Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

• Mission Possible - Hotel: 23 Ιουνίου, 2013

Αποστολέας Θέμα: 23/06/2013 Mission Possible - Hotel Αγια Μαρινα  (Αναγνώστηκε 37798 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Zaytsev

• Επιλοχίας
  • *
Απ: 23/06/2013 Mission Possible - Hotel Αγια Μαρινα
« Απάντηση #15 στις: 22 Ιουνίου, 2013, 17:14:08 »
Καλησπέρα παιδιά, είμαι καινούργιος και αν γίνετε θα ήθελα να συμμετέχω και εγώ αύριο.

Αποσυνδεδεμένος leyteris

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #16 στις: 22 Ιουνίου, 2013, 19:14:38 »
+2   με  Marpat

Αποσυνδεδεμένος EXE-GRE

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #17 στις: 22 Ιουνίου, 2013, 20:31:33 »
Οι Lions με ακομα 2συμμετοχες συνολικά 10

Αποσυνδεδεμένος Vaszi bacsi

• Γενικός συντονιστής
  • Συνταγματάρχης
« Απάντηση #18 στις: 22 Ιουνίου, 2013, 20:59:20 »
Ο Θείος Βασίλης με καλοκαιρινή διάθεση θα είναι εκεί...

Αποσυνδεδεμένος powerplantmaster

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #19 στις: 22 Ιουνίου, 2013, 23:09:00 »
Ο Θείος Βασίλης με καλοκαιρινή διάθεση θα είναι εκεί...

Θα έρθω για προστασία!  8)

(με AOR 1)
« Τελευταία τροποποίηση: 22 Ιουνίου, 2013, 23:19:24 από powerplantmaster »
Φθονέεσθαι κρέσσον εστίν ή οικτείρεσθαι.

Αποσυνδεδεμένος EXE-GRE

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #20 στις: 23 Ιουνίου, 2013, 17:11:46 »
Απο LIONS ενα μεγαλο ευχαριστω στην διοργανωση και σε ολους τους συμμετεχοντες για την ομορφη Κυριακη που ολοι περασαμε.

Παρατηρηση

1)ηταν το πρωτο public game εδω και πολυ καιρο που δεν ακουστηκε ουτε μια φορα παραπονο για αθανασια.
Τουλαχιστον οσο αφορα την ομαδα μου ουτε εμεις ειχαμε κανενα παραπονο για οσους συνατησαμε ουτε εκδηλωθηκε το παραμικρο παραπονο για εμας απο οσους ειχαμε εμπλοκη.

2)στο τεχνικο κομματι που αφορα το σεναριο ταπεινη μου γνωμη ειναι πως θα επρεπε ο εχων το κλειδι απο την καθε ομαδα να το παραδιδει οταν χτυπηθει ωστε να μπορεσει ευκολοτερα καποια ομαδα να συγκετρωσει και τα 3 κλειδια,και επισης πιστευω πως επρεπε με βαση τις συμμετοχες επρεπε να περιοριστει εξ'αρχης ο "παιξιμος " χωρος του ξενοδοχειο γιατι τελικα απλωθηκαμε ολοι πολυ με αποτελεσμα να λιγοστεψουν οι εμπλοκες των ομαδων.

3)Οσο για τα πεδια και τους εκαστοτε πεδιαρχες εγω μονο ενα πεδιο ξερω που ειναι ιδιοκτητο και μπορει να παιξει καποιος επι πληρωμη.
Ολα τα υπολοιπα ανηκουν σε ολη την κοινοτητα και τα θεωρω πληρως ελευθερα για ολους.Οποιος νομιζει οτι του ανηκει καποιο πεδιο δεν εχει παρα να δημοσιευσει τον τιτλο ιδιοκτησιας του και τοτε η κοινοτητα του πανελληνιου airsoft θα πραξει αναλογα.

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
« Απάντηση #21 στις: 23 Ιουνίου, 2013, 17:49:29 »
Απο LIONS ...........ηταν το πρωτο public game εδω και πολυ καιρο που δεν ακουστηκε ουτε μια φορα παραπονο για αθανασια

απο VAMPIROS εχω να ομολογησω ακριβως αυτο.
ΟΛΟΙ οι συμμετεχοντες ηταν συνεπεις στα θεματα FAIR PLAY.

το χαρηκα πραγματικα αυτο το παιχνιδι ...

ενα "ευχαριστω" στην ομαδα των LIONS (που επαιξα μαζι τους) για το πολυ καλο milsim ...
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

Αποσυνδεδεμένος powerplantmaster

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #22 στις: 23 Ιουνίου, 2013, 17:59:34 »
Eυχαριστούμε και από HADES την διοργάνωση και τους συμμετεχοντες.

Παρατράγουδα δεν είχαμε, "έλα μωρέ" σε κανόνες ασφαλείας δεν είχαμε καλά περάσαμε.

Για το σενάριο δεν μπορώ να πω κάτι γιατί κάτι τραγικά λάθος που να το έκανε άνισο για κάποιον ή να μας χάλασε το παιχνίδι. Όσο ψάχναμε εμπλοκές τις βρίσκαμε αλλά τις περισσότερες φορές (και αυτό δεν φταίει το σενάριο) ήταν στημμένες σε προσβάσεις περιμένοντας και όχι σε κίνηση για να μας βρουν. Και για να είμαι ξεκάθαρος ΔΕΝ έχω κανένα πρόβλημα με αυτό αφού είναι στα πλαίσια του παιχνιδιού και είμαι της λογικής "ας κόψω τομ κ..ο μου να βρω λύση". Μπράβο λοιπόν σε όσους μου/ μας έκαναν την ζωή δύσκολη.

Για τους "πεδιάρχες" δεν έχω να πω κάτι. Υπομονή και με τις πλάτες κάποιων ή την ανοχή/ άγνοια των παικτών έρχονται και χειρότερα για το "καλό" βέβαια όλων σε κόντρα εμάς των ζηλόφθονων και κομπλεξικών...
Φθονέεσθαι κρέσσον εστίν ή οικτείρεσθαι.

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
« Απάντηση #23 στις: 23 Ιουνίου, 2013, 18:42:22 »
... αλλά τις περισσότερες φορές (και αυτό δεν φταίει το σενάριο) ήταν στημμένες σε προσβάσεις περιμένοντας και όχι σε κίνηση για να μας βρουν....

... δεν αποκλειουμε ομως την περιπτωση καποιος να σε εχει "μυριστει" και να σε περιμενει ...
γιατι αν καταλαβει οτι ερχεσαι δεν θα παρει το καλαθακι να βγει για βατομουρα στο δασος ...  :emoticon-0177-toivo:

αν ανεβαινε και καμια φωτο απο το πολυ ωραιο παιχνιδι ...  :azn:
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
« Απάντηση #24 στις: 23 Ιουνίου, 2013, 20:42:38 »
καλησπερα και απο μενα!Η σημερινη μερα νομιζω πως ητανε ολα τα λεφτα!!!!!!!!! ;)
ολοι στην ωρα μας,ολοι μα ολοι σεβαστηκανε τους κανονες,καμεια αναφορα για αθανατους,το feir play,τηρηθηκε ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ.
ΣΥΓΝΩΜΗ που δεν αφησα να παιξουνε οπλα παραπανω απο 350 fps αλλα τα εχουμε πει!
ΣΥΝΧΑΡΙΤΙΡΙΑ λοιπον σε ολους τους φιλους --φιλες που παρεβρεθησαν!
Οσο για το σεναριο ---->>>μπραβο ρε ΑΝΕΣΤΗ,---στο επομενο θα ειναι ποιο λειτουργικο,τωρα που σηζηταμε τι αλλο θα χρειαζοτανε!συνφωνω με καποιους που ειπανε πως ο αρχηγος του κλειδιου ,επρεπε να παραδιδεται με το πρωτο χτηπημα!θα γινοτανε ποιο λειτουργικο! Αυτα  πρεπει να σηζηταμε και οχι για κατι αλλο να λεμε και να χαλαμε τις κυριακες μας. ;) :) :) :) :) :) :) :D :D :D ;)
« Τελευταία τροποποίηση: 23 Ιουνίου, 2013, 20:58:28 από zinja »
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος giorgos georgiou

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • INDEPEDENT  PLAYER
« Απάντηση #25 στις: 23 Ιουνίου, 2013, 23:10:12 »
ενα απο τα ποιο ωραια παιχνιδια π εχω παιξει στο hotel ! μπορει να μην επιτευχθηκε ο στοχος του παιχνιδιου , αλλα κατ εμε δν εχει σημασια μιας κ το παιχνιδη ''ρολλαρε'' μια χαρα ,χωρις αθανατους ,γκρινιες , κ .α .  ολοι , παικτες μεμονωμενοι,ομαδες,&διοργανωτες ηταν ΑΨΟΓΟΙ !!
« Τελευταία τροποποίηση: 23 Ιουνίου, 2013, 23:12:17 από giorgos georgiou »
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN

Αποσυνδεδεμένος Django

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #26 στις: 24 Ιουνίου, 2013, 05:23:13 »
Ένα έχω να πω μπράβο σε όλα τα παιδιά που παίξαμε ένα ωραίο και άψογο παιχνίδι χωρίς μουρμούρα και με πολύ γέλιο, σας ευχαριστούμε πολύ..!!

Αποσυνδεδεμένος leyteris

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #27 στις: 24 Ιουνίου, 2013, 09:46:14 »
Αν και αργοπορημενος να ευχαριστησω ολα τα παιδια για το χθεσινο παιχνιδι που κυλησε ομαλα και χωρις τραυματισμους.
Στα του παιχνιδιου να ξεκινησω με ενα μπραβο στην διοργανωση που απαγορευσε aeg πανω του οριου, συγνωμη στους κατοχους αλλα σωστα εγινε.
Επισης ενα μπραβο σε ολα τα παιδια που στην ουσια ζητησαν το παιχνιδι να διεξαχθει με μονη βολη, τελικα δεν χρειαζεται να ριξεις τονους ββ για να περασεις καλα, μπορεις και με λιγα.
Τωρα για το σεναριο ειναι το λιγοτερο που με νοιαζει, οταν εχεις καταφερει να κανεις ενα παιχνιδι χωρις αθανατους, ψεκαστηρια και πονηρους ειναι απλα θεμα χρονου να πετυχεις το σεναριο.
Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους.

Αποσυνδεδεμένος DECKER

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #28 στις: 24 Ιουνίου, 2013, 11:05:49 »
Eνα μεγαλο ευχαριστουμε, απο τα πιο καλα πεχνειδια στο ΗOTEL ,απο ομαδα LIONS κανενα θεμα ολεσ η ομαδεσ αψογεσ ,ενα μπραβο ,περιμενουμε το επομενο

Αποσυνδεδεμένος NITROX

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #29 στις: 24 Ιουνίου, 2013, 11:42:06 »
Περάσαμε μια ωραία Κυριακή με μπόλικο ιδρώτα και τρέξιμο , τα καλά σενάρια τα κάνουν φαίνονται  καλύτερα οι σωστοί παίκτες .
 Οι διάφορες μικροατέλειες που πάντα θα εμφανίζονται είναι για να γίνετε καλύτερο το επόμενο . :) 8) 8) 8)