Αποστολέας Θέμα: G&G CM16  (Αναγνώστηκε 10199 φορές)

Αποσυνδεδεμένος RoobinHood

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
G&G CM16
« στις: 03 Δεκεμβρίου, 2011, 10:39:51 »
Καλησπέρα σε όλους  :) Όπως λέει ο τίτλος έχω ένα CM16 της G&G και έχω να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοση του αν και έχει ένα θεματάκι που μου εμφανίστηκε μετά από λίγο καιρό και θέλω να μου πείτε αν είναι πρόβλημα του όπλου η αν είναι πρόβλημα της γεμιστήρας. Το πρόβλημα έχει ως εξής.. Ενώ η γεμιστήρα είναι Full γεμάτη και είναι καλά κουρδισμένη όταν βαράω είτε Semi είτε Full Auto κυρίως στο Full Auto βαράει πολλές κενές. Με λίγα λόγια όταν βαράω Full Auto το όπλο βαράει πολλές κενές. Επίσης να τονίσω ότι ο γεμιστήρα μου έχει πέσει μια φόρα κάτω και κάποια παιδιά μου είπαν ότι φταίει αυτό. Ο γεμιστήρας είναι ( μεταλλικός HI Cap 450' ) . Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.  :)
Ο           τ  ο  λ  μ  ώ  ν           ν  ι  κ  ά

Αποσυνδεδεμένος ernestos

• Ανθυπολοχαγός
  • *
    • C.A.T
Απ: G&G CM16
« Απάντηση #1 στις: 03 Δεκεμβρίου, 2011, 17:32:49 »
Aυτό μου έκανε και εμενα παλιά. Mετά από κάθε παιχνίδι καθάριζε την κάννη και βάλε λάδι σιλικόνης θα ρίχνει μια χαρά μετά.

CORFU AIRSOFT TEAM (C.A.T)

http://WWW.CORFUAIRSOFT.GR

Αποσυνδεδεμένος spirosleon

• Λοχαγός
  • *
Απ: G&G CM16
« Απάντηση #2 στις: 03 Δεκεμβρίου, 2011, 22:22:42 »
αυτο μου εκανε και μενα με την Hicap γεμιστηρα. αντιθετως...με την midcap ή  lowcap πανε σφαιρα ΟΛΕΣ χωρις κενα. παρατα λοιπον τον hicap δεν υπαρχει λογος να εχεις και μια κουδινιστρα μαζι σου......φιλικα παντα ετσι? ;) ;)