ΘΕΜΑ: Υβριστικά σχόλια από τον παίκτη με το ψευδώνυμο Black Ops Operators
Tα παραπάνω υβριστικά σχόλια ανέβασε ο παίκτης με το ψευδώνυμο (που όμως είναι γνωστό το ονοματεπώνυμο του και τα πλήρη στοιχεία του ) Black Ops Operator, σε post του μέλους μας Theodoro Apostolidis χωρίς να έχει δώσει καμία αφορμή και κανένα απολύτως δικαίωμα για μια τέτοια άθλια ενέργεια .
Σαν OPLON - LANP καταδικάζουμε σε όλη την ελληνική κοινότητα αεροσφαίρισης τέτοιες αθλιότητες από υποκείμενα που κρύβονται πίσω από ψευδώνυμα και εξυβρίζουν ( κατά παράβαση του ποινικού κώδικα) ασύστολα ( αλλά όχι και ατιμώρητα εφόσον επιθυμήσει σχετική δίωξη του το μέλος μας Theodoros Apostolidis ) διαδικτυακά μέλη ομάδων με ονοματεπώνυμο και κύρος επαγγελματικό και προσωπικό.
Στα υπόψη σας λοιπόν οι αθλιότητες του Black Ops και στην κρίση σας το ήθος και το επίπεδο του για τα επόμενα Public παιχνίδια που θα θελήσει ( εφόσον τολμήσει και του επιτραπεί από σοβαρούς διοργανωτές πλέον ή καταστήματα του χώρου ) να παρουσιαστεί …
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Το σήμα και το λογότυπο με τους ελληνικούς χαρακτήρες: "ΟΠΛΟΝ-Λ.Α.Ν.Π" αριθ. Πρωτοκόλλου: 2049556 και με τους λατινικούς χαρακτήρες: "ΟPLON- L.A.N.P " με αριθ. Πρωτοκόλλου: 2051878 είναι κατοχυρωμένα στην εταιρία μου Θεόδωρος Αποστολίδης του Μιχαήλ με έδρα το Ελληνικό για κάθε νόμιμη χρήση.
2. Επιπλέον θα αναρτηθεί και διαδικτυακή σελίδα ( και όχι μοναχά blog ή σελίδα στο facebook) με την παρακάτω ονομασία ( κατοχυρωμένο εκ του νόμου το domain ).
3. Οι ανωτέρω κατοχυρώσεις έχουν γίνει με βάση την Ελληνική Νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων, ειδικότερα με βάση το νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α'25, 4/3/93) ) και συμμόρφωση με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συγκεκριμένα με το άρθρο 8 του νόμου 2557/1997 (ΦΕΚ Α'271/1997) σε εφαρμογή των Οδηγιών 93/83/ΕΟΚ και 93/98/ΕΟ.
4. Οποιοσδήποτε, είτε φυσικό πρόσωπο , είτε επιχείρηση , θα προσπαθήσει να κάνει χρήση του λογότυπου αυτού, σε οποιαδήποτε μορφής δραστηριότητα εντός της ελληνικής επικράτειας υπόκειται στις διατάξεις των ανωτέρω νόμων και θα είμαι αναγκασμένος να κινηθώ άμεσα δικαστικά εναντίον τους ( ειδικά σε ενηλίκους "άγνοια Νόμου " δεν νοείται από την ελληνική δικαιοσύνη ) με κλήση στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών και αντίστοιχη Πολιτική Αγωγή Αποζημίωσης .
5. Επίσης η "εξύβριση" , η "δυσφήμιση" και τέλος η "συκοφαντική δυσφήμιση" - έστω και διαδικτυακά, αποτελούν σοβαρά αδικήματα του Ποινικού Κώδικα και "άγνοια Νόμου" δεν νοείται ούτε σε αυτό το σημείο από κανένα.
4. Η παρούσα κοινοποίηση να παραμείνει αναρτημένη στο φόρουμ του Greek Air Soft , καθώς και τα συκοφαντικά σχόλια "διαφόρων", τα οποία με βάση τη Νομοθεσία περί "Ηλεκτρoνικού Εγκλήματος" μαζί με τα στοιχεία των υβριστών μου θα δοθούν - μετά από Εισαγγελική Εντολή την οποία θα επικαλεσθώ εντός των ημερών, εφόσον δεν αναρτηθούν ΔΗΜΟΣΙΑ τα συγγνώμη τους, όπως προβλέπεται από την κείμενη Νομοθεσία - από το διαχειριστή της ιστοσελίδας του συγκεκριμένου φόρουμ για παραβάσεις του Ποινικού Κώδικα στοιχειοθετημένες στο Νόμο περί ηλεκτρονικού εγκλήματος με βάση τα ηλεκτρονικά τους ίχνη( IP) , κατόπιν επιθέσεων που δέχτηκε η επιχείρηση και το κυρίως το πρόσωπο μου από τα συγκεκριμένα άτομα με υβριστικούς, συκοφαντικούς και αναληθείς χαρακτηρισμούς, τους οποίους θα κληθούν να αποδείξουν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης.
Με την επιφύλαξη παντός Νομίμου Δικαιώματος μου