Αποστολέας Θέμα: ΚΑΝΕΝΑ GAME ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΙΖΕΙ????????  (Αναγνώστηκε 49214 φορές)

Αποσυνδεδεμένος REMOTE

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • LSSAH REENACTING GROUP. ΑΘΗΝΑ
Απ: ΚΑΝΕΝΑ GAME ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΙΖΕΙ????????
« Απάντηση #30 στις: 26 Οκτωβρίου, 2011, 08:59:50 »
Επειδή είναι extreme χόμπι δεν πάει να πει όμως οτι θα ντυνόμαστε με σιδεριές για να παίξουμε... Θέλετε μιλ σιμ μετά κ μου σκάτε μύτη με τις σιδεριές στην μούρι. Σημασία έχει να ελέγχουμε λίγο το γαμημένο το δαχτυλάκι μας κ να προσέχουμε σε ποιόν ρίχνουμε κ πού τις ρίχνουμε τις κολομπίλιες.
Δεν δέχομε το "πάνω στην ένταση της στιγμής" σαν δικαιολογία. Δηλαδή πάνω στην ένταση της στιγμή αν σου πεταχτεί σκύλος μπροστά στο αμάξι εσύ θα σκωτόσεις 5-10 άτομα  με δικαιολογία "στην ένταση της στιγμής". Έλεος δηλαδή είναι ένα κολοπαίχνιδο δεν χρειάζετε να το παίζουμε ούτε Ράμπο ούτε κομμάντα. Αν βγείς κάνεις τσιγαράκι λές 1-2 μαλακίες κ μπήκες πάλι να παίξεις, δεν χάθηκε κ ο κόσμος.
Αλλά έτσι είναι το παίζουμε κομμάντα ρίχνουμε στις μούρες των άλλων τους κάνουμε σαν να πέρασαν απο μελίσι κ όταν την φάμε εμείς απο άλλον που είναι επείσης κομπάρσος τότε το σκεφτόμαστε κ κλεγόμαστε.
Η λύση είναι ΜΙΑ κ ΜΟΝΟ... ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΜΑΣ.

Υ.Γ. ΝΑΙ είμαι πικρόχολος, κακός άνθρωπος, μισάνθρωπος, στριμένο άντερο αλλά να είστε σίγουροι πώς ότι λέω ΕΔΩ θα το πώ κ στις μούρες σας μπροστά...δεν θα κάνω κολοτούμπα. Οπότε μην δώ ηλίθια σχολιάκια του στύλ "μάγκα του πληκτρολογίου", "πίσω απο μια οθόνη..." κλπ κλπ. Ρωτήστε κ όσους με ξέρουν... Καληνύστα μας.
Επειδή είμαι και εγώ κακός ανθρωπος και επίσης στριμενο αντερο συμφωνω 500% ο ψεκασμος είναι για τα φυτα και τα δενδρα. Και λόγω του ότι κανεις από εμας δεν ανηκει σε αυτή την κατηγορία καλό θα ήταν να περιοριστεί γιατι θα συμβούν και άλλα ¨τραγικα¨ περιστατικα. ΕΙδα τον Ταλων και με μία ωραιωτατη πληγή στο πρόσωπο που μάλλον την καταχάρηκε.
Εις ιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρις

Αποσυνδεδεμένος Father

• "ELIT3" Hellenic Airsoft Team
  • Υπολοχαγός
  • *
  • GK-1
    • "ELIT3" Hellenic Airsoft Team
« Απάντηση #31 στις: 26 Οκτωβρίου, 2011, 10:00:36 »
Παιχταραδες μου να πω δυο πραγματα σχετικα με αυτο το ποστ........

1ον

Αν θελετε να κλεισετε καποιο πεδιο για να κανετε προπονηση καλο ειναι να φτιαχνετε ειδικο post που να το αναφερει ξεκαθαρα και μερικες μερες πριν.
Αυτο το λεω γιατι αν καποιος ανεβασει κανενα σεναριο για τη Κυριακη [ που θα ανεβασει.... ;)  ] θα σας χαλασει τα σχεδια! Κανενα πεδιο δεν ειναι κανενος απλα υπαρχει μεγαλη κινηση στους δρομους πλεον!!!  :) :) :)  Το γνωριζω οτι γουσταρετε το airsoft, δεν εχετε προβλημα και το οτι θα προτιμουσατε να παιξετε το σεναριο αλλα καλο ειναι να βλεπουνε και να μαθαινουνε και τα καινουρια παιδια του φορουμ πως να χειριζονται καταστασεις! ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Αυτο που λεω δεν το λεω σαν ΚΑΝΟΝΑ απλα για τη καλυτερη συννενοηση ολων.

2ον

Προσπαθηστε να κρατατε τη κουβεντα εντος θεματος για να διαβαζονται αυτα που γραφετε!!!! Σε ποστακι επερχομενου παιχνιδιου ανοιξατε κουβεντα για το τι θα φορατε στο προσωπο???  (headbang)  Αυτο ειναι πολυ ενδιαφερον θεμα και καλο θα ηταν να ξεκιναγε καποιος μια συζητηση στη σωστη ενοτητα, να πουμε ολοι τις εμπειριες μας, τις προτασεις μας και αμα γουσταρετε να ανεβασουμε και φωτογραφιες. Ετσι θα βοηθηθει πολυς κοσμος και θα εχει περισσοτερη αξια!!!  ;)

Αυτα!!!!  Εγω τη γνωμη μου ειπα, παντα φιλικα, μπορειτε να κανετε ο,τι θελετε.....  Καλημερα σε ολους!!!  8)

Αποσυνδεδεμένος Sierraxray

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #32 στις: 26 Οκτωβρίου, 2011, 10:12:07 »
@Kalliostro
Eννοείται ότι πρέπει τόσο να συνηθίσουμε να κοντρολάρουμε το δαχτυλάκι, όσο και να συνηθίσουμε να φοράμε και καμια προστασία...Και τα 2.
Τί σημαίνει το milsim .... ότι παίζουμε χωρίς προστασία? πές τε το στους painballάδες...
Αν σκάσω μύτη (που το κάνω) χωρίς τίποτα το σημαντικό στο στόμα μπροστά και χάσω τα δόντια μου, εννοείται ότι θα βρίσω αυτόν που με βάρεσε στο πρόσωπο.... Εννοείται επίσης όμως ότι περισσότερο θα φταίω εγώ παρά αυτός. Αυτός το έκανε καταλάθος.... Εγώ έφυγα από το σπίτι μου και μέχρι την εκκίνηση του παιχνιδιού, δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να τύχει στραβή αν δεν φοράω προστασία?
Δηλαδή τί να πούμε.. ότι ο ξάδερφος πρίν 5 παιχνίδια την βρήκε άγρια στα μούτρα από κάποιον έμπειρο που τον ξέρουν πολλοί? (δεν μιλάω για το LEO για να μην παρεξηγηθώ) Τί ήταν βλάκας και άμαθος αυτός ο έμπειρος? Όχι απλά του ανθρώπου του έτυχε στραβή.

Και μιάς και χρησιμοποιούσαμε τα παραδείγματα με τα αμάξια άκου αυτό:
Αν τρακάρεις ένα αμάξι φταίς εσύ  έτσι? πληρώνεις και τραυματισμούς του οδηγού...
Αν ο οδηγός του άλλου αμαξιου δεν φορούσε ζώνη και εκείνη την ώρα έτρωγε σουβλάκι προσπαθώντας να βγάλει το τελευταίο κομμάτι κρέας από τη μύτη στο καλαμακι? Εκεί θα σε καταδικάσουν για τα επακόλουθα? (smoke)

Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν διαφωνώ στο θέμα του ελέγχου σκανδάλης.... Γιατί στο κάτω κάτω και γώ όταν παραπονέθηκα αυτό το αίτημα είχα... Η μπίλια με βρήκε ανάμεσα στην προστασία προσώπου και στο γυαλί...
Διαφωνώ όμως στο ότι πρέπει να μετατίθεται η ευθύνη μόνο στον τύπο που βαράει κεφάλι καταλάθος και όχι στον τύπο που έχει μόνο γυαλιά για προστασία. Και εγώ  θα λάβω τα αντίμετρά μου αν με ενδιαφέρει να σώζω όχι μόνο τα μάτια και τα δόντια, αλλά να μήν έχω και τραυματισμούς στο υπόλοιπο πρόσωπο. Αλλιώς το υπόλοιπο πρόσωπο είναι εν δυνάμει πεδίο βολής, ακόμα και από ατυχία.

@Father.
Είναι postaki περασμένου παιχνιδιού. Και το μπέρδεμα γίνεται γιατί στην επικεφαλίδα δεν έχει ημερομηνία.
Απο κείκαι πέρα, με αυτή την έννοια δεν μας πείραξε να ανοιξουμε συζήτηση. Εξάλλου δεν είναι ένα topic που μένει σταθερό και ανοιχτό σαν Sticker οπότε δεν τρέχει και τίποτα νομίζω. Μπορεί κάλλιστα και να σβηστεί από τους admin. Ηταν συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων του παιχνιδιού.
« Τελευταία τροποποίηση: 26 Οκτωβρίου, 2011, 10:16:06 από Sierraxray »
"O ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα"  - Goya

Αποσυνδεδεμένος jim21

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #33 στις: 26 Οκτωβρίου, 2011, 15:18:03 »
Εννοείται Jim. Απλά πώς είμαι σίγουρος και εγώ ότι δεν έχω ρίξει καταλάθος?

Από κεί και πέρα εάν δεν υπάρξει σοβαρός τραυματισμός δεν υπάρχει λόγος να είμαστε τσαντίλες. (Δέν πάει για σένα αυτό....το λέω περισσότερο για να το ακούω εγώ που προχτές δεν μιλιόμουνα από την τσαντίλα λόγω του χτυπήματος. ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε λίγα παιχνίδια) ;D

Πρέπει και αυτός που θέλει να προστατευτεί να φέρει τελικά απαραίτητο εξοπλισμό γιατί είναι αδύνατο να προλάβουμε και την ατυχία, που μπορεί να τύχει και σε έμπειρο. Η διαρκής υπενθύμιση τουλάχιστον θα μειώσει τις πιθανότητες.
δεν υπαρχει τσαντιλα φιλε μου κουβεντα κανουμε να προλαβουμε τα χειροτερα

Αποσυνδεδεμένος NIGHT-SHARK

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #34 στις: 26 Οκτωβρίου, 2011, 15:31:44 »
παιζει κανενα game αυτη τη κυριακη?κανενα τρελλο σεναριο πχ λογο 28ης ελληνες και ιταλοι.....χαχαχα
σα ξυλουργος που ειμαι  εχω φτιαξει πολλα οπλα για το χομπι μου το ψαροντουφεκο,λες να φτιαξω και για το airsoft κανενα ξυλινο οπλακι......

Αποσυνδεδεμένος kaliostro

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #35 στις: 26 Οκτωβρίου, 2011, 18:31:14 »
Sierraxray αυτό που δεν έχουν καταλάβει πολλοί που παίζουν αίρσοφτ είναι οτι δεν είσαι μόνο υπέυθυνος για την ασφάλεια του εαυτού σου. Είσαι υπεύθυνος και για την ασφάλεια του τύπου που έχεις στα σκοπευτικά σου...!!!
Όσο ποιο νωρίς το καταλάβει κάποιος αυτό τόσο καλύτερα θα είναι τα επόμενα "βήματα" σε αυτό το χόμπι.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!
S.W.A.T. crew member