Αποστολέας Θέμα: m4 cqb 500 fps  (Αναγνώστηκε 20656 φορές)

Αποσυνδεδεμένος janaks

• Επιλοχίας
  • *
m4 cqb 500 fps
« στις: 07 Μαρτίου, 2013, 01:43:29 »
Καλησπερα, θα ηθελα λιγο τα φωτα σας.
Εχω ενα M4 cqbr το οποιο εβγαζε με 120αρι ελατηριο 420-450 fps, αποφασισα λοιπον να το αναβαθμισω και να του μακρυνω και την κανη (εξωτερικη και εσωτερικη) ωστε να το χρησιμοποιω σαν οπλο υποστηριξης. Το θεμα ειναι οτι στην ομαδα μου δεν εχουν ασχοληθει και πολλα παιδια με το λυσιμο και δεσιμο ενος οπλου για αναβαθμιση και εγω ξεκινησα το σπορ τον περασμενο οκτωβρη οποτε οι γνωσεις μου ειναι ελαχιστες.
Λοιπον για να μη πολυλογω εκανα τα εξης: Αλλαξα ολα τα γραναζια του gearbox με αντιστοιχα της guarder, οπως επισης ελλατηριο (150αρι) και μοτορακι (ultra high torque). Συν μια κανη 6,01 300mm (απο την αρχη εγινε αυτο αργοτερα θα βαλω μια 370mm). Το προβλημα; Το οπλο βγαζει τωρα χωρις να πειραξω το hop-up απο 390-480 fps!!!! με λιγα λογια εχει αποκλιση βολη με βολη μεχρι και 90 fps!!!!! παρακαλω βοηθηστε με

Αποσυνδεδεμένος ViperGR

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: m4 cqb 500 fps
« Απάντηση #1 στις: 07 Μαρτίου, 2013, 08:51:04 »
Καλησπερα, θα ηθελα λιγο τα φωτα σας.
Εχω ενα M4 cqbr το οποιο εβγαζε με 120αρι ελατηριο 420-450 fps, αποφασισα λοιπον να το αναβαθμισω και να του μακρυνω και την κανη (εξωτερικη και εσωτερικη) ωστε να το χρησιμοποιω σαν οπλο υποστηριξης. Το θεμα ειναι οτι στην ομαδα μου δεν εχουν ασχοληθει και πολλα παιδια με το λυσιμο και δεσιμο ενος οπλου για αναβαθμιση και εγω ξεκινησα το σπορ τον περασμενο οκτωβρη οποτε οι γνωσεις μου ειναι ελαχιστες.
Λοιπον για να μη πολυλογω εκανα τα εξης: Αλλαξα ολα τα γραναζια του gearbox με αντιστοιχα της guarder, οπως επισης ελλατηριο (150αρι) και μοτορακι (ultra high torque). Συν μια κανη 6,01 300mm (απο την αρχη εγινε αυτο αργοτερα θα βαλω μια 370mm). Το προβλημα; Το οπλο βγαζει τωρα χωρις να πειραξω το hop-up απο 390-480 fps!!!! με λιγα λογια εχει αποκλιση βολη με βολη μεχρι και 90 fps!!!!! παρακαλω βοηθηστε με

Επειδή τα fps που θες υπερβαίνουν κατά πολύ την αντοχή του gearbox, πρέπει να κάνεις τις εξής μετατροπές:

1. http://www.airsoftforum.com/board/Radius-Cylinder-Necro-E-t220720.html
2. http://www.airsoftforum.com/board/Correcting-Angle-Engagem-t221337.html
3. high torque gears, της guarder, δεν θεωρουνται και τόσο καλά, κοίτα για SHS, lonex για φτηνά
4.πολύ καλό shimming
5. bushings
6. το μοτερ τι μαρκα ειναι?
7. μπαταρία πολλα mhA γιατί τα δυνατά μοτέρ τραβάνε πολυ ρεύμα
8. αλλαξε το nozzle με κάποιο που να έχει oring και κανε το τεστ συμπίεσης
προαιρετικά :
8. αλλαγή καλωδίωσης
9. mosfet
" You can run but you can not hide"
Στάλκερ (ρωσικά Сталкер, κυνηγός)

STALKERS AIRSOFT TEAM
http://stalkers.forumgreek.com/forum

Αποσυνδεδεμένος janaks

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 07 Μαρτίου, 2013, 19:24:40 »
Λοιπον, το shimming ερχεται ακριβως, το μοτερ ειναι infinite torque-up της guarder και bushings εχω. Tα gears ειναι της guarder. Επισης, πηρα nozzle αλλα δεν μπαινει στον κυλινδρο ευκολα και φοβαμαι μη χαλασω κατι απο τα δυο αν το πιεσω πολυ. Το εργοστασιακο του βεβαια μπαινοβγανει πολυ ευκολα και δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο. Επισης παρατηρησα οτι το λαστιχακι του πιστονιου ειναι σχετικα χαλαρο. μπαταρια εχω 1300 mhA lipo

Αποσυνδεδεμένος powerplantmaster

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #3 στις: 08 Μαρτίου, 2013, 15:13:51 »
Βγάζει έτοιμο κιτ η Couilles Airsoft για 500+ FPS.
Φθονέεσθαι κρέσσον εστίν ή οικτείρεσθαι.

Αποσυνδεδεμένος ViperGR

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #4 στις: 08 Μαρτίου, 2013, 20:57:54 »
Αν έχεις φράγκα υπάρχει και αυτό

Airsoft Evike.com- The Polar Star PR-15 (Fusion Engine Gearbox) Official Review

PolarStar AEG to HPA Conversion Test Fire Demo #3 Μικρό | Μεγάλο
" You can run but you can not hide"
Στάλκερ (ρωσικά Сталкер, κυνηγός)

STALKERS AIRSOFT TEAM
http://stalkers.forumgreek.com/forum

Αποσυνδεδεμένος Vaszi bacsi

• Γενικός συντονιστής
  • Συνταγματάρχης
« Απάντηση #5 στις: 11 Μαρτίου, 2013, 15:08:41 »
Καλησπέρα,

Τα 90 FPS είναι τραγικά μεγάλη απόκλιση. Επίσης τα 120άρια συνήθως βγάζουν 400 FPS. Το ότι σου δίνει τόσα παραπάνω σημαίνει πως η συμπίεση στο gearbox είναι απίθανα καλή...Λογικά κάτι πήγε στραβά στην αλλαγή της κάνης. Έλενξε αν το λαστιχάκι πατάει σωστά στην κάνη. Για μεγαλύτερη μόνωση, μπορείς να τοποθετήσεις γύρω από το λαστιχάκι και την κάνη λίγη ταινία teflon...

Αποσυνδεδεμένος Kallistos

• Ταγματάρχης
  • *
  • Umbrella Corp: Our business is life itself.
« Απάντηση #6 στις: 03 Ιουλίου, 2013, 00:53:31 »
Η γνώμη μου ειναι οτι πρεπει να κοιτάξεις 2 πράματα.
1.Προσεξε το ποσο καλά είναι λιπαμένος ο κύλινδρος και το πιστόνι σου.
2. Οπως λέει και ο Vaszi bacsi κοιτα το συστημα hopup-κάνη.

Κανονικά με αυτά που έχεις βάλει πάνω, σε πλήρη και καλή λειτουργεία θα σου βγάζουν περίπου 520 fps... Έχε υπόψην σου όπλο υποστήριξη χωρις μακρυα κάνη χανει αρκετά.

Κάτι τελευταίο... αν βρεθούμε στο πεδίο... φρόντισε να ειμαστε την ίδια ομάδα... 520 fps... πονάνε.

Αποσυνδεδεμένος sarge

• ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ!
  • Συνταγματάρχης
  • *
  • I'm right behind you....that's a promise!
« Απάντηση #7 στις: 03 Ιουλίου, 2013, 01:34:15 »
Μου αρεσει ρε φιλε οτι εξακολουθεις να το λες Μ4 CQB!!!

:laugh: :laugh: :laugh:

Αποσυνδεδεμένος janaks

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #8 στις: 03 Ιουλίου, 2013, 16:55:53 »
Παίδες, σας ευχαριστώ όλους για την βοηθεια σας. Το AEG πλεον παίζει μια χαρά καθως εν τέλει μπήκαν όλα της guarder μεσα απο τεχνικό. Το Hopup μπήκε prometheus και κάννη 6.03 469mm της ιδιας εταιρειας. 520 fps και φοβερο δραστικο βεληνεκες.SARGE το ανεφερα σαν cqb  για να καταλαβετε απο που ξεκινησε το AEG, τωρα το παιζω καθαρα sniper με low cap....

Αποσυνδεδεμένος sarge

• ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ!
  • Συνταγματάρχης
  • *
  • I'm right behind you....that's a promise!
« Απάντηση #9 στις: 04 Ιουλίου, 2013, 01:48:06 »
Το καταλαβα φιλε μου, αλλα μου φανηκε πολυ αστειο... και λιγο χιουμορ κανει καλο!
Καλοταξιδο το γκανι... και μακρια μου!!!!  (ή μαζι, κι αυτο παιζει, δεν ξερεις ποτε!)