Αποστολέας Θέμα: φορτιστης-αποφορτιστης-μεταλλικο σωμα Μ4/Μ16-σιγαστηρας Μ11Α1  (Αναγνώστηκε 11740 φορές)

Αποσυνδεδεμένος The End

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Πωλειται
1.φορτιστης-αποφορτηστης για μπαταριες ΝΙΜΗ,ΝΙcd με το κουτι του με ελαχιστη χρηση.ο φορτηστης εχει διακοπτη που ρυθμιζετε αναλογα τα cells της μπαταριας κ εχει μεχρι 10 cell,επισης μπορειτε να επιλεξετε φοτηση στα 500μΑ η στα 100μΑ,με λεντακι που δειχνει πρασινιζοντας οτι φορτηστικε πληρως η μπαταρια κ τελος περιεχει κ 12βολτο ανταπτορα ενσωματωμενο για φορτηση σε αυτοκινητο.λογως πωλησης ειναι οτι εχω παρει μπαταρια λιπο κ αυτος απλα καθεται κ μου ειναι αχρηστος.
ΤΙΜΗ 20 ευρω

2.πωλειτε μεταλλικο σωμα Μ4/Μ16 της madbull με λογοτυπο της barrett κ μεταλλικο χοπ απ (μαζι ηταν στο κουτι αυτα)ολοκαινουργιο με το κουτι του διοτι δεν κανει τελικα για το δικο μ μ4,εννοειτε δεν εχει γρατσουνιες κ γενικα προχθες ηρθε απο ιντερνετ κ σημερα το πηγα στο μαγαζι να μ το βαλουν κ μ ειπαν δε κανει. SOLD

3.μεταλλικος σιγαστηρας της well (βαρυ πραμα)για Μ11Α1 gbb 14ccw,ομοιως μαζι με το απο πανω αντικειμενο ηρθαν προχθες,κουτι δεν εχω γιαυτο γιατι δεν ειχε,αλλα κ αυτο δεν εχει χρησιμοποιηθει ποτε,αγοραστικε γιατι ηθελα να το βαλω στο μ4 για παπατζα,αλλα ουτε αυτο εκανε τιμη 30ευρο

πωλησεις μονο εντος αθηνων γιατι δεν αξιζει το κοπο τα μεταφορικα,εαν υπαρχει ζητηση θα τηρηθει σειρα προταιρεοτητας,προς ενημερωση εγω μενω νεο κοσμο κ τελος εννοητε καθε ελεγχος δεκτος.αναμενω πμ για λεπτομερειες κ συναντησεις.

« Τελευταία τροποποίηση: 10 Δεκεμβρίου, 2011, 18:49:04 από The End »
ΕΩΣ ΑΝ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΠΡΟΠΕΣΕΙΝ...

Αποσυνδεδεμένος pappas.k

• Λοχίας
  • *
FILE MOU ENDIAFERO ME GIA ENA SOMA M4  EXO PSAXEI POLY TELEYTAIA KAI XORIS NA 8ELO NA SE PROSVALO H TIMH POY EXEIS DOSEI EINAI LIGO FOUSKOMENH!!!! TO SIGEKRIMENO SOMA STO INTERNETIKO MAGAZI APO TO OPOIO PHRES TIS FOTO POULAEI TO SOMA 73 EURO H 99$!!!

Αποσυνδεδεμένος The End

• Συνταγματάρχης
  • *
ναι αλλα με τα μεταφορικα κ κατι εκτελωνησμοι που μ κατσανε δυστυχως τοσο πηγε!!!κ εγω το περιμενα πιο κατω αλλα τι να κανεις.οποιος ενδιαφερται κ μπορει γιατι κ στα ελληνικα μαγαζια παντως δε βλεπω πιο φθηνα σωματα...

Αποσυνδεδεμένος manoloride

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • Cerberus airsoft team.
καλησπερα φιλε
με ενδιαφερει το hopup μονο του.
μπορεις να μου πεις μια τιμη αν το δινεις;
thanks.
     Cerberus airsoft team

Αποσυνδεδεμένος The End

• Συνταγματάρχης
  • *
εχεις πμ μανολο

Αποσυνδεδεμένος The End

• Συνταγματάρχης
  • *
σωμα φευγει για τον papas k. αντε σε καλη μερια!!χαχα!!ελα να φευγουν κ τα αλλα 2 να κλεινουμε σιγα σιγα