Αποστολέας Θέμα: ενοικιασεις  (Αναγνώστηκε 10476 φορές)

Αποσυνδεδεμένος spyros1989

• free fire zone with my m-16 vendetta burns inside
  • Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Παιξτε battlefield 3 κανει καλο...στην καρδια σας
ενοικιασεις
« στις: 13 Μαρτίου, 2012, 12:41:11 »
Θα ηθελα να μαθω αν και που υπαρχουν <<μαγαζια>> οπως στο παιντ βαλλ που πας εκει ενοικιαζεις οτι σου λιπει  με την παρεα σου και σε παν αυτοι σε καποιο παιδιο κυριος απο ελευσινα μερια ενδιαφερομε για τετοια <<μαγαζια>>

Αποσυνδεδεμένος spirosleon

• Λοχαγός
  • *
Απ: ενοικιασεις
« Απάντηση #1 στις: 13 Μαρτίου, 2012, 12:46:51 »
εχεις μπερδεψει την βουρτσα με την ...παντοφλα....... ;D ;D και σε αλλο τοπικ σου ειπαν οτι δεν νοικιαζεις εξοπλισμο! πας αγοραζεις και περνεις την ορεξη και την παρεα σου και πας να παιξεις. ετσι απλα!

υπαρχουν τετοια μαγαζια που λες,  αλλα για το airsoft και τους οπαδους του ειναι σαν για τον διαβολο το λιβανι.......

Αποσυνδεδεμένος spyros1989

• free fire zone with my m-16 vendetta burns inside
  • Ταγματάρχης
  • *
  • Παιξτε battlefield 3 κανει καλο...στην καρδια σας
« Απάντηση #2 στις: 13 Μαρτίου, 2012, 12:50:54 »
ρωταω γιατι η παρεα μου δεν θελει να ξεκινησει και μου λενε να  ενοικιασουν αν ειναι για να δουν επισεις θελω να γνωρισω και ατομα ωστε να πηγαινω μαζι τους να παιζουμαι.

Αποσυνδεδεμένος Ozymandias

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #3 στις: 13 Μαρτίου, 2012, 15:53:42 »
Παράθεση
αλλα για το airsoft και τους οπαδους του ειναι σαν για τον διαβολο το λιβανι.......

Μην γενικολογεις........

Για καποιους ειναι σαν το διαβολο και το λιβανι........οχι για ολους  ;)

Προσωπικα δεν καταλαβα τον ανενδοτο που εχουν κυρηξει καποιοι.....περισσοτερο μου θυμιζουν τον Δον Κιχωτη και τους ανεμομυλους του

Τελως παντων.....αν ενδιαφερεται ο Σπυρος ας μου στειλει ενα ΠΜ να του δωσω ο,τι πληροφοριες εχω