Αποστολέας Θέμα: www.taiwangun.com WORST SERVICE EVER  (Αναγνώστηκε 11569 φορές)

Αποσυνδεδεμένος n_gournian

• Επιλοχίας
  • *
www.taiwangun.com WORST SERVICE EVER
« στις: 07 Μαΐου, 2013, 13:58:39 »
Καλησπέρα σε όλους,

Πριν δύο μήνες έκανα το λάθος και παρήγγειλα από Taiwangun.com ένα αεροβόλο custom φτιαγμένο από τους ίδιους.
Το αεροβόλο ήταν το PJ16 Tactical Rifle, στημένο πάνω σε πλατφόρμα A&K M16 με πάρα πολλές αναβαθμίσεις. Η αρχική τιμή ήταν 460€ αλλά όχι για πολύ καιρό προφανώς λόγο τις υψηλής του τιμής. Σε ένα μήνα λοιπόν η τιμή έπεσε στα 415€ αλλά πάλι δεν ήταν ελκυστική για να το αγοράσω. Πριν δύο μήνες η τιμή του έπεσε περιστασιακά στα 360€ που θεώρησα ότι ήταν μια χαρά.  Το αγόρασα λοιπόν αλλά το μετάνιωσα μόλις το παρέλαβα. Το αεροβόλο ήταν στον πάτο ενός δέματος 30 kg με αποτέλεσμα να έρθει με διαλυμένο το κουτί του. Το ίδιο το αεροβόλο ήταν δυσλειτουργικό (δεν έμπαινε η γεμιστήρα, δεν κουνούσε το bolt carrier, η εξωτερική κάννη ήταν στραβά τοποθετημένη πάνω στο Upper Receiver με αποτέλεσμα να μπαίνει στραβά και το HopUp chamber κτλ) και σαν να μην έφταναν όλα αυτά το σώμα του αεροβόλου ήταν γεμάτο γρατσουνιές μάλλον από τα πολλές αποσυναρμολογήσεις. Με λίγα λόγια  ήταν σαν να πήρα μεταχειρισμένο αεροβόλο.
Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις με τους ‘’υπεύθυνους’’ του Taiwangun.com τους έπεισα να μου πληρώσουν τα μεταφορικά με UPS για να στείλω πίσω το αεροβόλο για επισκευή (παρόλο που επέμενα ότι ήθελε αντικατάσταση δεν ήταν διευθετημένοι να το αντικαταστήσουν, αλλά μου υποσχέθηκαν ότι θα το επισκευάσουν πλήρως).
Η δικιά τους λοιπόν άποψη της πλήρους επισκευής είναι ότι έφτιαξαν το bolt carrier και διόρθωσαν την θέση της κάννης (με την βία) αφήνοντας εμφανή σημάδια πάνω στο σώμα και την εξωτερική κάννη του αεροβόλου. Οι γρατζουνιές αντί να βαφτούν και να εξαφανιστούν πολλαπλασιάστηκαν, η εξωτερική κάννη ενώ ήταν σταθερή πρώτα μετά την ‘’επιδιόρθωση’’ άρχισε να παίζει. Η γεμιστήρα ενώ τροφοδοτούσε αρχικά τώρα δεν τροφοδοτεί, το κοντάκι ενώ ήταν σταθερό είχε αρχίσει να παίζει αφού είχαν φαγωθεί δύο από τα τέσσερα πάσα των βιδών που το κρατάνε και είχαν χαθεί και οι βίδες.
Το Taiwangun.com δεν μου απαντούσε πλέον στα email που του έστειλα, στο paypal δεν μου απάντησε στο Dispute που του έκανα, και το Paypal για να με αποζημιώσει θέλει να ξαναστείλω πίσω το αεροβόλο με δικά μου έξοδα (αφού ο taiwangun.com δεν αναλαμβάνει).  Μετά από τόσο ταλαιπωρία δεν μπήκα στην διαδικασία να το συνεχίσω και έκλεισα το θέμα, έχοντας ξοδέψει μεγάλο μέρος του λίγου ελεύθερου χρόνου μου να ασχολούμαι με ψευτόεπαγγελματίες, απαράδεχτους, άσχετους ανθρώπους που σαν δικαιολογία στο Paypal ανάφεραν ότι είναι φυσιολογικό το custom αεροβόλο να έχει γρατσουνιές και δυσλειτουργίες αφού το ανοίγουν και το ξαναδένουν. Έλεος με πέτρες το ανοίγουν εργαλεία ΔΕΝ!!!
Παρόλα αυτά θεωρώ χρέος μου να σας παραθέσω τα στοιχεία αυτά για να σας προστατεύσω από τέτοιου είδους ταλαιπωρία στο μέλλον και να επισημάνω κάτι που μου είχε πει ένας συνχομπίστας ότι πρέπει να υποστηρίξουμε τα εγχώρια καταστήματα για να  μας υποστηρίζουν  και αυτά.  Μπορεί τώρα να μην έχουν το εύρος προϊόντων που έχουν καταστήματα του  εξωτερικού αλλά σίγουρα έχουν έτι φωτός καλύτερο service και εξυπηρέτηση .

Συγνώμη αν έγινα κουραστικός  και εύχομαι να μην σας τύχει.
Καλά και ασφαλή παιχνίδια σε όλους.