Αποστολέας Θέμα: ΑΓΟΡΑ Α&Κ ACR MASADA ή ΜAGPUL ACR MASADA?? Ιδου η απορια!  (Αναγνώστηκε 67928 φορές)

Tromaras

• Επισκέπτης
ΑΓΟΡΑ Α&Κ ACR MASADA ή ΜAGPUL ACR MASADA?? Ιδου η απορια!
« στις: 26 Απριλίου, 2012, 14:13:34 »
Παιδες καλησπερα,ειμαι μεταξυ των δυο εκδοσεων του ACR  κ χρειαζομαι την πολυτιμη σας βοηθεια για να αποφασισω!

Πειτε μου γνωμες,καλα κ κακα της καθε εκδοσης,προτερηματα,τυχων προβληματα κλπ;) :gunfight36:

A&K version: http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=2390

MAGPUL version: http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=1994

Αξιζει η χρηματικη διαφορα αυτων δυο ή μονο το ονομα πληρωνεις στο MAGPUL? ???

Ευχαριστω εκ των προτερων.
« Τελευταία τροποποίηση: 26 Απριλίου, 2012, 14:20:00 από Tromaras »

Αποσυνδεδεμένος Ozymandias

• Συνταγματάρχης
  • *
Απ: ΑΓΟΡΑ Α&Κ ACR MASADA ή ΜAGPUL ACR MASADA?? Ιδου η απορια!
« Απάντηση #1 στις: 26 Απριλίου, 2012, 14:25:47 »
Σιγουρα δεν πληρωνεις ΜΟΝΟ το ονομα στο Magpul......τωρα το αν η διαφορα αναμεσα τους πραγματικα αξιζει, και ποσο αξιζει ειναι μια κουβεντα που περισσοτερο απτεται της μεταφυσικης και λιγοτερο της απλης λογικης.

Εγω θα πηγαινα βασει των χρηματων που εχω να διαθεσω........

Αν εχεις 500+ και θελεις να τα διαθεσεις πηγαινε Magpul και μην το πολυχαχνεις. Αν παλι δεν εχεις τοσα να διαθεσεις, παρε το Α&Κ και παλι μην το πολυψαχνεις.

Απλα, αν παρεις το Α&Κ δωσε αλλα 30 ευρωπουλα και ασε το στο service για ελεγχο του gearbox, λιπανση, αν χρειαζεται, shimming αν χρειαζεται και αλλαγη ελατηριου

Tromaras

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: 26 Απριλίου, 2012, 15:35:36 »
Σιγουρα δεν πληρωνεις ΜΟΝΟ το ονομα στο Magpul......τωρα το αν η διαφορα αναμεσα τους πραγματικα αξιζει, και ποσο αξιζει ειναι μια κουβεντα που περισσοτερο απτεται της μεταφυσικης και λιγοτερο της απλης λογικης.

Εγω θα πηγαινα βασει των χρηματων που εχω να διαθεσω........

Αν εχεις 500+ και θελεις να τα διαθεσεις πηγαινε Magpul και μην το πολυχαχνεις. Αν παλι δεν εχεις τοσα να διαθεσεις, παρε το Α&Κ και παλι μην το πολυψαχνεις.

Απλα, αν παρεις το Α&Κ δωσε αλλα 30 ευρωπουλα και ασε το στο service για ελεγχο του gearbox, λιπανση, αν χρειαζεται, shimming αν χρειαζεται και αλλαγη ελατηριου

Αυτο που με νοιαζει περισσοτερο ειναι αξιοπιστια στο aftermarket,οπως διαθεσιμοτητα ανταλλακτικων κ ανθεκτικοτητα του οπλου,αν ειναι να φαω μια περιουσια γλυτωνοντας στην αρχη τα 200 ευρω
της διαφορας τοτε να τα διαθεσω για MAGPUL.
Οταν μου λες οτι χρειαζεται σερβις πριν καν ερθει στα χερια μου το  Α&Κ τοτε μου ερχεται η σκεψη οτι καθε τρεις κ λιγο θα ειμαι στο σερβις!
Απλη λογικη  κ καθολου μεταφυσικη,εξου κ το ''ψαξιμο'' που κανω! ;)

Θα με ενδιεφεραν πολυ κ οι αποψεις ατομων που ειχαν ή εχουν ενα απο τα δυο οπλα!

Σε ευχαριστω για τον χρονο σου Ozymandias.
« Τελευταία τροποποίηση: 26 Απριλίου, 2012, 15:37:30 από Tromaras »

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #3 στις: 26 Απριλίου, 2012, 15:54:12 »
To A&K θα παει στο σερβις για ελεγχο προληπτικα για τον ιδιο λογο που ολα τα κινεζικα πρεπει να πηγαινουν για  ελεγχο πριν παιξουν 1η φορα ωστε να ελεγχθουν 2-3 πραγματακια απο τα οποια συνηθως πασχουν τα κινεζικα οπλα και τα οποια μπορει να εγειρουν θεμα αξιοπιστιας σε βαθος χρονου. Με αυτον τον ελεγχο πολλα κινεζικα εχουν αποδειχθει σκυλια αν οχι και καλυτερα απο ορισμενα πανακριβα αδελφακια τους.

Οσον αφορα το after market, το Α&Κ εχει Gearbox type 2 με ενα σχετικα περιεργο hopup. Απο Gearbox δεν θα εχεις θεμα, οστοσο το ιδιαιτερο του Hopup το καθιστα εξ'αρχης προβληματικο απο τη στιγμη που θα χρειαστεις ανταλλακτικο

Για το Magpul δεν μπορω να εκφερω αποψη.....

Tromaras

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: 26 Απριλίου, 2012, 18:19:00 »
Ozymandias,
μπαινω σε σκεψεις,50-50 αξιοπιστια τα κινεζικα,δεν ειμαι για τετοια.δεν εχω χρονο κ ορεξη να διαθεσω!
:gunfight36: με σπρωχνεις προς το MAGPUL χωρις καν την απειλη οπλου,με αυτα που παραθετεις στο δευτερο μηνυμα σου!   :D

απλα πριν κανω οποιαδηποτε κινηση θελω να μαθω καθε ''ψεγαδακι'' κ προτερημα του magpul μιας κ η τιμη του ισουται με αυτην
ενως ''παλιου'' βασικου μισθου!

Αντε ρε παιδες νυν κ πρωην κατοχοι του MAGPUL ριξτε κανα ''φως  στο τουνελ"!!!! :)

Αποσυνδεδεμένος ΕΚΔΡΟΜΟΣ

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #5 στις: 26 Απριλίου, 2012, 19:03:38 »
Καλησπέρα.
Ήμουν κάτοχος του ΜAGPUL ACR MASADA, (φυσικά το αγόρασα απο το εξωτερικό)το όπλο μαζί με 7 γεμιστήρες + έχτρα κοντάκι σπαστό μου κόστισε γύρω στα 500 ευρώ χωρίς τα μεταφορικά.
Ποιότητα πολύ καλή !!
Κατασκευή στιβαρή.
Αλλαγή κάνης εύκολη (σαν αλλάζεις κάνη από το πολυβόλο Mag :gunfight30:).
FPS: 350 ΠΕΡΙΠΟΥ+-
Οταν έριχνε εκεί είχα ένα  θέμα με το βεληνεκές  κ έφαγα ξενέρωνα !!! (Το ΜΡ-5 G&G ριχνε λιγο μακρυτερα)
Κάποιοι κανανε αλλαγή στο λαστιχάκι του hop up και βελτιώθηκε κάπως η κατάσταση  εγω στράβωσα γιατι δεν γίνεται τέτοιου κόστους όπλου να θέλει κ  έχτρα για βελτιώθει.
(εαν θα το ξανααγοραζα ναι αλλα την Νεα εκδοση ΑΚ)
Το Α,Κ δεν το ξέρω κ δεν μπορώ να φέρω γνώμη

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #6 στις: 26 Απριλίου, 2012, 19:06:21 »
Σε παρακαλω, μην μου αποδιδεις προθεσεις που δεν εχω και λογια τα οποια και λαθος ειναι και δεν τα ειπα......

Με την καμμια τα Κινεζικα οπλα δεν εχουν αξιοπιστια 50% οπως αναφερεις. Οι σοβαρες μαρκες εχουν αξιοπιστια εφαμιλη των ακριβων αδελφων τους, απλα πρεπει να εχεις το νου σου για 2-3 πραγματακια

Το Α&Κ το ειχα εχω για συλλογη κυριως και δεν το κατεβασα σε κανενα παιχνιδι......αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι οταν το ανοιξαν για τον ελεγχο που σου αναφερω ο μαστορας ανακαλυψε οτι ο εργατης στην Κινα ειχε ξεχασει να γρασσαρει το gearbox!

Tετοια χαζα θα βρεις που μπορουν να σου διαλυσουν το οπλο, ενω με ελαχιστο κοστος μπορεις να τα φτιαξεις και να εχεις ενα οπλο σκυλι.....
« Τελευταία τροποποίηση: 26 Απριλίου, 2012, 19:09:54 από Ozymandias »

Αποσυνδεδεμένος powerplantmaster

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #7 στις: 26 Απριλίου, 2012, 19:23:06 »
Φίλε μου όσο αφορά τα κινέζικα, το να πληρώσεις +30 ευρώ να σου κάνουν ένα άνοιγμα gear-box και σωστό δέσιμο και κούρδισμα είναι VFM. 2 κινεζιές είχα (το ένα ακόμα). Και στα 2 έκανα την ίδια δουλειά και δεν έχουν κάνει κιχ και έχουν παίξει αμέτρητα παιχνίδια και έχουν κακοπεράσει.

Για το θέμα hop-up νομίζω ότι και το κινέζικο και το Magpul έχουν θέμα ιδιαιτερότητας. Και άλλο να έχεις θέμα σε κάτι που κοστίζει 200 και άλλο σε ένα που κοστιζει 400.

Θα σου πρότεινα κινεζιά αλλά με δεδομένο τον έλεγχο gear-box.
Φθονέεσθαι κρέσσον εστίν ή οικτείρεσθαι.

Αποσυνδεδεμένος G.P.S.

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Global\General Positionable\Purpose Soldier
« Απάντηση #8 στις: 26 Απριλίου, 2012, 21:04:30 »
Φίλε μου όσο αφορά τα κινέζικα, το να πληρώσεις +30 ευρώ να σου κάνουν ένα άνοιγμα gear-box και σωστό δέσιμο και κούρδισμα είναι VFM. 2 κινεζιές είχα (το ένα ακόμα). Και στα 2 έκανα την ίδια δουλειά και δεν έχουν κάνει κιχ και έχουν παίξει αμέτρητα παιχνίδια και έχουν κακοπεράσει.

Για το θέμα hop-up νομίζω ότι και το κινέζικο και το Magpul έχουν θέμα ιδιαιτερότητας. Και άλλο να έχεις θέμα σε κάτι που κοστίζει 200 και άλλο σε ένα που κοστιζει 400.

Θα σου πρότεινα κινεζιά αλλά με δεδομένο τον έλεγχο gear-box.
Και στα 2 θελει δουλεια το hop-up.
Το Magpul δεν συγκρινεται με το Α&Κ σε ποιοτητα.

Ομως με τα ιδια λεφτα στηνεις το Α&Κ να ριχνει καλυτερα απο το Magpul & σου μενουν χρηματα.

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #9 στις: 26 Απριλίου, 2012, 21:08:55 »
Και αγοραζεις και ενα σωστο loadout.....

Tromaras

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10 στις: 27 Απριλίου, 2012, 00:49:37 »
Σε παρακαλω, μην μου αποδιδεις προθεσεις που δεν εχω και λογια τα οποια και λαθος ειναι και δεν τα ειπα......

Με την καμμια τα Κινεζικα οπλα δεν εχουν αξιοπιστια 50% οπως αναφερεις. Οι σοβαρες μαρκες εχουν αξιοπιστια εφαμιλη των ακριβων αδελφων τους, απλα πρεπει να εχεις το νου σου για 2-3 πραγματακια

Το Α&Κ το ειχα εχω για συλλογη κυριως και δεν το κατεβασα σε κανενα παιχνιδι......αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι οταν το ανοιξαν για τον ελεγχο που σου αναφερω ο μαστορας ανακαλυψε οτι ο εργατης στην Κινα ειχε ξεχασει να γρασσαρει το gearbox!

Tετοια χαζα θα βρεις που μπορουν να σου διαλυσουν το οπλο, ενω με ελαχιστο κοστος μπορεις να τα φτιαξεις και να εχεις ενα οπλο σκυλι.....

Σε καμια περιπτωση δεν θελω αποδωσω σε εσενα την φραση 50% αξιοπιστια τα κινεζικα,αυτην την αποψη την εξεφρασα εγω κ ειναι καθαρα  δικη μου! ;)

Tromaras

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11 στις: 27 Απριλίου, 2012, 09:20:18 »
Και στα 2 θελει δουλεια το hop-up.
Το Magpul δεν συγκρινεται με το Α&Κ σε ποιοτητα.

Ομως με τα ιδια λεφτα στηνεις το Α&Κ να ριχνει καλυτερα απο το Magpul & σου μενουν χρηματα.
[/quote]

βρε λες να χτυπησω το Α&Κ και να του τραβηξω μια ξεγυρισμενη αναβαθμιση???

Πραγματικα παιδες εχω μπερδευτει,θα το σκεφτω καλα κ θα παω να δω κ τα 2 απο κοντα μπας κ ξεκολλησω κ επιτελους αποφασισω! ;)

G.P.S τι ενοουσες λεγοντας περιμενω την ΑΚ version του ACR???
« Τελευταία τροποποίηση: 27 Απριλίου, 2012, 09:23:56 από Tromaras »

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #12 στις: 27 Απριλίου, 2012, 10:17:00 »
Masada

ACR

Αποσυνδεδεμένος G.P.S.

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Global\General Positionable\Purpose Soldier
« Απάντηση #13 στις: 27 Απριλίου, 2012, 10:30:44 »
Ozy να και κατι που δεν ξερεις !!!

Ειτε Magpul ειτε A&K και των 2 η πληρης ονομασια ειναι :
Adaptive Combat Rifle (ACR) Masada.
Απλα στην 2η φωτο ειναι με τον extra steel χειροφυλακτηρα.

Α! Αν επιλεξεις το Magpul υπολογιζε ακομα 80-100€ για το πτυσομενο\αναδιπλουμενο κοντακι.

Οσον αφορα το ΑΚ, δεν το ανεφερα εγω αλλα ο ΕΚΔΡΟΜΟΣ.
Φαντασου το Magpul Masada αλλα να παιρνει γεμιστηρες απο ΑΚ.

Καποια στιγμη ειχε αναφερθει οτι θα βγει lower receiver αεριου,
ωστε να το κουμπωνες στο AEG & na γινοταν GBB αλλα δεν το ειδα πουθενα.

Τωρα βγαζει η Magpul το Masada ως DMR...

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #14 στις: 27 Απριλίου, 2012, 10:40:50 »
Εχεις δικιο..... :)

Ωστοσο στο μυαλο μου ομως εχω ταυτισει το Masada  με την πρωτη εκδοση, αυτη της Μagpul και το ACR με την πιο νεα και πιο "στρατιωτικοποιημενη" εκδοση που εβγαλε η Bushmaster οταν αποφασισε να συνπαραγει το οπλο.........