Αποστολέας Θέμα: πεδιο θρακομακεδονες  (Αναγνώστηκε 15749 φορές)

Αποσυνδεδεμένος jn35

• Υποδεκανέας
  • *
πεδιο θρακομακεδονες
« στις: 13 Ιανουαρίου, 2012, 01:24:53 »
Καλησπερα σε ολους!
Επειδη μου το ειπαν πριν απο κανα δυο μερες θα ηθελα να ρωτησω αν παιζονται παιχνιδια σε ενα μεγαλο κτιριακο συγκροτημα μετα την σχολη της αστυνομιας στους θρακομακεδονες!
Αν υπαρχει καποιος οι καποια ομαδα που να εχει χρησιμοποιησει τον συγκεκριμενο χωρο θα ηθελα να μου πει αν παιζουν καθε κυριακη,πως το κανονιζουν και με ποιο τροπο!
Το κτιριο που το ειδα ειναι τεραστιο με υπογειο και περιβαλλοντα χωρο και μακρια απο κοσμο!!!

Αποσυνδεδεμένος Ozymandias

• Συνταγματάρχης
  • *
Απ: πεδιο θρακομακεδονες
« Απάντηση #1 στις: 13 Ιανουαρίου, 2012, 13:57:53 »
Μηπως αναφερεσαι στο παλιο Ξενια; 

Αποσυνδεδεμένος VagBlack

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Hell Reckies
« Απάντηση #2 στις: 18 Ιανουαρίου, 2012, 15:45:08 »
Μάλλον αναφέρεσαι στα γραφεία ερευνών του Στρατού.
Τα οποία εγκαταλείφθηκαν μετά το σεισμό του 1999. Το κτίριο είναι άκρος επικίνδυνο. Μιλάμε για σχισμένους τοίχους, σπασμένες σκάλες, κλπ. Στο υπόγειο έχουν προσθέσει υποστυλώματα.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι μακριά.
Δώσ' μοι παν στω και ταν γαν κινάσω.
http://www.erepublik.com/en/referrer/VagBlack

Αποσυνδεδεμένος BoBKiD

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #3 στις: 21 Μαρτίου, 2013, 14:36:58 »
Μάλλον αναφέρεσαι στα γραφεία ερευνών του Στρατού.
Τα οποία εγκαταλείφθηκαν μετά το σεισμό του 1999. Το κτίριο είναι άκρος επικίνδυνο. Μιλάμε για σχισμένους τοίχους, σπασμένες σκάλες, κλπ. Στο υπόγειο έχουν προσθέσει υποστυλώματα.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι μακριά.

+1!
Και επίσης να προσθέσω ότι μετά από πολύ πρόσφατη επίσκεψή μου στον χώρο αυτό, παρατήρησα ότι οι γνωστοί μας γύφτοι έχουν καταφέρει να αφαιρέσουν τα περισσότερα υποστηλώματα, με αποτέλεσμα το κτίριο ωα έχει (κυριολεκτικά) κοπεί στα δύο. Το πίσω μέρος δε (εκείνο με τα εργαστήρια), έχει αρχήσει να γέρνει.

Όχι απλά μακριά, αλλά ούτε καν με κυάλια!

Όταν θέλεις, ψάχνεις τρόπους...Όταν δεν θέλεις, ψάχνεις αιτίες...