@Kalliostro
Eννοείται ότι πρέπει τόσο να συνηθίσουμε να κοντρολάρουμε το δαχτυλάκι, όσο και να συνηθίσουμε να φοράμε και καμια προστασία...Και τα 2.
Τί σημαίνει το milsim .... ότι παίζουμε χωρίς προστασία? πές τε το στους painballάδες...
Αν σκάσω μύτη (που το κάνω) χωρίς τίποτα το σημαντικό στο στόμα μπροστά και χάσω τα δόντια μου, εννοείται ότι θα βρίσω αυτόν που με βάρεσε στο πρόσωπο.... Εννοείται επίσης όμως ότι περισσότερο θα φταίω εγώ παρά αυτός. Αυτός το έκανε καταλάθος.... Εγώ έφυγα από το σπίτι μου και μέχρι την εκκίνηση του παιχνιδιού, δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να τύχει στραβή αν δεν φοράω προστασία?
Δηλαδή τί να πούμε.. ότι ο ξάδερφος πρίν 5 παιχνίδια την βρήκε άγρια στα μούτρα από κάποιον έμπειρο που τον ξέρουν πολλοί? (δεν μιλάω για το LEO για να μην παρεξηγηθώ) Τί ήταν βλάκας και άμαθος αυτός ο έμπειρος? Όχι απλά του ανθρώπου του έτυχε στραβή.
Και μιάς και χρησιμοποιούσαμε τα παραδείγματα με τα αμάξια άκου αυτό:
Αν τρακάρεις ένα αμάξι φταίς εσύ έτσι? πληρώνεις και τραυματισμούς του οδηγού...
Αν ο οδηγός του άλλου αμαξιου δεν φορούσε ζώνη και εκείνη την ώρα έτρωγε σουβλάκι προσπαθώντας να βγάλει το τελευταίο κομμάτι κρέας από τη μύτη στο καλαμακι? Εκεί θα σε καταδικάσουν για τα επακόλουθα?

Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν διαφωνώ στο θέμα του ελέγχου σκανδάλης.... Γιατί στο κάτω κάτω και γώ όταν παραπονέθηκα αυτό το αίτημα είχα... Η μπίλια με βρήκε ανάμεσα στην προστασία προσώπου και στο γυαλί...
Διαφωνώ όμως στο ότι πρέπει να μετατίθεται η ευθύνη μόνο στον τύπο που βαράει κεφάλι καταλάθος και όχι στον τύπο που έχει μόνο γυαλιά για προστασία. Και εγώ θα λάβω τα αντίμετρά μου αν με ενδιαφέρει να σώζω όχι μόνο τα μάτια και τα δόντια, αλλά να μήν έχω και τραυματισμούς στο υπόλοιπο πρόσωπο. Αλλιώς το υπόλοιπο πρόσωπο είναι εν δυνάμει πεδίο βολής, ακόμα και από ατυχία.
@Father.
Είναι postaki περασμένου παιχνιδιού. Και το μπέρδεμα γίνεται γιατί στην επικεφαλίδα δεν έχει ημερομηνία.
Απο κείκαι πέρα, με αυτή την έννοια δεν μας πείραξε να ανοιξουμε συζήτηση. Εξάλλου δεν είναι ένα topic που μένει σταθερό και ανοιχτό σαν Sticker οπότε δεν τρέχει και τίποτα νομίζω. Μπορεί κάλλιστα και να σβηστεί από τους admin. Ηταν συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων του παιχνιδιού.