Αποστολέας Θέμα: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ HADES ΑΠΟ AIRSOFT CLUB FORUM  (Αναγνώστηκε 149899 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Ozymandias

• Συνταγματάρχης
  • *
Απ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ HADES ΑΠΟ AIRSOFT CLUB FORUM
« Απάντηση #60 στις: 26 Απριλίου, 2012, 13:06:12 »
Αγαπητε Spirosleon....

Σεβαστη και αξιεπαινη η κινηση σου να αναλαβεις την ευθυνη για μια λανθασμενη σου κινηση και να απολογηθεις για αυτη, ωστοσο βλεπω οτι εμμενεις σε μια αλλη εξισου λαθος κινηση και νοοτροπια.

Μιλωντας ως το alter ego σου ανεφερες "καποιους" οι οποιοι  συμφωνα με εσενα σπερνουν διχονοια. Επιστρεφοντας ως Spirosleon εκ νεου μιλησες για "καποιους" οι οποιοι ψαχνουν να κανουν καβγα και ποσταρουν εδω κατακρινοντας ενω το Σαββατο θα ειναι καπου αλλου για καφε. Στο δικο μου μυαλο προκειται για πολυ σοβαρες κατηγοριες.   Σε τριτο post αναφερεις οτι δεν επιθυμεις να κατονομασεις αυτους τους ανθρωπους προκειμενου να μην χαρακτηριστεις "ρουφιανος"

Επετρεψε μου να σημειωσω οτι αυτος που προβαινει σε ανωνυμες κατηγοριες τυπου "Καποιοι, καπου, καποτε και στην κορφη κανελα" χωρις να τις υποστηριζει, η εστω να κατονομαζει αυτους τους καποιους ενδεχομενως να γλιτωνει την κατηγορια του ρουφιανου, ωστοσο εμπιπτει στην κατηγορια του προβοκατορα και του συκοφαντη.....τα κινητρα του οποιου δεν μπορει να ειναι αγαθα.

Ηθελα επισης να επιστρεψω στην πρωτη μου ερωτηση εαν εσυ σαν ατομο και οι Hornets σαν ομαδα συμφωνειτε με τις πρακτικες του εν λογω φορουμ, τις αυθαιρετες διαγραφες μελων και δημοσιευσεων, το editing δημοσιευσεων και την αλοιωση της μορφης και του υφους συζητησεων. Προκειται για πρακτικες οι οποιοες δεν αφορουν μονο τους HADES και ουτε    λαμβανουν χωρα μονο τις τελευταιες μερες.

Οσον δε αφορα την υπαρξη ανεξαρτητων φορουμ αυτα υπαρχουν και ειναι στο χερι του εκαστοτε παιχτη να τα βρει να εγγραφει σε αυτα. Παρα τα οποια προβληματα του παρελθοντως, τα φορα αυτα διατηρουν ενα υψηλο επιπεδο και μονο να ωφελησουν μπορουν τοσο τον νεο παιχτη οσο και τον παλιο

Το κακο βεβαια ειναι οτι τα ανεξαρτητα φορα δεν χαιδευουν αυτακια, κατι το οποιο καποιοι παιχτες φαινεται να εχουν αναγκη.

Θα συμφωνησω τελος με τον Queef οτι κεφαλαια σαν το παρον δεν κλεινουν τοσο ευκολα. Προκειται για μια απο τις περιπτωσεις που οι πραξεις πλεον των εμπλεκωμενων ατομων ειναι αυτες που μετρανε.

Αποσυνδεδεμένος powerplantmaster

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #61 στις: 26 Απριλίου, 2012, 13:19:52 »
γιατι αραγε σε αυτην την κινηση συμφωνουν  αυτοι που εφαγαν ban,.....  επειδη κατα καιρους εσπερναν διχονοιες ? τυχαιο και αυτο ?  >:D >:D >:D

Αυτό είναι "το "ανωνυμο"σχολιο μου αφορουσε εκεινους οι οποιοι ακομα νομιζουν οτι εμεις ειμασταν η αιτια των ολων γεγονοτων,οτι για χαρης μας γιναμε κωλος!!!" ; Αυτό είναι ευθεία επίθεση σε όσους αποβληθήκαμε επειδή μιλήσαμε. Έπρεπε να κάνουμε το παγώνι για να μην "σπείρουμε διχόνοια" ; ΟΚ, αντιλήφθηκες ότι έκανες λάθος ή σε επανέφερε στην τάξη η ομάδα σου και μαγκιά. Ουδείς αλάνθαστος. Μην το χαλάς όμως με δικαιολογίες ρε συ. Δεν είμαστε βλάκες.

Τώρα για να μην υπάρχουν και παρεηγήσεις:

1ον Δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί σας. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι λέει αλήθεια ένα άτομο με φασιστική ιδεολογία σε ότι λέει και διαγράφει - αποβάλλει από ένα forum ότι δεν γουστάρει. Για ποιο λόγο λοιπόν να θεωρήσω δεδομένο ότι έγιναν report; Και εγώ είχα κάνει report για ανήλικα και δεν χρειάζεται να σου πω που με έγραψε και όταν άνοιξε από άλλο άτομο θέμα για ανήλικους και σφίξαν τα γάλατα, διέγραψε τα Post και το κλείδωσε. Αλλά ας ξαναγυρίσουμε στο θέμα μας. Ας πούμε ότι δέχτηκε reports. Υπήρχε κάποια βάση; Όχι. Δεν κάναμε τίποτα παράτυπο. Αν υποθέσουμε ότι υπάρχουν, ήταν απλά αφορμή . Στα επώνυμα φάτσα φόρα reports για κακή συμπεριφορά υπαλλήλων και κολλητών απλά έκανε τον Κινέζο ή τα διέγραψε δίνοντας λόγο μόνο σε αυτούς. Και στην τελική ξέρουμε ότι δεν μας "αγαπάνε" όλοι. Για να μην τα πολυλογούμε ασχοληθήκαμε με την απαράδεκτη συμπεριφορά του συγκεκριμένου κυρίου και του "δημοκρατικού" forum του.

2ον Καταλαβαίνω ότι υπάρχει μαφία και έχει υποβάλλει ομερτά. Όποιος μιλάει ή διαμαρτύρεται "εκτελείται". Αν λοιπόν απλά αγανάκτησες με κάποιους που το παίζουν 2πλο ταμπλό, τότε θα μπορούσα να αποδεχτώ τον 2ο λογαριασμό και να εξηγούσες όμορφα και ωραία για ποιον λόγο το έκανες. Δεν είναι η πρώτη φορά και έχει γίνει στο "δημοκρατικό" forum λόγω των λόγων που αναφέρω παραπάνω. Ποιος θα σου έλεγε κάτι αν έγραφες "Συγνώμη που γράφω με 2ο λογαριασμό αλλά το κάνω για να προστατέψω την ομάδα μου, αλλά δεν μπορώ να βλέπω κάποιους να το παίζουν επαναστάτες και να είναι κολλητοί του συγκεκριμένου κυρίου". Εκτιμώ ότι αν και δεν θα ήταν το καλύτερο, δεν θα γινόταν και κάτι, αλλά προσωπικά θα το σεβόμουν. Δεν το επικροτώ από την στιγμή που με αφορμή τις "δημοκρατικές διαδικασίες" και την αποβολή τόσων παικτών γιατί μιλησαν, προσπαθούν κάποιοι να βρουν μια άκρη και να κάνουν εμφανές τι ακριβώς παίζει στον χώρο, το επίπεδο κάποιων και τις προθέσεις κάποιων άλλων και το κάνουμε επώνυμα.

3ον Για εμένα όποιος θέλει κάτι καλύτερο πρέπει να ματώσει και σέβομαι όσους και ban-αρηστικαν και τώρα συνεχίζουν επώνυμα να μιλάνε. Με αυτούς όσο και αν διαφωνούμε ή να μην παίζουμε καν μαζί, είμαστε στην ίδια πλευρά. Στην άλλη πλευρά για εμένα είναι ακόμα και αυτοί οι πονηροί που ποστάραν για ψύλου πήδημα ή όποτε τους σύμφερε και τώρα έχουν λουφάξει και "δεν παρακολουθούν τα fora" περιμένοντας να δουν που θα κάτσει η μπίλια, να πάρουν την καλύτερη προσφορά ή να το παίξουν επιτήδειοι ουδέτεροι ( "εμείς τους αγαπάμε όλους" ) ώστε να έχουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Και δεν χρειάζεται να ποστάρουν εκθέσεις αλλά να πάρουν μια θέση. Σέβομαι ακόμα και ατόμα με 200 post και 3 Public που εκφράζουν άποψη και μας κατηγορούν. Έστω και αν από άγνοια γεγονότων και κινδύνου κατηγορούν απλά όσους δεν ξέρουν.

4ον Ανακοίνωση για παιχνίδι public. Έρχομαι εγώ που έχω σπάσει σε 3 άτομα δόντια με ριπές, έχω πλακωθεί με άλλους 10 και για να βγω πρέπει να λήξει το παιχνίδι ή να βαρεθώ. Αν ο διοργανωτής ΔΕΝ μου επιτρέψει να παίξω, αμέσως το παιχνίδι παύει να θεωρείται public και γίνετε prive. Είτε μας αρέσει, είτε όχι. Το prive είναι μορφή παιχνιδιών που γίνεται για να μπορέσει ο διοργανωτής να ελέγξει αριθμό συμμετοχών και κυριότερο την ποιότητα τους. Δηλαδή ρε αλάνια εσείς για να πάτε σε ένα κλαμπακι με τραπέζι για 6 άτομα φωνάζετε όλους τους φίλους σας με κίνδυνο να μείνουν κάποιοι απ'εξω, φωνάζετε άτομα που ξέρετε ότι δεν θα πληρώσουν ή κάνουν φασαρίες ή που δεν ακούν την μουσική που παίζει το συγκεκριμένο club; Δεν καταλαβαίνετε ότι αν το κάνετε, κινδυνεύουν να χαλάσουν την διασκέδαση των άλλων που πραγματικά γουστάρουν; Bλέπει κάτι κακό σε αυτό κάποιος; Γιατί πρέπει σε ένα παιχνίδι να πρέπει να ανοίξω τις πόρτες σε κάθε καρυδιάς καρύδι; Είχαμε το θάρρος και να βάλουμε πρώτη φορά σε ανοικτό παιχνίδι πόρτα. Αυτό χάλασε κάποιους γιατί κατάλαβαν για ποιους χτυπάει η καμπάνα και για το τι θα ακολουθήσει. Προσπάθησαν με ένα σμπάρο να χτυπήσουν 2 τριγώνια. Πρώτα να μην χάσουν πελάτες και στόχους για τα public τους και από την άλλη να μας περιορίσουν τα πεδία. Θα ήταν πιο τίμιο φαίνεται να στήσουμε 2 ομάδες και στην μια να βάλουμε φίλους και να αφήσουμε 10 θέσεις κενές αλλά που θα έπρεπε να ψωνίσουν εξοπλισμό για να παίξουν (από που άραγε; ) και στην άλλη ο κατιμάς. Και αν γίνει της π......ας με αθάνατους, παράβασεις κανόνων ασφαλείας και παίκτες με άγνοια κανόνων και πειθαρχίας θα παρουσιάστεί σαν σενάριο "που εσείς ούτε τα έχετε φανταστεί" γιατί αν μιλήσει κανείς τον έφαγε η μαρμάγκα! Και ο νεος παίκτης σου λέει "ε, ετσι θα είναι" φού δεν έχει δει κάτι άλλο.
Ε, όχι δεν θα με υποχρεώσει κανείς να δεχτώ ανήθικους παίκτες ή εγωιστές γιατί απλά είναι πελάτες κάποιου και για να μου δώσει άδεια να παίξω σε ένα πεδίο. Για εμάς το Public έχει πεθάνει και ουσιαστικά αυτούς που συμφέρει η ύπαρξη του, δεν είναι οι παίκτες. Είμαστε υπέρ σε ανακοίνωση των prive ώστε ο καινούργιος παίκτης να βλέπει τι γίνεται και να μπορεί να ζητήσει να συμμετέχει. Έτσι ο "πονηρός" θα ξέρει ότι δεν θα χωράει πουθενά και ο έχων φρόνηση θα μπορεί να μπαίνει σε ένα σωστό μονοπάτι. Υπάρχουν ομάδες που έχουν διάθεση να δώσουν την ευκαιρία συμμετοχής σε κάτι διαφορετικό. Στην τελική δεν μπορείς να ζητήσεις και τον λόγο από ένα νέο παιδί που "μαθαίνει" δίπλα στους πρωταγωνιστές του γνωστού βίντεο.

5ον Το αν σπεύσατε να ξεκαθαρίσετε ένα πεδίο για την κοινότητα, γιατί δεν το ανακοινώσατε; Και εσείς απλά μπλεχτήκατε, το καταλάβαμε και δεν θα προσθεσω κάτι αφου αυτα που είπες με κάλυψαν. Μην γινόμαστε όμως γραφικοί σαν άλλους "ήρωες" που παρουσίαζαν στην κοινότητα "καμμένα" πεδία ή όταν ο κόσμος το είχε τούμπανο (και απλά δεν ήθελε να τα κάψει σε πονηρούς), ή σε άλλους πονηρούς που το βρήκαν για όλους μας αλλά μόνο αυτοί έχουν άδεια και αποτρέπουν τους υπολοίπους να πάνε. Καλά κάνουν για λόγους που ανέφερε ο GPS παραπάνω, και ξεκάθαρα λέω ότι εγώ πεδίο δημόσια δεν πρόκειται να δώσω όχι για να μην χάσω την κάβα αλλά γιατί σέβομαι αυτούς που τα βρήκαν και με εμπιστεύθηκαν. Δυστυχώς κάποιοι είναι τα δικά μου, δικά μου και τα δικά σου, δικά μου επίσης και μας παρουσιάζονται και σαν αλτρουιστές Χριστόφοροι Κολόμβοι του χώρου. Πάει πολύ.

6ον Προσωπικά δεν θέλω συγνώμες ούτε άλλες εξηγήσεις. Κρίνομαι και κρίνεσαι. Το είπα και παραπάνω. Όλοι με όλους καλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όσοι το υποστηρίζουν είναι επιεικώς αδαεις (αν και προσωπικά τους θεωρώ απλά επιτήδειους). Μπορεί να είμαστε τελείως αντίθετοι στις απόψεις ή σε "αντίπαλες" παρατάξεις αλλά οφείλουμαι να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και να μην κάνουμε πράγματα που δεν θέλουμε να μας κάνουν. Όχι από φόβο αλλά από σεβασμό επαναλαμβάνω. Και όλα έγιναν γιατί κάποιοι σταμάτησαν να σέβονται και άρχισαν να μας βλέπουν σαν θύματα.

ΥΓ. Όσο έγραφα πόσταραν VagBlack, Queef και Ozzymandias. Θα συμφωνήσω με 1000. Όλα είναι θέμα προσωπικών επιλογών και δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα από τους άλλους ή να κατηγορούμε τους άλλους. 3,5 χρόνια στον χώρο και ακόμα ψαχνόμαστε και έχουμε κάνει πολλά λάθη απέναντι σε συν-χομπίστες και σε διαχείριση καταστάσεων. Τουλάχιστον δεν κρυφτήκαμε από τις ευθύνες μας και αυτό ήταν κάτι που έγινε σεβαστό και από άτομα που διαφωνίσαμε. Μήπως πρέπει να αρχίσετε να ψάχνεστε και εσείς;
Για το ερώτημα του Dimitrios, θα ήθελα και εγώ να ακούσω μια απάντηση γιατί από όσο καταλαβαίνω, υποννοείς κάτι που δεν έχει σχέση με τα γραφομενά σου.
Φθονέεσθαι κρέσσον εστίν ή οικτείρεσθαι.

Αποσυνδεδεμένος Whiskey

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • HADES
« Απάντηση #62 στις: 26 Απριλίου, 2012, 13:47:16 »
Καθως τα περισσοτερα που γραφτηκαν μεχρι τωρα εμενα με καλυπτουν, δε μπορω παρα να μην δω ομως πως παλι μπαινουμε στην διαδικασια να αναμασαμε πραγματα χιλιοειπωμενα στο παρελθον.

Αποψη μου ειναι πως το αθλημα δε μπορει να προχωρησει με φραστικες επαναλληψεις και στοχοποιηση των προβληματων ... χρειαζεται επιτελους δραση ... χρειαζεται επιτελους να αφησουμε στην ακρη δικαιολογιες και ανοητες προφασεις κινουμενοι επιτελους στην υλοποιηση αποφασεων που θα δωσουν λυση στα προβληματα.

Πλατφορμα υπαρχει ... κοσμος πολυς ... συντονισμος χρειαζεται και καλη πιστη ... ειδαλλως το χομπυ δεν πρεπει να λεγεται airsoft αλλα ξεκατινιασμα στα fora.

Οσον αφορα τα fora καταστηματων ... οσο δεν προσπαθουν να πατροναρουν και κρατουν απλα βοηθητικη σταση τοτε κανενα προβλημα απο εμενα ... οταν ομως ξεφευγουν προσπαθωντας να φτιαξουν ενα ανοητο πελατολογιο διχως να καταλαβαινουν οτι η πραγματικη δυναμη ειναι στο συνολο του αγοραστικου κοινου και οχι σε εκεινους ... τοτε χανουν και οσο και αν πιστευουν πως εχουμε μνημη χρυσοψαρου (περιπου 4 δευτερολεπτα διαρκει) κανουν λαθος και το πληρωνουν.

Τελος οφειλω να πω οτι ο spirosleon μου μιλησε μεσω ΡΜ και ζητησε συγνωμη για την συμπεριφορα του οπως βεβαια το εκανε και public και μπραβο του για την κινηση αυτη.

Προσωπικα επαναλαμβανω οτι δεν εχω τιποτα και με κανεναν ... ειτε παικτη ειτε ομαδα.

Αποσυνδεδεμένος Whiskey

• Λοχαγός
  • *
    • HADES
« Απάντηση #63 στις: 26 Απριλίου, 2012, 16:31:46 »
Προκειμενου να επανελθω στο αρχικο θεμα ... αποφασισα να δωσω public αλλο ενα screenshot που ισως διαφωτισει καπως τα παιδια που εχουν εκφρασει αμφιβολιες περι πιθανου παρασκηνιου (αναφορικα με τα BAN).

Επειδη δε μου επιτρεπεται εδω να ανεβασω τοσο μεγαλο αρχειο (ωστε να φαινονται καθαρα οι διαλογοι) το εβαλα σε εναν αλλο χωρο και σας δινω το link να το κατεβασετε (οσοι το επιθυμειτε).

Απο εκει και περα θεωρω πως φαινεται καθαρα το τι σημαινει η εκφραση "εχω παρει ψηλα τον αμανε" (IMHO).

Τα υπολοιπα στην κριση σας.

Download Link : http://www.sendspace.com/pro/dl/i1exmq

Υ.Γ. το αρχειο ειναι ελεγμενο για ιους και δεν αποτελλει κινδυνο για τον υπολογιστη σας.
« Τελευταία τροποποίηση: 26 Απριλίου, 2012, 16:33:23 από Whiskey »

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
« Απάντηση #64 στις: 26 Απριλίου, 2012, 16:51:34 »
Κάπου μεταξύ των ΒΑΝ πήρα και το δικό μου,αλλά όμως γράφτηκε σβήστηκε.Ρώτησα αν υπάρχει κάποιος τιμοκατάλογος για τις διάρκειες ΒΑΝ.2 μήνες ο ένας 3 μήνες ο άλλος,να ξέρουμε τι να περιμένουμε (finger)

Αποσυνδεδεμένος G.P.S.

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Global\General Positionable\Purpose Soldier
« Απάντηση #65 στις: 26 Απριλίου, 2012, 17:02:07 »
Εγω δεν εφαγα κανενα warning, κατευθειαν διαγραφη.

Αποσυνδεδεμένος Whiskey

• Λοχαγός
  • *
    • HADES
« Απάντηση #66 στις: 26 Απριλίου, 2012, 17:03:03 »
Εγω δεν εφαγα κανενα warning, κατευθειαν διαγραφη.

Ολο παραπονα εισαι  ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος Ozymandias

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #67 στις: 26 Απριλίου, 2012, 17:15:16 »
Εγω εφαγα 2μηνο και μολις αρχισα να ποσταρω εδω εγινε ολοκληρωτικο........  :D

Αποσυνδεδεμένος Whiskey

• Λοχαγός
  • *
    • HADES
« Απάντηση #68 στις: 26 Απριλίου, 2012, 17:20:43 »
Η ουσια δεν ειναι το "τι εφαγε" ο καθενας μας, αλλα ποια τα αιτια και ποιος ο τροπος.

Ειμαι 15 χρονια Admin σε δικα μου και ξενα fora ... τετοιο ειδος διαχειρησης πρωτη φορα συνανταω.

Τεσπα ... τι να λεμε ...

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #69 στις: 26 Απριλίου, 2012, 17:27:09 »
Νομίζω ότι τέτοια συμπεριφορά είναι αναμένομενη από τη στιγμή που ένα φόρουμ είναι συνδεδεμένο με ένα κατάστημα, ανεξάρτητα αν αυτό έχει να κάνει με το Αίρσοφτ ή κάποια άλλη (επιχειρηματική) δραστηριότητα. Αργά ή γρήγορα θα γινόταν κάτι τέτοιο, σιγουρα έχει γίνει στο παρελθόν και σίγουρα θα ξαναγίνει στο μέλλον. Είναι τουλάχιστον ουτοπικό να πιστεύουμε ότι θα υπάρχει αμεροληψία όταν υπεισέρχεται ο παράγοντας προσωπικό συμφέρον και ειδικότερα το χρηματικό κέρδος. Επαναλαμβάνω, ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε οπουδήποτε και όχι μόνο στο αίρσοφτ όπως έχει συμβεί και σε άλλο hobby.

Το λάθος για μένα λοιπόν είναι ότι περιμένουμε "δημοκρατία και ισότητα" σε ένα φόρουμ που εξυπηρετεί μια επιχείρηση. Από όταν άρχισα να ασχολούμαι με το αίρσοφτ μου έκανε εντύπωση ότι η μάζα των airsofters επικοινωνούσε μέσω φόρουμ καταστημάτων. Η καλύτερη λύση για μένα, είναι καθαρά η συμμετοχή σε ανεξάρτητο φόρουμ όπου κανείς δεν θα φοβάται να πει την γνώμη του, μήπως δυσαρεστήσει με τα λεγόμενα του, μήπως φάει μπαν επειδή πάει κόντρα στην πολιτική της επιχείρησης κτλ.

Η λύση αυτή είναι απλή και δοκιμασμένη. Όσοι από μας ασχολούνται και με τον μοντελισμό γνωρίζουν ότι η πλειονότητα των μοντελιστών στην Ελλάδα επικοινωνούν μέσω ενός ανεξάρτητου φόρουμ όπου όλα συζητώνται χωρίς πρόβλημα και φόβο. Η δύναμη του είναι τετοια που οι ίδιοι οι καταστηματάρχες μπαίνουν να επικοινωνήσουν με τους μοντελιστές μέσω αυτού όταν τίθεται θέμα για κάποιο κατάστημα και όχι το ανάποδο. Οπότε ή ξεκινάμε να βασιζόμαστε σε ανεξάρτητο φόρουμ (είτε από τα ήδη υπάρχοντα ή καινούριο) ή τέτοια φαινόμενα θα συνεχίζονται εσσαεί (έτσι γράφεται αυτό? :tongue:) κάτι που είναι αναμένομενο για μία επιχείρηση που θέλει να έχει κέρδος.

Αποσυνδεδεμένος Whiskey

• Λοχαγός
  • *
    • HADES
« Απάντηση #70 στις: 26 Απριλίου, 2012, 17:29:18 »
Νομίζω ότι τέτοια συμπεριφορά είναι αναμένομενη από τη στιγμή που ένα φόρουμ είναι συνδεδεμένο με ένα κατάστημα, ανεξάρτητα αν αυτό έχει να κάνει με το Αίρσοφτ ή κάποια άλλη (επιχειρηματική) δραστηριότητα. Αργά ή γρήγορα θα γινόταν κάτι τέτοιο, σιγουρα έχει γίνει στο παρελθόν και σίγουρα θα ξαναγίνει στο μέλλον. Είναι τουλάχιστον ουτοπικό να πιστεύουμε ότι θα υπάρχει αμεροληψία όταν υπεισέρχεται ο παράγοντας προσωπικό συμφέρον και ειδικότερα το χρηματικό κέρδος. Επαναλαμβάνω, ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε οπουδήποτε και όχι μόνο στο αίρσοφτ όπως έχει συμβεί και σε άλλο hobby.

Το λάθος για μένα λοιπόν είναι ότι περιμένουμε "δημοκρατία και ισότητα" σε ένα φόρουμ που εξυπηρετεί μια επιχείρηση. Από όταν άρχισα να ασχολούμαι με το αίρσοφτ μου έκανε εντύπωση ότι η μάζα των airsofters επικοινωνούσε μέσω φόρουμ καταστημάτων. Η καλύτερη λύση για μένα, είναι καθαρά η συμμετοχή σε ανεξάρτητο φόρουμ όπου κανείς δεν θα φοβάται να πει την γνώμη του, μήπως δυσαρεστήσει με τα λεγόμενα του, μήπως φάει μπαν επειδή πάει κόντρα στην πολιτική της επιχείρησης κτλ.

Η λύση αυτή είναι απλή και δοκιμασμένη. Όσοι από μας ασχολούνται και με τον μοντελισμό γνωρίζουν ότι η πλειονότητα των μοντελιστών στην Ελλάδα επικοινωνούν μέσω ενός ανεξάρτητου φόρουμ όπου όλα συζητώνται χωρίς πρόβλημα και φόβο. Η δύναμη του είναι τετοια που οι ίδιοι οι καταστηματάρχες μπαίνουν να επικοινωνήσουν με τους μοντελιστές μέσω αυτού όταν τίθεται θέμα για κάποιο κατάστημα και όχι το ανάποδο. Οπότε ή ξεκινάμε να βασιζόμαστε σε ανεξάρτητο φόρουμ (είτε από τα ήδη υπάρχοντα ή καινούριο) ή τέτοια φαινόμενα θα συνεχίζονται εσσαεί (έτσι γράφεται αυτό? :tongue:) κάτι που είναι αναμένομενο για μία επιχείρηση που θέλει να έχει κέρδος.

+1000  ;)

Αποσυνδεδεμένος powerplantmaster

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #71 στις: 26 Απριλίου, 2012, 19:07:46 »
Δεν μπορώ να μην συμφωνήσω.

Θα παρακαλουσα ολους τους εντεταλμενους του αλλου καταστηματος, να παψουν να μου στελνουν εδω απειλητικα ΡΜ για εμενα και την ομαδα μου ... δε θελω να αναγκαστω να τα δημοσιοποιησω ουτε και με φοβιζουν οι ανοητες απειλες τους
« Τελευταία τροποποίηση: 26 Απριλίου, 2012, 19:14:39 από powerplantmaster »
Φθονέεσθαι κρέσσον εστίν ή οικτείρεσθαι.

Αποσυνδεδεμένος G.P.S.

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Global\General Positionable\Purpose Soldier
« Απάντηση #72 στις: 26 Απριλίου, 2012, 19:18:00 »
ο λογος που συμφωνησαμε στην εν λογο ψηφοφορια ηταν οτι φυσικα και  θα διναμε προτεραιοτητα σε ενα public  παιχνιδι εναντι ενος πριβε, χωρις ομως να ακυρωναμε το δευτερο εαν υπηρχε η δυνατοτητα να γινουν και τα 2 μαζι. προσωπικα, σε καμια περιπτωση δεν θα σηκωνα public εαν ειχα και την παραμικρη υπονοια οτι καποιοι θα πανε σε πριβε εκει που θελω και εγω, απο σεβασμο και μονο στον συμπαικτη. πραγμα που δεν το βλεπουν ετσι αλλοι...αυτο παλι σε συγκεκριμενα πεδια και οχι π.χ Ελευσινα οπου σε καμια περιπτωση δεν το κλεινεις για πριβε. αλλωστε πολλες φορες εχουμε βρεθει Μεταλλεια, συγκεκριμενα ,2-3-4 παιχνιδια να παιζονται ταυτοχρονα. παντα βρισκαμε λυση!!βεβαια η ψυφοφορια ηταν μια παρωδια και μονο με βαθυτερες προεκτασεις τις οποιες εμεις οι νεοι και ρομαντικοι δεν βλεπαμε μεχρι εκεινη την ωρα....

...

δεν θα κατονομασω προσωπα γιατι οπως λες και εσυ,(λογο της δουλειας μας )δεν θα γινω σε καμια περιπτωση ρουφιανος.αλλωστε οπως εφησα να εννοηθει, ολα ξεκινησαν απο την αντιληψη καποιων οτι πιεστηκα μεν, να κατεβασω το παιχνιδι, βρεθηκε πατημα δε, για τις εξελιξεις.

Θανο, εξυπνος ανθρωπος εισαι και με εχεις γνωρισει και εχουμε μιλησει απο κοντα.δεν θα γινω ρουφιανος εδω μεσα κανενος, ολοι καταλαβανε και ακομα εσυ περισσοτερο που τα ειπαμε και απο κοντα.

Τελειωνοντας και κλεινοντας αυτο το ασχημο για εμενα και την ομαδα μου κεφαλαιο,
Ειναι ευκαιρια τωρα, παλιοι παικτες και ομαδες να ανοιξουν νεο δρομο, να απογαλακτιστουμε και εμεις απο τα e-shops και forums τους, για να χαρουμε ακομα περισσοτερο το χομπι μας. 

Με εκτιμηση
Σπυρος
Οπως σου ειπα & απο κοντα, απο μια λεξη ή προηγουμενο post μπορει να αλλαξει το νοημα του επομενου.
Αν ειχατε postαρει ετσι δεν νομιζω να ειχε γινει τιποτα. ;)

Σπυρο εμενα μου εξηγησες μερικα πραγματα & μπορει να σε καταλαβα αλλα οπως βλεπεις οι υπολοιποι οχι.
Αλλωστε οι υπολοιποι & ειδικα οι HADES ειναι αυτοι που επηρρεαστηκαν πιο πολυ απο την ολη κατασταση.

Με τα παραπανω δεν θελω να σε νουθετησω\παροτρυνω να κανεις κατι ή οχι.
Απλα σου επισημενω καποια πραγματα για αποφυγη στο μελλον.

Μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε & ξερουμε αν πρεπει να κανουμε κατι ή οχι, δεν χρειαζομαστε συμβουλατορες...

Αποσυνδεδεμένος Whiskey

• Λοχαγός
  • *
    • HADES
« Απάντηση #73 στις: 26 Απριλίου, 2012, 19:23:32 »

Θα παρακαλουσα ολους τους εντεταλμενους του αλλου καταστηματος, να παψουν να μου στελνουν εδω απειλητικα ΡΜ για εμενα και την ομαδα μου ... δε θελω να αναγκαστω να τα δημοσιοποιησω ουτε και με φοβιζουν οι ανοητες απειλες τους

Τωρα φταιω εγω να ζητησω δημοσιοποιηση ? δηλαδη δε φτανουν ολες οι αποδειξεις ... δε φτανει η κατακραυγη ... εχουν καποιοι το θρασσος να ερχονται και εδω ακομα απειλωντας με ΡΜs ?

Τι να πει κανεις για αυτα τα μικρα "γατακια" ... κριμα.

Αποσυνδεδεμένος ΕΚΔΡΟΜΟΣ

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #74 στις: 26 Απριλίου, 2012, 19:26:28 »

Γιατι να μην τα βγαλεις στην φορα εαν σε απειλουνε οπως λες, να μαθουμε κ εμεις πιοι ειναι τελικα οι ενταλμενοι ; (bandit)