καταρχην δεν θελω ευσημα και κανενα παρασιμο κατα δευτερον μπορω να σας πω δεν θελω καμια προβολη!κατα τριτον η ωρα που ηρθανε οπως ανφερατε αυτοι οι τρεις ητανε 11-45 διοτι 10 λεπτα πριν εφυγαν οι οιπολοιποι που ητανε εκει!
τελος ,για να τελειωνουμε παιζω απο το 2008 κανω σεναρια απο τοτε,ειμαι διοργανωτης απο τοτε και εχω παει να παιξω σε ολους μα ολους,που εχουνε κανει σεναρια και σε πολλες πολεις οπως και βουλγαρια!ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΔΩ ΠΕΔΙΟ ΑΜΑ ΔΕ ΜΕ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΛΕΣΕΙ,ΟΠΩς ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ!βλεπω και με κραζετε,χωρις να φταιω ο ανθρωπος!ΓΙΑΤΙ?αντι να μου πειτε ωραιος ρε μαγκα,ολοι πεσατε πανω μου(αυτοι που επεσαν)να με φατε!!!!!!!!!!ΕΓΩ ΤΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΙΣΑ ολα αυτα?εγω?σα να μου φαινεται,κατι δε παει καλα!!!!!!!!!!!ποσσα χρονια με ξερετε οι παλοιοι?πως γινεται τωρα να μου τη πευτετε (οσοι μου τι πευτουνε)?
και αφου ειναι ετσι οπως τα λετε οτι απλα ηρθατε εκει στην ελευσινα,και μιλησαμε γιατι κυριοι οτι ειπαμε πηγατε και το ειπατε(οποιος τα ειπε)για να με ψαρωσετε ρωταγατε?ρε πλακα μου κανετε?
προς τι αυτες επιθεσεις εναντιον?ΤΩΡΑ?γιατι?τι σας φταιω?εμ εκανα κατι καλο για ολους εμ και μου επιτιθεστε!!!!!
εδω και 2 μηνες ξανακανω σεναρια και απο τοτε μονο υποσχεσεις ακουω και πολεμο βλεπω!ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!?παντα δεν ειμουνα ο ιδιος ο zinja που ξερατε?τι αλλαξα?σε ολους λεω καλημερα και ολους τους σεβομαι και ποτε μα ποτε δεν εδωσα δικαιωμα για κατι.ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ?ΠΟΤΕ ΕΓΩ ΣΑΣ ΠΙΚΡΑΝΑ,ΠΟΤΕ ΕΓΩ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑ?ΠΟΤΕ ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΤΙ?ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!αρα λοιπον αντι να λετε,ρε δε παμε και σε αυτον το μαλακα να τον δουμε τι κανει να ερθετε να παιξετε να θημηθουμε τα παλια ,να γελασουμε.ΟΛΟΙ ΕΣΕΙς ΜΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΧΕΡΙ?ΓΙΑΤΙ?και ποιος σας ειπε οτι εγω δεν ειμουνα φιλικος(ακομα και τοτε)με αυτους που ηρθανε το βραδι?ποιος σας ειπε οτι δε γελασαμε δε τα ειπαμε και δεν τους συμπαθω?ααααααααααα σα να μου φαινεται πως κατι αλλο συνβενει?αν συνβενει?και ποια προβολη μου?χαχαχα πλακα μου κανετε?ΜΕ ΞΕΡΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΠΑΙΔΙ ΕΙΜΑΙ!!!!ΣΩΣΤΟς->ΣΩΣΤΟΣ!!!!
αυτο το νυμα θελω να ειναι τιο τελευταιο και να τελειωση εδω,διοτι το καψαμε το θεμα!
ΑΝ λοιπον,λεω εαν ειμαι λαθος ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΤΑ ΣΥΝΒΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΓΙΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ---ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ!(ΤΟ ΞΕΡΩ ΜΑΛΑΚΑΣ ΒΓΗΚΑ ΤΕΛΙΚΑ!!!!!!!!!
ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΡΥΧΤΟ ΣΤΟ ΓΙΑΛΟ!!!!!!!!!!!!
ΤΕΛΟΣ
συγνωμη για τα ορθογραφικα μου λαθη ειναι το σημα κατατεθεν μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!