Αποστολέας Θέμα: Πωλείται Action Camera. <SOLD>  (Αναγνώστηκε 8303 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Sierraxray

• Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Πωλείται Action Camera. <SOLD>
« στις: 06 Σεπτεμβρίου, 2011, 10:33:17 »
[/b]Πωλείται η παρακάτω Action Camera 35euros

Γράφει στα 30FPS, 60MHZ, 640X480 res. AVI format, ζυγίζει 75gr και περιέχει τα απαραίτητα για να μπεί στο κράνος. Έχει πολύ εύκολο χειρισμό και διαθέτει και laser για να βλέπετε που στοχεύει όταν την τοποθετείτε στο κεφάλι. Το laser απενεργοποιείται όταν αρχίσει η εγγραφή.
Το δίνω χωρίς μπαταρίες και καρτούλα SD. (ούτως ή άλλως δεν τις παρείχε). Παιρνει 2 μπαταρίες ΑΑΑ και κάνει φοβερή οικονομία. Επίσης άν βάλετε μια 8GB SD γράφει άνετα 3,5 ώρες. Μην περιμένετε να έχει την καλύτερη εικόνα συγκρίνοντάς την με καμιά Midland.... είναι μια φτηνή κάμερα κατα βάση οπότε λίγο κυματισμό θα τον κάνει (όπως γίνεται στις οθόνες των υπολογιστών όταν λείπει το Vertical Syncronisation). Επίσης το σύστημα εγγραφής ήχου καμιά φορά "μικροφωνίζει" (το κάνει από τη μάνα του. Δέν είναι χαλασμένο)
Διατηρήθηκε σε άριστη κατάσταση και την έχω χρησιμοποιήσει 2 φορές μόνο λόγω του ότι έχω και άλλη μικροκάμερα πιο ακριβή. Είναι πεντακάθαρη και σαν καινούρια.

Ζητήστε μέσω PM για να ειδοποιούμαι στο email μου γιατί δεν μπαίνω κάθε μέρα στο φόρουμ.
« Τελευταία τροποποίηση: 13 Σεπτεμβρίου, 2011, 11:42:01 από Sierraxray »
"O ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα"  - Goya

Αποσυνδεδεμένος Sierraxray

• Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Πωλείται Action Camera.
« Απάντηση #1 στις: 13 Σεπτεμβρίου, 2011, 11:41:15 »
<SOLD>
"O ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα"  - Goya