Λοιπόν την καλημέρα και από μένα,οσο αυτή μπορεί να θεωρηθεί Καλη!Με μεγάλη απογοήτευση,παρακολουθώ τα τεκτενωμενα μεταξύ των 2 ομάδων,εδώ και κάποιο διάστημα!Η προσωπική μου άποψη,αλλά και η θέση της ομάδας μου WARLORDS ειναι γνωστή,και την εχουμε δημοσίευση και στην σελίδα,τις δημόσιας όμαδας μας!Θα μου επιτραπει μια παρέμβαση,όσον αφορά ο θέμα,της Λέσχης Αεροσφαιρισης Νοτιοανατολικής Ατικης!Αυτη ουδεμία σχέση έχει με την νεοσύστατη,Οπλον (Λαπν) διότι,η λέσχη ειναι καινουρια,(στα σπαργανα)και η εν λόγο ομάδα δεν ειναι μελος!Αυτο προς λύση αποριων!Επισης βρίσκω γελοίο τον τροπο αντιμετωπίσεις,του όλου θέματος (καταγγελίες κλπ) Κύριοι,και φιλοι συμπαίκτες,μιλάμε για Αιρσοφτ!Δυστηχως ο τρόπος αντιμετωπίσεις,ακόμα και δώ,αποδεικνύει πόσο κακεντρεχης λαός είμαστε!Αυτο που βλέπω εδώ δεν ειναι παρά μια σειρά,κινήσεων,εντυπωσεων,προκειμένου να κατοχυρωθει,μια άποψη!Για μένα οταν υπάρχει ένα όνομα στο χώρο,από αλλη ομάδα,δεν πας να το πάρεις,και δει οταν η ομάδα αυτή ειναι ενεργή!Για όσους από μας έχουμε ομάδα,κατανοούμε καλύτερα πως ειναι αν κάποιος,σφετεριστει το οναμα της ομάδας μας!Αν αρχίσουμε να φτιάχνουμε ομάδες,βάση νομικών αρμοδιοτήτων,και άλλων τέτοιων διαδικασιών,πολυ φοβάμαι πως σε μερικά χρονια αντί τα προβλήματα τις αιρσοφτικης κοινητητας να μειωθούν,θα πληθυνουν,και θα διονγκοθουν!Ισως αν μαθαιναμε να καταδικάζουμε,συνολικά,τα κακός κείμενα,οποία κι αν ειναι αυτα,και σε οποια μορφη κι αν εμφανίζονται,χωρίς μικρό σκοπιμότητες, η κοινότητα να ταν πιο υγιείς!ΥΓ.Μην ξεχνάμε όπως έγραψε κι ένας φίλος,πιο πάνω!Δρουμε σε μια λεπτή γραμμή,με την ανέχεια πολλων(και των αρχών)και άρα τα περί νομιμότητας,στην κοινότητα,(όσων αφορά πάντα το παιχνίδι) μοιάζουν παραμύθια!