Αποστολέας Θέμα: ΑΓΟΡΑ Α&Κ ACR MASADA ή ΜAGPUL ACR MASADA?? Ιδου η απορια!  (Αναγνώστηκε 67915 φορές)

Tromaras

• Επισκέπτης
Απ: ΑΓΟΡΑ Α&Κ ACR MASADA ή ΜAGPUL ACR MASADA?? Ιδου η απορια!
« Απάντηση #15 στις: 27 Απριλίου, 2012, 11:33:07 »
Masada

ACR

Απορια! το version  με τα rails,που ειναι κ το αγαπημενο μου,γιατι δεν το βρισκω πουθενα!??

Αποσυνδεδεμένος Ozymandias

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #16 στις: 27 Απριλίου, 2012, 11:49:52 »
Ισως γιατι δεν εχει βγει ακομα σε airsoft; Oι φωτο που παρεθεσα ειναι απο κανονικα οπλα........ενδεχομενως βεβαια να υπαρχει ο χειροφυλακτηρας με τις ραγες σαν εξτρα, αλλα δεν ξερω......δεν ειμαι πολυ φαν του εν λογω οπλου

Αποσυνδεδεμένος G.P.S.

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Global\General Positionable\Purpose Soldier
« Απάντηση #17 στις: 27 Απριλίου, 2012, 14:50:19 »
O μεταλλικος χειροφυλακτηρας ειναι extra & απο οσο ξερω δεν υπαρχει στην Ελλαδα.

Αποσυνδεδεμένος Ozymandias

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #18 στις: 27 Απριλίου, 2012, 14:57:33 »
Εκτος Ελλαδας;

Αποσυνδεδεμένος ΕΚΔΡΟΜΟΣ

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #19 στις: 27 Απριλίου, 2012, 16:28:38 »
Το βρηκα σε ξενο σαιτ αλλα ειναι πανακριβο πανω απο 60 ευρω εαν θυμαμαι καλα (θα το ψαξω κ εαν το βρω θα το ποσταρω)

Αποσυνδεδεμένος Vangelis

• Λοχαγός
  • *
    • SWAT Airsoft Team
« Απάντηση #20 στις: 27 Απριλίου, 2012, 16:47:44 »
Το βρηκα σε ξενο σαιτ αλλα ειναι πανακριβο πανω απο 60 ευρω εαν θυμαμαι καλα (θα το ψαξω κ εαν το βρω θα το ποσταρω)

Αν το βρήκες στο $60 είναι μια πάρα πολύ καλή τιμή.
Εγώ όπου και αν κοίταξα δεν το βρήκα πουθενά κάτω από $90 (χωρίς να υπολογίσω τα μεταφορικά)

Tromaras

• Επισκέπτης
« Απάντηση #21 στις: 01 Μαΐου, 2012, 13:17:27 »
Γεια χαρα σε ολους κ καλο μηνα!
τελικα εχω στα χερια μου επιτελους,υστερα απο πολυ αναμονη, το ACR ΜΑGPUL MASADA!
Tα τεχνικα κ εμφανισιακα του χαρακτηριστικα ηταν οπως ακριβως οπως εγραψαν τα παιδια που συμμετειχαν στο τοπικ που αναρτησα!  :gunfight36:

350 ~ fps
μεταλλικο upper receiver
πολυμερες πλαστικο lower receiver
πολυμερες πλαστικο κοντακι
πολυμερης πλαστικος χειροφυλακτηρας
εξαιρετικο ζυγισμα
χαμηλο βαρος

Εβαλα καποια εξτρα rails ΜAGPUL MOE στον χειροφυλακτηρα,μιας κ δεν εβρισκα τον μεταλλικο απο Ελλαδα.
Με δυσκολεψαν  λιγο οι επιλογες θεσης στα πλαινα γιατι εβρισκαν τα παξιμαδια των rails σε καποια
σημεια του upper receiver με αποτελεσμα να μην κλεινει τελειως ο χειροπροφυλακτηρας κ να μου γδαρει λιγο το χρωμα στο μεταλλο.
Δεν ειναι εμφανες βεβαια κ δεν με απασχολει καθολου! :)
Οποιος θελησει να κανει κατι παρομοιο στο δικο του ACR ας με ρωτησει να του στειλω φωτος να γλιτωσει το γδαρσιμο στο χρωμα! ;)

http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=1555
« Τελευταία τροποποίηση: 02 Μαΐου, 2012, 09:43:13 από Tromaras »

Tromaras

• Επισκέπτης
« Απάντηση #22 στις: 01 Μαΐου, 2012, 13:24:46 »
Θελω να σας ευχαριστησω ολους για την πολυτιμη βοηθεια σας!

Υ.Γ. G.P.S θα μιλησουμε συντομα για το folding stock! ;)

Αποσυνδεδεμένος Erevuss

• ΟΠΛΟΝ
  • Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #23 στις: 01 Μαΐου, 2012, 16:35:02 »
Φιλε καλοριζικο το καινουργιο σου οπλο, μολις τωρα ειδα το ποστ, εχω το ιδιο αεροβολο εδω και 9 μηνες και ειμαι πολυ ικανοποιημενος αλλα εχει ενα σοβαρο θεμα το οποιο ανακαλυψα αφου το πηρα... δεν υπαρχουν ανταλλακτικα στην αγορα(παγκοσμιος οχι μονο την ελληνικη) και το κυριοτερο που πρεπει να προσεχεις λογο αυτου ειναι  να ΜΗΝ  βγαζεις ποτε την κανη για καθαρισμα αν δεν εχεις μηδενισει το χοπ απ πρωτα γιατι θα σου κανει ζημεια στο fishbone και θα αχρηστευτει το οπλο μεχρι να το φτιαξεις με πατεντα. Εμενα μου πηρε 2 βδομαδες πολλα πειραματα πατεντας και σχεδον μια σακκουλα μπιλιες σε δοκιμες για να το φτιαξω και καποια στιγμη κιολας απογοητευθηκα και νομιζα πως εχασα τα λεφτα μου.Αυτο το γραφω για ολους τους κατοχους magpul masada γιατι κανενα βιντεο παρουσιασης ή site δεν το αναφερει... για να γλυτωσουν το ανχος και την ταλαιπωρια που τραβηξα και να χαρουν το κατα τα αλλα πολυ καλο αεροβολο τους.
"Many Enemies bring much Honour ..."

Αποσυνδεδεμένος ΕΚΔΡΟΜΟΣ

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #24 στις: 01 Μαΐου, 2012, 17:04:46 »

Αν το βρήκες στο $60 είναι μια πάρα πολύ καλή τιμή.
Εγώ όπου και αν κοίταξα δεν το βρήκα πουθενά κάτω από $90 (χωρίς να υπολογίσω τα μεταφορικά)

Βαγγελη  ειπα οτι το βρηκα πανω απο 60... σε ευρω   οχι σε δολλαρια!! :o
Εχεις δικιο  οτι τωρα εχει 90$ χωρις μεταφορικα!!!!

Καλοριζικο το οπλο σου!!!
και εγω ειχα βαλει μονο απο κατω raills στις οπες εξαερισμου!!!

Αποσυνδεδεμένος Vangelis

• Λοχαγός
  • *
    • SWAT Airsoft Team
« Απάντηση #25 στις: 01 Μαΐου, 2012, 17:40:56 »
Βαγγελη  ειπα οτι το βρηκα πανω απο 60... σε ευρω   οχι σε δολλαρια!! :o

Έχεις απόλυτο δίκιο... βλέπεις μετά από τις τόσες πολλές αγορές από εξωτερικό.. τα μάτια μου βλέπουν όλες τις τιμές σε US Dollar!  :)

Tromaras

• Επισκέπτης
« Απάντηση #26 στις: 01 Μαΐου, 2012, 18:09:47 »
Φιλε καλοριζικο το καινουργιο σου οπλο, μολις τωρα ειδα το ποστ, εχω το ιδιο αεροβολο εδω και 9 μηνες και ειμαι πολυ ικανοποιημενος αλλα εχει ενα σοβαρο θεμα το οποιο ανακαλυψα αφου το πηρα... δεν υπαρχουν ανταλλακτικα στην αγορα(παγκοσμιος οχι μονο την ελληνικη) και το κυριοτερο που πρεπει να προσεχεις λογο αυτου ειναι  να ΜΗΝ  βγαζεις ποτε την κανη για καθαρισμα αν δεν εχεις μηδενισει το χοπ απ πρωτα γιατι θα σου κανει ζημεια στο fishbone και θα αχρηστευτει το οπλο μεχρι να το φτιαξεις με πατεντα. Εμενα μου πηρε 2 βδομαδες πολλα πειραματα πατεντας και σχεδον μια σακκουλα μπιλιες σε δοκιμες για να το φτιαξω και καποια στιγμη κιολας απογοητευθηκα και νομιζα πως εχασα τα λεφτα μου.Αυτο το γραφω για ολους τους κατοχους magpul masada γιατι κανενα βιντεο παρουσιασης ή site δεν το αναφερει... για να γλυτωσουν το ανχος και την ταλαιπωρια που τραβηξα και να χαρουν το κατα τα αλλα πολυ καλο αεροβολο τους.

Kαλησπερα,ευχαριστω πολυ!
η αληθεια ειναι οτι εβγαλα την καννη κανα 2 φορες εχθες κ δεν ηταν μηδενισμενο το hopup
τι ειναι το fishbone κ που βρισκεται? δεν ξερω αν εκανα ζημια γιατι δεν το εχω δοκιμασει σε πεδιο απο εχθες!
πως θα το τσεκαρω οτι δεν εχει βλαβη???
εχω αγχωθει πολυ τωρα,ενα παιχνιδι εχει παει μονο!  :(
« Τελευταία τροποποίηση: 01 Μαΐου, 2012, 18:22:23 από Tromaras »

Tromaras

• Επισκέπτης
« Απάντηση #27 στις: 01 Μαΐου, 2012, 20:15:15 »

Kαλησπερα,ευχαριστω πολυ!
η αληθεια ειναι οτι εβγαλα την καννη κανα 2 φορες εχθες κ δεν ηταν μηδενισμενο το hopup
τι ειναι το fishbone κ που βρισκεται? δεν ξερω αν εκανα ζημια γιατι δεν το εχω δοκιμασει σε πεδιο απο εχθες!
πως θα το τσεκαρω οτι δεν εχει βλαβη???
εχω αγχωθει πολυ τωρα,ενα παιχνιδι εχει παει μονο!  :(

ΟΛΑ ΟΚ ΕΥΤΥΧΩΣ !!! :)
μιλησα με ενα φιλο κ μου ειπε οτι αν ειχε χαλασει αυτο δεν θα ειχα καθολου διαφορα στο spin της μπιλιας οσο κ να ανεβαζα hop up!
ανεβηκα ταρατσα κ το δοκιμασα ολα βαινουν καλως οποτε την γλυτωσα!  ;)

Σε ευχαριστω παντως για την πληροφορια Erevuss!

Αποσυνδεδεμένος Erevuss

• ΟΠΛΟΝ
  • Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #28 στις: 01 Μαΐου, 2012, 20:45:27 »
Φιλε αν ριχνει ευθεια το οπλον εισαι οκ. Αν οι μπιλιες μετα απο καποια αποσταση παιρνουν φαλτσα ισως να πειραχτηκε, μην ανχωνεσαι με την εννοια οτι καποιες φορες η ζημια δεν γινεται με την μια αλλα θελει να το κανεις αρκετες φορες το λαθος ξεκουμπωμα της κανης, ειναι και λιγο θεμα τυχης...
"Many Enemies bring much Honour ..."

Αποσυνδεδεμένος G.P.S.

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Global\General Positionable\Purpose Soldier
« Απάντηση #29 στις: 01 Μαΐου, 2012, 20:57:58 »
Εβαλα καποια εξτρα rails ΜAGPUL MOE στον χειροπροφυλακτηρα,μιας κ δεν εβρισκα τον μεταλλικο απο Ελλαδα.
Με δυσκολεψαν  λιγο οι επιλογες θεσης στα πλαινα γιατι εβρισκαν τα παξιμαδια των rails σε καποια
σημεια του upper receiver με αποτελεσμα να μην κλεινει τελειως ο χειροπροφυλακτηρας κ να μου γδαρει λιγο το χρωμα στο μεταλλο.
Δεν ειναι εμφανες βεβαια κ δεν με απασχολει καθολου! :)
Βαλε ενα groverακι μεταξυ βιδας & rail & δεν θα περισευει απο πισω για να γραντζουναει το upper receiver.  ;)