Καλη εβδομαδα και σε σενα φιλε Λεοναρδο, περαστηκα κιολας)
- Ταλων: Δεν ειμαι κολλημενος με το CLEAR SKY, απλα δεν ειναι σωστο να εχουν εξαρχης τα σεναρια τετοια δομη, ωστε να ειναι σιγουρο οτι καποιοι παικτες δεν θα περασουν καλα (ομαδα SEAL στο CLEAR SKY). Το οτι ο Λεοναρδο ηρθε ενω ηταν αρρωστος, μεγαλο μπραβω του, αλλα τους υπολοιπους αυτο σε τι επρεπε να βοηθησει; Δηλαδη θελεις να πεις οτι ενας αρρωστος διοργανωτης ειναι πιο αποδωτικος;; Κυριως, ποια σχεση εχει αυτο με μας που ειμασταν στη βροχη και στον ανεμο και οχι στο τολλ; Πανω απο δυο ωρες κατσαμε ετσι χωρις να κανουμε τιποτα και χωρις να δουμε κανεναν αλλο παικτη πουθενα, μονο μετα το περας της πρωτης ωρας μεσα στη βροχη, φανηκε επιτελους καποιος ζωντανος ανθρωπος, σκοπευτης και αυτος. Οταν ειπαμε οτι ενταξη, ναπαναγα, παμε να παιξουμε death match με οποιον βρουμε, παλι δεν βρηκαμε κανεναν. Τρομερο παιχνιδι, τι να σου πω.
- BladeGT: Φιλαρακι, αμα θα εχει 10 παιχνιδια καθε φορα, ισως και να μην ερθω στο δικο σας, απλα δεν εχω επιλογη. Η κοπελα, που βασικα μπραβο της που ηρθε, ηταν στη βροχη και στον αερα και αυτη; ολα τα σκατα ειναι στο τελευταιο τολλ και οχι στο πρωτο, εκτως και αν τα μεταφερατε για τις αναγκες του παιχνιδιου.
Κυριως ρε παιδια, γιατι προσβαλλεστε συνεχεια οταν εγω ΤΑ ΛΕΩ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ; Τοσο δυσκολο ειναι να τα λαμβανετε υπ οψην και να μην επαναλαμβανονται καθε φορα τα ιδια λαθη; Και κατι αλλο - για μενα το να ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙ ο διοργανωτης ΔΕΝ ειναι κατορθωμα. Οι διοργανωτες πρεπει να παιζουν και οι ιδιοι και να μπαινουν αξιωματικοι και ομαδαρχεις, προκειμενου να κατευθηνουν εκεινη τη πλευρα που χρειαζεται τη περισσοτερη πρωτοβουλια και σθενος για να πετυχει το στοχο της, δηλαδη πχ στο CLEAR SKY οι EDGE θα επρεπε να μπουν αξιωματικοι των SEAL. Ετσι ειναι το σωστο. Μεχρι να το καταλαβετε, η λιστα με τα επικα φιασκα θα μαγαλωνει συνεχεια.