Αποστολέας Θέμα: RE: ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΕΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ  (Αναγνώστηκε 88729 φορές)

Αποσυνδεδεμένος kaiser_soze0307

• Υπολοχαγός
  • *
Εξύβριση συκοφαντική κτλ ειναι πλημμέλημα.  Θέλω να δω πως θα γινει άρση απορρήτου χωρίς διάταξη και βούλευμα που ορίζει ο νόμος ( που ειναι για κακουργήματα) δεν με ενδιαφέρει τι πρόβλημα έχετε αλλα το μονο σίγουρο ειναι οτι εγω δεν θέλω να μοιραστώ την κυριακη μου μαζί σας. Κάνετε ενα δικό σας πρόβλημα δημόσιο...

Αποσυνδεδεμένος sarge

• ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ!
  • Συνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • I'm right behind you....that's a promise!
Φίλε μου vampiros ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό εννοούσα!

Σημείωση: Γιατί vampiros ρε αδερφέ, εσύ είσαι απ' τα καλύτερα παιδιά!!!

Αποσυνδεδεμένος Don

• Don
  • Ανθυπολοχαγός
  • *
  • ΌΠΛΟΝ
ΘΕΜΑ: Υβριστικά σχόλια από τον  παίκτη με το ψευδώνυμο  Black Ops Operators 

Tα παραπάνω υβριστικά σχόλια ανέβασε ο παίκτης με το ψευδώνυμο (που όμως είναι γνωστό  το ονοματεπώνυμο του και τα πλήρη στοιχεία του ) Black Ops Operator,   σε post  του μέλους μας Theodoro Apostolidis  χωρίς να έχει δώσει καμία αφορμή και κανένα απολύτως δικαίωμα για μια τέτοια  άθλια ενέργεια   .

Σαν OPLON - LANP  καταδικάζουμε σε όλη την ελληνική κοινότητα αεροσφαίρισης τέτοιες αθλιότητες από υποκείμενα που κρύβονται πίσω από ψευδώνυμα και εξυβρίζουν ( κατά παράβαση του ποινικού κώδικα) ασύστολα ( αλλά όχι και ατιμώρητα εφόσον επιθυμήσει σχετική δίωξη του  το μέλος μας Theodoros Apostolidis ) διαδικτυακά  μέλη ομάδων με ονοματεπώνυμο και κύρος επαγγελματικό και προσωπικό.

Στα υπόψη σας λοιπόν οι αθλιότητες του Black Ops  και στην κρίση σας το ήθος και το επίπεδο του για τα επόμενα Public παιχνίδια που θα θελήσει ( εφόσον τολμήσει  και του επιτραπεί από σοβαρούς διοργανωτές πλέον  ή καταστήματα του χώρου ) να παρουσιαστεί …

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Το σήμα και το λογότυπο με τους ελληνικούς χαρακτήρες: "ΟΠΛΟΝ-Λ.Α.Ν.Π"  αριθ. Πρωτοκόλλου: 2049556 και με τους λατινικούς χαρακτήρες: "ΟPLON- L.A.N.P "  με αριθ. Πρωτοκόλλου: 2051878 είναι κατοχυρωμένα στην εταιρία μου Θεόδωρος Αποστολίδης του Μιχαήλ με έδρα το Ελληνικό για κάθε νόμιμη χρήση.

2. Επιπλέον θα αναρτηθεί και  διαδικτυακή σελίδα ( και όχι μοναχά blog  ή σελίδα στο facebook) με την παρακάτω ονομασία ( κατοχυρωμένο εκ του νόμου το domain ).

3. Οι ανωτέρω κατοχυρώσεις έχουν γίνει με βάση την Ελληνική  Νομοθεσία  περί πνευματικών δικαιωμάτων, ειδικότερα με βάση το νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α'25, 4/3/93) ) και συμμόρφωση  με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συγκεκριμένα  με το άρθρο 8 του νόμου 2557/1997 (ΦΕΚ Α'271/1997) σε εφαρμογή των Οδηγιών 93/83/ΕΟΚ και 93/98/ΕΟ.

4. Οποιοσδήποτε, είτε  φυσικό πρόσωπο , είτε επιχείρηση , θα προσπαθήσει  να κάνει χρήση του λογότυπου αυτού,  σε οποιαδήποτε μορφής  δραστηριότητα εντός της ελληνικής επικράτειας υπόκειται στις διατάξεις των ανωτέρω νόμων και θα είμαι αναγκασμένος να κινηθώ άμεσα δικαστικά εναντίον τους ( ειδικά σε ενηλίκους                 "άγνοια Νόμου "  δεν νοείται από την ελληνική δικαιοσύνη ) με κλήση στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών και αντίστοιχη Πολιτική Αγωγή Αποζημίωσης .

5. Επίσης η "εξύβριση" , η "δυσφήμιση"  και τέλος  η "συκοφαντική δυσφήμιση"  - έστω και διαδικτυακά,   αποτελούν  σοβαρά αδικήματα του Ποινικού Κώδικα  και "άγνοια Νόμου"  δεν νοείται ούτε σε αυτό το σημείο από κανένα.

4.  Η παρούσα κοινοποίηση να παραμείνει αναρτημένη στο  φόρουμ του Greek Air Soft , καθώς και τα συκοφαντικά σχόλια "διαφόρων",  τα οποία με βάση τη Νομοθεσία περί "Ηλεκτρoνικού Εγκλήματος"  μαζί με  τα στοιχεία των υβριστών μου θα  δοθούν - μετά από Εισαγγελική Εντολή την οποία θα επικαλεσθώ εντός των  ημερών, εφόσον δεν αναρτηθούν ΔΗΜΟΣΙΑ τα συγγνώμη τους, όπως προβλέπεται από την κείμενη Νομοθεσία  - από το διαχειριστή της  ιστοσελίδας του συγκεκριμένου φόρουμ  για  παραβάσεις  του Ποινικού Κώδικα  στοιχειοθετημένες  στο  Νόμο περί ηλεκτρονικού εγκλήματος με βάση τα ηλεκτρονικά τους ίχνη( IP)  , κατόπιν επιθέσεων που δέχτηκε η επιχείρηση και το κυρίως το πρόσωπο μου από τα συγκεκριμένα άτομα με υβριστικούς, συκοφαντικούς και αναληθείς χαρακτηρισμούς,   τους οποίους θα κληθούν να αποδείξουν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Με την επιφύλαξη παντός Νομίμου Δικαιώματος μου

Μιλάτε για εξύβριση και δυσφήμιση κτλ και δεν θυμάμαι ποτέ να έγινε. Για ρίξτε κάποιες αποδείξεις .

Αποσυνδεδεμένος Don

• Don
  • Ανθυπολοχαγός
  • *
  • ΌΠΛΟΝ

Αποσυνδεδεμένος Ozymandias

• Συνταγματάρχης
  • *
Kρατηθηκα, κρατηθηκα, ε δεν μπορω.....θα σκασω!

Σε αντιθεση με αλλους παιχτες, πραγματικα χαιρομαι που βλεπω τετοιες αντιπαραθεσεις και τετοιες διαμαχες.....Αν μη τι αλλο φανερωνουν οτι η κοινοτητα μας και το Ελληνικο airsoft γενικοτερα εχει λυσει ολα τα σοβαρα του προβληματα και μας εμειναν θεματα οπως η ονομασια των ομαδων

Νομιμοτητα, λυθηκε
Καλα και ασφαλη πεδια, λυθηκε
Αθανατοι, λυθηκε
Καλα σεναρια, λυθηκε
Προστασια του περιβαλλοντος, λυθηκε

Εχοντας λυσει αυτα τα φλεγοντα θεματα και ποσα αλλα που βαριεμαι να απαριθμησω δεν μας μενει παρα να ασχοληθουμε για θεματα οπως η ονομασια των ομαδων και το ζητημα ΟΠΛΟΝ/ΟΠΛΟΝ-ΛΑΝΠ

Χωρις πλακα ομως, το ολο θεμα εχει φτασει σε πρωτογνωρο σημειο γελοιοτητας τοσο απο την μερια των αντιμαχωμενων πλευρων οσο και απο την πλευρα των παιχτων που ωντες εκτος της διαμαχης παρεμβαινουν με σχολια του τυπου "Μην μας χαλατε τις Κυριακες" ή ακομα χειροτερα παιρνουν θεση για τις πραξεις της μια ή της αλλης πλευρας και προβαινουν σε βαρυγδουπες δηλωσεις και προφητειες του κωλου....

Αν εξαιρεσει κανεις την πολυ ευγλωτη απαντηση του Queef στο θεμα, ολοι οι υπολοιποι ειστε για γελια και ζωντανη αποδειξη γιατι τελικα τα πριβε παιχνιδια ειναι μονοδρομος για τον σοβαρο παιχτη.

« Τελευταία τροποποίηση: 06 Μαΐου, 2013, 05:37:29 από Ozymandias »

Αποσυνδεδεμένος MERC

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Λοιπόν την καλημέρα και από μένα,οσο αυτή μπορεί να θεωρηθεί Καλη!Με μεγάλη απογοήτευση,παρακολουθώ τα τεκτενωμενα μεταξύ των 2 ομάδων,εδώ και κάποιο διάστημα!Η προσωπική μου άποψη,αλλά και η θέση της ομάδας μου WARLORDS ειναι γνωστή,και την εχουμε δημοσίευση και στην σελίδα,τις δημόσιας όμαδας μας!Θα μου επιτραπει μια παρέμβαση,όσον αφορά ο θέμα,της Λέσχης Αεροσφαιρισης Νοτιοανατολικής Ατικης!Αυτη ουδεμία σχέση έχει με την νεοσύστατη,Οπλον (Λαπν) διότι,η λέσχη ειναι καινουρια,(στα σπαργανα)και η εν λόγο ομάδα δεν ειναι μελος!Αυτο προς λύση αποριων!Επισης βρίσκω γελοίο τον τροπο αντιμετωπίσεις,του όλου θέματος (καταγγελίες κλπ)                                                             Κύριοι,και φιλοι συμπαίκτες,μιλάμε για Αιρσοφτ!Δυστηχως ο τρόπος αντιμετωπίσεις,ακόμα και δώ,αποδεικνύει  πόσο κακεντρεχης λαός είμαστε!Αυτο που βλέπω εδώ δεν ειναι παρά μια σειρά,κινήσεων,εντυπωσεων,προκειμένου να κατοχυρωθει,μια άποψη!Για μένα οταν υπάρχει ένα όνομα στο χώρο,από αλλη ομάδα,δεν πας να το πάρεις,και δει οταν η ομάδα αυτή ειναι ενεργή!Για όσους από μας έχουμε ομάδα,κατανοούμε καλύτερα πως ειναι αν κάποιος,σφετεριστει το οναμα της ομάδας μας!Αν αρχίσουμε να φτιάχνουμε ομάδες,βάση νομικών αρμοδιοτήτων,και άλλων τέτοιων διαδικασιών,πολυ φοβάμαι πως σε μερικά χρονια αντί τα προβλήματα τις αιρσοφτικης κοινητητας να μειωθούν,θα πληθυνουν,και θα διονγκοθουν!Ισως αν μαθαιναμε να καταδικάζουμε,συνολικά,τα κακός κείμενα,οποία κι αν ειναι αυτα,και σε οποια μορφη κι αν εμφανίζονται,χωρίς μικρό σκοπιμότητες, η κοινότητα να ταν πιο υγιείς!ΥΓ.Μην ξεχνάμε όπως έγραψε κι ένας φίλος,πιο πάνω!Δρουμε σε μια λεπτή γραμμή,με την ανέχεια πολλων(και των αρχών)και άρα τα περί νομιμότητας,στην κοινότητα,(όσων αφορά πάντα το παιχνίδι) μοιάζουν παραμύθια!
« Τελευταία τροποποίηση: 06 Μαΐου, 2013, 11:16:38 από MERC »

Αποσυνδεδεμένος sarge

• ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ!
  • Συνταγματάρχης
  • *
Σοφός, Merc!
Άλλωστε ομάδες όπως Ghost recon, Hades, Sandmen και άλλες που έχουν "γράψει", δεν νομίζω να χρειάστηκε να πάνε να κατοχυρώσουν όνομα, τίτλο κλπ.
Μου ακούγεται εντελώς ηλίθιο! Απλά όταν διαλέγουμε όνομα σεβόμαστε τον άλλο που το διάλεξε πρίν απο μας.
Αν δε σεβαστούμε αυτό το απλό, τότε ας μη μιλήσω για τον τρόπο που θα παίξουμε στο πεδίο...
Γι' αυτό πρίν ανέφερα οτι δεν θα παίξω με τους συγκεκριμένους. Τελεία!

Αποσυνδεδεμένος powerplantmaster

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
ΤΟ GREEK AIRSOFT ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ  WARLORDS, ΟΠΛΟΝ, EDGE ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΑΕΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΝΟΤΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝΕ ΣΤΙΣ 19 ΜΑΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΝΕΟ ΠΕΔΙΟ ΣΤΗ ΒΑΡΗ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΕΙ.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει: κάνουν σενάριο μαζί οι ομάδες που έχουν θέμα με το όνομα ή συμβαίνει κάτι άλλο; Aν είναι το πρώτο μπράβο για την μεγαλοθυμία αλλά γιατί άνοιξε το παρών thread;

Το ξαναγράφω γιατί κατά "λάθος" το post διαγράφηκε.
Φθονέεσθαι κρέσσον εστίν ή οικτείρεσθαι.

Αποσυνδεδεμένος Don

• Don
  • Ανθυπολοχαγός
  • *
  • ΌΠΛΟΝ
Σου απάντησε πιο πάνω ο Merc

Επίσης το πρώτο threat ξεκίνησε γιατί κάποιος τον έβρισε από μια ομάδα της Πάτρας
« Τελευταία τροποποίηση: 06 Μαΐου, 2013, 20:16:44 από Don »

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
ΤΟ GREEK AIRSOFT ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ  WARLORDS, ΟΠΛΟΝ, EDGE ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΑΕΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΝΟΤΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝΕ ΣΤΙΣ 19 ΜΑΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΝΕΟ ΠΕΔΙΟ ΣΤΗ ΒΑΡΗ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΕΙ.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει: κάνουν σενάριο μαζί οι ομάδες που έχουν θέμα με το όνομα ή συμβαίνει κάτι άλλο; Aν είναι το πρώτο μπράβο για την μεγαλοθυμία αλλά γιατί άνοιξε το παρών thread;

Το ξαναγράφω γιατί κατά "λάθος" το post διαγράφηκε.
είναι η όπλον χωρίς το λανπ μη μπερδεύεσαι και φας καμιά μύνηση (mooning)

Αποσυνδεδεμένος werew0lf

• Δεκανέας
  • *
  • EAT SHIT AND DIE (DUKE NUKEM)
Κουραστηκα να διαβαζω βλακιες με τους νομολατρες οπλον.μια οπλον υπαρχει και ειναι η σκετη οπλον παιζω με τα παιδια 2 χρονια ειναι στον χωρο σαν ομαδα παραπανω καιρο και μονο αυτους αναγνωριζω.οσο για τους αλλους ουτε σε σεναριο μην τους δουμε.ασχολουμαστε με κομπλεξ παιχτων
« Τελευταία τροποποίηση: 07 Μαΐου, 2013, 09:10:28 από werew0lf »

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ. :D

Μετα απο συζητησεις και με τις δυο ομαδες,εγινα ο μεσολαβιτης για να ληξει η υποτηθεμενη παρεξιγηση!

Αφου επικινονισα και βρεθηκα με τους αρχηγους των ομαδων(αλλα και πολλων παικτων τους)και ακουσα τις εκδοχες τους,αποφασισα να μπω διαμεσολαβιτης ωστε αυτη η παρεξηγηση να ληξει εδω και να εχει αισιο τελος!

πιστευα οτι ητανε εφικτο,και ναι ητανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ---ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

ευχομαι και στις δυο ομαδες καλα και ασφαλη παιχνιδια!μου δωθηκε η ευκερια να κανω κατι για την κοινοτιτα του airsoft και ευτηχως νομιζω πως τα καταφερα!δεν θελω ευχαριστιες και τα τι αυτα.το μονο που με νοιαζει ειναι πως ολα πλεον ειναι μελι γαλα και πως πλεον
δεν υπαρχει αντιπαραθεση και πως με τα επομενα μηνηματα στο φορουμ θα διξουνε στη κινοτιτα του airsoft την ανοτεροτιτα τους αλλα και την κοσμια συμπεριφορα που πρεπει να εχουμε ολοι για να περναμε καλα ολοι μας ολες τις κυριακες χωρις προβληματα και αντιπαλοτιτες!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ--->ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ZINJA

Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος sarge

• ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ!
  • Συνταγματάρχης
  • *
Κι εδώ διαιτητής, αδερφέ zinza;
Μπορεί να μη σε ξέρω, αλλά σε πάω!
Αν βρεθούμε ποτέ, ΔΕ ΘΑ ΡΙΞΩ ΣΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ!      :laugh: :laugh: :laugh:

Αποσυνδεδεμένος giorgos georgiou

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • INDEPEDENT  PLAYER
θες δε θες θα τα ακουσεις :))) μπραβο στον zinza για την πρωτοβουλια κ ενα μεγαλυτερο ΜΠΡΑΒΟ  κ στις δυο ομαδες . το να συγχωρεις κ να συμφιλιωνεσαι δειχνει μεγαλειο ψυχης  π ξεπερνα τα κοινα ανθρωπινα ''παθη''. κ στην τελικη μην ξεχναμε ,ολα τα ''καλα'' μενουν  κ τα κακως κειμενα χανωνται στο περασμα του χρονου.
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
Κι εδώ διαιτητής, αδερφέ zinza;
Μπορεί να μη σε ξέρω, αλλά σε πάω!
Αν βρεθούμε ποτέ, ΔΕ ΘΑ ΡΙΞΩ ΣΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ!      :laugh: :laugh: :laugh:

νασε καλα σε ευχαριστω! ;) :D :D
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.