Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

• Lucky Luke Part 1 . Αγρια Δυση: 02 Ιουνίου, 2013

Αποστολέας Θέμα: 02/06/2013 Lucky Luke pART 1 . Αγρια Δυση  (Αναγνώστηκε 71438 φορές)

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
Απ: 02/06/2013 Lucky Luke pART 1 . Αγρια Δυση
« Απάντηση #45 στις: 05 Ιουνίου, 2013, 16:44:15 »
      Βασίλη Zinja είσαι άδικος απέναντι σε πολύ κόσμο που κατά καιρούς έχει προσπαθήσει να καθαρίσει και έχει καθαρίσει την Ελευσίνα.

Διάβασε καλύτερα τη έχω γράψει και όχι ένα μόνο απόσπασμα.

Καμιά ευθύνη δεν σου ρίχνω και μάλιστα τώρα που ξεχωρίζεις την θέση σου από την διοργάνωση.

καλε μου φιλε ξερεις ποσο σε συμπαθω!να ξερεις πως ολοι μα ολοι ξερουνε ποιοι ηρθανε και τι εγινε!!!!!!!απλα δεν αναφερω ονοματα διοτι δεν χρειαζεται λεμε!ο κοσμος το εχει τουμπανο και αυτοι κρυφο καμαρι!!!!!!!!!!
Τέλος εσύ αναφέρεσαι σε αυτούς και εκφράζεις παράπονα. Διότι αν δεν βγει κανείς να μιλήσει τη πρέπει να καταλάβουν όλοι οι υπόλοιποι ;;;
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος godfather

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #46 στις: 05 Ιουνίου, 2013, 18:29:37 »
λοιπον εδω ειμαστε για να απαντησουμε μπραβω στο οτι καθαριασατε τα κτιρια μπραβω οτι μαζεψατε τα μπαζα ποιοσ ο λογοσ να γινεται θεμα το οτι ανεβηκανε 3 ατομα να δουνε τι εχει γινει στην ελευσινα ηταν τοσο κακο σε πειραξε κανενασ σου ειπε κανενασ τιποτα σου βαλαμε χερι για κατι οχι τοτε γιατι πρεπει να γινει θεμα και να ασχολουμαστε καθε βδομαδα με κατι δεν το καταλαβενω βαρεθηκα ολεσ αυτεσ τισ μ>>>>>>ς μας ειπεσ να μην ανεβασουμε τισ phot και το σεβαστικαμε εσει με την σειρα σου τι εκανες μας εβγαλεσ σκαρτους και οτι καποιοι ειρθαν και καλα να κανουν τι τι να κανουμε να χαλασουμε το πεδιο που πεζουμε για πεσ μας εσει μπραβο τα καταφερες εμεις ειμαστε οι τραμπουκοι και ολοι εσεις ειστε οι καλοι!!!!!!!!! μπραβο ετσι δεν παμε πουθενα αυτο να το καταλαβετε και να σταματισετε αυτη καναν αυτο ο αλλοσ εκανε αυτο αν αγαπατε το χομπι μας!!!!!!!!!!!!

αυτα ειχα να πω φιλικα godfather

Αποσυνδεδεμένος magic

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #47 στις: 05 Ιουνίου, 2013, 18:42:16 »
να κανω και εγω σαν παρατηρητης μια ερωτηση?

τι θελατε 12 τα μεσανυχτα στην Ελευσινα 3 ατομα?ουτε death match δεν παιζεις με 3 ατομα......

ολα αυτα ακουγονται περιεργα σε μας που δεν ξερουμε τι παιζεται,....

απο την αλλη, πολυ καλη η κινηση να καθαρισετε το πεδιο, δεν ηταν και πρωτοτυπη ομως, ετσι zinza...? δεν ησασταν οι πρωτοι αλλα ουτε και οι τελευταιοι.

και τελος, οταν θα θελησω να φτιαξω ενα σεναριο πρωσομοιωσης της μαχης της Σαλαμινος με μαχες απο πλοιο σε πλοιο μπορω να βαψω μπλε ολη την ελευσινα με κυματα και γλαρους?

Αποσυνδεδεμένος godfather

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #48 στις: 05 Ιουνίου, 2013, 18:52:10 »
δεν ηταν στης 12 ηταν στης 10 και γυρνοντασ απο game στα μεταλλεια και ξεροντας οτι εχει γινει αυτο στην ελευσινα ανεβηκαμε να την δουμε δεν νομιζω να ειναι κατι τοσο τραγικο!!!!και στα υπολοιπα που λες ειναι ολα σωστα αν καποιος θελει παει και κανει οτι θελει χωρισ να σκεφτει τι θα κανουν οι μετα απο αυτον

Αποσυνδεδεμένος giorgos georgiou

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • INDEPEDENT  PLAYER
« Απάντηση #49 στις: 05 Ιουνίου, 2013, 19:08:08 »
σορρυ εκ παραδρομης εκανα γκαφα , μπραβο στους Z.E.R.O (σορρυ βαγγελη)  :)
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN

Αποσυνδεδεμένος magic

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #50 στις: 05 Ιουνίου, 2013, 19:38:25 »
Όπως και να έχει και οι 2 , Z.E.R.O και zinza αξίζουν συγχαρητήρια εκατέρωθεν για την κινηση τους. Αλλά απο γούστο στα χρωματα. Tragic!!!!!....χαχαχαχαχa

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος dm5b29

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #51 στις: 05 Ιουνίου, 2013, 22:01:21 »
για το χρωμα των κτηριων δεν θα αναφερθω διοτι δεν με νοιαζει και παρα πολυ μιας και εχω σταματησει να παιζω ελευσινα εδω και χρονια... για το οτι ομως προσπαθεις να το παιξεις πρωτομαστορας του airsoft και πως εσυ εισαι και κανενας αλλος θα αναφερθω..... εχουν γινει τουλαχιστον 2 προσπαθειες να καθαριστει και να μπαλωσουν τις τρυπες ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ... Το θεμα ειναι οτι δεν ζιτησαν ποτε αναγνωριση για αυτο διοτι το κανανε με την ψυχη τους , εσυ παλι με το που το εκανες αρχισες να το λες συνεχεια λες και πρεπει να πεσουμε ολοι στα ποδια σου τωρα.....  τελος παντων η γνωμη μου ειναι μια και μοναδικη ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ AIRSOFT ,ΚΑΝΤΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΣΗΜΑ  αλλιως προσωπικα πιστευω οτι το κανεις μονο και μονο για δικια σου προβολη.  συνχαρητηρια λοιπον σε ολα τα παιδια που κουραστηκαν να το μαζεψουν το πεδιο και δεν το ειπανε πουθενα...

παρεπιπτοντως το ονομα μου ειναι Νικος και παιζω απο το 2010 οποτε για αυτο και εκφερω γνωμη

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
« Απάντηση #52 στις: 05 Ιουνίου, 2013, 22:42:01 »
καταρχην δεν θελω ευσημα και κανενα παρασιμο κατα δευτερον μπορω να σας πω δεν θελω καμια προβολη!κατα τριτον η ωρα που ηρθανε οπως ανφερατε αυτοι οι τρεις ητανε 11-45 διοτι 10 λεπτα πριν εφυγαν οι οιπολοιποι που ητανε εκει!
τελος ,για να τελειωνουμε παιζω απο το 2008 κανω σεναρια απο τοτε,ειμαι διοργανωτης απο τοτε και εχω παει να παιξω σε ολους μα ολους,που εχουνε κανει σεναρια και σε πολλες πολεις οπως και βουλγαρια!ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΔΩ ΠΕΔΙΟ ΑΜΑ ΔΕ ΜΕ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΛΕΣΕΙ,ΟΠΩς ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ!βλεπω και με κραζετε,χωρις να φταιω ο ανθρωπος!ΓΙΑΤΙ?αντι να μου πειτε ωραιος ρε μαγκα,ολοι πεσατε πανω μου(αυτοι που επεσαν)να με φατε!!!!!!!!!!ΕΓΩ ΤΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΙΣΑ ολα αυτα?εγω?σα να μου φαινεται,κατι δε παει καλα!!!!!!!!!!!ποσσα χρονια με ξερετε οι παλοιοι?πως γινεται τωρα να μου τη πευτετε (οσοι μου τι πευτουνε)?

και αφου ειναι ετσι οπως τα λετε οτι απλα ηρθατε εκει στην ελευσινα,και μιλησαμε γιατι κυριοι οτι ειπαμε πηγατε και το ειπατε(οποιος τα ειπε)για να με ψαρωσετε ρωταγατε?ρε πλακα μου κανετε?
προς τι αυτες επιθεσεις εναντιον?ΤΩΡΑ?γιατι?τι σας φταιω?εμ εκανα κατι καλο για ολους εμ και μου επιτιθεστε!!!!!
εδω και 2 μηνες ξανακανω σεναρια και απο τοτε μονο υποσχεσεις ακουω και πολεμο βλεπω!ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!?παντα δεν ειμουνα ο ιδιος ο zinja που ξερατε?τι αλλαξα?σε ολους λεω καλημερα και ολους τους σεβομαι και ποτε μα ποτε δεν εδωσα δικαιωμα για κατι.ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ?ΠΟΤΕ ΕΓΩ ΣΑΣ ΠΙΚΡΑΝΑ,ΠΟΤΕ ΕΓΩ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑ?ΠΟΤΕ ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΤΙ?ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!αρα λοιπον αντι να λετε,ρε δε παμε και σε αυτον το μαλακα να τον δουμε τι κανει να ερθετε να παιξετε να θημηθουμε τα παλια ,να γελασουμε.ΟΛΟΙ ΕΣΕΙς ΜΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΧΕΡΙ?ΓΙΑΤΙ?και ποιος σας ειπε οτι εγω δεν ειμουνα φιλικος(ακομα και τοτε)με αυτους που ηρθανε το βραδι?ποιος σας ειπε οτι δε γελασαμε δε τα ειπαμε και δεν τους συμπαθω?ααααααααααα σα να μου φαινεται πως κατι αλλο συνβενει?αν συνβενει?και ποια προβολη μου?χαχαχα πλακα μου κανετε?ΜΕ ΞΕΡΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΠΑΙΔΙ ΕΙΜΑΙ!!!!ΣΩΣΤΟς->ΣΩΣΤΟΣ!!!!

αυτο το νυμα θελω να ειναι τιο τελευταιο και να τελειωση εδω,διοτι το καψαμε το θεμα!
ΑΝ λοιπον,λεω εαν ειμαι λαθος ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΤΑ ΣΥΝΒΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΓΙΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ---ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ!(ΤΟ ΞΕΡΩ ΜΑΛΑΚΑΣ ΒΓΗΚΑ ΤΕΛΙΚΑ!!!!!!!!!
ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΡΥΧΤΟ ΣΤΟ ΓΙΑΛΟ!!!!!!!!!!!!

ΤΕΛΟΣ

συγνωμη για τα ορθογραφικα μου λαθη ειναι το σημα κατατεθεν μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος fvagelis

• Λοχαγός
  • *
  • "Γνώθει σεαυτόν" - Σωκράτης
« Απάντηση #53 στις: 05 Ιουνίου, 2013, 22:55:56 »
Ααααχχχχχχχ  ........ μιας και αφαιρέθηκε το όνομα  και η ομάδα μου  (Ζ.Ε.R.O. ) να πω ότι

1. Δεν χρειάζονται τα ευχαριστώ  . Προτιμώ να μου πείτε ότι έχουν μείνει και άλλες τρύπες (και είναι αλήθεια ) και πότε θα κανονίσουμε να πάμε να τις κλείσουμε  , όπως και πολλά σίδερα που εξέχουν να αφαιρεθούν .

2. Το χρώμα........ είναι τελείως άσχετο με πεδίο γενικός....... οκ με το σενάριο ταίριαζε αλά δεν εγινε εξ επί τούτου . Μετά από πολύ κούραση , πολλά προβλήματα και καθυστερήσεις  δεν ήταν δυνατών να άλλαχτη  ( τουλάχιστον το ρζουλι.... ) την τελευταία στιγμή . Ήταν πολύ αργά και έπρεπε να ετοιμαστούν και άλλα πράγματα .
 Ένα μεγάλο συγνώμη από μένα για αυτό το χρώμα .

3. Η επίσκεψη τη νύχτα . Επειδή μόλις είχα φύγει από το πεδίο ( δεν είχα φτάσει ούτε στην είσοδο της Αττικής Οδού ) και έλαβα τηλεφώνημα από τον  zinja  ότι έχει επισκέψεις , η ώρα ήταν 12 -12 παρά .
 Ωστόσο ΔΕΝ πιστεύω ( με τίποτα ) ότι , θα γινόταν για κακό σκοπό .

Ωστόσο η πρόταση μου είναι ανοιχτή και αφορά όλους . Όποιος θέλει , έχει όρεξη , έχει υλικά που δεν χρειάζεται , έχει πιαστεί και είναι μέσα στο να κάνουμε όποιες εργασίες σε όποιο πεδίο εγώ είμαι πάντα μέσα .
Και για να μη θεωρηθεί προβολή , ας μου στείλει p.m. και να μην ακουστεί πουθενά  .

Και βέβαιος αναγνωρίστηκε ότι έχουν γίνει ξανά προσπάθειες για να κλείσουν τρύπες .

Τέλος θέλω  ( σαν ρομαντικός ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ) να ελπίζω ότι αντιπαραθέσεις γίνονται ΠΑΝΤΑ για να υπάρχει μια ανάπτυξη και μια ευημερία στην αγαπητή αυτή δραστηριότητα του Airsoft .

Κερνάω καφέ όποιον έκατσε και το διάβασε όλο αυτό .

Πάντα φιλικά Vagelis BlackWolf
<<<--- cat dedector --->>>

Αποσυνδεδεμένος SirDion

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #54 στις: 05 Ιουνίου, 2013, 23:20:36 »

1. FVAGELI ---->   +1.000.000.000.000

2. Eγω φιλοι μου ειμαι νεος στο χομπυ μας , αλλα διαβαζοντας ολα αυτα αυτες τις μερες θελω να πω 2 πραγματακια ....

οκ εγινε ενα σεναριο που ανεβηκαν καποια παιδια πριν στο πεδιο και καναν καποιες "εργασιες" πρωτα για να γινει καλυτερο και ασφαλεστερο το πεδιο και δευτερο να γινει πιο διασκεδαστικο το σεναριο κλπ κλπ...
και υπαρχουν καποιες "επιθεσεις" για τα χρωματα (φανταζομαι το 99% του προβληματος)

οκ .. το 90% απο σας εχετε παιξει παρεα 30 φορες το λιγοτερο , εχετε γελασει εχετε μαλωσει ξανα εχετε γελασει κλπ κλπ , και αντι να πουμε οκ ρε παιδια δεν αξιζει το χρωμα τι κανουμε ???? παμε οσοι μπορουμε να τπο περιλαβουμε να το κανουμε ασπρο , γκρι , μαυρο οτι αποφασισετε οι περισσοτεροι , καθομαστε και τσακονομαστε χωρις να υπαρχει νοημα ...

γνωμη μου ειναι να σταματησουν εδω οι αντιπαλοτητες και ας ανοιξετε ενα ποστ νεο και να τα πουμε φιλικα τι μπορουμε να κανουμε και οχι τι εγινε ....

τις φωτο τις εβαλα για να υπαρχει εικονα πριν και μετα οσο φενεται...

συγνωμη πραγματικα αν γραφω κατι που μπορει να προσβαλει καποιον , δεν εχω τετοιο σκοπο!!!

!!! Call Of Duty Airsoft Team !!!

Αποσυνδεδεμένος dm5b29

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #55 στις: 06 Ιουνίου, 2013, 00:18:36 »
sir dion
ενα θα σου πω οτι λεω το λεω με καλη διαθεση αλλα επειδη οπως λες εισαι καινουργιος παιχτης θα εξηγησω τι εννοοπθσα πριν

zinja απαντηση
αυτο το νυμα θελω να ειναι τιο τελευταιο και να τελειωση εδω,διοτι το καψαμε το θεμα!
ΑΝ λοιπον,λεω εαν ειμαι λαθος ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΤΑ ΣΥΝΒΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΓΙΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ---ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ!(ΤΟ ΞΕΡΩ ΜΑΛΑΚΑΣ ΒΓΗΚΑ ΤΕΛΙΚΑ!!!!!!!!!

vaggelis απαντηση

αυτο λεει παρα πολλα .....
ο ενας ζητα συγνωμη ειλικρινα και ο αλλος μονο συγνωμη δεν ζηταει ...  τα συμπερασματα δικα σας

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
« Απάντηση #56 στις: 06 Ιουνίου, 2013, 00:36:50 »
sir dion
ενα θα σου πω οτι λεω το λεω με καλη διαθεση αλλα επειδη οπως λες εισαι καινουργιος παιχτης θα εξηγησω τι εννοοπθσα πριν

zinja απαντηση

vaggelis απαντηση

αυτο λεει παρα πολλα .....
ο ενας ζητα συγνωμη ειλικρινα και ο αλλος μονο συγνωμη δεν ζηταει ...  τα συμπερασματα δικα σας

χααχαχαχ ο sir dion ειναι κολλητος μου κυριος και ειναι και ι-4!μονο με αυτο που εκανες ,εδειξες χαρακτηρα και ποιος εισαι και τι ζητας τελικα και γιατι ΣΗΝΕΧΗΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ιντρικα..........ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!! ΠΟΛΕΜΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕς ΗΔΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΚΤΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟς ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟς  ;)

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ    ΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ

Αποσυνδεδεμένος dm5b29

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #57 στις: 06 Ιουνίου, 2013, 00:44:36 »
για πες ρε μαγκα ποιοσ ειμαι να δουμε αν το βρηκες....
και το οτι ειναι στην ομαδα σου και κολητος δεν αλλαζει κατι  παραμενεις οτι ακριβως εισαι τοσα χρονια ..... 

και ετσι γιατι μου την λες κιολας σκεψου λιγο γιατι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν γουσταρει να παιζει σε παιχνιδι μαζι σου εκτος απο τους καινουργιους????? ε?
και οσον αφορα το ιντρικα πιστεψε με εχω ζωη οποτε δεν με ενδιαφερει να ιντριγκαρω σε ενα φορουμ προκειμενου να εχο αξια
« Τελευταία τροποποίηση: 06 Ιουνίου, 2013, 00:51:08 από dm5b29 »

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
« Απάντηση #58 στις: 06 Ιουνίου, 2013, 00:47:58 »
για πες ρε μαγκα ποιοσ ειμαι να δουμε αν το βρηκες....
και το οτι ειναι στην ομαδα σου και κολητος δεν αλλαζει κατι  παραμενεις οτι ακριβως εισαι τοσα χρονια .....

ρε πας καλα............τι λες?τι ειμαι τοσα χροναι?σε ξερω?με ξερεις?που το πας?να μαθουνε ολοι

Αποσυνδεδεμένος sarge

• ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ!
  • Συνταγματάρχης
  • *
  • I'm right behind you....that's a promise!
« Απάντηση #59 στις: 06 Ιουνίου, 2013, 00:52:11 »
Ρε σείς, ειρήνη υμίν!
Και όσο αφορά το χρώμα αυτό διορθώνεται... φτάνει το επόμενο σενάριο να περιλαμβάνει οίκο ανοχής με προστάτες!
Έτσι λύνεται το θέμα με το ροζ κτήριο! Μόνο που θα πρέπει να μπει ο οίκος ανοχής με κάποιο τρόπο και στα υπόλοιπα σενάρια...
Τώρα για τα άλλα χρώματα, βρείτε κι εσεις κάτι...