Αποστολέας Θέμα: Επιλογή φτηνού οπλου μέχρι 70 ευρώ  (Αναγνώστηκε 29109 φορές)

Αποσυνδεδεμένος dokimi

• Λοχίας
  • *
Επιλογή φτηνού οπλου μέχρι 70 ευρώ
« στις: 18 Ιουνίου, 2012, 11:42:55 »
Ενδιαφέρομαι για ένα φτηνό οπλο μέχρι 70 ευρώ για τον κανακάρη μου (ετών δεκατρία)
Θέλει να είναι πολυβόλο ηλεκτρικό.
Φυσικά σε αυτο το κόστος δεν παριμένουμε και πολλά από πλευρά ποιότητας αλλά ......
Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος leyteris

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Επιλογή φτηνού οπλου μέχρι 70 ευρώ
« Απάντηση #1 στις: 18 Ιουνίου, 2012, 13:43:34 »
Φιλε μου ριξε μια ματια εδω http://www.greekairsoft.gr/files/N2168_1993.pdf  :police: :police: :police:
Εγω θα σου προτεινα τις Καλοκαιρινες Διακοπες απο εκδοσεις Πατακη και αν επιμενει ακομα ενα νεροπιστολο NERF και ειναι οκ .

Αποσυνδεδεμένος dokimi

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 18 Ιουνίου, 2012, 22:34:39 »
Φιλε μου ριξε μια ματια εδω http://www.greekairsoft.gr/files/N2168_1993.pdf  :police: :police: :police:
Εγω θα σου προτεινα τις Καλοκαιρινες Διακοπες απο εκδοσεις Πατακη και αν επιμενει ακομα ενα νεροπιστολο NERF και ειναι οκ .

Ευχαριστώ για την πληροφόριση
Το οπλο θα του αγόραζα εγω μιας και χρειάζεται ταυτότητα και ηλικία 18 ετών.
Φυσικα για την ασφάλεια του και την ασφάλεια των άλλων δεν θα έβαζε μπιλάκια αλλα θα έπαιζε στα ψεματα.

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.
« Απάντηση #3 στις: 18 Ιουνίου, 2012, 22:52:34 »
Πήγαινε τότε και πάρτου ένα από το jumbo να σου έρθει και φτηνότερα.
Όταν δεν έχεις κάτι να πείς καλύτερα σώπαινε.

Αποσυνδεδεμένος leyteris

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #4 στις: 18 Ιουνίου, 2012, 23:55:49 »
Φιλε μου επειδη με εχεις μπερδεψει λιγο,θες να μου πεις οτι σε αυτη τη οικονομικη περιοδο θες να δωσεις εως και 70 !!! ευρω  και κατα προτιμηση σε πολυβολο ηλεκτρικο !!! για να παιζει ο γιος σου στα ψεματα ??? η μηπως εχεις την εντυπωση  οτι ο γιος σου δεν θα ψαξει ολα τα μαγαζια για να βρει μπιλιες για το ''ψευτικο'' οπλο που θα του παρεις ? Επειδη εχουμε να κανουμε με παιδια δες και αυτο  http://aegeanews24.gr/default.asp?id=27&lg_id=1&Records=Details&_id=380518
Αρχιζω να εχω αμφιβολιες για το ποιος ειναι ο πατερας και ποιος ο κανακαρης.

Αποσυνδεδεμένος ADINOWS

• Cobra Airsoft Team.
  • Λοχαγός
  • *
    • http://imageshack.us/photo/my-images/148/cobrawoodland.jpg/
« Απάντηση #5 στις: 19 Ιουνίου, 2012, 03:53:34 »
Eφοσον δεν θα βαλετε μπιλιες...με 70 ευρω θελεις καποιο χαλασμενο? ;)

Αποσυνδεδεμένος dokimi

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #6 στις: 19 Ιουνίου, 2012, 07:15:22 »
Πήγαινε τότε και πάρτου ένα από το jumbo να σου έρθει και φτηνότερα.
Η καλυτερη ιδέα αυτό θα κάνω

Αποσυνδεδεμένος dokimi

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #7 στις: 19 Ιουνίου, 2012, 07:20:44 »
Φιλε μου επειδη με εχεις μπερδεψει λιγο,θες να μου πεις οτι σε αυτη τη οικονομικη περιοδο θες να δωσεις εως και 70 !!! ευρω  και κατα προτιμηση σε πολυβολο ηλεκτρικο !!! για να παιζει ο γιος σου στα ψεματα ??? η μηπως εχεις την εντυπωση  οτι ο γιος σου δεν θα ψαξει ολα τα μαγαζια για να βρει μπιλιες για το ''ψευτικο'' οπλο που θα του παρεις ? Επειδη εχουμε να κανουμε με παιδια δες και αυτο  http://aegeanews24.gr/default.asp?id=27&lg_id=1&Records=Details&_id=380518
Αρχιζω να εχω αμφιβολιες για το ποιος ειναι ο πατερας και ποιος ο κανακαρης.

Δεν κατάλαβα γιατί αμφιβάλεις.
Αν εγω θέλω να αγοράσω κάτι στον γιό μου ποιό ειναι το πρόβλημα;
Ξέρω πολυ καλά το παιδί μου και έχει την απαραίτητη πειθαρχία και κατανοεί τους κινδύνους .

Αποσυνδεδεμένος leyteris

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #8 στις: 19 Ιουνίου, 2012, 11:31:08 »
Φιλε μου καταρχας συγνωμη αν σε εφερα σε δυσκολη θεση με τα γραφομενα μου.Προσωπικα δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με το τι θα αγορασεις στο παιδι σου, παρτου οτι τραβαει η ψυχη σου, αρκει να μην ζητας βοηθεια σε παρανομια.
Αν το παιδι σου εχει πειθαρχια και κατανοηση των κινδυνων σημαινει οτι εχεις κανει σωστη δουλεια και μπραβο σου, ελπιζω το ιδιο να ισχυει και για τις παρεες του.
Κλεινωντας ,αν θεωρεις ενα πολυβολο ηλεκτρικο το καταλληλο παιχνιδι για εναν 13χρονο τοτε καλη τυχη.

Αποσυνδεδεμένος dokimi

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #9 στις: 19 Ιουνίου, 2012, 12:36:26 »
Φιλε μου καταρχας συγνωμη αν σε εφερα σε δυσκολη θεση με τα γραφομενα μου.Προσωπικα δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με το τι θα αγορασεις στο παιδι σου, παρτου οτι τραβαει η ψυχη σου, αρκει να μην ζητας βοηθεια σε παρανομια.
Αν το παιδι σου εχει πειθαρχια και κατανοηση των κινδυνων σημαινει οτι εχεις κανει σωστη δουλεια και μπραβο σου, ελπιζω το ιδιο να ισχυει και για τις παρεες του.
Κλεινωντας ,αν θεωρεις ενα πολυβολο ηλεκτρικο το καταλληλο παιχνιδι για εναν 13χρονο τοτε καλη τυχη.

Καλέ μου φίλε δυστυχώς ανήκω στην τάξη των ανθρώπων που τηρούν τους νόμους και τους εμπιστεύονται και όχι στην τάξη των  "ξερεις ποιός είμαι εγώ"
Οσον αφορά τον νεαρό κατόπιν συζητήσεως και διευκρίνησεως της καταστάσεως και τι ισχύει νομικά για τα όπλα αυτά  κατανόησε ότι είναι κάτι για το οποίο θα περιμένει λιγο ακόμα και θα βολευτεί με τα nerf του.
Ευχαριστώ και πάλι όλους σας για τις συμβουλές σας .

Αποσυνδεδεμένος leyteris

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #10 στις: 19 Ιουνίου, 2012, 16:38:35 »
θεωρω σημαντικο να σεβομαστε τους νομους ,αλλα προσωπικα θεωρω πιο σημαντικο να μπορεις να συζητας με τους ανθρωπους γυρω σου.
Αλλα πως να μην μπερδευτει ο κοσμος, βλεπω τωρα σε ενα καινουργιο ηλεκτρονικο καταστημα καταχωρηση για

Πιστολια ελατηριου για παιδια
Πιστολι ελατηριου walter p99
 και στα ιδιαιτερα χαρακτηριστικα οτι πεταει πλαστικες μπιλιες 6mm

και στην αρχικη σελιδα υπαρχει ο νομος 2168/93 με κιτρινισμενο το εξης

3. Για την κατοχή αεροβόλων όπλων και τυφεκίων αλιείας δεν απαιτείται άδεια. Απαγορεύεται η
κατοχή τους από άτομα που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Αποσυνδεδεμένος Mixalios

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #11 στις: 03 Σεπτεμβρίου, 2012, 01:40:11 »
Δεν ξέρω πόσο αυστηρά είναι τα πράγματα εκεί στην Ελλάδα αλλά εδώ στην Κύπρο...σχεδόν όλα τα παιδιά σε τέτοια ηλικία έχουν ένα τέτοιο όπλο. Στα πανηγίρια όλοι αυτοί που στήνουν τις κούκλες τους έχουν και μερικά όπλα τύπου αεροσφέρησης.  Ντάξει, τα όπλα δεν είναι τόσο καλά, μερικές φορές τα παιδιά κλαίνε επειδή σπάζουν εύκολα αλλά και πάλι πολλά παιδιά έχουν χρησιμοποιήσει τέτοια όπλα αλλά όχι όπως τα χρησιμοποιούμε εμείς. Αυτοί μπορεί να ρίχνουν στα πουλιά αλλά εκεί που ξεφεύγουν είναι στο πανυγίρι που "τρομοκρατούν" άλλα παιδιά. Από την μια πλευρά ίσως να μην είναι καλό να τους δίνουμε τέτοια από μικρά....αλλά εντάξει. Υπάρχουν παιδιά που σε ηλικία των 15 πηγαίνουν μαζί με τους γονείς τους στο κυνήγι και χρησιμοποιούν αληθινά όπλα. Αυτό θα κριθεί από το πόσο εμπιστεύεσαι το παιδί.