Πωλειται
1.φορτιστης-αποφορτηστης για μπαταριες ΝΙΜΗ,ΝΙcd με το κουτι του με ελαχιστη χρηση.ο φορτηστης εχει διακοπτη που ρυθμιζετε αναλογα τα cells της μπαταριας κ εχει μεχρι 10 cell,επισης μπορειτε να επιλεξετε φοτηση στα 500μΑ η στα 100μΑ,με λεντακι που δειχνει πρασινιζοντας οτι φορτηστικε πληρως η μπαταρια κ τελος περιεχει κ 12βολτο ανταπτορα ενσωματωμενο για φορτηση σε αυτοκινητο.λογως πωλησης ειναι οτι εχω παρει μπαταρια λιπο κ αυτος απλα καθεται κ μου ειναι αχρηστος.
ΤΙΜΗ 20 ευρω

2.πωλειτε
μεταλλικο σωμα Μ4/Μ16 της madbull με λογοτυπο της barrett κ μεταλλικο χοπ απ (μαζι ηταν στο κουτι αυτα)
ολοκαινουργιο με το κουτι του διοτι δεν κανει τελικα για το δικο μ μ4,εννοειτε δεν εχει γρατσουνιες κ γενικα προχθες ηρθε απο ιντερνετ κ σημερα το πηγα στο μαγαζι να μ το βαλουν κ μ ειπαν δε κανει.
SOLD

3.μεταλλικος σιγαστηρας της well (βαρυ πραμα)για Μ11Α1 gbb 14ccw,ομοιως μαζι με το απο πανω αντικειμενο ηρθαν προχθες,κουτι δεν εχω γιαυτο γιατι δεν ειχε,αλλα κ αυτο δεν εχει χρησιμοποιηθει ποτε,αγοραστικε γιατι ηθελα να το βαλω στο μ4 για παπατζα,αλλα ουτε αυτο εκανε
τιμη 30ευρο

πωλησεις μονο εντος αθηνων γιατι δεν αξιζει το κοπο τα μεταφορικα,εαν υπαρχει ζητηση θα τηρηθει σειρα προταιρεοτητας,προς ενημερωση εγω μενω νεο κοσμο κ τελος εννοητε καθε ελεγχος δεκτος.αναμενω πμ για λεπτομερειες κ συναντησεις.