Αποστολέας Θέμα: εκπέδευσηγει  (Αναγνώστηκε 28192 φορές)

Αποσυνδεδεμένος HLIAS

• Λοχίας
  • *
εκπέδευσηγει
« στις: 16 Μαΐου, 2012, 21:12:20 »
Γεια σας θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση μπωρό να εκπευδευτώ από μόνος μου? (δηλαδη εννοώ να πάρω πιστόλι εκπεύδευσης και στόχους)? αν ναι μπςρο ασπούμε να παω οπουδηποτε και να κανω εκπαιδευση (π.χ  καισαριανη)? επειδη εγώ όμως δεν εχω αδεια για σκοποβολη υπαρχει προβλημα η οχι? (τώρα αυτο που ρωτάω να είναι και βλακεια αλλα το ξέρω γι αυτό) ευχαριστω εκ των προτέρων

Αποσυνδεδεμένος spyros1989

• free fire zone with my m-16 vendetta burns inside
  • Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Παιξτε battlefield 3 κανει καλο...στην καρδια σας
Απ: εκπέδευσηγει
« Απάντηση #1 στις: 16 Μαΐου, 2012, 21:31:43 »
Δεν χρειαζεται καποια αδεια παρε ενα οπλο AIRSOFT και εξασκισου η παρε μερος σε παιχνιδια.
Για πραγματικο οπλο ρωτα σε καποιον ομυλο  και το forum δεν ασχολειται.

Αποσυνδεδεμένος HLIAS

• Λοχίας
  • *
Απ: εκπέδευση
« Απάντηση #2 στις: 16 Μαΐου, 2012, 21:51:44 »
οκ ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος ΕΚΔΡΟΜΟΣ

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #3 στις: 16 Μαΐου, 2012, 21:57:38 »
τι ηλικια εχεις Ηλια;

Και ειναι (  Εκπαίδευση )
« Τελευταία τροποποίηση: 16 Μαΐου, 2012, 21:59:59 από ΕΚΔΡΟΜΟΣ »

Αποσυνδεδεμένος powerplantmaster

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #4 στις: 17 Μαΐου, 2012, 00:31:05 »
τι ηλικια εχεις Ηλια;

Και ειναι (  Εκπαίδευση )

ΡΕ φιλαράκω τι μπλέκεσε αισύ; Εκσυπνος είσαι;
Φθονέεσθαι κρέσσον εστίν ή οικτείρεσθαι.

Αποσυνδεδεμένος ΕΚΔΡΟΜΟΣ

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #5 στις: 17 Μαΐου, 2012, 01:23:07 »
ΠΑΡΕ  1 ΒΑΝ για να μαθεις~~~

Αποσυνδεδεμένος Atmovat

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #6 στις: 17 Μαΐου, 2012, 11:07:34 »
Τα μάτια μου :o

Συνδεδεμένος Vaszi bacsi

• Γενικός συντονιστής
  • Συνταγματάρχης
« Απάντηση #7 στις: 17 Μαΐου, 2012, 11:26:12 »
Δεν χρειάζεται ειδκή άδεια για την αγορά και κατοχή αεροβόλου. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος πως απαιτείται μόνο η συμπλήρωση του 18ου έτους ηλικίας.

Κανονικά για να χρησιμοποιήσεις αεροβόλο για προπόνηση, θα πρέπει να επισκευθείς έναν αθλητικό σκοπευτικό σύλλογο...

Αποσυνδεδεμένος leyteris

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #8 στις: 17 Μαΐου, 2012, 11:45:32 »
Φιλε μου με πολυ σεβασμο και φιλικα (εως πατρικα θα ελεγα καθως αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα με την κορη μου) θα σου προτεινα να παιδευτεις αρχικα στην ελληνικη γλωσσα και αργοτερα εκπαιδευεσαι και στα οπλα.

Αποσυνδεδεμένος HLIAS

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #9 στις: 17 Μαΐου, 2012, 14:09:16 »
Πιαδιά θα σας σθμβούλευα όσοι ειρωνευτήκατε να μην ξανά ειρωνευτήτε. Αυτός που λέει όιτι είμαι
έξυπνος να μάθει πρώτα ορθογραφεία και μετά να μιλήσει εγώ μια ερώτηση έκανα τώρα αν κάποιοι απο σας θέλετε να ειρωνεύεσται τη να σας πω

Αποσυνδεδεμένος Ozymandias

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #10 στις: 17 Μαΐου, 2012, 14:42:39 »
Ξεκίνα να εκπαιδεύεσαι απο την νεοελληνική γλώσσα......όταν θα μπορέσεις να διαβάσεις Καβάφη και να καταλάβεις τι λέει, εδώ ήμαστε να σου πούμε και για τα όπλα.

Και κάτι άλλο......κανείς δεν σε ειρωνεύεται.....μόνος σου εκτίθεσαι με τον τρόπο που γράφεις

Αποσυνδεδεμένος HLIAS

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #11 στις: 17 Μαΐου, 2012, 15:00:06 »
Το ανειρωνευτήκατε η όχι το ξεέρουν πάρα πολυ καλά αυτοι που ειρωνεύτικαν και επίσης όταν και εσεις όλοι εδώ πέρα μαθαίνατε για το αir soft δεν νομίζω οτι στις ερωτησεις που κάνατε για το τι είναι και πως λειτουργεί να σας ειρωνεύτικε κανεις έτσι λοιπόν όπως ρωτάγατε και εσείς να μαθετε έτσι ρώτησακαι εγώ τώρα αν αυτο που ρώτησα σας φάνηκε χαζό δεν μπορώ να κάνω κατι γι αυτό

Αποσυνδεδεμένος WhiskeyX-ray

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #12 στις: 17 Μαΐου, 2012, 15:19:41 »
Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, πρόθεση να σε βοηθήσουμε υπάρχει...αλλά όπως και να το κάνουμε δεν χρωστάμε τίποτα να μας βγαίνουν τα μάτια για να διαβάσουμε ένα μήνυμα...

Αποσυνδεδεμένος HLIAS

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #13 στις: 17 Μαΐου, 2012, 15:36:18 »
Συγνωμη να ρωτήσω αν το (πηγαινε να διαβάσεις Καβάφη το πάρε ένα ban που είπε ο αλλός η το μάθε νεολληνική γλώσσα) τι ήταν ειρωνεία δεν ήταν? τώρα το αν υπήρχε πρόθεση να βοηθήσετε σας λέω οτι μόνο ενα άτομο προσφέρθηκε να βοηθήσει. Επειδή όμως απο τι βλπέπω μερικοί "Μάγκες" να ειρωνεύονται δεν ξαναρωτάω τίποτε αλλο και μην πείτε οτι λυπηθήκατε γι αυτο γιατί δεν θα σας πιστεύψω  :laugh:  :tongue:

Αποσυνδεδεμένος leyteris

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #14 στις: 17 Μαΐου, 2012, 16:02:49 »
Φιλε ηλια,κανεις δεν σε ειρωνευεται και αν σου δωσαμε αυτην την εικονα συγνωμη αλλα σε παρακαλω πες μου τι θεωρεις βοηθεια, να σου μαθει καποιος αν πρεπει να οδηγεις ενα αυτοκινητο η να σου πει καποιος ποιο αυτοκινητο να παρεις.Καλως η κακως ολα ειναι θεμα παιδειας και απο εκει πρεπει να ξεκινας.Δεν θελω να στο παιξω εξυπνος αλλα κοντευω 2 μηνες διαβασμα στα forum και ακομα μαθαινω τα βασικα.