοι και να μπαινουν αξιωματικοι και ομαδαρχεις, προκειμενου να κατευθηνουν εκεινη τη πλευρα που χρειαζεται τη περισσοτερη πρωτοβουλια και σθενος για να πετυχει το στοχο της, δηλαδη πχ στο CLEAR SKY οι EDGE θα επρεπε να μπουν αξιωματικοι των SEAL. Ετσι ειναι το σωστο. Μεχρι να το καταλαβετε, η λιστα με τα επικα φιασκα θα μαγαλωνει συνεχεια.

Η σιωπή είναι αποδοχή.... το να σου απαντήσω χαμένος χρόνος......
όμως, έκανες ένα τεράστιο λάθος ..που με αναγκάζει να σου απαντήσω..... κάτι που δεν ήθελα και δε θέλω να μπαίνω σε αντιπαραθέσεις..

Δε μου λες ρε Γιαννάκη ..... το σενάριο τι τίτλο΄είχε?  αν το έχεις διαβάσει
τι ορους είχε;;; αν τους έχεις διαβάσει.....

Οι Snipers ήταν το κλειδί του παιχνιδιού.
Να έρθετε, να ντυθείτε, να σας μιλήσω , να πάρετε θέσεις ....΄

ΕΣΥ ΤΙ ΩΡΑ ΗΡΘΕΣ ;;;
ΜΠΟΡΕΪΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ;;;
και την ώρα που έφυγες.....

ΑΥΤΑ ΔΕ ΤΑ ΛΕΣ ....... ετσι για να τα λέμε όπως είναι.

10 παρά ηρθες και 11:30 έφυγες/φύγατε .......
αϊντε μην πω κανα επίθετο σήμερα και δε το επιτρέπει η ανατροφή μου και η καταγωγη μου.....

Και τελειώνω υπενθυμίζοντας....ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ.

ΤΕΛΟΣ.

Τώρα  γράψε/γράψτε ότι γουστάρετε.

bye bye.......... (smoke)
« Τελευταία τροποποίηση: 17 Οκτωβρίου, 2011, 15:54:19 από leonardo sunbird »

Αποσυνδεδεμένος eversman

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #133 στις: 17 Οκτωβρίου, 2011, 15:54:48 »
Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" ,από τους Bravo3Zero,στον Λεωνίδα και σε όσους  βοήθησαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο,στο χθεσινό παιχνίδι.
Ήταν ωραίο που είδαμε φίλους,βραχήκαμε / κρυώσαμε μαζί τους και ανταλλάξαμε απόψεις "σφαιρικού περιεχομένου"!
Καλή εβδομάδα σε όλους.

Operational Detachment - Airsoft 516
O.D.A. 516

Αποσυνδεδεμένος salamine153

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #134 στις: 17 Οκτωβρίου, 2011, 16:48:15 »
ΕΣΥ ΤΙ ΩΡΑ ΗΡΘΕΣ ;;;
ΜΠΟΡΕΪΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ;;;
και την ώρα που έφυγες.....

ΑΥΤΑ ΔΕ ΤΑ ΛΕΣ ....... ετσι για να τα λέμε όπως είναι.

10 παρά ηρθες και 11:30 έφυγες/φύγατε .......
αϊντε μην πω κανα επίθετο σήμερα και δε το επιτρέπει η ανατροφή μου και η καταγωγη μου.....

Και τελειώνω υπενθυμίζοντας....ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ.

ΤΕΛΟΣ.

Τώρα  γράψε/γράψτε ότι γουστάρετε.

bye bye.......... (smoke)
Λεοναρδο, δεν εχω γραψει και τιποτα επικριτικο για σενα για να δικαιολογηται τετοια αντιδραση, ολο "καλη ευδομαδα", "μπραβο" και "περαστηκα" σου εγραψα. Διαβασα πολυ προσεκτικα το σεναριο και εφερα και ολα τα απαιτουμενα πραγματα. Ηρθα 9.20 και εφυγα 11.50 περιππου γιατι ηταν στις 12.12 το τρενο στη Μαγουλα. Ειχες τον αριθμο του κινητου μου οποτε μπορουσες να με ενημερωσεις αν εκρινες οτι δεν κανω καλα κατι στην αρχη. Η δε υπογραφη σου δεν νομιζω να ταιριαζει στη περιπτωση καθως δεν μπορει να ειναι σεβαστη μια απαιτηση τυπου "πηγαινε εκει - δεν ξερω που, φερε μου αυτο - δεν ξερω ο ιδιος τι".
Δεν μπορεις να σταματησεις την ελευθερια