Αποστολέας Θέμα: RE: ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΕΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ  (Αναγνώστηκε 88723 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Erevuss

• ΟΠΛΟΝ
  • Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Χαιρετώ το φίλο vampiros! :battle98:
Στο θέμα τώρα:
Μάγκες, κανονίστε ένα φιλικό ραντεβού, πείτε τα με μια μπυρίτσα, ουζάκι, καφεδάκι - ό,τι γουστάρετε τεσπά - μιλήστε, γνωριστήτε, παίξτε με τις ομάδες ανακατεμένες, και μετά μπορεί αισίως να έχουμε μόνο μια ΟΠΛΟΝ!
Δεν ξέρω μια ιδέα έριξα, μπας και σταματήσουν να μας ζαλίζουν για ένα όνομα, ήμαρτον πια!
Εν τω μεταξύ, το όλο θέμα εξ αρχής μοιάζει με το "θα το πω στη μαμά μου"...

Μην μας χαλάσετε τις Κυριακές μας.   >:(
Φιλε το οτι βριστηκε με καποιον στο  facebook και οτι γενικα μαλλον παρεξηγιεται με κοσμο ο τυπος δεν εχει να κανει καθολου με την ΟΠΛΟΝ και το θεμα οτι μας πηρανε το ονομα. Ωραια η διαθεση σου αλλα και εμεις με την ευγενεια και τον φιλικο τροπο απεναντι του  δεν πηραμε ανταποκριση μονο απειλες για δικαστιρια και ιστοριες ... Για να καταλαβεις γιατι τυπο μιλαμε... τεσπα δεν θα πω τιποτα αλλο για το θεμα που ανοιξα στο ποστ, μαλλον δεν επρεπε γιατι λαμβανουν λαθος νοημα καποιοι αναγνωστες.

« Τελευταία τροποποίηση: 25 Απριλίου, 2013, 23:20:00 από Erevuss »
"Many Enemies bring much Honour ..."

Αποσυνδεδεμένος sarge

• ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ!
  • Συνταγματάρχης
  • *
  • I'm right behind you....that's a promise!
Τι άλλο να πω ρε παιδιά....    (fubar)

Αποσυνδεδεμένος wrangler

• Υπολοχαγός
  • *
ΛΟΓΧΗ-TAC-MILSIM-SQUAD

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
Τσακωθήκατε;Παρεξηγηθήκατε;Απογοητευτήκατε;

;D ;D ;D
Κανονίστε απλά να μην επηρρεάσουν οι πράξεις σας την υπόλοιπη κοινότητα (fubar)

Αποσυνδεδεμένος ΕΚΔΡΟΜΟΣ

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
Τσακωθήκατε;Παρεξηγηθήκατε;Απογοητευτήκατε;

;D ;D ;D
Κανονίστε απλά να μην επηρρεάσουν οι πράξεις σας την υπόλοιπη κοινότητα (fubar)

ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙΣ!!! :emoticon-0182-poolparty: :emoticon-0182-poolparty: :emoticon-0182-poolparty: :emoticon-0182-poolparty: :emoticon-0182-poolparty: :emoticon-0182-poolparty: :emoticon-0182-poolparty: :emoticon-0182-poolparty: :emoticon-0182-poolparty: :emoticon-0182-poolparty: :emoticon-0182-poolparty: :emoticon-0182-poolparty: :emoticon-0182-poolparty: :emoticon-0182-poolparty:

Αποσυνδεδεμένος Ozymandias

• Συνταγματάρχης
  • *
Να σχολιασω, να μην σχολιασω;

Εχετε χαρη που ειμαι σε αλλη ηπειρο.......πουτ@ν@ θα το εκανα το thread, οπως συνηθιζω......

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Εχετε χαρη που ειμαι σε αλλη ηπειρο.......πουτ@ν@ θα το εκανα το thread, οπως συνηθιζω......

Ozy δώσε πόνο και από τον άλλο κόσμο αν χρειαστεί ...  >:D >:D >:D

ΕΚΔΡΟΜΕ σουβλάκια και μπύρα...  ;D ;D ;D

:gunfight14: :gunfight14: :gunfight14: :gunfight14: :gunfight14: :gunfight14: :gunfight14: :gunfight14:
Όταν δεν έχεις κάτι να πείς καλύτερα σώπαινε.

Αποσυνδεδεμένος ΕΚΔΡΟΜΟΣ

• Αντισυνταγματάρχης
  • *

Ozy δώσε πόνο και από τον άλλο κόσμο αν χρειαστεί ...  >:D >:D >:D

ΕΚΔΡΟΜΕ σουβλάκια και μπύρα...  ;D ;D ;D

:gunfight14: :gunfight14: :gunfight14: :gunfight14: :gunfight14: :gunfight14: :gunfight14: :gunfight14:

πλακα εκανα ρε Ταλων, το ξερω το παληκαρι γειτονας ειναι.

Αποσυνδεδεμένος Fox Hunter

• Λοχαγός
  • *
  • ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ
ΘΕΜΑ: Υβριστικά σχόλια από τον  παίκτη με το ψευδώνυμο  Black Ops Operators 

Tα παραπάνω υβριστικά σχόλια ανέβασε ο παίκτης με το ψευδώνυμο (που όμως είναι γνωστό  το ονοματεπώνυμο του και τα πλήρη στοιχεία του ) Black Ops Operator,   σε post  του μέλους μας Theodoro Apostolidis  χωρίς να έχει δώσει καμία αφορμή και κανένα απολύτως δικαίωμα για μια τέτοια  άθλια ενέργεια   .

Σαν OPLON - LANP  καταδικάζουμε σε όλη την ελληνική κοινότητα αεροσφαίρισης τέτοιες αθλιότητες από υποκείμενα που κρύβονται πίσω από ψευδώνυμα και εξυβρίζουν ( κατά παράβαση του ποινικού κώδικα) ασύστολα ( αλλά όχι και ατιμώρητα εφόσον επιθυμήσει σχετική δίωξη του  το μέλος μας Theodoros Apostolidis ) διαδικτυακά  μέλη ομάδων με ονοματεπώνυμο και κύρος επαγγελματικό και προσωπικό.

Στα υπόψη σας λοιπόν οι αθλιότητες του Black Ops  και στην κρίση σας το ήθος και το επίπεδο του για τα επόμενα Public παιχνίδια που θα θελήσει ( εφόσον τολμήσει  και του επιτραπεί από σοβαρούς διοργανωτές πλέον  ή καταστήματα του χώρου ) να παρουσιαστεί …

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Το σήμα και το λογότυπο με τους ελληνικούς χαρακτήρες: "ΟΠΛΟΝ-Λ.Α.Ν.Π"  αριθ. Πρωτοκόλλου: 2049556 και με τους λατινικούς χαρακτήρες: "ΟPLON- L.A.N.P "  με αριθ. Πρωτοκόλλου: 2051878 είναι κατοχυρωμένα στην εταιρία μου Θεόδωρος Αποστολίδης του Μιχαήλ με έδρα το Ελληνικό για κάθε νόμιμη χρήση.

2. Επιπλέον θα αναρτηθεί και  διαδικτυακή σελίδα ( και όχι μοναχά blog  ή σελίδα στο facebook) με την παρακάτω ονομασία ( κατοχυρωμένο εκ του νόμου το domain ).

3. Οι ανωτέρω κατοχυρώσεις έχουν γίνει με βάση την Ελληνική  Νομοθεσία  περί πνευματικών δικαιωμάτων, ειδικότερα με βάση το νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α'25, 4/3/93) ) και συμμόρφωση  με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συγκεκριμένα  με το άρθρο 8 του νόμου 2557/1997 (ΦΕΚ Α'271/1997) σε εφαρμογή των Οδηγιών 93/83/ΕΟΚ και 93/98/ΕΟ.

4. Οποιοσδήποτε, είτε  φυσικό πρόσωπο , είτε επιχείρηση , θα προσπαθήσει  να κάνει χρήση του λογότυπου αυτού,  σε οποιαδήποτε μορφής  δραστηριότητα εντός της ελληνικής επικράτειας υπόκειται στις διατάξεις των ανωτέρω νόμων και θα είμαι αναγκασμένος να κινηθώ άμεσα δικαστικά εναντίον τους ( ειδικά σε ενηλίκους                 "άγνοια Νόμου "  δεν νοείται από την ελληνική δικαιοσύνη ) με κλήση στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών και αντίστοιχη Πολιτική Αγωγή Αποζημίωσης .

5. Επίσης η "εξύβριση" , η "δυσφήμιση"  και τέλος  η "συκοφαντική δυσφήμιση"  - έστω και διαδικτυακά,   αποτελούν  σοβαρά αδικήματα του Ποινικού Κώδικα  και "άγνοια Νόμου"  δεν νοείται ούτε σε αυτό το σημείο από κανένα.

4.  Η παρούσα κοινοποίηση να παραμείνει αναρτημένη στο  φόρουμ του Greek Air Soft , καθώς και τα συκοφαντικά σχόλια "διαφόρων",  τα οποία με βάση τη Νομοθεσία περί "Ηλεκτρoνικού Εγκλήματος"  μαζί με  τα στοιχεία των υβριστών μου θα  δοθούν - μετά από Εισαγγελική Εντολή την οποία θα επικαλεσθώ εντός των  ημερών, εφόσον δεν αναρτηθούν ΔΗΜΟΣΙΑ τα συγγνώμη τους, όπως προβλέπεται από την κείμενη Νομοθεσία  - από το διαχειριστή της  ιστοσελίδας του συγκεκριμένου φόρουμ  για  παραβάσεις  του Ποινικού Κώδικα  στοιχειοθετημένες  στο  Νόμο περί ηλεκτρονικού εγκλήματος με βάση τα ηλεκτρονικά τους ίχνη( IP)  , κατόπιν επιθέσεων που δέχτηκε η επιχείρηση και το κυρίως το πρόσωπο μου από τα συγκεκριμένα άτομα με υβριστικούς, συκοφαντικούς και αναληθείς χαρακτηρισμούς,   τους οποίους θα κληθούν να αποδείξουν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Με την επιφύλαξη παντός Νομίμου Δικαιώματος μου

« Τελευταία τροποποίηση: 04 Μαΐου, 2013, 20:25:07 από Fox Hunter »
Fox Hunter

ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
ΜΑΛΙΣΤΑ ...
εβαλε το χερακι του καποιος δικηγορος , χαριζοντας μας τις ανεπαναληπτες ατακες ξυλινου λογου  ...

λαθος χειρισμοι κοινωνικων διαφορων
« Τελευταία τροποποίηση: 27 Μαΐου, 2013, 21:22:44 από vampiros »
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

Αποσυνδεδεμένος giorgos georgiou

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • INDEPEDENT  PLAYER
συγχαρητηρια για τον χειρισμο της υποθεσεως σας κυριε , ειστε πολυ μεγαλος εντελει. καταφερατε απ το τιποτα να πεισετε ακομα κ τους ''ουδετερους'' σε αυτην την ιστορια και να αποκτησετε ''ενθερμους υποστηρηκτες''  δεδομενης της στασης σας εναντι στο αδικο που γινεται εναντιον εσας κ της ομαδος σας .
επεξηγηση προς αποφυγη παρεξηγησεων κ νομικων ''εμπλοκων''  : τα παραπανω ειναι προσωπικη αποψη κ εκφραζουν την συμπαρασταση μου . τυχον λαθος σημεια στιξης κ αυτακια ("),οπως κ ορθογραφικα λαθη ειναι γιατι εχω βγαλει μονο το γειμνασειο .
τα σεβει μου κπαλι .
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN

Αποσυνδεδεμένος VagBlack

• Λοχαγός
  • *
    • Hell Reckies
Πάτε καλά ρε;
Όλοι σας, πάτε καλά;
Το καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για μπίλιες;
Για παιχνίδι...για χαβαλέ;
Και στις δύο πλευρές μιλάω. Δεν έχετε με τίποτα πιο σοβαρό να ασχοληθείτε;
Δώσ' μοι παν στω και ταν γαν κινάσω.
http://www.erepublik.com/en/referrer/VagBlack

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
δηλαδη μπορουμε να το παραλληλησουμε με την παιδικη μας ηλικια   :emoticon-0177-toivo: (αφου σαν παιδια κανουμε...  8) )

παω στον μπαμπα μου  :police: και του λεω ...
[{ ... παιζαμε πολεμο  :gunfight36:
και ο Τακης με τον Μανωλη κανανε ολο ζαβολιες  :-[
και μετα οταν παιζαμε με τα "γκαζάκια"
(οι γιαλινες μπιλιες / θυμαστε ?)
ριχνανε συνεχεια με το "γαλατα" ...}]

χαχαχα...  ;D
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

Αποσυνδεδεμένος sarge

• ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ!
  • Συνταγματάρχης
  • *
  • I'm right behind you....that's a promise!
Fox Hunter, απο μενα το sarge και τους NIGHTMARE να ξερεις οτι σε παιχνιδι που θα παιξετε δεν θα συμμετεχουμε.
Δεν μου αρεσε η σταση σου. Δειχνει κακο χαρακτηρα, που δεν ταιριαζει στο αθλημα.
Δηλαδη σε game αν καποιος μιλησει με τροπο που δεν πρεπει (ανθρωποι ειμαστε) ή φας μια μπιλια που θα σου φανει "παρανομη", θα πρεπει να ψαχνουμε για δικηγορο;
Κανε μου τη χαρη Πασχαλιατικα, κρατα τον ΤΙΤΛΟ σου, το domain σου, και αντε στο καλο απο μενα...
Το παιχνιδι το παιζω για να ξεδινω, οχι για να αγχωνομαι!
Να σε χαίρεται η ομάδα σου... αν την χαρακτηρίζεις!
« Τελευταία τροποποίηση: 05 Μαΐου, 2013, 15:52:49 από sarge »

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
« Τελευταία τροποποίηση: 27 Μαΐου, 2013, 21:23:50 από vampiros »
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...