Αποστολέας Θέμα: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ HADES ΑΠΟ AIRSOFT CLUB FORUM  (Αναγνώστηκε 149851 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Whiskey

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • HADES
Ανακοινωνουμε προς πασα κατευθυνση την αποχωρηση μας ως ομαδα απο το forum του Airsoft Club.

Ακολουθει το post που καναμε εκει (το οποιο φυσικα μας διεγραψαν αμεσως).

Μετα απο επανειλλημενες προσβολες που εγιναν στα μελη της ομαδας των HADES, μεσω διαγραφων σε threads - posts ενημερωσης προς συγχομπιστες, BAN μελων μας απο δηθεν ηθικα θιγμενους Moderators και γενικοτερα φιμωση της ελευθεριας του λογου σε περιπτωσεις που δεν ηταν ουδεποτε προσβλητικες προς κανεναν (κλειδωνωντας τα thread μας και στερωντας ετσι τον υγειη διαλογο) ... δηλωνουμε πως ως ατομα μεμονωμενα αλλα και ως ομαδα δεν δεχομαστε την παραμονη μας σε ενα forum καταστηματος που φερεται στους πελατες του κατ'αυτο τον τροπο ο οποιος μονο Δημοκρατικος δεν μοιαζει αλλα και δεν προαγει σε καμια περιπτωση τον λογο υπαρξης του.

Με βαση τα ανωτερω διαγραφουμε τους λογαριασμους μας και αποχωρουμε ως συνολο και μεμονωμενα δηλωνοντας παραλληλα την δημοσιοποιηση αυτης της αποφασης - ανακοινωσης και σε ολα τα υπολοιπα fora της Ελληνικης κοινοτητας οχι ως μετρο "εκδικησης" αλλα προς ενημερωση για την σταση της ομαδας μας γενικα και ειδικα.

Τελειωνοντας να σημειωσω την διατηρηση του δικαιωματος μου να κραταω screenshots απο τα post που εγω εχω ανοιξει, καθως και την αποφαση μας να αιρουμε την εμπιστοσυνη μας στο καταστημα που υποστηριζεται απο τον εν λογω ιστοχωρο ως φυσικη προεκταση αυτου καθως ως ομαδα θα κατευθυνουμε πλεον τους νεους παικτες σε εναλλακτικους προορισμους αποκτησης εξοπλισμου.

Καλη συνεχεια σε ολους.

Παραθετουμε σχετικα screenshot (καθως και της απαντησης που λαβαμε με ΡΜ) :

http://img.photobucket.com/albums/v648/aplion/apoxorisi2.png

http://img.photobucket.com/albums/v648/aplion/apoxorisi5.png

Αποσυνδεδεμένος leyteris

• Υπολοχαγός
  • *
Απ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ HADES ΑΠΟ AIRSOFT CLUB FORUM
« Απάντηση #1 στις: 24 Απριλίου, 2012, 14:10:50 »
«Μπορεί να μην συμφωνώ με ό,τι υποστηρίζεις. Μα θα υπερασπίσω μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να διατυπώνεις ελεύθερα τις απόψεις σου.»
Βολτέρος

Αποσυνδεδεμένος Whiskey

• Λοχαγός
  • *
    • HADES
« Απάντηση #2 στις: 24 Απριλίου, 2012, 20:58:07 »
Καταρχην να ζητησω συγνωμη που ποσταρω εδω κατι που αφορα συμπεριφορα αλλου forum - καταστηματος αλλα το κανω θεωρωντας πως πρεπει να γνωριζουν ολοι καποια πραγματα που αφορουν και την ομαδα μου αλλα και το εν λογω καταστημα του Airsoft Club.

Οπως πληροφορηθηκα και αφου το Airsoft Club Forum εκανε ΒΑΝ σε ολα τα μελη της ομαδας μου (ακομα και σε αυτους που δεν ποσταραν ποτε και ειναι νεοι παικτες στον χωρο) ... προεβη σε ανακοινωση η οποια προσβαλει την ομαδα μου και τα μελη αυτης.

Η ανακοινωση παρατιθεται πιο κατω και εχει ως εξης :

Παράθεση
Αποχώρηση των HADES από το forum.

Αγαπητά μέλη, η ομάδα των HADES αποχώρησε από το forum μας κατόπιν μπαναρίσματος μελών της ομάδας λόγο ανάρμοστης συμπεριφοράς προς άλλα μέλη του forum, ασέβειας στους mederators και αντίθεση προς στους κανόνες του forum με προσβλητικά avatar και ανάρμοστη συμπεριφορά.

Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια

... ομως επιτρεψατε μου να δωσω και εδω μερικα screenshots του περιστατικου το οποιο μας χαρακτηρισε οπως περιγραφει ο κυριος πιο πανω ...

Καταρχην να πω οτι καναμε ενα post για να ενημερωσουμε τους συγχομπιστες εκει για ενα παιχνιδι - δοκιμη ... το post αυτο διεγραφη οποτε αναγκαστηκαμε να κανουμε αλλο ιδιο ζητωντας παραλληλα εξηγησεις ...

http://img.photobucket.com/albums/v648/aplion/ac2.png

http://img.photobucket.com/albums/v648/aplion/ac3.png

http://img.photobucket.com/albums/v648/aplion/ac4.png

... οπως ισως παρατηρειτε ειμασταν ακρως ευγενικοι και δεν βρισαμε ουτε προσβαλαμε κανεναν.

Κατοπιν εφτιαξε ενα poll ...

http://img.photobucket.com/albums/v648/aplion/ac1.png

... στο οποιο η απαντηση μου ηταν ...

http://img.photobucket.com/albums/v648/aplion/ac5.png

... παλι δε βλεπω κατι που να με χαρακτηριζει προσβλητικο ειτε εμενα ειτε το avatar μου ...

Τελειωνοντας εκανα το post αποχωρησης της ομαδας μου και τα υπολοιπα μπορειτε να τα δειτε στο αρχικο μου post εδω.

Τα σχολια και οι σκεψεις δικες σας.

Ευχαριστω για τον χρονο σας.

Αποσυνδεδεμένος Vangelis

• Λοχαγός
  • *
    • SWAT Airsoft Team
« Απάντηση #3 στις: 24 Απριλίου, 2012, 22:55:41 »
Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ανακοίνωση της προπόνησης μιας ομάδας... θα πυροδοτούσε τέτοιες αντιδράσεις.... που τελικά θα κατέληγαν σε ποινές αποκλεισμού!!!

Μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση η αιτία που έγινε η αφορμή για την έναρξη της αλυσιδωτής αντίδρασης!
Προσωπική μου άποψη είναι ότι η συγκεκριμένη ομάδα, δεν έκανε τίποτα περισσότερο από το να εφαρμόσει στην πράξη αυτό που άτυπα ισχύει από το 2009-2010 και αφορά τις προπονήσεις ομάδων.

Θα μπορούσα να δικαιολογήσω μια τέτοια "αντίδραση" μόνο στην περίπτωση που η συγκεκριμένη ομάδα έκανε κατάχρηση αυτού του "άτυπου δικαιώματος".  (Δεν γνωρίζω αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Τα παιδιά από την ομάδα αν θέλουν μπορούν να το αποσαφηνίσουν).

Αλλά και πάλι.... αν υποθέσουμε ότι συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα έπρεπε να διατυπωθούν μόνο "διακριτικές παρατηρήσεις/συστάσεις".

Τα όσα διαδραματίστηκαν.... είναι πραγματικά αποκαρδιωτικά και μόνο θλίψη προκαλούν.

Καλή συνέχεια,
Vangelis

ΥΓ. Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι δεν γνωρίζω καν τα παιδιά... ούτε τυγχάνει να έχω την οποιοδήποτε φιλική διασύνδεση με μέλη της ομάδας αυτής.

Αποσυνδεδεμένος Doc

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #4 στις: 24 Απριλίου, 2012, 23:42:19 »
Δεν ξέρω αν πρέπει όντως να γράψω τις σκέψεις μου εδώ (με φόβο να διολισθήσουμε σε αντιπαραθέσεις) αλλά θα το ρισκάρω.

1η Σκέψη: Με λυπεί το γεγονός ότι υπήρξε άλλη μια διαμάχη στο χώρο της αεροσφαίρισης. Από την άλλη, τι να κάνουμε, άνθρωποι είμαστε, προσπαθούμε να το αποφύγουμε αλλά κάποιες φορές συμβαίνει. Ίσως στο δικό μας χώρο πιο συχνά από ότι θα περίμενε κανείς πάντως.

2η Σκέψη: Από τα screenshots και την επίσκεψη στο άλλο forum, βλέπω ότι η ομάδα HADES όντως δεν ήταν προσβλητική. Τουλάχιστον στα public posts, δεν έδειξαν τέτοια διάθεση. Από την άλλη, ούτε ο moderator έδρασε υπερβολικά (επαναλαμβάνω, με βάση τα screenshots). Θεώρησε ότι πρέπει να διευθετηθεί το θέμα των public vs. prive και έφτιαξε poll για να δει τι λέει η κοινότητα. Χμ... Διέγραψε το αρχικό thread και αυτό είναι λίγο υπερβολικό αλλά όχι και τόσο ώστε να πυροδοτήσει σύσσωμη αποχώρηση ομάδας.

3η Σκέψη: Δεν έχω άλλες πληροφορίες για να αποδώσω το δίκιο στη μία ή την άλλη πλευρά. Δεν φαίνεται από τα screenshots (και δεν ξέρω αν γίνεται να φανεί) εάν ο moderator ξεκίνησε να κλιμακώνει το θέμα κάνοντας αδιάκριτα BAN στους HADES και τελικά εκείνοι αποχώρησαν ή εάν οι HADES κλιμάκωσαν το θέμα υβρίζοντας σε PM και τελικά έγινε BAN και ήρθε η αποχώρηση. Πάντως δεν μπορώ να φανταστώ τους HADES να δυσανασχετούν τόσο πολύ με ότι είχε γίνει (μέχρι το σημείο που φαίνεται στα screenshots) που να αρχίσουν να προσβάλουν τον moderator, ούτε και μπορώ να φανταστώ τον moderator να θεωρεί ανάρμοστα ότι έχουν γράψει οι HADES (μέχρι το σημείο που φαίνεται στα screenshots) και να τους κάνει BAN. Δεν μπορώ να τα φανταστώ αυτά γιατί μέχρι τότε τα πράγματα φαίνονται... cool! Συζήτηση, λεκτική αντιπαράθεση αλλά σε λογικά επίπεδα.

4η Σκέψη: Ελπίζω η αλήθεια να βρίσκεται κάπου στη μέση. Ίσως να φταίει μια παρεξήγηση, ίσως μια απόφαση που ελήφθηκε εν θερμώ και μετά να ήταν αδύνατο κανείς να υπαναχωρήσει.

5η Σκέψη: Όταν τσακωθούμε με κάποιον, δύσκολα συμφιλιωνόμαστε γιατί διστάζουμε να κάνουμε την πρώτη κίνηση. Θεωρείται (κακώς) ότι ο πρώτος που θα προσπαθήσει να κάνει την προσέγγιση παραδέχεται σιωπηρά την ενοχή του. Εγώ προσωπικά εύχομαι να δούμε τους ενδιαφερόμενους να συμφιλιώνονται και δεν θα το θεωρήσω απόδειξη ενοχής κανενός.

6η Σκέψη: Ελπίζω να μην ακούγομαι σαν δικαστής ή, ακόμα χειρότερα, παπάς!

Αποσυνδεδεμένος Whiskey

• Λοχαγός
  • *
    • HADES
« Απάντηση #5 στις: 24 Απριλίου, 2012, 23:52:45 »
Δεν μπορω να πεισω κανεναν ουτε να αποδειξω πως δεν ειμαι Ελεφαντας ... ετσι δε μπορω να πεισω και να αποδειξω πως δεν στειλαμε κανενα ΡΜ σε κανεναν.

Δεν αποχωρησαμε επειδη μας διεγραψαν ενα post ... αποχωρησαμε επειδη μας εκαναν ΒΑΝ διχως κανενα λογο ... και εδω θα κανω μια υποθεση βαση των χρονικων δεδομενων ... οταν ειδε ο Admin εκει πως ξαναβαλαμε το post για το παιχνιδι εκανε αμεσως ενα poll ... στο poll αυτο (επιτρεψατε μου την εκφραση) εφαγε μεγαλη ηττα μια και το συνολο το απερριψε ... κατοπιν προεβει στα ΒΑΝ σε οτι και αν λεγαμε (που στο φιναλε δεν προλαβαμε να πουμε και τιποτα) και οσο ρωτουσαμε το γιατι διεγραφε τα posts και εκανε νεα ΒΑΝ ...

Τωρα κυριοι δεν περιμενω να με πιστεψετε ... εγω εβγαλα τα screenshots προκειμενου να διατηρησω το ελαχιστο δικαιωμα να μπορω να υπερασπιστω την ομαδα και τον εαυτο μου εναντιον καποιου που σβηνει - ΒΑΝαρει - και διαβαλλει για δικους του λογους.

Σε καθε περιπτωση τα συμπερασματα ειναι δικα σας ... εγω δεν εχω καποιο αλλο σχολιο να κανω και ηδη ασχοληθηκα υπερβολικα με το ολο θεμα.

Με τιμη ...

Whiskey

Αποσυνδεδεμένος powerplantmaster

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #6 στις: 25 Απριλίου, 2012, 00:43:23 »
Μήπως έχετε ιδέα πόσα Post διεγράφησαν και πόσα άτομα BAN-αριστηκαν;
Mήπως πρέπει να σας βάλει σε υποψία ότι πρώτα διέγραψε μια ανακοίνωση (που δεν ήταν για προπόνηση αλλά για δοκιμή σεναρίου στα πλαίσια προετοιμασίας του δεύτερου μέρους του Death Valley) και όταν το ξαναναρτήσαμε έβαλε δήθεν poll;
Μήπως πρέπει να σας βάλει σε υποψία γιατί διέγραψε τα post και δεν τα άφησε "μνημείο" κακής συμπεριφοράς των "κακών" HADES και των υπολοίπων μελών προς τα καλά "παιδιά";
Μήπως πρέπει να σας βάλει σε υποψία γιατί "τυχαία" συνέβησαν όλα αυτά τώρα;
Πότε ξανά στάλθηκε e-mail σε μέλη forum για BAN-αρισμα μελών; Γιατί τόση βιασύνη να μας διασύρει ο κύριος;

Έχουμε ακόμα πολλά screen-shots από τις "υβρεις" τις δικές μας αλλά και άλλων. Ας τις δημοσιεύσει ΟΛΕΣ και όχι αποσπασματικά όπως κάνει με τα thread και η βιντεοσκοπημένη κλοπή του αίωνα και η επώνυμη καταγγελία για όργια unfair σε παιχνίδι με σπόνσορα τον εν λόγω κύριο, παρουσιάστηκε σαν μια επίθεση κακόβουλων σε αθώους διοργανωτες και παίκτες.

Εκεί δεν νοιάστηκε να επιβαλει κυρώσεις; Όχι! Εκεί νοιάστηκε να διαγράψει τα στοιχεία. Ότι ζούμε στην πολιτική ζωή του τόπου με πολιτικούς να κλέβουν και ένα σύστημα δικαστών, δημοσιογράφων και "συναδέλφων" πολιτικών να βγάζουν τον κλέφτη αθώα περιστερά και εμάς ζηλιάρηδες κακομοίρηδες, αυτό ζούμε και στο συγκεκριμένο forum. Είπαμε τον Τσοχατζόπουλο κλέφτη και πάνε εμάς μέσα γιατί τον θίξαμε.

Τώρα αν ακόμα ψάχνετε κάποιοι αφορμή και αιτία γιατί ένας διαχειριστής που διαγράφει ότι αρνητικό αφορά τους προστατευομενούς του, μεροληπτεί καθαρά υπέρ τους, διαγράφει post όποιων δεν γουστάρει και στερεί το δικαίωμα στον άλλο να απαντήσει ώστε να μπορέσει να πλασάρει την ιστορία όπως γουστάρει αυτός σε υβριστικά ΠΜ, δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο.

Τα έχουν πει και άλλοι πριν από εμάς, τα έχουμε πει και εμείς ξανά: Ξυπνάτε γενικότερα γιατί δεν θα καταλάβετε πότε θα βρεθείτε μαντρωμένοι από πονηρούς και το μη ελεγχόμενο airsoft, κυνηγημένο. Η εποχή της αθωότητας τελείωσε. H Τρόικα ήρθε και στο airsoft!
« Τελευταία τροποποίηση: 25 Απριλίου, 2012, 15:05:22 από powerplantmaster »
Φθονέεσθαι κρέσσον εστίν ή οικτείρεσθαι.

Αποσυνδεδεμένος Vangelis

• Λοχαγός
  • *
    • SWAT Airsoft Team
« Απάντηση #7 στις: 25 Απριλίου, 2012, 02:07:31 »
Πιστεύω ότι η οποιοδήποτε ιδιωτική επιχείρηση στα πλαίσια της εμπορικής της δραστηριότητας, έχει το δικαίωμα της προβολής.
Έστω και αν αυτό γίνεται μεσώ χορηγίας σε μια ή και περισσότερες ομάδες.

Όταν όμως η επιχείριση διαθέτει και δημόσιο forum τότε κατά την γνώμη μου πρέπει να είναι πολύ προσεκτική στο πως διαχειρίζεται "πράγματα και καταστάσεις".

Πιστεύω ακράδαντα ότι οι διαχειριστές ενός δημόσιου forum πρέπει να:

- Διαφυλάττουν πάση θυσία την καλή τους φήμη, χωρίς όμως να μειώνουν την αξιοπρέπεια των μελών τους.
- Να είναι δίκαιοι και αμερόληπτοι προς όλα τα μέλη τους που τους τιμούν με την ηλεκτρονική τους παρουσία.
- Να εμπνέουν σεβασμό.
- Να μην χρησιμοποιούν εκφράσεις ή σχήματα λόγου που ενδεχομένως να προσβάλουν όχι μόνο όσους εμπλέκονται σε μια λεκτική διαμάχη/αντιπαράθεση,  αλλά και όσους προσπαθούν να διαβάσουν αυτά που ειπώνονται.
- Να μην στοχοποιούν / κατακρίνουν / απορρίπτουν την άποψη που είναι ενάντια στα συμφέροντά τους.
- Να μην κατατάσσουν τα διαδικτυακά του μέλη, σε κατηγορίες ανάλογα με το πόσο αρεστές είναι οι απόψεις που διατυπώνουν.
- Να μην επιβάλουν την άποψη τους κάνοντας χρήση της θέσης που κατέχουν σαν ιδιοκτήτες διαδικτυακού χώρου.
- Να προασπίζουν και να διαφυλάττουν την ελευθερία του λόγου.
- Να μην στερούν από τα μέλη τους το δικαίωμα της ανταλλαγής απόψεων.
- Να είναι ανεκτικοί με απόψεις που ενδεχομένως να τους αδικούν ή ακόμα και να τους θίγουν.. δίνοντας όμως με την στάση τους... μαθήματα δημοκρατίας.

Καλή ήμερα σε όλους.
Vangelis

Αποσυνδεδεμένος wrangler

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #8 στις: 25 Απριλίου, 2012, 10:51:39 »
καμια ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ δεν εχει κανενα δικαιωμα να μας λεει αν θα κανουμε πριβε η δημοσια σεναρια και να μας δινει προτεραιοτητα
στο ενα η στο αλλο ..
ολα ξεκινησαν απο τον ''κυριο'' αυτο οταν θελησε να θεσπισει τετοιο κανονα στο φορουμ του... ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ θα μας υπαγορευσει
ποιος θα παιξει που σε ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ; ; ; ; ; ; ; ;

ας σοβαρευτουμε λεω εγω.... στο κατω κατω...αυτος θα βγει χαμενος ΟΧΙ  οι παιχτες....

ξερετε υπαρχουν και παιχτες που δεν εχουν ματαιοδοξια και δε γλειφουν για μερικα σακουλια bbs...
ΛΟΓΧΗ-TAC-MILSIM-SQUAD

Αποσυνδεδεμένος Vangelis

• Λοχαγός
  • *
    • SWAT Airsoft Team
« Απάντηση #9 στις: 25 Απριλίου, 2012, 14:32:18 »
@wrangler,

Ξέρεις τι πραγματικά μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση;  Τα στασιαστικά του συγκεκριμένου θέματος που είναι:

8 Απαντήσεις
213 Εμφανίσεις

Αποσυνδεδεμένος VagBlack

• Λοχαγός
  • *
    • Hell Reckies
« Απάντηση #10 στις: 25 Απριλίου, 2012, 14:48:11 »
Κάποιες από αυτές τις "213 εμφανίσεις" είναι και δικές μου.

Να πούμε τι; Τα αυτονόητα.
Ωραία. Όποιος έχει γνωρίσει τους HADES ξέρει πολύ καλά ότι είναι από τα καλλίτερα παιδιά στην κοινότητα μας. Είναι επίσης γεγονός ότι οι ανακοινώσεις των Admin του συγκεκριμένου forum δεν στέκουν, και ούτε ποτέ έστεκαν. Το ότι στο συγκεκριμένο forum συνηθίζεται να διαγράφονται posts επειδή δεν αρέσουν στους Admin του forum καθώς και στους εργαζόμενους του μαγαζιού, είναι γνωστό. Ο συγκεκριμένος Admin είναι τόσο μακρυά από την κοινότητα που ένα poll πήγε να κάνει και είχαμε πανηγυρικό backfire.
Δώσ' μοι παν στω και ταν γαν κινάσω.
http://www.erepublik.com/en/referrer/VagBlack

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
« Απάντηση #11 στις: 25 Απριλίου, 2012, 15:06:48 »
Κάποιες από αυτές τις "213 εμφανίσεις" είναι και δικές μου.

Να πούμε τι; Τα αυτονόητα.
Ωραία. Όποιος έχει γνωρίσει τους HADES ξέρει πολύ καλά ότι είναι από τα καλλίτερα παιδιά στην κοινότητα μας. Είναι επίσης γεγονός ότι οι ανακοινώσεις των Admin του συγκεκριμένου forum δεν στέκουν, και ούτε ποτέ έστεκαν. Το ότι στο συγκεκριμένο forum συνηθίζεται να διαγράφονται posts επειδή δεν αρέσουν στους Admin του forum καθώς και στους εργαζόμενους του μαγαζιού, είναι γνωστό. Ο συγκεκριμένος Admin είναι τόσο μακρυά από την κοινότητα που ένα poll πήγε να κάνει και είχαμε πανηγυρικό backfire.

Όταν κάποιος που είναι 1000χλμ μακριά έχει καλύτερη επίγνωση της κατάστασης από τους εδώ μάλλον δεν είναι τόσο μακριά από την κοινότητα όσο νομίζουν οι περισσότεροι.Απλά ένα γαλατικό χωριό αντιστέκεται (ακόμη),και δεν έχουμε δεν τα χειρότερα (yet).

Αποσυνδεδεμένος Whiskey

• Λοχαγός
  • *
    • HADES
« Απάντηση #12 στις: 25 Απριλίου, 2012, 15:07:23 »
Θα ηθελα εδω να δωσω μια διευκρινιση ...

Σκοπος της αποχωρησης μας δεν ειναι επ'ουδενι να διαβαλλουμε - θιξουμε - προσβαλλουμε κανεναν, παρα μονο να προστατευσουμε την αξιοπρεπεια μας αλλα και την αποψη μας για το πως πρεπει να εξελιχθει το αθλημα ωστε να καταστει υγιες.

Καποιοι ισως αναρωτηθουν εδω αν θεωρουμε "υγιες" την PRIVE πλευρα (ειπωθηκε) ... εδω να διευκρινισω οτι για εμας δεν τιθεται ΘΕΜΑ PRIVE vs PUBLIC παρα ολα ειναι θεμα επιλογων ... επιλογες στις οποιες οδηγηθηκαμε προκειμενου να μπορουμε να παιζουμε σωστα (παντα κατα την προσωπικη μου αποψη) με ανθρωπους που σεβονται τον συμπαικτη και το σεναριο ... με ανθρωπους που μπορει κανεις να βασιστει επανω τους ωστε να μην "φοβαται" οτι η Κυριακη και ο κοπος του θα πανε χαμενα.

Ειμαστε παντα ανοιχτοι σε καθε καλο (υποκειμενικα) σεναριο ειτε PRIVE ειτε PUBLIC και ουδεποτε απαξιωσαμε με την συμπεριφορα μας καθε συμμετοχη που ειχαμε.
Ας αναρωτηθουν λοιπον εκεινοι που σταματησαν ακομα και να ενημερωνουν για τους κανονες του airsoft τους νεους παικτες γιατι προτιμησαμε αυτη την διαδρομη ... ας αναρωτηθουν καποια καταστηματα, που το μονο μελημα τους ειναι το κερδος, γιατι στραβωνουμε οταν ενας 16χρονος βγαινει και πουλαει AEG το οποιο λεει πως αγορασε απο το ταδε μαγαζι, αν ετσι προαγουν το αθλημα ... ας αναρωτηθουν εκεινοι που συμμετεχουν σε παιχνιδια με στημενες διαιτησιες που καταγραφονται σε βιντεο και παραταυτα συνεχιζουν την διοργανωση φωναζοντας στα μουτρα ολων "δε με φτυνουν ... ψιχαλιζει" ... μεγαλη ιστορια και ηδη σας ζαλισα.

Το να προσπαθουν λοιπον καποιοι να διχασουν την κοινοτητα, μονο αντιπαλους θα μας βρουν και τιποτε αλλο.

Αποσυνδεδεμένος Ozymandias

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #13 στις: 25 Απριλίου, 2012, 18:54:10 »
Απο την μεριά μου θέλω να χαιρετίσω την κίνηση των hades. Πρόθεση μου είναι επίσης να ακολουθήσω την κίνηση τους και στο εξής να μπουκοταρω με όποιον τροπο μπορώ το εν λόγω κατάστημα, αποφεύγοντας οποιαδήποτε αγορά απο εκει και αποτρέποντας στον βαθμό που μπορώ γνωστούς και φίλους να αγοράζουν απο εκει.

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών καθιστούν πλέον προφανές ότι υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκιας, η αν θέλετε στο Ελληνικό airsoft. Οι μάσκες πλέον έχουν πέσει.....

Δεν είναι μονο η απαράδεκτη συμπεριφορά των συντονιστών, ή η αναίσχυντη διαγραφή δημοσιεύσεων ή το ban οποιουδήποτε έχει την παραμικρή αντίθεση στις πρακτικές και τις νοοτροπίες του συγκεκριμένου φόρουμ και του καταστήματος που βρίσκεται πίσω απο αυτο.

Το χειρότερο απο όλα είναι η απαίσια καθεστωτικη νοοτροπία που προσβάλλει τον κάθε παίχτη  και η διαφαινόμενη προσπάθεια καπελώματος και μαντρώματος του Ελληνικού airsoft. Οσοι εκ των παικτών έχουν εμπειρία paintball και/ή παρακολουθούν τα εκει τεκταινόμενα μπορούν να καταλάβουν που δύνανται τέτοιες τακτικές και νοοτροπίες να οδηγήσουν το χόμπυ μας αν εμείς οι παίχτες δεν τις τελειώσουμε εν τη γεννέσει τους

Σαν Ozymandias έχω πολλάκις αναφερθεί στα ωφέλη που μπορεί να αποκομίσει το χόμπυ μας απο την επιχειρηματικότητα. Αυτο που βλέπουμε όμως δεν έχει καμμια σχέση με υγιή επιχειρηματικότητα ούτε με υγιείς επιχειρηματικές τακτικές

Η απόφαση των hades είναι η μόνη έντιμη απάντηση σε τέτοιες νοοτροπίες και τακτικές και είναι μια πράξη την οποία πρέπει να μιμηθούν όλοι όσοι βλέπουν κάτι λάθος στην κατάσταση αυτή όπως εξελίσσεται. Δυστυχώς στην περίπτωση μας η σιωπή είναι συνενοχή και αποδοχή της κατάστασης

Πρέπει να καταλάβουμε ότι η δύναμη δεν είναι στα χέρια των συντονιστών και των επιχειρηματιών, αλλα στα μέλη των forums και των παικτών-πελατών

noname79

• Επισκέπτης
« Απάντηση #14 στις: 25 Απριλίου, 2012, 19:21:12 »
γιατι αραγε σε αυτην την κινηση συμφωνουν  αυτοι που εφαγαν ban,.....  επειδη κατα καιρους εσπερναν διχονοιες ? τυχαιο και αυτο ?  >:D >:D >:D