ΤΑ ΠΑΝΑΚΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΑΚΤΙΚΗΣ Στο πεδιο θα υπαρχουν δυο ομαδες!
Σε καθε κτυριο θα υπαρχουν πανακια ,με διαφορετικο χρωμα για καθε ομαδα.
το καθε πανακι,θα εχει και εναν αριθμο.ολα μα ολλα τα πανακια θα ειναι αριθμημενα!((1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11))
Πρεπει να παρει η ομαδα,ολα τα πανακια!Η διαφορα ομως ειναι οτι πρεπει να τα παρει κατα σειρα!Δηλαδη 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 και μονο κατα σειρα!
Π.Χ<<<τα μπλε πανακια,θα ειναι χωρισμενα σε ολα τα κτυρια του πεδιου,αρα οι αντιπαλοι ομαδα πρεπει να εμποδισει τη συγκομιδει απο τα πανακια τις αντιπαλης ομαδας,αλλα και να παρει τα δικα της!
Καμια απο τις ομαδες δεν πρεπει να πειραξει <<πανακια>>τις αλλης ομαδας!
ΟΙ ΕΜΠΛΟΚΕς ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ!

(((((9ΑΡΑ ΤΑ ΦΠς ΘΑ ΕΙΝΑΙ 350)))))
Θα υπαρχει (για καθε ομαδα)ενα σημειο συγκομηδης,για τα πανακια!
ΜΠΟΡΕΙ ομως η αντιπαλη ομαδα να παει στο συμειο συγκομιδης και να παρει ολα τα πανακια και να τα παει στη δικια της συγκομιδηκαι παλι η αλλη ομαδα κανει το αντηθετο!
Αρα,θα υπαρχει και ΑΜΥΝΑ και ΕΠΙΘΕΣΗκαι ΠΕΡΙΠΟΛΑ και ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΣΙΛΟΓΗς και ΟΜΑΔΑ ΦΥΛΑΞΗς.
ΔΙΑΛΕΧΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ-ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ-Θα υπαρχουν ρυσπον των 4 παιχτων!--αναλογα με τις συμμετοχες---(τα ρισπον θα ειναι σε διαφορετικα σημεια απο τις συγκομιδες!)
ΩΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ 10-00
ΩΡΑ ΜΕΤΡΗΣΗς AEG 10-30
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗς 10+50
ΟΡΙΟ FPS 350 ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ!((δεν θα γινει καμεια εξερεση διοτι θα παιξουμε κτυρια!))
οποιος πιαστει στο πεδιο να εχει κανει οποιαδιποτε αλλαγη στο <<οπλο του και να αλλαξει τα φπς θα αποβαλεται διαπαντος απο ολα τα σεναρια μου!!!>>>
ΟΡΙΟ ΠΙΣΤΩΛΙΩΝ 350
ΟΡΙΟ ΣΝΑΙΠΕΡ 550((ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟς ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΛΙ Ή ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΜΕΣ ΣΤΑ ΚΤΥΡΙΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ!ΟΙ ΣΝΑΙΠΕΡ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 35 ΜΕΤΡΩΝ +++++ΧΤΗΠΑΝΕ!)))
Αμα 3,4 ατομα αναφερουν ΑΘΑΝΑΤΟ θα αποβαλετε!
ολες μα ολες οι ομαδες θα εχουν και καποιους νεους παιχτες υπεφθηνη τους!αν κανουν καποιο λαθος οι νεοι, την πληρωνουν οι ομαδες! για αυτο φροντιστε να δωσετε και καμεια συνβουλη!
Επιτρεποντα騨¨¨
ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΡΣΟΦΤ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ!!
ΟΠΩς-----ΧΕΙΡΟΒΟΝΒΙΔΕς-ΒΟΝΒΙΔΕς-ΤΑΝΚ-ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ
<<<<<<<ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ,ΠΑΡΑΚΑΛΩ Π.Μ!>>>
Ενοηται πως αν θελετε κατι για το παιχνιδι εδω στο <θεμα>
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕς ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ!
ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕς!(ΓΙΑ ΦΩΤΩΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΣΗΤα κλυρωθεντα πραγματα θα ανακινοθουν το σαββατο το απογευμα!
Επειδη,βλεπω πολλες συμμετοχες,θα παιξει ολο μα ολο το πεδιο και το δασος και το πανω μερος και το κατω και ολα τα ΤΟΛ μεχρι το τελος!ολα αυτα βεβαια αν λεω αν πιασουμε τα 100 ατομα!ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΥ ΛΑΘΗ!(((δεν θελω να το αλλαξω αυτο,ειναι το σημα κατατεθεν μου!

)))
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕς
110

(κιαλο θελω)το εσπασα το δικο μου ρεκορ
ZINJA+14 ατομα ι-4 τιμ
Falcon
Old Navy
SaTuRn +1
ROOKIEJO
cpt.price
Mitsigun+2
pit k