Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

• Lucky Luke Part 1 . Αγρια Δυση: 02 Ιουνίου, 2013

Αποστολέας Θέμα: 02/06/2013 Lucky Luke pART 1 . Αγρια Δυση  (Αναγνώστηκε 71412 φορές)

Αποσυνδεδεμένος spyros1989

• free fire zone with my m-16 vendetta burns inside
  • Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Παιξτε battlefield 3 κανει καλο...στην καρδια σας
Απ: 02/06/2013 Lucky Luke pART 1 . Αγρια Δυση
« Απάντηση #30 στις: 02 Ιουνίου, 2013, 18:28:03 »
AAAA ναι , που ειναι φωτογραφιες??

Αποσυνδεδεμένος SirDion

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #31 στις: 03 Ιουνίου, 2013, 12:31:09 »
Καλησπερα σας, θελω να πω ενα μεγαλο μπραβο πρωτα στα παιδια που "δουλεψαν" ολη την εβδομαδα που καθαρησαν , φτιαξαν ολο το πεδιο , και ενα μπραβο σε ολα τα παιδια που ηταν εκει .

Πραγματικα κατα την δικη μου γνωμη το καναν πολυ ωραιο ...

Περασαμε ομορφα , γελασαμε !!!!!

Να στε καλα μαγκες !!!!!

Να συνεχισετε με την ιδια ορεξη να γινονται καλα και ασφαλη παιχνιδια !!!!!

!!! Call Of Duty Airsoft Team !!!

Αποσυνδεδεμένος fvagelis

• Λοχαγός
  • *
  • "Γνώθει σεαυτόν" - Σωκράτης
« Απάντηση #32 στις: 03 Ιουνίου, 2013, 13:11:01 »
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλα τα παιδιά που ήρθαν για το παιχνίδι , το σενάριο όντος δεν το εξήγησα και τόσο αναλυτικά ( την επόμενη θα έχω και τις σημειώσεις μου μαζί ) άλλα πιστεύω  πώς γελάσαμε και περάσαμε όμορφα !!!
<<<--- cat dedector --->>>

Αποσυνδεδεμένος VGS

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #33 στις: 03 Ιουνίου, 2013, 20:47:14 »
Μπράβο σε όλους όσους αφιέρωσαν κόπο,χρόνο,χρήμα για να ετοιμάσουν το πεδίο να παίξουμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι.
Χιουμοριστικο σενάριο με αποτέλεσμα πολύ γέλιο και διασκέδαση.

Αποσυνδεδεμένος NITROX

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #34 στις: 04 Ιουνίου, 2013, 12:12:12 »
Μπράβο σε όλους που έτρεξαν όχι μόνο το σενάριο αλλά περισσότερο τον καθαρισμό του χώρου ,από τους BRAVO 3 ZERO ευχαριστούμαι . Όσο για τα πολύ μικροπράγματα από κοντά . 8) 8) 8)   

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
« Απάντηση #35 στις: 04 Ιουνίου, 2013, 14:00:08 »
Με εκτιμηση και σεβασμο προς ολους τους airsofter!

(1)οσον αφορα το πεδιο.

ΚΥΡΙΟΙ zero και ι-4 κανανε μια μεγαλη προσπαθεια για να καθαρισουνε ολο μα ολο το πεδιο,με αποτελεσμα να το καταφερουμε!
Δουλευαμε επι 2 ευδομαδες συνεχομενα για να καθαρισουμε,και να κανουμε το πεδιο ασφαλες (οσο γινοτανε)!
με το καλο οταν θα παιξετε θα το διαπιστοσετε!!!!!!!!!!Δεν θελουμε ευζημα και τα λοιπα!ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΑΛΛΑ να ακουσουμε και τα χειροτερα?γιατι?τι σας πειραξε?Νομιζω πως οσοι απο εσας ηπατε λογια.......μπουμερανκ θα γιρησει σε εσας!!!!!!!

(2)το σεναριο

σηγουρα συνφωνω μαζι σας,(οσοι συνφωνητε  παντα,) πως ητανε περιπλοκο!ΘΑ φροντισουμε στο part 2 να ειναι ποιο απλο, ποιο λυτο και ποιο λειτουργικο!!!!!!!!!!!!παντα ακουω και σεβομαι γνωμες και παντα φροντιζω,να πραγματοποιο τις αποψεις σας,οσες βεβαια ειναι εφικτες!

(3)παιχνιδι

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!και αυτο γιατι...επιθεσεις γινανε,ληστιες γινανε,αναμετρισεις γινανε,ΓΕΛΙΟ που δεν μπορουσαμε να κρατηθουμε,
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!!!!!!!ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΥΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ!πιστευω πως συνφωνητε!!!!!!!!!!!!!!

ΟΣΑ ΛΑΘΗ ΓΙΝΑΝΕ.......ε τι να κανουμε,εκτελεστε μας!!!!!!!!!παιχνιδι ειναι ρε μαγκες,δεν ειναι πολεμος που κρινεται η ζωη μας,θα προσπαθησουμε να τα διορθοσουμε οσο μπορουμε!!!

Υ.Γ

Τα ορθογραφικα λαθη ειναι το σημα κατατεθεν μου!
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος Django

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #36 στις: 04 Ιουνίου, 2013, 14:18:46 »

Ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Z.E.RO. και στους Ι-4.Στους Ι-4 και στους Z.E.RO. για όλα!!!

Αποσυνδεδεμένος Dryaspis

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #37 στις: 04 Ιουνίου, 2013, 21:26:50 »
Μπράβο παιδιά μπράβο Βαγγέλη εύγε φίλε (y)

Αποσυνδεδεμένος tsakos

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #38 στις: 04 Ιουνίου, 2013, 22:53:16 »
Παιδιά μεγάλο μπράβο για τον κόπο σας να καθαριστεί για άλλη μια φορά το πιο πολυσύχναστο πεδίο αίρσοφτ και να γίνει πιο ασφαλές με τις καταστροφές που προκαλούν όλοι οι βάνδαλοι αιρσόφτερ και μή...Το μόνο προβλημά μου εμένα προσωπικά ειναι οτι με το χρώμα έγινε πατάτα..και ειδικά όταν κάνουμε τόσο περίεργες αλλαγές για να προσαρμοστούν σε σενάρια,μετά να τις διορθώνουμε....Αυτό που θέλω να πώ είναι οτι μιας και μιλάμε για το πιο πολυσύχναστο πεδίο....ΡΟΖ,ΘΑΛΛΑΣΙ?......κάτι πιο διακρητικό...Στρατιωτική βάση είναι ρε μάγκες και παίζουμε εξομοίωση στρατιωτικής μάχης ......Κατα τα άλλα και πάλι ΜΠΡΑΒΟ για το καθάρισμα και όλη την δουλεία,όπως και στους προηγούμενους και στους επόμενους που θα καθαρίσουν.Ευχαριστώ
One Shot,

From and unknown spot,

One kill,

Because of my skill.

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
« Απάντηση #39 στις: 04 Ιουνίου, 2013, 23:53:44 »
Παιδιά μεγάλο μπράβο για τον κόπο σας να καθαριστεί για άλλη μια φορά το πιο πολυσύχναστο πεδίο αίρσοφτ και να γίνει πιο ασφαλές με τις καταστροφές που προκαλούν όλοι οι βάνδαλοι αιρσόφτερ και μή...Το μόνο προβλημά μου εμένα προσωπικά ειναι οτι με το χρώμα έγινε πατάτα..και ειδικά όταν κάνουμε τόσο περίεργες αλλαγές για να προσαρμοστούν σε σενάρια,μετά να τις διορθώνουμε....Αυτό που θέλω να πώ είναι οτι μιας και μιλάμε για το πιο πολυσύχναστο πεδίο....ΡΟΖ,ΘΑΛΛΑΣΙ?......κάτι πιο διακρητικό...Στρατιωτική βάση είναι ρε μάγκες και παίζουμε εξομοίωση στρατιωτικής μάχης ......Κατα τα άλλα και πάλι ΜΠΡΑΒΟ για το καθάρισμα και όλη την δουλεία,όπως και στους προηγούμενους και στους επόμενους που θα καθαρίσουν.Ευχαριστώ

για τα χρωματα......μπορει και να εχεις δικιο!!οσο για το πεδιο ΚΑΝΕΝΑΣ εως τωρα δεν εκανε αυτο που καναμε εμεις!!!!!!!!!!δεν εχει ουτε μπιλια κατω,ουτε μπαζα ουτε τρυπες!ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.....μα ποτε!!οταν θα δω ΦΩΣ που λεμε τοτε θα πω και εγω αυτα που πρεπει!

και κατι τελευταιο κυριοι

Το σαββατο το βραδι στις 12 που κιμηθηκα στο πεδιο (για τυχον βανδαλισμους)δεχτηκα <<<<επισκεψη>>>απο ατομα airsofter  τα οποια ηρθανε να τραβιξουνε φωτο υποτηθετε!!!!!!!!!γιατι στις 12 το βραδι και οχι με την αυριο?ε?γιατι?και οταν βγηκα απο την καβατζα με παρατεταμενο και οπλισμενο το γνωστο σταμπι μου και αφου με ηδανε,ολα ξαφνικα μελι γαλα!!!!!!!!γιατι ηρθανε?για φωτο,απο περιεργια?εσεις να μου πειτε!εγω ειμαι βλακας!!!!!!!και αφου υποσχεθικανε πως θα ερθουνε ντε και καλα την αλλη μερα στο παιχνιδι ,γιατι δεν ηρθανε?(ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟς ΕΜΕΝΕ ΕΚΕΙ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΔΥΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝΕ ΚΑΙ ΩΡΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΠΩς ΦΥΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ!!!!!)ΟΠΟΙΟς ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ  ;)

[ε δεν αντεξα το ειπα!!!!!!!!!!αυτα για να ξερετε τη επαθα βραδιατικο και παρολιγο να κανω και κακο απο τη τρελα μου,μιας και ειμουνα εν βρασμο <<<υπνου>>. και χαλαροτιτας!

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ --,ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ;D ;D :gunfight14: >:D >:D >:D

και σας επιστω την προσοχη σας.....ΕΧΩ ΑΠΟΔΗΞΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!!!!!!

το παρον νημα δεν θελω να σβηση και θα ηθελα να το δειτε ολοι σας ποιοι ,ητανε και τι ειπανε και τι αναφερανε και τι πραγματικα ηθελαν!

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ zinja!
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος giorgos georgiou

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • INDEPEDENT  PLAYER
« Απάντηση #40 στις: 05 Ιουνίου, 2013, 12:16:45 »
αν κ δν συμετειχα στο σεναριο λογω δουλειας , πιστευω οτι αξιζει ενα μεγαλο μπραβο στους zero μονο κ μόνο για τον καθαρισμο του πεδιου ,επρεπε να γινει  καποια στιγμη κ μπραβο στα παιδια π πηραν την πρωτοβουλια . οσο για τα αλλα ... εχουμε κ τετοια ???? !!!!
« Τελευταία τροποποίηση: 05 Ιουνίου, 2013, 19:11:01 από giorgos georgiou »
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN

Αποσυνδεδεμένος Henno

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #41 στις: 05 Ιουνίου, 2013, 13:34:29 »
αν κ δν συμετειχα στο σεναριο λογω δουλειας , πιστευω οτι αξιζει ενα μεγαλο μπραβο στους b.3.zero μονο κ μόνο για τον καθαρισμο του πεδιου ,επρεπε να γινει  καποια στιγμη κ μπραβο στα παιδια π πηραν την πρωτοβουλια . οσο για τα αλλα ... εχουμε κ τετοια ???? !!!!
Φιλε Γιωργο για την αποκατασταση της ταξης το πεδιο το καθαρισε και το τακτοποιησε η ομαδα των Z.E.R.O. και οχι οι Bravo 3 zero

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.
« Απάντηση #42 στις: 05 Ιουνίου, 2013, 16:14:16 »
      Βασίλη Zinja είσαι άδικος απέναντι σε πολύ κόσμο που κατά καιρούς έχει προσπαθήσει να καθαρίσει και έχει καθαρίσει την Ελευσίνα.

Έπειτα ότι τα χρώματα που μπήκαν και έκαναν καλύτερο και πιο διασκεδαστικό το παιχνίδι θεωρώ αυτονόητο ειδικά από έναν παίχτη παλιό και με αρχές σαν εσένα ότι δεν θα μείνουν έτσι.

Τέλος και μην το πάρεις σε παρακαλώ σαν παρατήρηση αλλά σαν προτροπή πρέπει να σταματήσει  όλοι αυτή η ιστορία με το ξέρουν αυτοί και γιατί έτσι και πως και αφού και άμα. Ας αρχίσουμε να μιλάμε με ονόματα και αποδείξεις επιτέλους ή αλλιώς ας μην μιλάμε καθόλου.

Φιλικά και μόνο

Δημήτρης aka Τάλων.
Όταν δεν έχεις κάτι να πείς καλύτερα σώπαινε.

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
« Απάντηση #43 στις: 05 Ιουνίου, 2013, 16:29:22 »
      Βασίλη Zinja είσαι άδικος απέναντι σε πολύ κόσμο που κατά καιρούς έχει προσπαθήσει να καθαρίσει και έχει καθαρίσει την Ελευσίνα.

Έπειτα ότι τα χρώματα που μπήκαν και έκαναν καλύτερο και πιο διασκεδαστικό το παιχνίδι θεωρώ αυτονόητο ειδικά από έναν παίχτη παλιό και με αρχές σαν εσένα ότι δεν θα μείνουν έτσι.

Τέλος και μην το πάρεις σε παρακαλώ σαν παρατήρηση αλλά σαν προτροπή πρέπει να σταματήσει  όλοι αυτή η ιστορία με το ξέρουν αυτοί και γιατί έτσι και πως και αφού και άμα. Ας αρχίσουμε να μιλάμε με ονόματα και αποδείξεις επιτέλους ή αλλιώς ας μην μιλάμε καθόλου.

Φιλικά και μόνο

Δημήτρης aka Τάλων.

οπως το ειπες εχουνε προσπαθησει!!!!!!!!εμεις δεν προσπαθησαμε τα καταφεραμε φιλε μου καλε!
οσο για τα ονοματα ας βγουνε μονοι τους να πουνε ,μη με πειτε και ρουφιανο
οσο για το βαψιμο Ο ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟς ΤΟ ΕΒΑΨΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΜΕΙς ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΤΟ ΠΕΔΙΟ!(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΑΥΤΟ!)ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΟΙΟΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕ!!!!!!!!!!!Αρα τις ευθηνες σε αλλους οχι σε εμενα φιλε!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.
« Απάντηση #44 στις: 05 Ιουνίου, 2013, 16:41:14 »

Διάβασε καλύτερα τη έχω γράψει και όχι ένα μόνο απόσπασμα.

Καμιά ευθύνη δεν σου ρίχνω και μάλιστα τώρα που ξεχωρίζεις την θέση σου από την διοργάνωση.

Τέλος εσύ αναφέρεσαι σε αυτούς και εκφράζεις παράπονα. Διότι αν δεν βγει κανείς να μιλήσει τη πρέπει να καταλάβουν όλοι οι υπόλοιποι ;;;
Όταν δεν έχεις κάτι να πείς καλύτερα σώπαινε.