Αποστολέας Θέμα: Κατάθεση αρνητικού feedback για Airsoft4ll  (Αναγνώστηκε 13833 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Κοράκι

• Δεκανέας
  • *
Κατάθεση αρνητικού feedback για Airsoft4ll
« στις: 10 Οκτωβρίου, 2011, 12:16:57 »
Γεια σας είμαι ο Θάνος 23 χρονων απο Πάτρα και παιζω με την συμμαχία της Pelops. Πριν μερικες μερες πηρα πισω το scar l της dboys που το ειχα στειλει για επισκευη στον επιλογεα και στην χειρολαβη απο το καταστημα απο το οποιο το αγορασα, το airsoft4all στην Κρητη. Ενω το δοκιμαζαμε να δουμε πως ριχνει με μερικα αλλα παιδια σταματαει ξαφνικα και υποθετοντας οτι μπορει να ειναι καποια καμμενη ασφαλεια ή καπου να μην κανει επαφη παμε να το ανοιξουμε. Εκει βλεπουμε τις αλανοβιδες λιωμενες και φαγωμενες και να μην γινεται να κουνηθουν. Περνω τηλ στο στο airsoft4all και αφου για ενα τεταρτο ενας μου ελεγε παρε τον αλλο, ο αλλος μου ελεγε παρε εκεινον τελικα τους λεω οτι το οπλο το καλυπτει η εγγυση και οτι αυριο τους το στελνω με δικα τους εξοδα αφου το λαθος ειναι δικο τους και η απαντηση που πηρα ηταν "εμενα δεν μ'αρεσουν οι εκβιασμοι, ουτε ειμαι αναγκασμενος να στο φτιαξω απο καμια εγγυηση και επειδη η ιδιοσυγκρασια μου δεν τα ανεχεται αυτα πηγαινε σε εναν αλουμινα να στο φτιαξει". Σε κεινο το σημειο ηρθε και ο τεχνικος της Pelops ο flowerboy να το δει και να επιχειρησει να το ανοιξει και μετα απο λιγο μας περνουν αυτοι τηλ, μαλλον επειδη ειχε πεσει συρμα μεταξυ τους, και μας λενε "τελικα στειλτε το με δικα μας εξοδα να το φτιαξουμε αλλα ΜΗΝ το ανοιξετε, στειλτο αυριο κιολας" επειδη μας φανηκε υποπτη η συμπεριφορα αποφασισαμε να το ανοιξουμε και μεσα ειδαμε τα απεριγραπτα: σπασμενα κομματια κολλημενα με κολλα, τροχισμενο το εσωτερικο του upper reciever με σβουρακι χωρις να ξερουμε τον λογο, κολλημενες βιδες στον επιλογεα που δεν γινεται να ξεβιδωθουν αρα ουτε να λυθει μεχρι το gearbox το οπλο και αχρηστες λιωμενες αλανοβιδες. Οταν τους πηραμε τηλ και τους ειπαμε τι ειναι αυτα μας τα μασαγαν και δεν ηξεραν τι να απαντησουν. Μετα απο αυτο εγω, τα υπολοιπα παιδια που ηταν μπροστα στο ολο σκηνικο αλλα και αρκετοι ακομη δεν υπαρχει περιπτωση να παρουμε ξανα κατι απο το συγκεκριμενο μαγαζι λογω ελλειψης εξυπηρετησης, σεβασμου στον πελατη και ελλειψης γνωσεων πανω στην συντηρηση και επισκευη των οπλων
Παραθετω την απαντηση του flowerboy απο το φορουμ της pelops σχετικα με το περιστατικο:
Παράθεση από: flowerboy
Όταν με πείρε τηλέφωνο ο Θάνος και μου εξήγησε αμέσως καταλαβα ότι έγινε προσπάθεια να ξεβιδωθούν βίδες από το AEG οι οποιες δεν ξεβιδώνονται γιατί απλά είναι διακοσμητικές .

Ευτυχώς το AEG δεν είναι κάτι μονο μια ρυθμίσει της βίδας του μοτέρ ήθελε γιατί ήταν πιεσμένο .

Επίσης είδα το εξής κουφό στο εσωτερικό του upper receiver είχε τροχιστεί με σβουράκι για το λόγο δεν είμαι 100% σίγουρος πιθανολογώ όμως ότι έγινε βλακεία με το μουφοπροστατευτικο για τους κάλυκες .

Επίσης η αλενοβιδα που βιδώνει τον δεξί επιλογέα δεν πρόκειται να ξεβιδώσει με τίποτα υποψιάζομαι ότι έχει χρησιμοποιηθεί loctite . Οποτε μονο αν κολλήσουμε με πόντα ένα αλέν θα το ξεβιδώσουμε .
Ο κύριος με τον οποιο μίλησα μου είπε πως ο τεχνικός του όταν ήταν στην Αθηνα ήταν ο καλύτερος τεχνικός της Αθηνας και τώρα είναι ο καλύτερος στη Κρήτη εμενα προσωπικά η δουλειά του μου φαίνεται επιεικώς πρόχειρη .
Επίσης τα παιδιά μου ανέφεραν και την συμπεριφορά του υπευθυνου στο πρώτο τηλεφώνημα η οποια ήταν απαράδεκτη !!!
Μετά από ότι άκουσα εγώ δεν πρόκειται να πάρω κάτι από αυτό το κατάστημα ...

Y.Γ Ο υπεύθυνος μου είπε ότι ο τεχνικός χρησιμοποιεί ένα ειδικό μαρκαδόρο που πουλάνε στα περιπτερα που δεν φαίνεται και αυτός μπορεί να καταλάβει αν ένα όπλο ανοίχτηκε ή όχι ... Επειδή εμενα μου μυρίζεται παραμύθι θα ανοίξω το όπλο ( όχι μέχρι το gearbox ) με blacklight και θα δω αν έχει μαρκαριστεί ή όχι ...

Αποσυνδεδεμένος Κοράκι

• Δεκανέας
  • *
Απ: Κατάθεση αρνητικού feedback για Airsoft4ll
« Απάντηση #1 στις: 16 Οκτωβρίου, 2011, 19:36:38 »
Μόλις μιλησα στο τηλ με τον κύριο Γιάννη Γεωργαντάκη συναιτερο στο μαγαζι (μεχρι τωρα μίλαγα με τον Μανωλη Αγγελάκη με τον οποιο έγιναν ολα τα σκηνικά) ο οποιος ξηγηθηκε πολύ ωραία γιατί πάνω απο ολα μίλησε ευγενικά και ανθρώπινα. Μου πρότεινε κάποια πράγματα που ειναι λογικά και που πιστεύω οτι οντως θα τα κάνει γιατί φανηκε ξηγημένο παλικάρι. Και αυτό το λέω για να μην υπάρχουν παρεξηγησεις, με τον κ. Γεωργαντάκη δεν έχω κάποιο πρόβλημα, ίσα ίσα που φέρθηκε και μιλησε με σεβασμό και ευγένεια σαν σωστός επαγγελματιας. ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος Κοράκι

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 21 Οκτωβρίου, 2011, 13:46:19 »
Θα ηθελα να διαγραφει το ποστ απο τι στιγμη που το θεμα λυθηκε και δεν υπαρχει καποιο προβλημα. ευχαριστω
« Τελευταία τροποποίηση: 21 Οκτωβρίου, 2011, 18:17:18 από Dimitrios »

Αποσυνδεδεμένος Vaszi bacsi

• Γενικός συντονιστής
  • Συνταγματάρχης
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #3 στις: 21 Οκτωβρίου, 2011, 18:25:40 »
Καλησπέρα,

χαιρόμαστε που το όλο ζήτημα λύθηκε με πολιτισμένο τρόπο.

Επιλέγουμε να κλειδώσουμε το νήμα και όχι να το διαγράψουμε, διότι οι απόψεις των χρηστών του φόρουμ θα πρέπει να μένουν κατατεθειμένες και όχι να διαγράφονται όταν το όποιο πρόβλημα διευθετείται. Την άποψη αυτήν την στηρίζουμε, έχοντας αφήσει αρνητικά σχόλια ακόμα και για τις υπηρεσίες του καταστήματος Greek Airsoft.

Φιλικά, Vaszi bacsi