Αποστολέας Θέμα: απο που το εμπνευστηκατε το nick name?  (Αναγνώστηκε 100699 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Maleficus

• Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: απο που το εμπνευστηκατε το nick name?
« Απάντηση #15 στις: 25 Φεβρουαρίου, 2010, 05:36:52 »
εγω μιλουσα στον Οδυσσεα μιας και ειναι RPG το θεμα μεταξυ μας και απο εκει πηραν το ρολο τους και το ονομα τους στα παιχνιδια μας διοτι ο Καρλομαγνος το μονο π ηθελε ηταν υποταγη σε εκεινον και οχι στον Θεο οπως συμβαινει και στα περισσοτερα RPG οσον αφορα τους Παλαδινους ...
ναι ναι ναι η λεξη εχει και Ελληνικα .... και σημαινει οτι και η αρχικη
παντος οπως και να το δει κανεις ηταν πληρωμενα σπαθια ....
Let the Valkyries ride again.

Αποσυνδεδεμένος Cataphract

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #16 στις: 25 Φεβρουαρίου, 2010, 08:36:21 »
O πληθυντικός υπάρχει, το ήξερα από 2nd ed AD&D PHB Paladin (όταν έπαιζα RPG μάθαινες το Λόλα να ένα μήλο, Κωστάκη) που αναφερόταν ακριβώς στον Καρλομάγνο.

Αλλά λάθος μου για το ένα l.  drinking

Επίσης paladin <=  palatinus όπως γράφει κιόλας, ουσιαστικά είναι ο ακόλουθος του βασιλιά.

Αποσυνδεδεμένος KRATOS

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #17 στις: 25 Φεβρουαρίου, 2010, 09:35:55 »
KRATOS..........Φυσικα απο το κλασσικο πλεον....god of war!!!  φοβερος τυπακος που δεν μασαει και τα βαζει με τους θεους χωρις να νοιαζεται για τιποτα....ανεξαετητα με το κοστος!!! ;D ;D ...και τον μαρτιο περιμενουμε και το 3 μερος για ps3!!!!   ερε θα λιωσουμε παλι!!!!! ;)

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #18 στις: 25 Φεβρουαρίου, 2010, 13:15:01 »
Ρε Οδυσσεα και που στο θες εγω να θυμαμαι μετα απο 6 χρονια 3.5 και 4 οτι εχει και πληθυντικο αριθμο?
οταν επαιρνα Heraldy και τονους υλικο απο την Wizards ακομα παιζατε το τριτο session του μηνα,............

Αποσυνδεδεμένος Atsalakotos

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • ~EDGE Airoft Team~
« Απάντηση #19 στις: 25 Φεβρουαρίου, 2010, 15:10:42 »
Καλά έχετε βγει off-topic και οι 2.
Δεν έχω δει ποτέ μου Paladin με 2 L, και επίσης φυσικά και έχει πληθυντικό. Στο πηγάδι κατούρησε?
Όσο για το Wikipedia. Δε πάει να πει ότι γράφεται εκεί είναι σωστό, γιατί οι σελίδες του γίνεται να μετατραπούν από οποιοδήποτε χρήστη.
Το Topic είναι για να λέει ο καθένας από που εμπνεύστηκε το nickname του.  ;)

Αποσυνδεδεμένος Cataphract

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #20 στις: 26 Φεβρουαρίου, 2010, 00:16:06 »
Ρε Οδυσσεα και που στο θες εγω να θυμαμαι μετα απο 6 χρονια 3.5 και 4 οτι εχει και πληθυντικο αριθμο?
οταν επαιρνα Heraldy και τονους υλικο απο την Wizards ακομα παιζατε το τριτο session του μηνα,............

Ρε φιλαράκι αφού μόνο D&D έχεις παίξει (κι αυτό από τα καινούρια πράματα), τι μου λες τώρα.

Επίσης wizards=gtp και 3 lol  (mooning)

Επίσης δεν είμαστε off topic σχολιάζουμε το nick.

Και επίσης ατσαλά είσαι τραγικός, δεδομένου ότι είσαι ο πλέον άσχετος να αποφανθεί επί του συγκεκριμενου θέματος  ;D

Αποσυνδεδεμένος Atsalakotos

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • ~EDGE Airoft Team~
« Απάντηση #21 στις: 26 Φεβρουαρίου, 2010, 01:17:31 »
Και επίσης ατσαλά είσαι τραγικός, δεδομένου ότι είσαι ο πλέον άσχετος να αποφανθεί επί του συγκεκριμενου θέματος  ;D
Ναι όντως, δεν πλησιάζω την βλακεία σας!  ;D ;D

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #22 στις: 26 Φεβρουαρίου, 2010, 04:40:47 »
Pendragon, Call Of Cthullu, World of Darkness (stand alone) , Vampire (Both), Make the Awekening, and all three combined!!!!
Conan,Warhammer(here i hated all the prestiges ) ,2nd εχω παιξει αλλα ημουν πολυ πιτσιρικι και δεν θυμαμαι πολλα(fluff μερια μονο) μιας και ποιο εντατικα αρχισα να παιζω στα 13 μου(2004) ....
α και D20 MODERN αλλα ηταν μοναχα δυο session , καθώς και FALLOUT το οποιο είναι σε D% System , και αλλο ενα CUSTOM παρακαλω RPG ενως παλικαριου που τον λενε Λεωνιδα και ήθελες μόνο εικοσαπλευρο για να παιξεις και τιποτα αλλο και τολμω να πω πως γνωρισε μεγαλη επιτυχια
H Wizards βγαζει κι αλλα πολλα αλλα μην ξεχνας οτι ολοι απο καπου αρχισαμε ....
και πως αυτοι αρχισαν απο το ΤΟΛΚΙΝ... και ο Τολκιν απο τους Αγγλους και Σκανδιναβους, και αυτοι απο κακο του κεφαλιου τους! χα0χ0α0χ0αχ0α0χ0α0χ0α0χαχ0α0χα0χ0α0χα

Αποσυνδεδεμένος klanementes

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #23 στις: 01 Ιανουαρίου, 2011, 22:46:08 »
Klane Mentes γνωστος νοτιοαμερικανος hit man.

Αποσυνδεδεμένος Christoskast

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #24 στις: 08 Ιανουαρίου, 2011, 17:11:53 »
το ονομα μου και η πολη που ζω....Καστορια

Αποσυνδεδεμένος Vabap Bap Bap

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #25 στις: 08 Ιανουαρίου, 2011, 17:42:10 »
Εγω δεν γινεται να το αναλυσω γιατι θα καραφλιασετε, οποτε οτι καταλαβετε απο το profile picture
Rebels Airsoft Team

Αποσυνδεδεμένος The End

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #26 στις: 12 Ιανουαρίου, 2011, 12:20:29 »
εγω παλι πηρα το ονμα απο τον the end του παιχνιδιου metal gear 3,οσοι εχουν ασχοληθει με το παιχνιδι πιστευω οτι ειναι το αγαπημενο τους,οποως επισης πηραμε σαν ομαδα κ το σημα απο το παιχνιδι,πολλοι θα πουν γιατι δε πηρα το ονομα του snake που ειναι ο κενττρικοσ χαρακτηρας,γιατι ηθελα να ξεκινησω σαν sniper το airsoft αλλα τελικα δεν εκατσε κ εμεινε το ονομα!!!φυσικα μ αρεσει κ ειναι κ πιασαρικο!!! ο the end:

α κ φυσικα μ αρεσει γιατι εχουμε την ιδια κωμη!!!βεβαια  εγω κουρευτικα τωρα κ μπορει να μ μοιαζουμε πολυ!!
« Τελευταία τροποποίηση: 12 Ιανουαρίου, 2011, 12:22:40 από The End »
ΕΩΣ ΑΝ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΠΡΟΠΕΣΕΙΝ...

Αποσυνδεδεμένος Ghost Rider

• Υπολοχαγός
  • *
  • Who Dares Wins
    • Cerberus Force airsoft Team
« Απάντηση #27 στις: 12 Ιανουαρίου, 2011, 21:40:59 »
Ghostrider = Ο αναβάτης Φαντασμα
Εμπνευσμενο απο τον ομόνυμο τίτλο της marvel.Πρόκειται ουσιαστικά για τον κυνηγο επικηρρυγμένων του διαβόλου ο οποίος στέλνει οσους ξέφυγαν απο την κόλαση πίσω.Είναι αυτός που βρίσκεται πάντα εκει και στο πέρασμα του αφήνει μόνο ένα πράγμα...Καταστροφή

CERBERUS FORCE RECON          YOU CAN'T LIVE IN FEAR!!

Αποσυνδεδεμένος Crimsonhell

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #28 στις: 12 Ιανουαρίου, 2011, 23:59:10 »
Crimsonhell....ενας πανίσχυρος δράκος σε ενα παιχνιδι καρτών. Που απ το ...μμμ....'99? Με εχει κερδισει. Ειναι παλιό και μου το εδωσαν απ την συνήθεια να την χρησιμοποιώ ακόμα και σε τράπουλες οπου δεν ταιριάζει.... :P ο Malef σιγουρα ξερει το Magic the gathering  ;Dhttp://www.adventureson.com/bbcart/images/smallpix/MI/2595.jpg

Αποσυνδεδεμένος Crimsonhell

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #29 στις: 13 Ιανουαρίου, 2011, 00:14:04 »

παντος οπως και να το δει κανεις ηταν πληρωμενα σπαθια ....

εεεεε οχι και πληρωμενα σπαθια........μην μπερδεύουμε τους Paladins τον rpg με τους Παλαδινους της Ιστορίας. Η μεν ήταν Ιεροί πολεμιστές κάποιας θεότητας η δε ήταν Ιππότες γενικά. αλλο πραγμα οι παλατινοι που ηταν απλος αυλικοι. Αυτα και απ εμενα. Harpbringer Paladin 80lvl genjuros :P ΧΑΝΤΣ ΟΦ ΠΑΛΑΝΤΙΝΣ   fire2 fire3 gun10