Αποστολέας Θέμα: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ HADES ΑΠΟ AIRSOFT CLUB FORUM  (Αναγνώστηκε 149907 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Whiskey

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • HADES
Απ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ HADES ΑΠΟ AIRSOFT CLUB FORUM
« Απάντηση #45 στις: 26 Απριλίου, 2012, 01:12:24 »
...το θέμα είναι ότι όσο και να διαμαρτύρεστε αυτός θα προφυλλάσει αυτούς που θέλει διαγράφοντας ολόκληρα θέματα γιατί εκθέτονται με την συμπεριφορά τους (βλέπε διπλολογαριασμίτες του παρόντος thread), και απο την άλλη θα ΒΑΝαρει, διαγράφει posts και θα καθορίζει την τελική εικόνα γιατί αυτός μπορεί και όχι εσείς........

Και ομως μπορουμε να καθορισουμε την τελικη εικονα ... ολοι μαζι.

Παράθεση
Για μένα η μόνη λύση είναι ένα forum φτιαγμένο απο τους παίκτες για τους παίκτες. Το μείζων θέμα είναι ποια θα είναι η προθημία αλλαγής και η  υποστήριξη απο μια μερίδα ατόμων-ομάδων σε ένα τέτοιο forum, αφού ούτε προστασία θα έχουν αλλά  ούτε και συμφέρον...... Μαλλον μηδαμινη......

Ειναι μια λυση ... δε θα διαφωνισω μαζι σου ...

Αποσυνδεδεμένος wrangler

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #46 στις: 26 Απριλίου, 2012, 01:12:52 »
γιατι αραγε σε αυτην την κινηση συμφωνουν  αυτοι που εφαγαν ban,.....  επειδη κατα καιρους εσπερναν διχονοιες ? τυχαιο και αυτο ?  >:D >:D >:D
τι σας εταξε ; κανα G36 καινουριο μηπως ; ;D ;D ;D

δεν εκανες καλη δουλεια ομως και πηραν πρεφα το ψευτικο λογαριασμο σου...

next time..
ΛΟΓΧΗ-TAC-MILSIM-SQUAD

Αποσυνδεδεμένος agent 47

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #47 στις: 26 Απριλίου, 2012, 01:25:32 »
Και ομως μπορουμε να καθορισουμε την τελικη εικονα ... ολοι μαζι.

Μα αυτό είναι το τεράστιο πρόβλημα..... δεν είμαστε όλοι μαζί για το καλό του συνόλου..... ο καθένας μόνος του και πάμε να βρούμε την γη της επαγγελίας (όπου γη της επαγελίας βάλτε απο την απλή θέσπιση κανόνων έως και την αισχρή εκμετάλευση..... γενικότερα με διαφορετικούς στόχους ο καθένας)
If you can't beat them
DIE TRYING!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος barbaros4ever

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #48 στις: 26 Απριλίου, 2012, 01:38:34 »

Για μένα η μόνη λύση είναι ένα forum φτιαγμένο απο τους παίκτες για τους παίκτες. Το μείζων θέμα είναι ποια θα είναι η προθημία αλλαγής και η  υποστήριξη απο μια μερίδα ατόμων-ομάδων σε ένα τέτοιο forum, αφού ούτε προστασία θα έχουν αλλά  ούτε και συμφέρον...... Μαλλον μηδαμινη......

ουδετερο forum παιδια εγω ξερω οτι υπαρχει και πιστευω οτι θα ηταν καλο μονο και μονο για τα επερχόμενα παιχνίδια να αρχίσουμε να το χρησιμοποιούμε....

δεν θα δωσω το link του γιατι ειμαι σιγουρος οτι το ξερεται οι περισσοτεροι.....

παντα φιλικα Κωστας.

Αποσυνδεδεμένος spirosleon

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #49 στις: 26 Απριλίου, 2012, 01:57:10 »
συνχομπιτες μου,

καταρχην θα ηθελα να ζητησω συγνωμη απο την ομαδα μου την οποια εξεθεσα με την απρεπη συμπεριφορα μου με το να  μη τηρησω τους κανονες μας.
θα ηθελα επισης να απολογηθω για την πολυ λαθος και ανωριμη απο μερος μου κινηση,εγγραφης διπλου λογαριασμου, η οποια δεν αντιπροσωπευει την ομαδα μου, αλλα προσωπικη  μου ανοησια,   για να δειξω ετσι , νομιζοντας ανώνυμα, την αγανακτιση μου στα προσωπα καποιων. δεν αντεξα, λυγισα ....   Αυτοι και φυσικα δεν ειναι οι HADES, εχουμε αλλωστε βρεθει και στο πεδιο με μερικα απο αυτα τα παιδια και ειναι αξιολογοι ανθρωποι.  συμφωνω με την κινηση αποχωρησης τους,συμφωνω οτι εχει πλεον γινει κατεστημενο το ΚΑΘΕ φορουμ προσπαθωντας να γινουν οι εχοντες και κατεχοντες των ηνιων του airsoft. συμφωνω στην απαραδεκτη κινηση του συγκεκριμενου φορουμ φιμωσης της αληθειας, φυσικα συμφωνω στο ουδετερο φορουμ χωρις σσπονσορες και "μηχανισμους"  και στην τελικη οι εξηγησεις δωθηκαν στους εμπλεκομενους με προσωπικα μυνηματα.

ΟΧΙ κυριοι, δεν μου εταξαν τιποτε, υπαρχει παρασκηνιο , δυστηχως, και που αρκετοι καταλαβατε και εκτιμησατε λαθος. το "ανωνυμο"σχολιο μου αφορουσε εκεινους οι οποιοι ακομα νομιζουν οτι εμεις ειμασταν η αιτια των ολων γεγονοτων,οτι για χαρης μας γιναμε κωλος!!!
ηταν μια μπηχτη και αφορουσε αυτους οι οποιοι κατα καιρους εψαχναν να βρουν αφορμη για δημιουργια "καβγα" .
Αφορουσε αυτους οι οποιοι, σημερα βριζουν και κατακρινουν την χουντικη κινηση του εν λογο φορουμ, αλλα το Σαββατο θα ειναι εκει για καφε...
να σημειωσω εδω οτι, το οτι καποιοι δεν ποσταραν εδω , δεν σημαινει οτι δεν το βλεπουν κιολας....
 η αφορμη ειμασταν λοιπον , δυστηχως και αθελα μας. Εμεις κατεβασαμε παιχνιδι και μετα σήκωσαν τα παιδια το δοκιμαστικο,οχι το αναποδο... κατι εντελως τυχαιο σαν γεγονος, κατι ομως που καποιοι το εκεμταλλευτηκαν αυτο προς δικο τους ωφελος... με την εξελιξη που ολοι γνωριζουμε.(Ελπιζω μετα απο ολο αυτο το χαμο να βγει κατι καλο ,για να συνεχισουμε να χαιρομαστε τουλαχιστον το χομπι μας...)

φιλε wrangler,οπως ειπα και πιο πανω, δεν μου εταξαν τιποτε, δεν ειμαι τσιρακι κανενος, και με το να χαρακτηριζεις ολη την ομαδα "τραγικη" εκτιθεσαι διοτι εχουμε βρεθει σε πεδιο ....

Επισης θα συμφωνησω με τον φιλο που ειπε οτι με μολις 4 μηνες στο χωρο , διαχειριζομαστε θεματα που δεν γνωριζουμε, και βουταμε σε νερα που δεν ξερουμε, δυστηχως ετσι ειναι, μας παρεσηρε το παθος μας και περισσοτερο το δικο μου ,εκθετοντας συναμα την ομαδα μου.

Με οσους εχουμε βρεθει σε πεδιο, πιστευω πως ξερουν ποιοι ειμαστε και τι ειμαστε. γιατι μεσα απο τις λεξεις και πισω απο αυτες, πολλα λαθος συμπερασματα βγαινουν , ειτε απο λαθος διατυπωση , ειτε απο λαθος αντιληψη.

Με εκτιμηση
 Σπυρος

Αποσυνδεδεμένος G.P.S.

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Global\General Positionable\Purpose Soldier
« Απάντηση #50 στις: 26 Απριλίου, 2012, 08:45:28 »
...Δυστυχώς για κάποιους και ευτυχώς για όλους μας υπάρχουν αρκετοί που έχουν το θάρρος της γνώμης τους και γνωρίζουν πολύ καλά πράγματα αφού έχουν πράγματι χρόνια στον χώρο (και όχι σαν κάποιους άλλους που με 3 μήνες βρέθηκαν να ξέρουν πεδίο 2 χρόνια) και απάντησαν σε αυτό το thread καταθέτωντας παρόμοια περιστατικά φίμωσης και να πουν αλήθειες με αφορμή το περιστατικό αυτό...
Το ανεφερα πρωτος αλλα μετα συνειδητοποιησα οτι εκανα λαθος χωρις να προλαβω να το διορθωσω
αφου ο Βολντερμορτ ;D διεγραψε τα post & κλειδωσε το thread.
Για χαρην της ιστορικης αληθειας επετρεψτε μου να διορθωσω το εξης :
Η εν λογω ομαδα οντως παιζει 3-4 μηνες στο εν λογω πεδιο & οχι 2 χρονια.
Το πεδιο υπαρχει 2 χρονια & χρησιμοποιειται απο αλλες ομαδες, εγω μπερδεψα 2 διαφορετικα post.

Απο εκει & περα, παρουσιαστηκε σαν αυτη η ομαδα να λυνει-δενει για αυτο πεδιο.
Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι οποιος εχει τρεξει για να παρει "αδεια" χρησης ιδιωτικου χωρου
δεν ειναι υποχρεωμενος να το μοιραστει με τον οποιονδηποτε που στο τελος μπορει
& να δημιουργησει προβλημα & να χαθει το πεδιο.

Ομως & εκει διαφωνησα με την εν λογω ομαδα,
δεν μπορει καποιος να εμφανιζεται σαν "πεδιαρχης" & να κοπτεται
για τα prive\δεσμευσεις αλλων ομαδων.

@Spirosleon
Εστω & καθυστερημενα, βγηκες & ειπες καποια πραγματα που μας ειχαν παρουσιαστει\φανει διαφορετικα.
Ακομα βεβαια υπαρχουν ερωτηματικα & σκιες.
Εσυ ξερεις αν πρεπει να απαντησεις\ριξεις φως σε αυτα & σε ποιους.

Αποσυνδεδεμένος eversman

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #51 στις: 26 Απριλίου, 2012, 08:56:56 »
@Spirosleon

Yπήρχαν και υπάρχουν άγραφοι κανόνες μεταξύ των παικτών και των ομάδων - διοργανωτών παιχνιδιών (public/prive), οι οποίοι και λειτουργούσαν και λειτουργούν.
Πόσες φορές δεν έτυχε ομάδες να θέλουν την ίδια ημερομηνία να θέλουν να ανεβάσουν παιχνίδι (public/prive) στο ίδιο πεδίο? Πάντοτε υπήρχε επικοινωνία και βρισκόνταν λύση ... πάντα!!
Επομένως δεν υπήρχε λόγος για τα περίφημα "reports to mod " * πάνω στα οποία βασίστηκε (και) ο συγκεκριμένος άνθρωπος για να μας διαβάλλει και να επιβάλλει δικούς του κανόνες στο χόμπυ.
Κάνεις λάθος αν νομίζεις ότι δεν ψάχνουμε και δεν ξέρουμε τα πραγματικά αίτια όλων αυτών που συνέβησαν.Δυστυχώς για εσάς, υπήρξατε - έστω και άθελα σας και λόγω απειρίας, όπως λές - παρακλάδι των γεγονότων.Και πάλι δυστυχώς ή ευτυχώς η κοινότητα αυτή δεν ξεχνάει άτομα και καταστάσεις που την θίγουν.

Πάντα υπάρχει τρόπος να αποκαταστήσεις την αλήθεια και την υστεροφημία της ομάδας σου. Ένας από αυτούς ,είναι να κατονομάσεις πράγματα και καταστάσεις στις οποίες αναφέρεσαι και όχι αοριστίες.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας και πίστεψε με, η αλήθεια και η ειλικρίνεια (το ξέρεις και εσύ λόγω της δουλειάς σου), πάντα εκτιμόνται.
Επειδή όλοι πρέπει να ξέρουν για όλους όσους προσπάθησαν να μας διαλύσουν.

Με τιμή.

Υ.Γ.
Όταν είμαι μέλος φόρουμ, το οποίο είναι "προέκταση" καταστήματος και είμαι γνωστός πελάτης, ο οποίος έχω δώσει χρήμα - και μάλιστα μπόλικο - ΑΠΑΙΤΩ από το κατάστημα και από το φόρουμ να με σέβεται και να εκτιμά το χρήμα που έχω βγάλει με τον ιδρώτα και τον κόπο μου.
Κανείς δεν μπορεί να έχει το μαχαίρι και το καρπούζι μαζί.Είναι επομένως στο χέρι μου, εφόσον κάποιος δεν με σέβεται να μην του ξανααφήσω ούτε ένα cent και να απευθυνθώ κάπου αλλού.

Operational Detachment - Airsoft 516
O.D.A. 516

Αποσυνδεδεμένος ΕΚΔΡΟΜΟΣ

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #52 στις: 26 Απριλίου, 2012, 08:57:41 »
Καλημέρα Σπύρο, σου βγάζω το καπέλο!!! λίγοι είναι αυτοί που παραδέχονται τα λάθη τους Δημοσίως.

πιστεύω οτι χρόνος θα δείξει τι κρύβετε πίσω από όλα αυτά!!!

G.P.S. το Λατομειο σαν χωρος ειναι γνωστος απο το 1997 ξερεις γιατι πιστευω (λογω επαγγελματος  :battle214: το εχω φα'ι' με το κουταλι)
σαν πεδιο χρησης παιιντμπολ ειναι πολλα χρονια κ μεσα απο εκει το εμαθε ο κοσμος κ σιγα σιγα εφτασε εως σημερα να τσακωνομαστε πιος θα πρωτο παιξει!!!

Αποσυνδεδεμένος G.P.S.

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Global\General Positionable\Purpose Soldier
« Απάντηση #53 στις: 26 Απριλίου, 2012, 10:48:53 »
Καλημέρα Σπύρο, σου βγάζω το καπέλο!!! λίγοι είναι αυτοί που παραδέχονται τα λάθη τους Δημοσίως.

πιστεύω οτι χρόνος θα δείξει τι κρύβετε πίσω από όλα αυτά!!!
+1000
G.P.S. το Λατομειο σαν χωρος ειναι γνωστος απο το 1997 ξερεις γιατι πιστευω (λογω επαγγελματος  :battle214: το εχω φα'ι' με το κουταλι)
σαν πεδιο χρησης παιιντμπολ ειναι πολλα χρονια κ μεσα απο εκει το εμαθε ο κοσμος κ σιγα σιγα εφτασε εως σημερα να τσακωνομαστε πιος θα πρωτο παιξει!!!
Αγαπουλα,
αναφερομουν στο ετερο επιμαχο thread που σβηστηκαν post, κλειδωθηκε με συνοπτικες\"δημοκρατικες" διαδικασιες
& αφορουσε το πεδιο του Φυρογενη, οχι του Μεταλλειου. ;)

Αποσυνδεδεμένος spirosleon

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #54 στις: 26 Απριλίου, 2012, 10:51:33 »
@Spirosleon

Yπήρχαν και υπάρχουν άγραφοι κανόνες μεταξύ των παικτών και των ομάδων - διοργανωτών παιχνιδιών (public/prive), οι οποίοι και λειτουργούσαν και λειτουργούν.
Πόσες φορές δεν έτυχε ομάδες να θέλουν την ίδια ημερομηνία να θέλουν να ανεβάσουν παιχνίδι (public/prive) στο ίδιο πεδίο? Πάντοτε υπήρχε επικοινωνία και βρισκόνταν λύση ... πάντα!!
Επομένως δεν υπήρχε λόγος για τα περίφημα "reports to mod " * πάνω στα οποία βασίστηκε (και) ο συγκεκριμένος άνθρωπος για να μας διαβάλλει και να επιβάλλει δικούς του κανόνες στο χόμπυ.

ο λογος που συμφωνησαμε στην εν λογο ψηφοφορια ηταν οτι φυσικα και  θα διναμε προτεραιοτητα σε ενα public  παιχνιδι εναντι ενος πριβε, χωρις ομως να ακυρωναμε το δευτερο εαν υπηρχε η δυνατοτητα να γινουν και τα 2 μαζι. προσωπικα, σε καμια περιπτωση δεν θα σηκωνα public εαν ειχα και την παραμικρη υπονοια οτι καποιοι θα πανε σε πριβε εκει που θελω και εγω, απο σεβασμο και μονο στον συμπαικτη. πραγμα που δεν το βλεπουν ετσι αλλοι...αυτο παλι σε συγκεκριμενα πεδια και οχι π.χ Ελευσινα οπου σε καμια περιπτωση δεν το κλεινεις για πριβε. αλλωστε πολλες φορες εχουμε βρεθει Μεταλλεια, συγκεκριμενα ,2-3-4 παιχνιδια να παιζονται ταυτοχρονα. παντα βρισκαμε λυση!!βεβαια η ψυφοφορια ηταν μια παρωδια και μονο με βαθυτερες προεκτασεις τις οποιες εμεις οι νεοι και ρομαντικοι δεν βλεπαμε μεχρι εκεινη την ωρα....

@Spirosleon
Πάντα υπάρχει τρόπος να αποκαταστήσεις την αλήθεια και την υστεροφημία της ομάδας σου. Ένας από αυτούς ,είναι να κατονομάσεις πράγματα και καταστάσεις στις οποίες αναφέρεσαι και όχι αοριστίες.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας και πίστεψε με, η αλήθεια και η ειλικρίνεια (το ξέρεις και εσύ λόγω της δουλειάς σου), πάντα εκτιμόνται.
Επειδή όλοι πρέπει να ξέρουν για όλους όσους προσπάθησαν να μας διαλύσουν.

δεν θα κατονομασω προσωπα γιατι οπως λες και εσυ,(λογο της δουλειας μας )δεν θα γινω σε καμια περιπτωση ρουφιανος.αλλωστε οπως εφησα να εννοηθει, ολα ξεκινησαν απο την αντιληψη καποιων οτι πιεστηκα μεν, να κατεβασω το παιχνιδι, βρεθηκε πατημα δε, για τις εξελιξεις.
[/quote]

@Spirosleon
Όταν είμαι μέλος φόρουμ, το οποίο είναι "προέκταση" καταστήματος και είμαι γνωστός πελάτης, ο οποίος έχω δώσει χρήμα - και μάλιστα μπόλικο - ΑΠΑΙΤΩ από το κατάστημα και από το φόρουμ να με σέβεται και να εκτιμά το χρήμα που έχω βγάλει με τον ιδρώτα και τον κόπο μου.
Κανείς δεν μπορεί να έχει το μαχαίρι και το καρπούζι μαζί.Είναι επομένως στο χέρι μου, εφόσον κάποιος δεν με σέβεται να μην του ξανααφήσω ούτε ένα cent και να απευθυνθώ κάπου αλλού.

συμφωνω 100% μαζι σου. ενα παραδειγμα ειναι και το γεγονος της αποκαλυψης του "ανωνυμου" χρηστη απο τον Δημητρη, το οποιο ναι μεν καλα εκανε για να δωθουν οι απαραιτητες διευκρινησεις, αλλα ολοι καταλαβαινουμε που αποσκοπει....

Η εν λογω ομαδα οντως παιζει 3-4 μηνες στο εν λογω πεδιο & οχι 2 χρονια.
Το πεδιο υπαρχει 2 χρονια & χρησιμοποιειται απο αλλες ομαδες, εγω μπερδεψα 2 διαφορετικα post.

εμεις απλα προσφερθηκαμε να το ξεκαθαρησουμε το πεδιο, προς ωφελος ολης της κοινοτητας απο πλιατσικολογους, πολιτοφυλακες,σατανιστες και οτι αλλη μαλακια κουβαλα ο καθενας μες στο κεφαλι του. αλλα φανηκε διαφορετικο. ειπαμε, πισω απο λεξεις βγαινουν λαθος συμπερασματα ειτε απο λαθος διατυπωση ή λαθος αντιληψη.

@Spirosleon
Εστω & καθυστερημενα, βγηκες & ειπες καποια πραγματα που μας ειχαν παρουσιαστει\φανει διαφορετικα.
Ακομα βεβαια υπαρχουν ερωτηματικα & σκιες.
Εσυ ξερεις αν πρεπει να απαντησεις\ριξεις φως σε αυτα & σε ποιους.

Θανο, εξυπνος ανθρωπος εισαι και με εχεις γνωρισει και εχουμε μιλησει απο κοντα.δεν θα γινω ρουφιανος εδω μεσα κανενος, ολοι καταλαβανε και ακομα εσυ περισσοτερο που τα ειπαμε και απο κοντα.

Τελειωνοντας και κλεινοντας αυτο το ασχημο για εμενα και την ομαδα μου κεφαλαιο,
Ειναι ευκαιρια τωρα, παλιοι παικτες και ομαδες να ανοιξουν νεο δρομο, να απογαλακτιστουμε και εμεις απο τα e-shops και forums τους, για να χαρουμε ακομα περισσοτερο το χομπι μας. 

Με εκτιμηση
Σπυρος

Αποσυνδεδεμένος eversman

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #55 στις: 26 Απριλίου, 2012, 11:17:27 »
Ρουφιάνος δεν γίνεσαι και ούτε σε αποκαλεί κανείς έτσι, εάν λές την αλήθεια και αυτή αποσκοπεί στο κοινό συμφέρον του χόμπυ.

Ίσα - ίσα βοηθάς με την σειρά σου  ,ακόμη και τους πιό νέους συγχομπίστες να σκέφτονται λίγο παραπέρα.Δυστυχώς όλοι κάποια στιγμή κάνουμε τις επιλογές μας και πρέπει να τις κάνουμε.

Δέν είναι καλό να αιωρούνται πράγματα (για κανέναν) και να μην κατονομάζουμε (πλέον) τα κακώς κείμενα.

Με΄τιμή.

Operational Detachment - Airsoft 516
O.D.A. 516

Αποσυνδεδεμένος VagBlack

• Λοχαγός
  • *
    • Hell Reckies
« Απάντηση #56 στις: 26 Απριλίου, 2012, 12:19:00 »
...
Τελειωνοντας και κλεινοντας αυτο το ασχημο για εμενα και την ομαδα μου κεφαλαιο,
Ειναι ευκαιρια τωρα, παλιοι παικτες και ομαδες να ανοιξουν νεο δρομο, να απογαλακτιστουμε και εμεις απο τα e-shops και forums τους, για να χαρουμε ακομα περισσοτερο το χομπι μας. 

Με εκτιμηση
Σπυρος
Δεν θέλω να κάνω τον Μανώλη Καψή, αλλά...πραγματικά δεν καταλαβαίνω.

Ας με συγχωρήσουν οι Admins του παρόντος forum και όλα τα μέλη του forum για τα παρακάτω, και πραγματικά δεν θέλω να προσβάλω κανέναν.

Τι σε κάνει να νιώθεις τόσο εξαρτημένος από εκείνο το forum που ζητάς από άλλους να σου δείξουν το δρόμο;
Γιατί θα πρέπει να σου τον δείξουν κάποιοι άλλοι;
Γιατί δεν μπορείς να τον βρεις μόνος σου; Διότι ο δρόμος υπάρχει, δεν χρειάζεται να τον ανοίξει κανείς. Δεν χρειάζεται να ξανά-ανακαλύψουμε τον τροχό;
Γνωρίζεις πόσα φόρα υπάρχουν στην Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα πόσα φόρα με βάση την Αθήνα τα οποία δεν έχουν σχέση με καταστήματα;
Γιατί δεν τα γνωρίζεις;
Επαναπαύθηκες στην "θαλπωρή" ενός καταστήματος;

Και το λέω πάλι, σκοπός μου δεν είναι να προσβάλω κανέναν. Τα παραπάνω είναι food for thought.
Δώσ' μοι παν στω και ταν γαν κινάσω.
http://www.erepublik.com/en/referrer/VagBlack

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
« Απάντηση #57 στις: 26 Απριλίου, 2012, 12:28:31 »
...

Με εκτιμηση
Σπυρος
Θα ήθελα να τονίσω ότι δυστυχώς σε καμία περίπτωση δεν κλείνει έτσι αυτό το άσχημο ή όχι κεφάλαιο.Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις θέσεις του,τις αποφάσεις του και τις επιλογές του.Όλα τα παραπάνω έχουν αντίκτυπο στην κοινότητα και στο τι εντύπωση έχει δώσει στον καθένα ξεχωριστά,και ότι έγινε εδώ δεν ξεχνιέται εύκολα.

Απλά αν στο μέλλον φανεί ότι πράγματι αδικηθήκατε ενδεχομένως να κλείσει,έστω και μερικώς, αυτό το κεφάλαιο.Είναι στο χέρι του καθενός, με τις πράξεις του και τις επιλογές του, να αποδείξει το πραγματικό του ποιόν και τελικά να χαίρει της εκτίμησης των συμπαικτών του αν του αρμόζει.

Αποσυνδεδεμένος Dimitrios

• Διαχειριστής
  • Αντισυνταγματάρχης
    • Greek Airsoft
« Απάντηση #58 στις: 26 Απριλίου, 2012, 12:40:29 »
Παράθεση
συμφωνω 100% μαζι σου. ενα παραδειγμα ειναι και το γεγονος της αποκαλυψης του "ανωνυμου" χρηστη απο τον Δημητρη, το οποιο ναι μεν καλα εκανε για να δωθουν οι απαραιτητες διευκρινησεις, αλλα ολοι καταλαβαινουμε που αποσκοπει....

Για πες μας αγαπητέ τι ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής εδώ. είμαι όλος μάτια
Ουδεις Επικινδυνότερος εκ του Ευεργετηθέντος Αχάριστου

Αποσυνδεδεμένος Dimitrios

• Διαχειριστής
  • Αντισυνταγματάρχης
    • Greek Airsoft
« Απάντηση #59 στις: 26 Απριλίου, 2012, 13:04:08 »
Το τελευταίο που θέλω να πω είναι

οτι το φορουμ σχεδόν 3 χρονια εχει αποδειξει ποια ειναι η στάση του απεναντι στους χρήστες-παίχτες και σε θέματα που έθιγαν ακόμα και το κατάστημα.

και κλείνωντας θα απαντήσω και σε παρατήρηση φίλου που μου είπε ότι αφήνοντας το θέμα αυτό να εξελιχθεί φενετε ως (ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος)
μέχρι τώρα έχουμε φάει τόση λάσπη και δυσφήμηση απο το φόρουμ αυτό αλλα και επι Center εποχή με διαχειριστή τον γνωστό του θέματος, που βάζοντας ασπίδα προστασίας ο κυριος αυτός ωστε να μην μπορεί να ξεπλυθεί η λάσπη αυτή ή να ξεδιαλύνει η στημένη δυσφήμηση

Ουδεις Επικινδυνότερος εκ του Ευεργετηθέντος Αχάριστου