Εγώ να θυμίσω λίγο να προσέχουμε τις βολές στο πρόσωπο γιατί είναι ο δεύτερος τραυματισμός μου 1-2cm κάτω από το μάτι παρά την προστασία στόματος και στις 2 περιπτώσεις. Τυχαίνουν βέβαια αυτά απλά τουλάχιστον όταν είμαστε σε κοντινές αποστάσεις (Γωνίες και κτήρια) και έχουμε όπλο με 330FPS+ θέλει λίγο παραπάνω προσοχή. Στα κάτω των 250 όπλα-πιστολια είναι οκ. Δέν θα με πείραζε και κατα ριπάς στο πρόσωπο.
Οπως και σε όλο το υπόλοιπο σώμα (πλήν ματιών που δεν φτιάχνονται και δοντιών που κοστίζουν να τα φτιάξεις), δεν με πειράζει ακόμα και να βγάλει αίμα....

Γενικά σήμερα άν και ήταν τυχαίο έφαγα αρκετές στο πρόσωπο και ψιλοφοβήθηκα.

Και δεν αναφέρομαι σε μιά μακρινή που μου έριξε ένα παιδί και ευγενικά με ρώτησε και αν είμαι οκ. Αναφέρομαι σε αποστάσεις μέσες εώς η χαμηλότερη εκείνη που προκάλεσε το τραύμα όπου ήμουν και ολόσωμος μπροστά.
Τακτικά ξέρω ότι είναι προτιμότερο να κρατάμε χαμηλά το όπλο πρίν τη γωνία και να το σηκώνουμε κατά την έξοδο για να μη φανεί. Πάνω στον πανικό καμιά φορά το σηκώνουμε τόσο απότομα που πάει ψηλότερα και βαράμε το κεφάλι του αντιπάλου. Επειδή εδώ δεν είμαστε στην πραγματικότητα, προσωπικά προτιμώ να βγαίνω σε περιπτώσεις που υποψιάζομαι αντίπαλο, με το όπλο ήδη από την αρχή να σημαδεύει στο ύψος του θώρακα, και απλά να ελέγχω την σκανδάλη. (εκεί ελπίζω να μην είναι ο άλλος σκυμένος, αλλά και πάλι έχω το μυαλό στη σκανδάλη). Δέν ξέρω αν βοηθάει κανέναν αυτός ο τρόπος πάντως τον παραθέτω.