συνχομπιτες μου,
καταρχην θα ηθελα να ζητησω συγνωμη απο την ομαδα μου την οποια εξεθεσα με την απρεπη συμπεριφορα μου με το να μη τηρησω τους κανονες μας.
θα ηθελα επισης να απολογηθω για την πολυ λαθος και ανωριμη απο μερος μου κινηση,εγγραφης διπλου λογαριασμου, η οποια δεν αντιπροσωπευει την ομαδα μου, αλλα προσωπικη μου ανοησια, για να δειξω ετσι , νομιζοντας ανώνυμα, την αγανακτιση μου στα προσωπα καποιων. δεν αντεξα, λυγισα .... Αυτοι και φυσικα δεν ειναι οι HADES, εχουμε αλλωστε βρεθει και στο πεδιο με μερικα απο αυτα τα παιδια και ειναι αξιολογοι ανθρωποι. συμφωνω με την κινηση αποχωρησης τους,συμφωνω οτι εχει πλεον γινει κατεστημενο το ΚΑΘΕ φορουμ προσπαθωντας να γινουν οι εχοντες και κατεχοντες των ηνιων του airsoft. συμφωνω στην απαραδεκτη κινηση του συγκεκριμενου φορουμ φιμωσης της αληθειας, φυσικα συμφωνω στο ουδετερο φορουμ χωρις σσπονσορες και "μηχανισμους" και στην τελικη οι εξηγησεις δωθηκαν στους εμπλεκομενους με προσωπικα μυνηματα.
ΟΧΙ κυριοι, δεν μου εταξαν τιποτε, υπαρχει παρασκηνιο , δυστηχως, και που αρκετοι καταλαβατε και εκτιμησατε λαθος. το "ανωνυμο"σχολιο μου αφορουσε εκεινους οι οποιοι ακομα νομιζουν οτι εμεις ειμασταν η αιτια των ολων γεγονοτων,οτι για χαρης μας γιναμε κωλος!!!
ηταν μια μπηχτη και αφορουσε αυτους οι οποιοι κατα καιρους εψαχναν να βρουν αφορμη για δημιουργια "καβγα" .
Αφορουσε αυτους οι οποιοι, σημερα βριζουν και κατακρινουν την χουντικη κινηση του εν λογο φορουμ, αλλα το Σαββατο θα ειναι εκει για καφε...
να σημειωσω εδω οτι, το οτι καποιοι δεν ποσταραν εδω , δεν σημαινει οτι δεν το βλεπουν κιολας....
η αφορμη ειμασταν λοιπον , δυστηχως και αθελα μας. Εμεις κατεβασαμε παιχνιδι και μετα σήκωσαν τα παιδια το δοκιμαστικο,οχι το αναποδο... κατι εντελως τυχαιο σαν γεγονος, κατι ομως που καποιοι το εκεμταλλευτηκαν αυτο προς δικο τους ωφελος... με την εξελιξη που ολοι γνωριζουμε.(Ελπιζω μετα απο ολο αυτο το χαμο να βγει κατι καλο ,για να συνεχισουμε να χαιρομαστε τουλαχιστον το χομπι μας...)
φιλε wrangler,οπως ειπα και πιο πανω, δεν μου εταξαν τιποτε, δεν ειμαι τσιρακι κανενος, και με το να χαρακτηριζεις ολη την ομαδα "τραγικη" εκτιθεσαι διοτι εχουμε βρεθει σε πεδιο ....
Επισης θα συμφωνησω με τον φιλο που ειπε οτι με μολις 4 μηνες στο χωρο , διαχειριζομαστε θεματα που δεν γνωριζουμε, και βουταμε σε νερα που δεν ξερουμε, δυστηχως ετσι ειναι, μας παρεσηρε το παθος μας και περισσοτερο το δικο μου ,εκθετοντας συναμα την ομαδα μου.
Με οσους εχουμε βρεθει σε πεδιο, πιστευω πως ξερουν ποιοι ειμαστε και τι ειμαστε. γιατι μεσα απο τις λεξεις και πισω απο αυτες, πολλα λαθος συμπερασματα βγαινουν , ειτε απο λαθος διατυπωση , ειτε απο λαθος αντιληψη.
Με εκτιμηση
Σπυρος