Αποστολέας Θέμα: ΚΑΝΕΝΑ GAME ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΙΖΕΙ????????  (Αναγνώστηκε 49209 φορές)

Αποσυνδεδεμένος marine 575

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΚΑΝΕΝΑ GAME ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΙΖΕΙ????????
« Απάντηση #15 στις: 22 Οκτωβρίου, 2011, 22:37:53 »
τα λέμε εκεί παλικάρια
Proto kuma kolasi deutero apovasi trito kuma panikos tetarto bombardismos

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.
« Απάντηση #16 στις: 23 Οκτωβρίου, 2011, 15:22:11 »
Να ευχαριστήσω τον συμπαίχτη REMOTE για την μπαταρία που μου δάνεισε και μπόρεσα να παίξω.
Όταν δεν έχεις κάτι να πείς καλύτερα σώπαινε.

Αποσυνδεδεμένος NIGHT-SHARK

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #17 στις: 23 Οκτωβρίου, 2011, 18:21:21 »
εμπειρια ως πρωτο μου airsoft ΓΑΜΑΤΗ ! να ειστε καλα παιδια τα λεμε παλι
σα ξυλουργος που ειμαι  εχω φτιαξει πολλα οπλα για το χομπι μου το ψαροντουφεκο,λες να φτιαξω και για το airsoft κανενα ξυλινο οπλακι......

Αποσυνδεδεμένος Sierraxray

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #18 στις: 23 Οκτωβρίου, 2011, 20:18:18 »
Εγώ να θυμίσω λίγο να προσέχουμε τις βολές στο πρόσωπο γιατί είναι ο δεύτερος τραυματισμός μου 1-2cm κάτω από το μάτι παρά την προστασία στόματος και στις 2 περιπτώσεις. Τυχαίνουν βέβαια αυτά απλά τουλάχιστον όταν είμαστε σε κοντινές αποστάσεις (Γωνίες και κτήρια) και έχουμε όπλο με 330FPS+ θέλει λίγο παραπάνω προσοχή.  Στα κάτω των 250 όπλα-πιστολια είναι οκ. Δέν θα με πείραζε και κατα ριπάς στο πρόσωπο.
Οπως και σε όλο το υπόλοιπο σώμα (πλήν ματιών που δεν φτιάχνονται και δοντιών που κοστίζουν να τα φτιάξεις), δεν με πειράζει ακόμα και να βγάλει αίμα.... ;D
Γενικά σήμερα άν και ήταν τυχαίο έφαγα αρκετές στο πρόσωπο και ψιλοφοβήθηκα.  :-[ Και δεν αναφέρομαι σε μιά μακρινή που μου έριξε ένα παιδί και ευγενικά με ρώτησε και αν είμαι οκ. Αναφέρομαι σε αποστάσεις μέσες εώς η χαμηλότερη εκείνη που προκάλεσε το τραύμα όπου ήμουν και ολόσωμος μπροστά.

Τακτικά ξέρω ότι είναι προτιμότερο  να κρατάμε χαμηλά το όπλο πρίν τη γωνία και να το σηκώνουμε κατά την έξοδο για να μη φανεί. Πάνω στον πανικό καμιά φορά το σηκώνουμε τόσο απότομα που πάει ψηλότερα και βαράμε το κεφάλι του αντιπάλου. Επειδή εδώ δεν είμαστε στην πραγματικότητα, προσωπικά προτιμώ να βγαίνω σε περιπτώσεις που υποψιάζομαι αντίπαλο, με το όπλο ήδη από την αρχή να σημαδεύει στο ύψος του θώρακα, και απλά να ελέγχω την σκανδάλη. (εκεί ελπίζω να μην είναι ο άλλος σκυμένος, αλλά και πάλι έχω το μυαλό στη σκανδάλη). Δέν ξέρω αν βοηθάει κανέναν αυτός ο τρόπος πάντως τον παραθέτω. ;)

"O ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα"  - Goya

Αποσυνδεδεμένος jim21

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #19 στις: 24 Οκτωβρίου, 2011, 17:43:34 »
Το ιδιο επαθα και εγω βγαζει κεφαλι ο frenchy σε μια αποσταση 6-7 μετρων του κανω μπαμ και βγαινει και ερχεται ενας απο πισω ενας εξυπνιδης και μου τραβαει ριπη στο κεφαλι απο την ιδια αποσταση παλι καλα που προλαβα και γυρισα το κεφαλι και με βρηκε στο κρανος και στο σβερκο και αν μιλησα στα τετοια του λουλουδια ουτε συγνωμη θα μπορουσα να κανω το ιδιο αλλα σεβομαι τον συνχομπιστα και το παιχνιδι μερικοι εχουν αλλοι αποψη για το αιρσοφτ

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #20 στις: 24 Οκτωβρίου, 2011, 19:56:52 »
Βασικά και σε μάς μπορεί να έχει τύχει να ρίξουμε σε κανα κεφάλι. Δέν είναι θέμα. Απλά καλό είναι να το υπενθυμίζουμε κάθε τόσο με πιό έντονη συζήτηση, και όχι έτσι στα πεταχτά, γιατί πρέπει να μας γίνει σιγά σιγά συνήθειο.

Αποσυνδεδεμένος Shadowjack

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #21 στις: 25 Οκτωβρίου, 2011, 11:35:15 »
Απεσύρθη
« Τελευταία τροποποίηση: 25 Οκτωβρίου, 2011, 13:03:23 από Shadowjack »

Αποσυνδεδεμένος REMOTE

• Υπολοχαγός
  • *
  • LSSAH REENACTING GROUP. ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #22 στις: 25 Οκτωβρίου, 2011, 12:47:57 »
Να ευχαριστήσω τον συμπαίχτη REMOTE για την μπαταρία που μου δάνεισε και μπόρεσα να παίξω.
Μην το ξαναπεις αυτό . συμπαιχτες είμαστε πρέπει να βοηθαμε ο ένας τον άλλο.
Εις ιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρις

Αποσυνδεδεμένος NIGHT-SHARK

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #23 στις: 25 Οκτωβρίου, 2011, 15:54:36 »
εκανα και τεστ στα γυαλια που πηρα με 10ε ,σε αυτο στο πρωτο  μου παιχνιδι σε αποσταση 2μ ενα bbs και τα γυαλια δεν καταλαβαν τιποτα (μετα το λεκτικο μπαμ το δικο μου ακουλουθησε η βολη του αντιπαλου συμπεκτη μου),φοραγα φουλ φεισ αν με επερνε στα δοντια  και οχι στο τζαμακι υπηρχε περιπτωση να πετραω μιον ενα δοντι?
σα ξυλουργος που ειμαι  εχω φτιαξει πολλα οπλα για το χομπι μου το ψαροντουφεκο,λες να φτιαξω και για το airsoft κανενα ξυλινο οπλακι......

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #24 στις: 25 Οκτωβρίου, 2011, 16:36:43 »
Ναι γι'αυτό καλό ήταν που είχες και προστασία στόματος. (bandit) Καμιά φορά, όταν δέν φοράω σίτα και ξέρω ότι θα παίζουν και snipers βάζω και κανένα χαρtομάντηλο ανάμεσα στη Balaclava για να ανακόψει ακόμα καλύτερα την μπίλια. Το καλοκαίρι που δέν φοράμε βαριά πράγματα, πρίν μπώ σε κτήρια, δαγκώνω αρκετό ύφασμα από το Shemagh για να κρατώ το στόμα κλειστό και προστατευμένο. ;D

Αποσυνδεδεμένος jim21

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #25 στις: 25 Οκτωβρίου, 2011, 17:47:40 »
Βασικά και σε μάς μπορεί να έχει τύχει να ρίξουμε σε κανα κεφάλι. Δέν είναι θέμα. Απλά καλό είναι να το υπενθυμίζουμε κάθε τόσο με πιό έντονη συζήτηση, και όχι έτσι στα πεταχτά, γιατί πρέπει να μας γίνει σιγά σιγά συνήθειο.
το θεμα το εχει αυτος που την τρωει οχι αυτος που τη ριχνει δεν τα λες καλα

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #26 στις: 25 Οκτωβρίου, 2011, 21:06:10 »
Εννοείται Jim. Απλά πώς είμαι σίγουρος και εγώ ότι δεν έχω ρίξει καταλάθος?

Από κεί και πέρα εάν δεν υπάρξει σοβαρός τραυματισμός δεν υπάρχει λόγος να είμαστε τσαντίλες. (Δέν πάει για σένα αυτό....το λέω περισσότερο για να το ακούω εγώ που προχτές δεν μιλιόμουνα από την τσαντίλα λόγω του χτυπήματος. ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε λίγα παιχνίδια) ;D

Πρέπει και αυτός που θέλει να προστατευτεί να φέρει τελικά απαραίτητο εξοπλισμό γιατί είναι αδύνατο να προλάβουμε και την ατυχία, που μπορεί να τύχει και σε έμπειρο. Η διαρκής υπενθύμιση τουλάχιστον θα μειώσει τις πιθανότητες.

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #27 στις: 25 Οκτωβρίου, 2011, 22:52:09 »
παιδια το παιχνιδι αυτο ειναι extreme, και για αυτο το μονο που σας προστατευει ειναι μονο ενας καταλληλος η πιο πληρης εξοπλισμος.

πανω στην ενταση οσες και να φαω ακομα και στο προσωπο δεν παραπονιεμαι, απλα φροντιζω καλυτερα την προστασια μου.

και που να παιξεις σε κτιριο ,δωματιο με δωματιο ,εκει να δειτε γλεντια..
« Τελευταία τροποποίηση: 25 Οκτωβρίου, 2011, 22:54:41 από melas »

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Τελευταία τροποποίηση: 25 Οκτωβρίου, 2011, 22:54:17 από melas »

Αποσυνδεδεμένος kaliostro

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #29 στις: 26 Οκτωβρίου, 2011, 00:45:07 »
Επειδή είναι extreme χόμπι δεν πάει να πει όμως οτι θα ντυνόμαστε με σιδεριές για να παίξουμε... Θέλετε μιλ σιμ μετά κ μου σκάτε μύτη με τις σιδεριές στην μούρι. Σημασία έχει να ελέγχουμε λίγο το γαμημένο το δαχτυλάκι μας κ να προσέχουμε σε ποιόν ρίχνουμε κ πού τις ρίχνουμε τις κολομπίλιες.
Δεν δέχομε το "πάνω στην ένταση της στιγμής" σαν δικαιολογία. Δηλαδή πάνω στην ένταση της στιγμή αν σου πεταχτεί σκύλος μπροστά στο αμάξι εσύ θα σκωτόσεις 5-10 άτομα  με δικαιολογία "στην ένταση της στιγμής". Έλεος δηλαδή είναι ένα κολοπαίχνιδο δεν χρειάζετε να το παίζουμε ούτε Ράμπο ούτε κομμάντα. Αν βγείς κάνεις τσιγαράκι λές 1-2 μαλακίες κ μπήκες πάλι να παίξεις, δεν χάθηκε κ ο κόσμος.
Αλλά έτσι είναι το παίζουμε κομμάντα ρίχνουμε στις μούρες των άλλων τους κάνουμε σαν να πέρασαν απο μελίσι κ όταν την φάμε εμείς απο άλλον που είναι επείσης κομπάρσος τότε το σκεφτόμαστε κ κλεγόμαστε.
Η λύση είναι ΜΙΑ κ ΜΟΝΟ... ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΜΑΣ.

Υ.Γ. ΝΑΙ είμαι πικρόχολος, κακός άνθρωπος, μισάνθρωπος, στριμένο άντερο αλλά να είστε σίγουροι πώς ότι λέω ΕΔΩ θα το πώ κ στις μούρες σας μπροστά...δεν θα κάνω κολοτούμπα. Οπότε μην δώ ηλίθια σχολιάκια του στύλ "μάγκα του πληκτρολογίου", "πίσω απο μια οθόνη..." κλπ κλπ. Ρωτήστε κ όσους με ξέρουν... Καληνύστα μας.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!
S.W.A.T. crew member