Αποστολέας Θέμα: Αγορα Μ4!  (Αναγνώστηκε 14863 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Zaras

• Δεκανέας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Αγορα Μ4!
« στις: 02 Μαρτίου, 2013, 17:18:03 »
Καλησπερα σε ολους.
Εχοντας καταληξει στο ποιο airsoft θελω να παρω,(Μ4 οπως λεει και ο τιτλος,απο εταιριες συμπαθησα την G&G)
θα ηθελα να ρωτησω ποιο ειναι για σας το πιο good looking M4 με καλη αποδοση απο την G&G(αν εχετε συγκεκριμενη προταση απο αλλη εταιρεια,δεκτη).
Σιγουρα Μ4 θελω αλλα λεω good looking διοτι ειμαι 3d animator και κανω visual effects και μου χρειαζεται ενα καλο prop για τα βιντεο.
Επισης μεσα στη χρονια θα γινει και μια ταινια,καλη παραγωγη(θα παιχτει στα village φαντασου) και εχω πει πως θα φερω οπλο και δεν θελω να τους παω καμια βλακεια.
Αρα θελω ενα οπλο καλο για να μπορω να παιζω με εσας(ολα την παλευουν απ'οτι καταλαβα) αλλα και να ειναι ψαρωτικο οταν το κοιτας Live,ειτε απο camera.Δηλαδη να το περνας για αληθινο.Υποθετω και κλινω σε καποιο full metal.

Αποσυνδεδεμένος Vaszi bacsi

• Γενικός συντονιστής
  • Συνταγματάρχης
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Αγορα Μ4!
« Απάντηση #1 στις: 02 Μαρτίου, 2013, 22:17:23 »
Εάν σε ενδιαφέρει η αληθοφάνεια, τότε το Μ4Α1 της King Arms, είναι η καλύτερη λύση...

http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=233

Μεταλλικό, με σωστά markings στο σώμα, χαραγμένα και όχι τυπωμένα.

Αποσυνδεδεμένος dennis93

• Αρχιλοχίας
  • *
  • Yperion - LIONS
Απ: Αγορα Μ4!
« Απάντηση #2 στις: 18 Μαΐου, 2013, 10:17:58 »
Καλησπερα σε ολους.
Εχοντας καταληξει στο ποιο airsoft θελω να παρω,(Μ4 οπως λεει και ο τιτλος,απο εταιριες συμπαθησα την G&G)
θα ηθελα να ρωτησω ποιο ειναι για σας το πιο good looking M4 με καλη αποδοση απο την G&G(αν εχετε συγκεκριμενη προταση απο αλλη εταιρεια,δεκτη).
Σιγουρα Μ4 θελω αλλα λεω good looking διοτι ειμαι 3d animator και κανω visual effects και μου χρειαζεται ενα καλο prop για τα βιντεο.
Επισης μεσα στη χρονια θα γινει και μια ταινια,καλη παραγωγη(θα παιχτει στα village φαντασου) και εχω πει πως θα φερω οπλο και δεν θελω να τους παω καμια βλακεια.
Αρα θελω ενα οπλο καλο για να μπορω να παιζω με εσας(ολα την παλευουν απ'οτι καταλαβα) αλλα και να ειναι ψαρωτικο οταν το κοιτας Live,ειτε απο camera.Δηλαδη να το περνας για αληθινο.Υποθετω και κλινω σε καποιο full metal.
Καλησπέρα καλώς ήρθες εις τον χώρο της Ααεροσφαίρισης.
Από ότι κατάλαβα θες για ταινίες κλπ κλπ. Προτείνω όπλο αερίου (GBB) λόγω ανακρούσεως και blowback (προφανώς τον ήχο τον μοντάρεις εσύ)
Αν θες οικονομικό όπλο γιατί το αέριο κοστίζει παίρνεις ηλεκτρικό (AEG)
ελπίζω να βοήθησα