Αποστολέας Θέμα: Απορφοτισμενη μπαταρία Lipo  (Αναγνώστηκε 18311 φορές)

Αποσυνδεδεμένος adonzante

• Αρχιλοχίας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απορφοτισμενη μπαταρία Lipo
« στις: 10 Απριλίου, 2012, 13:35:01 »
Έχω μια μπαταρία lipo 1600ΜΑ για ΡΕΩ BOX. Το αφίσα συνδεμένο στο όπλο μου k αποφόρτισε k έτσι δεν ανάβει ο φορτιστής να φόρτιση.
 Έχει κανεις καμια ιδέα...
Ευχάριστο

Αποσυνδεδεμένος spirosleon

• Λοχαγός
  • *
Απ: Απορφοτισμενη μπαταρία Lipo
« Απάντηση #1 στις: 10 Απριλίου, 2012, 13:49:23 »
απο οσα γνωριζω οι Lipo δεν αποφορτιζονται μονες τους..... αρα καποια διαρρου μηπως εχει το οπλο...? ή η μπαταρια ηταν στα τελευταια της και ενδεχομενος καποιο απο τα κελια της μας αφησε χρονους.....

Αποσυνδεδεμένος adonzante

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 10 Απριλίου, 2012, 14:15:25 »
Το όπλο μου είναι το ICS MX5 PRO με tri burst.
 Είναι ρυθμιζόμενη σκανδάλη για όταν πέφτει η τάση τις μπαταρίας να μπορώ να ρυθμίζω το tri burst. 

Αποσυνδεδεμένος dtz

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #3 στις: 10 Απριλίου, 2012, 15:27:32 »
Έχω μια μπαταρία lipo 1600ΜΑ για ΡΕΩ BOX. Το αφίσα συνδεμένο στο όπλο μου k αποφόρτισε k έτσι δεν ανάβει ο φορτιστής να φόρτιση.
 Έχει κανεις καμια ιδέα...
Ευχάριστο

εάν δεν ανάβει καθόλου η λυχνία φόρτισης του φορτιστή, τσέκαρε μήπως έχει κοπεί κάποιο καλώδιο
προς τα στοιχεία και δεν φαίνεται, είναι το πιο πιθανό.
Αν η λυχνία φόρτισης του φορτιστή ανάβει συνεχώς τότε η μπαταρία έχει μάλλον χαλάσει.
Σε μένα που είχε κοπεί ένα καλωδιάκι και δεν φαινότανε, μου το κόλλησε ένας ξάδερφος γατοtechnology και φορτίζεται
μια χαρά, οπότε γίνεται, μην ανησυχείς

Αποσυνδεδεμένος NO NAME

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #4 στις: 10 Απριλίου, 2012, 19:03:57 »
Εάν δεν  ανάβει καθόλου η λυχνία του φορτιστή το πιο πιθανό είναι να μην δουλεύει ο φορτιστής, συνήθως οι φορτιστές και χωρίς μπαταρία ανάβουν και δείχνουν κόκκινο.

Αποσυνδεδεμένος PHenoM

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #5 στις: 21 Αυγούστου, 2014, 15:56:39 »
Απαντώ στο θέμα που είναι πολύ παλιο απλά μήπως κάποιος έχει την ίδια απορία. Οι lipo μπαταρίες ΔΕΝ πρέπει να αποφορτίζονται τελείως γιατι αχρηστεύονται, επίσης υπάρχει κίνδυνος ακόμα και να σκάσουν αν η τάση τους πέσει βίαια κάτω απο τα όρια και συνεχίσει η χρήση τους. Ο φίλος άφησε την μπαταρία συνδεμένη οπότε και μόνο που ήταν σε επαφή με το κύκλώμα σιγα σιγά άδειασε τελείως και για αυτό δεν μπορούσε να επαναφορτιστεί.