Αποστολέας Θέμα: απο που το εμπνευστηκατε το nick name?  (Αναγνώστηκε 100718 φορές)

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
απο που το εμπνευστηκατε το nick name?
« στις: 05 Φεβρουαρίου, 2010, 10:57:05 »
αγαπητοι φιλοι εδω οποιος θελει μπορει να δηλωσει πως η απο που εμπνευστηκε το ψευδωνιμο του..

εγω ειχα σχετικα γρηγορη αποφαση,ηθελα να ειναι μικρη λεξη,ευκολη στην προφορα, αρσενικη εννοια,να εχει σχεση με ελλαδα,

προτιμησα ιστορικης προελευσης  και αντλησα απο νεωτερη ιστορια ,εκεινης της περιοδου απο οπου θεωρω οτι και ξεκινησε η επεκταση των ελληνικων συνορων προς τα βορεια.

απεφυγα ολοκληρο το ονομα[ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ] γιατι ηθελα να εχει σχεση και με το σημερα...απλα να παραπεμπει σε εκεινη την εποχη,

παρ'ολα αυτα αργοτερα υοθετηθηκε το ονομα απο συνχομπιστα μας..[ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ]

ΦΙΛΙΚΑ ΠΥΡΑ melas ;)

Αποσυνδεδεμένος Maleficus

• Ταγματάρχης
  • *
Απ: απο που το εμπνευστηκατε το nick name?
« Απάντηση #1 στις: 05 Φεβρουαρίου, 2010, 11:51:41 »
το δικο μου το δανειστηκα απο ενα εδαφιο της βιβλου στα λατινικα που λεει
Maleficus non patieris vivere Qui immolat dus occidetur morte moriatur praeter domino soft
οποιος κανει παρεα με Μαγους να τιμωρειτια και οποιος κανει αισχη με δαιμονες η τιμωρια να ειναι θανατος(ελευθερη μεταφραση)
Malefic αγγλικα σημαινει αυτος που φερνει κακο και προερχεται απο το λατινικο maleficus (male=ill, ficus= doing === ill doing)
το χρησημοποιουσα επι 5 χρονια στο Dungeons and Dragons οταν επαιζα μαγο διοτι παντοτε καποιος PC ή NPC που ηθελε να με σκοτωσει ειχε σχεση με καποιο Θεο στο παιχνιδι και σαν μαγος ημουν παντοτε εναντιος στην επιρροη τους στο φανταστικο κοσμο που παιζουμε !

στην αστρολογια εχει σχεση με το πλανητη Αρη και ειναι οιωνος κακης τυχης για οποιον το διαβαζει
πριν απο δυο χρονια προσθεσα και επωνυμο το expugnam που σημαινει πολυορκια
αρα ill doing seige= Maleficus Expugnam αλλα το "επωνυμο" το χρησιμοποιω μονο σε φορουμ για RPG

ΦΙΛΙΚΑ ΠΥΡΑ melas ;)

MEDIC!!!! MEDIC!!!!!
Let the Valkyries ride again.

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #2 στις: 05 Φεβρουαρίου, 2010, 12:17:52 »
καλο... ;)

Αποσυνδεδεμένος Dadias

• Υπολοχαγός
  • *
    • Nemesis Mil-Sim Larissa
« Απάντηση #3 στις: 05 Φεβρουαρίου, 2010, 16:31:48 »
το δικό μου nickname , προέρχεται  από την συνένωση του ονόματος μου με το επίθετο μου μου το κολλήσαν σαν παρατσούκλι στο γυμνάσιο και έχει μείνει μέχρι τώρα  ;D τονίζεται στο "ί"

το δεύτερο μου είναι Puma , το οποίο είναι το προσκοπικό μου όνομα το οποίο απέκτησα στην προσκοπική μου βάπτιση σε μία κατασκήνωση..όταν ρώτησα γιατί Puma ? τον αρχηγό μου , μου ότι αυτό του θυμίζει ο χαρακτήρας μου και οι μεθοδικοί τρόποι που χρησιμοποιώ  ;D ;D

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #4 στις: 05 Φεβρουαρίου, 2010, 18:14:18 »
μονο εγω και ο Melas το εχουμε ψαξει το θεμα?
τι ειναι η προσκοπικη βαπτιση?ηθελα να γραφτω το καλοκαιρι που περασε διοτι ειχαν κατι καλες ανιχνευτριες αλλα επρεπε να πηγαινω Νικαια για τις συναντησεις και δεν ειχα καμμια ορεξη...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αποσυνδεδεμένος Dadias

• Υπολοχαγός
  • *
    • Nemesis Mil-Sim Larissa
« Απάντηση #5 στις: 05 Φεβρουαρίου, 2010, 19:03:27 »
χαχαχαχαχαχαχα καλά έκανες..έχει κάτι ωραίες ανιχνεύτριες εκεί..!
τι είναι η προσκοπική βάπτιση? χεχεχε μετά από κάποια χρόνια που είσαι στο σώμα περίπου προς το τέλος στην κοινότητα (ανιχνευτές) και αρχής ως βαθμοφόρος ανάλογα με τα εκάστοτε έθιμα, σου δίνουν έναν όνομα συνήθως ζώου, που είναι σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα σου και του ζώου.. και τώρα το καλό.. η βάπτιση (τουλάχιστον η δικιά μου) ήταν σε κατασκήνωση..καθώς πήγαινα για ύπνο καθώς ήμουν πτώμα από το χθεσινό νυκτερινό παιχνίδι που διοργάνωνα με αρπάζουν 4 άτομα με κουβαλάνε και με δένουν σε ένα δένδρο.. τότε έρχεται ο νονός και με βαπτίζει με αποφάγια.. :P :P :P και το όνομα αυτού Puma.. και μετά με ξέπλυνανε με νερό.. αλλά το αλεύρι στα μαλλιά δεν βοήθησε..  (tmi) (tmi)  (finger)  (drunk) ;D ;D

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #6 στις: 06 Φεβρουαρίου, 2010, 05:58:13 »
oh my God!

Αποσυνδεδεμένος Falcon

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #7 στις: 06 Φεβρουαρίου, 2010, 21:04:23 »
Η λεξη Falcon [Γερακι] μου  ειχε κανει εντυπωση απο τοτε που ειμουν μικρος κι επισης μ' εκφραζει μιας και στη μαχη ειμαι γρηγορος κι εχω γερα αντανακλαστικα. ;)

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #8 στις: 13 Φεβρουαρίου, 2010, 09:13:31 »
κανεις αλλος?

Αποσυνδεδεμένος Ranger

• Δεκανέας
  • *
  • http://i47.tinypic.com/p85dg.jpg
« Απάντηση #9 στις: 14 Φεβρουαρίου, 2010, 17:10:35 »
Άπο το call of duty modern warfare 2 έχω ποροθεί με τους rangers .
RANGERS LEAD THE WAY
(Η τύχη ευννοεί τους τολμηρούς) Μέγας Αλέξανδρος
(Στον φίλο να συμεπριφέρεσαι όπως στον εαυτό σου γιατί ο φίλος είναι ένας άλλος  σου ευατός)Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος StarScream

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #10 στις: 24 Φεβρουαρίου, 2010, 21:41:09 »
Άπο το call of duty modern warfare 2 έχω ποροθεί με τους rangers .
RANGERS LEAD THE WAY

Μαζι σου!!!!Αν δεν ειχα ονομα θα ειχα παρει 100% απο το c.o.d.  και σιγουρα του ghost!!!!
Τουχαχιστον υιοθετισα το στιλ του  Full face με την νεκροκεφαλι... ;)

Τωρα για το ονομα μου StarScream ειναι απο τις τανιες Transformers
εχω ενα θεμα απο παιδι που τα εβλεπα απο κινουμενα   :) (και ακομα εχω).... ;D

Palladin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11 στις: 24 Φεβρουαρίου, 2010, 22:44:33 »
Οι Paladins προέρχονται από πολύ παλιά και υποτίθεται ότι ήταν οι 12 πολεμιστές του δικαστήριου του Καρλομάγνου στη μεσαιωνική Γαλλία, αργότερα όμως σε κάποιο ποίημα αναφέρθηκαν και σαν πολεμιστές ενάντια στους Σαρακηνούς αλλά αρκετά με την ιστορία... Στο Diablo II που έπαιζα, στους χαρακτήρες που χρησιμοποιούσα είχα και έναν paladin...

Αποσυνδεδεμένος Cataphract

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #12 στις: 25 Φεβρουαρίου, 2010, 01:23:04 »
Οι Paladins όμως γράφονται με ένα l...

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #13 στις: 25 Φεβρουαρίου, 2010, 01:41:55 »
συν το οτι δεν υπαρχει πληθυντικος ...
θες στα αληθεια να το αναλυσουμε το θεμα οι δυο μας?
τι ειπε ο Γκανταλφ στο Φροντο οταν τον ρωτησε για τον Σαουρον?.....
χ0α0χα0χ0α0χ0α0χ0αχ0α0χ0α0χ0α0χα00χα0χ0α0χα0χ0α0χα0

Palladin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #14 στις: 25 Φεβρουαρίου, 2010, 05:14:32 »
Κάνω αντιγραφή από τη wikipedia:

Etymology

The earliest recorded instance of the word paladin in the English language dates to 1592, in a poem written by Samuel Daniel.[1] It entered English through the Middle French word palladin or paladin, which itself derived from the Italian paladino.[1] All these words for Charlemagne's Twelve Peers likely descend ultimately from the Latin palatinus through the Old French palatin.[1] The Latin palatinus referred to an official of the Roman Emperor connected to the imperial palace on the Palatine Hill; over time this word came to refer to other high-level officials in the imperial and royal courts.[2] The word palatine, used in various European countries in the medieval and modern eras, has the same derivation.[2]

By the 13th century words referring specifically to Charlemagne's peers began appearing in European languages; the earliest is the Italian paladino.[1] Modern French has paladin, Spanish has paladín or paladino (reflecting alternate derivations from the French and Italian), while German has Paladin.[1] By extension "paladin" has come to refer to any chivalrous hero such as King Arthur's Knights of the Round Table.[1]

Στην αρχή νόμιζα ότι γραφόταν με δύο L και μετά είδα ότι γραφόταν με ένα, στο μεταξύ εμφανίστηκε κάποιος συνάδελφος με το ίδιο nick με ένα L...