Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

• Operation: Sniper Elite - ΕΛΕΥΣΙΝΑ: 16 Οκτωβρίου, 2011

Αποστολέας Θέμα: 16/10/2011 Operation: "Sniper Elite" - ΕΛΕΥΣΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 178626 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Father

• "ELIT3" Hellenic Airsoft Team
  • Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • GK-1
    • "ELIT3" Hellenic Airsoft Team
Απ: 16/10/2011 Operation: "Sniper Elite" - ΕΛΕΥΣΙΝΑ
« Απάντηση #135 στις: 17 Οκτωβρίου, 2011, 19:41:16 »
Καλα ρε παιχτουρες, αντί να μείνουμε με τις ωραίες εντυπώσεις του παιχνιδιού που παίξαμε, που ήταν κάτι διαφορετικό (επιτέλους), που υπήρχαν γαμάτα κομμαντα με στολές που καίνε χεσαμολη, που εκτός απο τους παιχτες (κόκκινους) που μας έβγαλαν τη Παναγία είχαμε και το καιρό να γαμοσταυριζουμε, που είχαμε και 2 HOT νοσοκόμες στο παιχνίδι και εγώ προσωπικά παρακαλούσα να φάω καμια tornado στο κεφάλι για να με περιποιηθουνε, που βοηθήσανε αρκετές ομάδες στη διεξαγωγή του παιχνιδιού, κάτι που για μένα μέτρησε παρα πολυ,,,,, ασχολούμαστε με 2/3 άτομα που στραβωσαν με την ώρα??? OMG ρε μαλάκα!!! Πάντα θα υπάρχει κάποιος ανικανοποιητος αλλα αυτο δεν σημαίνει οτι πρέπει να μας τρώει αυτο και να του τη πέφτουμε όλοι..... Όταν θα κάνουν αυτοί κάτι ας το κάνουν καλύτερα. Θα το ξαναπώ ακόμη μια φορά.... ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟ (και όχι μονο) ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!!! Αν σας πιέζει ο χρόνος οι καταστάσεις η κάτι αλλο ρε μαγκες καθηστε σπίτι σας να έχετε κ την ηρεμία σας. Εγώ γουστάρω που αργουμε ΚΑΘΕ φορά γιατί βρίσκω ΧΡΟΝΟ να καλαμπουρισω με τα φιλαράκια μου. Δεν το κάνω μετα γιατί απ τον ιδρώτα βρωμανε οι μασχαλες μου!

Ξενερωνω όταν βλέπω κατινιες και όχι ευχάριστα σχόλια μετα απο τέτοια παιχνίδια! Φτιάξτε ένα ζεστό καφεδάκι κατεβαστε τη θερμοκρασία που ανεβασατε και ελάτε όλοι μαζί να βάλουμε μπροστά το SNIPER ELITE II....

Κάτι άσχετο...... Θα ήθελα να μάθω ποιο παλικάρι χτύπησε το πόδι του και αν είναι καλα.

ΥΓ. Εννοείται οτι αυτά που γράφω είναι καθαρά προσωπική μου άποψη και δεν πρόκειται να μπλεξω σε μου είπε του είπα στα φορουμ. ´Οποιος θέλει να ανταλαξουμε απόψεις, κερναω τσιγαρακι στο επόμενο παιχνίδι.

Αποσυνδεδεμένος remali

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #136 στις: 17 Οκτωβρίου, 2011, 19:46:38 »
Χτες η ομαδα των Dark Angels εκλεισε ενα χρονο υπαρξης και παιχνιδιων.Το χτεσινο παιχνιδι ειναι ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω λαβει μερος. Μας εδωσε την ευκαιρια σαν ομαδα να παιξουμε με τακτικη και ολη μαζι και να εχουμε και πραγματικους ρολους ο καθενας απο εμας. Με την σειρα μου θα ηθελα να ευχαριστησω τα παιδια που επαιξαν και συνεργαστικαν μαζι με την ομαδα μας τον MARINE575 που δεχτικε τον ρολο του medik και δεν εφυγε στιγμη απο τον πυρινα της ομαδας, τον LONEWOLF που συνεργαστικε μια χαρα με την ημιομαδα ελιγμου μας τον Leonta που βοηθουσε στην οργανωση της κινησης, τον Machristo που παρα το κρυολογιμα του ηταν εκει να τρεχει στα βουνα μαζι μας κανοντας τον ασυρματιστη μου προς την ομαδα και τους Γιωργιδες για την συμβολη τους και την συνεργασια τους.Ενα μπραβο στο ζευγαρι των σνιπερ και σποτερ που ηταν στο Τ2 (Σωτηρη για εσενα λεω) για την καταπληκτικη τους υπομονη μεσα στο κρυο, την τελεια καλυψη και οτι ηταν κοκκινοι οποτε δεν τους τρεχαμε ;D ;D ;D Οταν σας απενεργοποιησαμε ενιωσα οτι ξαναπηραμε το ευρωπαικο (μα θεση ηταν αυτη που ειχες κατσει αδερφε μου) >:D >:D >:D Ενα μεγαλο μπραβο στην διοργανωση και ιδιαιτερα στον Λεονιδα που παρα τις συνθικες (οχι τις καιρικες αλλα τις αιρσοφτικες) αντι να ασχολειται με την παρτη του να στηνει παιχνιδια για εκεινον και την παρεα του, κανει τοσο αξιολογες προσπαθειες για να παιρναμε εμεις καλα με αποτελεσμα μερικοι να εχουν και παραπονα. Βρε καλα τα λεει στην υπογραφη του αλλα μαλλον ουτε για μαλλια δεν κανουν μερικοι.Ελπιζω το παλικαρι που χτυπησε να ειναι καλα.

Μπραβο σε ολους οσους ηρθαν και επαιξαν με τετοιες συνθικες.
Μπραβο στα ζευγαρια σνιπερ για την υπομονη, αντοχη τους και το μερακι τους να φτιαξουν τετοιες κρυψωνες και guillie suits.
Ενα τελευταιο μπραβο γιατι μπορει να ξεχναω και κατι οποτε οποιος θελει το εισπρατει  ;) ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος leonardo sunbird

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #137 στις: 17 Οκτωβρίου, 2011, 20:35:41 »
Ενα μεγάλο συγνώμη στους FOXDIE......

Ενα τελευταίοΜΕΓΑΛΟ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Father GK1 απο τους FOXDIE...
που έφαγε το αγγουρι των μετρήσεων......

Αποσυνδεδεμένος jackal

• Επιλοχίας
  • *
  • GK 2
« Απάντηση #138 στις: 17 Οκτωβρίου, 2011, 20:56:10 »
Προετοιμαζεσαι και ξεκινας με θετικη ενεργεια για ενα σεναριο διαφορετικο και δυνατο κατω απο αντιξοες συνθηκες ειτε αυτες ειναι καιρικες ειτε οργανωτικες .

Εφοσον ειμαστε παροντες βοηθαμε ολοι με την σταση μας  για το καλυτερο αποτελεσμα .

Οποιος το καταλαβαινει  μπορει να βρισκεται κοντα μας .

Αποσυνδεδεμένος maxristos

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #139 στις: 17 Οκτωβρίου, 2011, 23:26:57 »
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Dark Angels για το κουράγιο τους,την οργάνωση τους και την υπομονή τους που έιχαν στο πρόσωπό μου,λόγω του ότι ήμουν άρρωστος.
Να ευχαριστήσω την διοργανωση και ιδιαιτερα στον Λεωνίδα που έκανε ότι μπορούσε να πραγματοποιηθεί ένα τοσο ξεχωριστό παιχνίδι,παρόλλο που ήταν άρρωστος και με πυρετό.
WARLORDS

Αποσυνδεδεμένος Ghost Rider

• Υπολοχαγός
  • *
  • Who Dares Wins
    • Cerberus Force airsoft Team
« Απάντηση #140 στις: 18 Οκτωβρίου, 2011, 00:35:57 »
Ο Λεωνίδας ήταν ξεκαθαρος οταν ανεβασε το παιχνιδι...Ξεραμε εξ αρχης οτι θέλει αντοχή και πολλή υπομονή μιας και θα διαρκούσε πολλές ώρες!!!!!!!!!Οπότε σηκώθηκα έφυγα κλπ κλπ για μενα είναι φτηνές δικαιολογίες...αλλωστε μερικες μερες μετα, ξανα είπε οποιος νομίζει οτι δεν θα αντέξει ας ακυρώσει την συμμετοχή του χωρίς ντροπές και όλοι μια χαρά!!!!!!
Απο την στιγμή φιλέ salamine που δεν είχες την αντοχή να κάτσεις και να περιμένεις με οποιεσδήποτε συνθήκες και οποιοδήποτε κόστος γιατι δήλωσες συμμετοχή ως spotter???δεν σε εβγαζε ο χρονος λες και επρεπε να φυγεις 12.00 η ώρα?σεβαστο και με γεια σου και χαρά σου...δεν το ήξερες αυτο οταν ήρθες σε ενα παιχνιδι που ελεγε ωρα εναρξης 10.30???σε μιαμιση ωρα τι ακριβως θα προλαβαινες και ακριβως να αρχιζε το παιχνιδι???εχτές κατάλαβα τι σημαινει να εισαι ελευθερος σκοπευτης εστω και στο 0,0001% απο οτι ενας αληθινος σκοπευτης που θα κάτσει σε ενα σημειο για μερες ολόκληρες,μεσα στο κρυο το αγιαζι,την βροχη...γιατί??για να κάνει μια και μοναδική βολή!!!!τι νόμιζες οτι θα ερχόσουν διαλεγοντας αυτον τον ρολο (spotter) και θα επαιζες μπίλιες???ήταν ξεκάθαρος ο Λεωνιδας σε ΌΛΑ!
Το να μην αντεχεις να παιξεις σε κατι τοσο απαιτητικο ειναι δικαιωμα σου και προσωπικη σου υπόθεση..ομως μην κατηγορεις την διοργανωση,απλα μπορεις να απεχεις απο αυτα τα παιχνιδια και να καθεσαι και να παιζεις μπιλιες σε ποιο απλα παιχνιδια εφοσον δεν το αντεχεις...
Το να είσαι σκοπευτης δεν ειναι ουτε ταινια να κανεις τον zaitchev ουτε το call of duty...συγνωμη που στα λέω ετσι αλλα δυστηχως αυτη ειναι η αληθεια...ο καθενας παιζει οπως του αρεσει και τον βολευει...αλλος θελει να καθεται με τις ωρες να περιμενει αλλος να αδειαζει 15000 μπιλιες.Γουστο του και καπέλο του,απλα παιζει στα αντιστοιχα παιχνιδια και τελος.και ειμαστε ολοι μια χαρα.
Ευχαριστω για το χρονο σας καλη βδομαδα

Ghost Rider over and out!
CERBERUS FORCE RECON          YOU CAN'T LIVE IN FEAR!!

Αποσυνδεδεμένος RIPPER_01

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #141 στις: 18 Οκτωβρίου, 2011, 01:05:43 »
ρε παιδια μην με πειτε ανωμαλο, αλλα εγω παρακαλαγα να εχει σκατα καιρο, θα εδηνε περισοτερη ρεαλιστικοτητα στουσ sniper και spoter
οποσ και εγηνε!!!
νομηζω ο ghost rider το ειπε οτι προσπαθουσε να μην τρεμει απο το κρυο για να μην καταλαβουν τη θεση του.
το χθεσηνο κατα τη γνωμη μου ηταν μια υπερβαση στο airsoft!!!

Αποσυνδεδεμένος Sierraxray

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #142 στις: 18 Οκτωβρίου, 2011, 02:20:13 »
Η μεγαλύτερη διευκόλυνση που μπορούμε να κάνουμε στη διοργάνωση πάντως , πέρα από όλες τις βοήθειες και προθυμότητες να αναλάβουμε ρόλους, είναι να ερχόμαστε όσο το δυνατόν στην ώρα μας. Το να αργήσεις μία στις 10 φορές για ένα μισάωρο είναι νορμάλ. Από τα ποσοστά των αργοποριών στα παιχνίδια βγαίνει ότι κάποιοι αργούν περισσότερο από 1 στις 10.

Το πρόγραμμα με μισή ώρα καθυστέρηση 5 ατόμων πάει το πράγμα πολύ πίσω, γιατί μπορεί να αναγκάσει την διοργάνωση να μεταθέσει κάποια διαδικασία σε στιγμή που δεν αποδίδει.
Σκεφτείτε το πρακτικά. Αν είμαστε σε ένα πεδίο ΟΛΟΙ στις 8, μπορούμε να κάνουμε το Briefing με τα μπουφανάκια μας, με τον καφέ στο χέρι, να κουβαλάμε μόνο το όπλο και μιά που είμαστε εκεί να κάνουμε και τη μέτρηση. Μετά να δίνουμε ραντεβού ντυμένοι σε ένα μισάωρο ή μία ώρα  στο τάδε σημείο. Όποιος ντύνεται σε 10 κάθεται ζεστός στ'αμάξι. Οποιος θέλει 3 τέταρτα έχει το χρόνο να το κάνει.

Αντ'αυτού προτιμούμε να ερχόμαστε διάσπαρτα, να ρυθμίζουμε το όπλο μας, να φορτωνόμαστε με τις εξαρτύσεις, να πηγαίνουμε για μέτρηση αφού ξανααπορυθμίσουμε το HOpup για να φύγουμε να το ξαναρυθμίσουμε μετά, να περιμένουμε και τους αργοπορημένους που πιάνουν κουβέντα, ενώ εμείς είμαστε φορτωμένοι με εξαρτύσεις, να μαζευόμαστε φορτωμένοι στο briefing και ακόμα να ερχεται κόσμος, και να επαναλαμβάνουμε ξανά και ξανά λεπτομέρειες του briefing για να αρχίσουμε με καθυστέρηση, και ενώ κάποιοι ήρθαν ξεκούραστοι..... μερικοί να μην έχουν προλάβει ούτε να χέσουν το πρωί για να είναι στην ώρα τους. (γενικά το πρώτο συστατικό για την επιτυχία στη μάχη είναι το πρωινό χέσιμο για μένα και πάντα φεύγω πρίν μου'ρθει   :-\  )

Επίσης μήπως γίνεται να βγάλουν τα μαγαζιά ένα ωραίο πατσάκι παραλληλόγραμμο ή περιβραχιόνιο που από τη μία να έιναι μπλέ και από την άλλη κόκκινο και να το προμηθευτούν όλοι οι παίκτες? (πιστεύω δεν θα ξεπερνάει τα 2 ευρώ) Ετσι θα ερχόμαστε με εκείνο στο τσεπάκι, θα μας λέτε είσαι μπλέ και θα γινόμαστε μπλέ (ούτε ταινίες ούτε κόψε με τα δόντια).

Τέλος σε ένα παιχνίδι που γίνεται πρώτη φορά μπορούν να γίνουν λάθη ή να προκύψουν απορίες αν έχεις διαβάσει το σενάριο, λόγω απροόπτων ή λόγω του ότι δεν είναι δυνατόν ένα μυαλό να σκεφτει τα πάντα και να μην του ξεφύγει κάτι. Φανταστείτε τί γίνεται αν πολλοί το σενάριο το ακούνε δια στόματος 5 λεπτά πρίν την εκκίνηση.
« Τελευταία τροποποίηση: 18 Οκτωβρίου, 2011, 02:24:08 από Sierraxray »
"O ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα"  - Goya

Αποσυνδεδεμένος BladeGT

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #143 στις: 18 Οκτωβρίου, 2011, 10:43:05 »

Κυριως ρε παιδια, γιατι προσβαλλεστε συνεχεια οταν εγω ΤΑ ΛΕΩ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ; Τοσο δυσκολο ειναι να τα λαμβανετε υπ οψην και να μην επαναλαμβανονται καθε φορα τα ιδια λαθη;

Φιλε μου salamine13 δεν ειναι το τι λες αλλα το πως το λες..
Ο ανθρωπος εκατσε με πυρετο, ξοδευτηκαν ωρες,κοπος και ισως καποια χρηματα για να γινει αυτο το παιχνιδι.  Εννοειται οτι ο Λεοναρντο ειναι ολος αυτια απο οτι εχω καταλαβει στο να μαθει τι λαθη κανει και να τα διορθωνει ..Αλλα 1ον δεν ειναι μονο στο χερι του και 2ον δεν ειναι τροπος σωστος να του τα λες με μπιχτες!
Αν ελεγες παιδια ενταξει δεν περασα καλα γιατι εγινε αυτο και αυτο. Η περασα καλα αλλα εχω 2 παραπονα,δεν θα ειχε κανεις προβλημα.

Αποσυνδεδεμένος Don

• Don
  • Ανθυπολοχαγός
  • *
  • ΌΠΛΟΝ
« Απάντηση #144 στις: 18 Οκτωβρίου, 2011, 11:15:43 »
Καλημέρα και από εμένα

Το παιχνίδι ήταν κάτι διαφορετικό από όσα είχα δει ως τώρα και μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά.
Από τον καιρό δε με χάλασε που είχε ελαφριά βροχή αλλά ο αέρας :P. Είχα σε ένα σημείο τα παιδιά των Dark Angels απέναντι  και έβλεπα την μπίλια μου  να κάνει ορθή γωνία!

Σε μια στιγμή τραυματίστηκε ένα παλικάρι (ελπίζω όχι σοβαρά) και κάποιοι φώναζαν να σταματήσουμε κάποιοι συνεχίζανε με αποτέλεσμα να υπάρχει μια σύγχυση στο σημείο. Κάπου εκεί την έφαγα γιατί σταμάτησα και εγώ να δω τι γίνεται νομίζοντας ότι έχει παγώσει το παιχνίδι, και δεν ήξερα να την μετρήσω ή όχι (είμαι γενικά καινούριος στα public ), αλλά μια δεύτερη μπίλια μετά από λίγο με έκανε να κατασταλάξω στην απόφαση :P

Τώρα το μόνο θεματάκι για μένα ήταν οι γάζες: ενώ εγώ σαν medic ήθελα κάποιο χρόνο να δέσω ένα άτομο, έβλεπα ομάδες που δεν είχανε πάρει γάζες, οι medic τους με ένα άγγιγμα να ανασταίνουν 4 άτομα. Φυσικά δεν κατηγορώ τα παιδιά αφού όποιος medic έπαιζε χωρίς γάζες έτσι θα έπαιζε, απλά στο επόμενο με παιχνίδι  με medics θα θέλαμε περισσότερες γάζες.

Εγώ και η ομάδα μου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές και ιδιαίτερα τον Λεο που παρόλο που ήταν άρρωστος έδωσε για άλλη μια φορά τον καλύτερο εαυτό του για να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι .

Καλή συνέχεια

Τάσος

Αποσυνδεδεμένος Sierraxray

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #145 στις: 18 Οκτωβρίου, 2011, 12:37:13 »
@Don said:
Τώρα το μόνο θεματάκι για μένα ήταν οι γάζες: ενώ εγώ σαν medic ήθελα κάποιο χρόνο να δέσω ένα άτομο, έβλεπα ομάδες που δεν είχανε πάρει γάζες, οι medic τους με ένα άγγιγμα να ανασταίνουν 4 άτομα. Φυσικά δεν κατηγορώ τα παιδιά αφού όποιος medic έπαιζε χωρίς γάζες έτσι θα έπαιζε, απλά στο επόμενο με παιχνίδι  με medics θα θέλαμε περισσότερες γάζες.

Έχεις δίκαιο φίλε ώς ελεγκτής των medic στους κίτρινους ζήτησα και πιο πανω στο ποστ συγνώμη. Απλα στην αρχή νομίζαμε και οτι και εσείς δεν λάβατε γάζες. Μετά (καθυστερημένα βέβαια) βάλαμε αναμονή 10-15 δευτερολέπτων. Εντωμεταξύ παραδέχομαι ότι για μεγαλο μέρος του παιχνιδιού θα ήσασταν αδικημένοι λόγω αυτού του λάθους.
"O ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα"  - Goya

Αποσυνδεδεμένος ViperGR

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #146 στις: 18 Οκτωβρίου, 2011, 13:58:49 »
               Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολείστε με κάποιους που έρχονται στα πεδία ήδη στραβωμένοι και μετά βγάζουν ότι χολή έχουν. Η δήλωση συμμετοχής είναι προαιρετική, αν δε μπορείς γιατί κρυώνεις-είσαι ξενυχτησμένος-είσαι γιωτάς-δε θες να ριξεις ποδαρόδρομο- δεν έρχεσαι και δεν δηλώνεις συμμετοχή γιατί έτσι καταστρέφεις και την Κυριακή κάποιων άλλων που μπορούν.....τέλος.    Επίσης από τη στιγμή που συμμετέχεις σε ένα παιχνίδι δε φέυγεις ότι ώρα σου καπνίσει.....πράγμα το οποίο έγινε και τη Κυριακή.

Κύριοι αν θέλετε να παίζετε γύρω-γύρω όλοι σε ένα κτήριο, θέλετε να ρίχνετε 2000-3000 μπίλιες, έτσι για να γουστάρετε, θελετε το respawn   να βρίσκεται σε απόσταση αμπάριζας.....μαγκιά σας και χαρά σας αλλά  μην δηλώνετε συμμετοχή σε οποιοδήποτε παιχνίδι δε καλύπτει τα παραπάνω, και πηδάτε τη Κυριακή κάποιων άλλων που μπορούν και θέλουν να κάνουν κάτι παραπάνω...

Στα του παιχνιδιού τώρα. Αν και ο καιρός ήταν απαράδεκτος κυρίως λόγου του αέρα είχε ενδιαφέρον να βρείς τους σκοπευτές και τα ζευγάρια τους, πράγμα που προσωπικα νόμιζα ότι θα ήταν πολύ εύκολο λόγω πεδίου, αλλά αποδείχτκε το ακριβως ανάποδο.  Οι στολες που είχαν φτιάξει τα παιδιά ήταν άψογες και ορισμένους με δυσκολία τους εντοπιζες ακόμα και σε ανοιχτό χώρο.  Το παιχνίδι είχει πολλη θεωρία και αντικειμενικους σκοπους κάτι που έχει αποδειχτεί ότι με τόσο κόσμο είναι αδύνατον να πραγματοποιηθούν. Πάλι οι επικοινωνίες ήταν προβληματικές, σε σημείο  που δεν έγινε αντιληπτή η διακοπή του παιχνιδιού (αν έγινε) λόγου τραυματισμού κάποιου παίχτη. Αυτο κάποτε πρέπει να αποτελέσει το κυριότερο στόχο του παιχνιδιού για να γλιτώνουμε και χρόνο και άσκοπα νεύρα.     Καλά περάσαμε, και τώρα που πιστεύω πως έιδαμε ότι δουλεύει το πράμα να το ξανακάνουμε ακόμα και σε άλλο πεδίο αλλά με λιγότερο κόσμο. Ευχαριστώ τη διοργάνωση και όλους τους πορωμένους συμπαίχτες-συνάδελφους μου.....
" You can run but you can not hide"
Στάλκερ (ρωσικά Сталкер, κυνηγός)

STALKERS AIRSOFT TEAM
http://stalkers.forumgreek.com/forum

Αποσυνδεδεμένος spiros.k

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #147 στις: 18 Οκτωβρίου, 2011, 20:25:21 »
θελω το sniper elite 2 αμεσαααα κουνουπιααα με επιασε η μεση μου ειμαι με ενεσεις αλλα θελω το 2 αξιζε τον κοπο λεωνιδα με καταστρεψες ατιμο πλασμααα. (mooning) (mooning) (mooning)

Αποσυνδεδεμένος salamine153

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #148 στις: 18 Οκτωβρίου, 2011, 22:31:51 »
               Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολείστε με κάποιους που έρχονται στα πεδία ήδη στραβωμένοι και μετά βγάζουν ότι χολή έχουν. Η δήλωση συμμετοχής είναι προαιρετική, αν δε μπορείς γιατί κρυώνεις-είσαι ξενυχτησμένος-είσαι γιωτάς-δε θες να ριξεις ποδαρόδρομο- δεν έρχεσαι και δεν δηλώνεις συμμετοχή γιατί έτσι καταστρέφεις και την Κυριακή κάποιων άλλων που μπορούν.....τέλος.    Επίσης από τη στιγμή που συμμετέχεις σε ένα παιχνίδι δε φέυγεις ότι ώρα σου καπνίσει.....πράγμα το οποίο έγινε και τη Κυριακή. Κύριοι αν θέλετε να παίζετε γύρω-γύρω όλοι σε ένα κτήριο, θέλετε να ρίχνετε 2000-3000 μπίλιες, έτσι για να γουστάρετε, θελετε το respawn   να βρίσκεται σε απόσταση αμπάριζας.....μαγκιά σας και χαρά σας αλλά  μην δηλώνετε συμμετοχή σε οποιοδήποτε παιχνίδι δε καλύπτει τα παραπάνω, και πηδάτε τη Κυριακή κάποιων άλλων που μπορούν και θέλουν να κάνουν κάτι παραπάνω...
Μεγαλε, καλα τα λες, αλλα εγω προσωπικα εκανα πολλη προετοιμασια, εφτιαξα και τη στολη και γενικα δεν θεωρουσα το παιχνιδι ακαταλληλο ως προς τη ποσοτητα μπιλιας. Το προβλημα ηταν ως εξης - την πιο ακαταλληλη στιγμη χαλασε το οπλο μου, παλι καλα που ειχε ενα δευτερο ο ΟΥΚ1985 του οποιου ημουν ο σποττερ. Μαζι ανεβηκαμε στο βουνο και ολοι μας ξεχασαν. Συμφωνω, δεν επρεπε να ανεβουμε τοσο γρηγορα, αλλα ο ΟΥΚ1985 ειχε πμρ, εγω ειχα κινητο, θα μπορουσαν να μας ειδοποιησουν. Κυριως, ο φιλος Λεοναρδο εγραψε πιο πανω οτι οι σκοπευτες ειχαν ρολο κλειδι στο παιχνιδι, αλλα πως κολλαει αυτο με τη δικη μας περιπτωση; Και ποιος ηταν αυτος ο ρολος; Αμα ηταν να κανουμε εμεις κατι σημαντικο, δεν θα μπορουσαν να μη μας ειδοποιησουν, ενω τελικα, η απουσια μας δεν χαλασε το παιχνιδι σε κανεναν. Με λιγα λογια, το ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ - μην προσβαλλεστε με την αληθεια, μην ψαχνετε συνεχεια με τι να προσβληθητε, δειξτε κατανοηση στους παικτες. ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει την απαιτηση αποκλειστικα για σκετο death match με 2000-3000 μπιλιες ο καθενας, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να καθομαστε συνεχεια, με κακο καιρο κιολας, και να μη ριχνουμε ΚΑΘΟΛΟΥ, χωρις να μας εχει πει κανεις τιποτα για το ποια ειναι η αποστολη μας η οποια ειναι ...κλειδι κιολας. Κανεις δεν εχει προβλημα με mil-sim παιχνιδια, αντιθετως, αυτο ακριβως θελουμε, απλα ειναι φυσικο να υπαρχει παραπονο με το ΚΑΚΩΣ ΝΟΟΥΜΕΝΟ mil-sim, οταν δινεται πολλη προσωχη σε αχρηστα πραγματα αλλα στο τελος να υπαρχουν τρομακτικα κενα που δεν αυξανουν και κανεναν ρεαλισμο. Και οι διοργανωτες, και οι παικτες πρεπει να ξερουμε και τις δυνατοτητες μας. Κανεις δεν γινεται ειδικη δυναμη απλως με το να βαψει τη μουρη του με φουμο και να παρει μια απλη γεμιστηρα και ενα πμρ. Ειδικες δυναμεις σημαινει αυστηρη επιλογη και εντονη εκπαιδευση. Τελος, ας μην ξεχναμε οτι ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ AIRSOFT. Ετσι, το παιχνιδι δεν πρεπει να καταργηται στο βομο διαφορων προχειροτητων, που δεν εχουν και καμια σχεση με το πραγματικο στρατο.
Δεν μπορεις να σταματησεις την ελευθερια

Αποσυνδεδεμένος Διηνεκης

• Λοχίας
  • *
  • " YΠΟ ΣΚΙΕΙ"
« Απάντηση #149 στις: 18 Οκτωβρίου, 2011, 22:56:29 »
Καλησπερα σε ολους οτι και να πουμε αυτο το παιχνιδι τελειωσε , σε αλλους αρεσε και περασαν καλα αλλοι οχι ,αντι να λογομαχουμε θα μπορουσαμε  να βελτιωσουμε και να βοηθησουμε  παραθετοντας τις ιδεες μας για να φτιαχτει ενα  πιθανο snipper elite 2 .Ακομα καλυτερο απο το πρωτο.Εμενα αυτη ειναι η αποψη μου.