Αποστολέας Θέμα: αξιζει τελικα?  (Αναγνώστηκε 33449 φορές)

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
αξιζει τελικα?
« στις: 12 Φεβρουαρίου, 2010, 13:54:32 »
ειναι κατι που αναρωτιεμαι απο την ημερα που αρχισα το 'εργο' ..
θα ηθελα την γνωμη σας αν τελικα μπορειτε να σημαδεψετε με ενα red dot σωστα ,ευκολα και με ακριβεια.

εμενα νομιζω δεν με βολευει τελικα.αισθητικα σιγουρα αξιζει αλλα πρακτικα?

η ακομα ο συνδυασμος μεγενθυτη με red dot αν εχει καλυτερο αποτελεσμα..

ευχαριστω

melas ;)

Αποσυνδεδεμένος Myrmidon

• Υπολοχαγός
  • *
Απ: αξιζει τελικα?
« Απάντηση #1 στις: 12 Φεβρουαρίου, 2010, 18:16:43 »
Προσώπική μου άποψη είναι ότι αξίζει δεδομένου ότι έχεις κάνει καλή σύγκλιση της διόπτρας και δεν κοιτάς αλλού και πάει αλλού. Καλό θα είναι, όταν έχεις το red dot να μην μπορείς να χρησιμοποείς τα σκοπευτικά για να συνηθίσεις να κοιτάς από τη διόπτρα (αν και το ιδανικό είναι να μπορείς να χρησιμοποιείς και τα σκοπευτικά σε περίπτωση που τα φτύσει η διόπτρα σου).
Αυτά από την προσωπική μου εμπειρία. Ελπίζω να σε βοήθησα
ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΑ ΤΙΜΑΜΕ ΓΟΝΕΙΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Ζήνων ο Κιτιεύς
336 - 264 π.Χ.

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #2 στις: 12 Φεβρουαρίου, 2010, 18:40:58 »
 οκ ;)

Αποσυνδεδεμένος Tony Montana

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #3 στις: 18 Φεβρουαρίου, 2010, 17:46:18 »
καλησπερα φιλε μου, εξαρταται καταρχην για τι παιδιο το θελεις,ας πουμε για cqb εμενα μια μερα που εμεινα χωρις οπλο ενα φιλαρακι μου δανεισε οπλο με red dot και μπορω να σου πω οτι πηγαινε απιστευτα! το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να πας την κουκιδα επανω στο στοχο!!...αλλα αυτο ειναι και στον ανθρωπο πιστευω...εμενα προσωπικα η διοπτρα σε woodland δεν με βολεψε ποτε..με βολευουν πολυ καλυτερα τα σκοπευτικα...αν δανειζωσουν ισως απο ενα φιλαρακι για δοκιμη? γιατι το αν αξιζει ειναι σχετικο..ειναι οπως βολευεται ο καθενας! Παντως πιστευω οτι θα ηταν καλο να το ψαξεις λιγο στην πραξη πριν κανεις οτιδηποτε ωστε να δεις τι σου ταιριαζει εσενα πιο καλα ;)
You fuck with me and you fuck with the best.

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #4 στις: 19 Φεβρουαρίου, 2010, 18:59:23 »
ευχαριστω φιλε μου :)

Αποσυνδεδεμένος gioalex

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #5 στις: 01 Μαρτίου, 2010, 10:16:27 »
Για μένα σαφώς και αξίζει... Τόσο στο airsoft όσο και στο στρατό που έκανα βολές με red dot, απλά τα σπάει... Όπως είπε ο φίλος πιο πάνω, απλά πρέπει να βάλεις την κουκίδα επάνω στο στόχο. Τώρα για τον συνδθασμό που αναφέρεις, δεν είμαι σίγουρος. Βαραίνει πολύ το όπλο και θα χρειαστείς αρκετή ώρα να τα ευθυγραμίσεις και να τα ρυθμίσεις και τα 2...

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
« Απάντηση #6 στις: 05 Μαρτίου, 2010, 21:12:33 »
Για μένα σαφώς και αξίζει... Τόσο στο airsoft όσο και στο στρατό που έκανα βολές με red dot, απλά τα σπάει... Όπως είπε ο φίλος πιο πάνω, απλά πρέπει να βάλεις την κουκίδα επάνω στο στόχο. Τώρα για τον συνδθασμό που αναφέρεις, δεν είμαι σίγουρος. Βαραίνει πολύ το όπλο και θα χρειαστείς αρκετή ώρα να τα ευθυγραμίσεις και να τα ρυθμίσεις και τα 2...
Βασικά το 2ο δεν χρειάζεται ρύθμιση.Και αν τα βάζεις σε μονοκόμματο rail ούτε ευθυγράμμιση.Είναι σαν ένα μονοκυαλο πάνω σε rail.
Όσο για το σκοπευτικό του στρατού ουδεμία σχέση έχει με αυτά που χρησιμοποιούνται στο αιρσοφτ(πλην ελαχίστων εξαιρέσεων).

Αποσυνδεδεμένος morfeus1712

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #7 στις: 06 Μαρτίου, 2010, 20:05:02 »
τα περι χρηστικοτιτας τα ειπαν ηδη τα παιδια!!! εγω να πω μονο οτι η χρηση του red dot γινεται ακομα καλυτερη οταν συνηθησεις να μην κλεινεις το ενα ματι!!! κατι το οποιο κανεις παντα (εγω τουλαχιστων) με τα σκοπευτικα!!! οχι να κοιτας και με τα 2 απο μεσα του αλλα το ενα να εχει μπροστα του την διοπτρα , ετσι το ενα εχει ελευθερο οπτικο πεδιο ενω το αλλο εχει το ιδο οπτικο πεδιο + την κουκιδα μπροστα του !!!  το δικο μου red dot οπως και πολλα αλλωστε εχουν και ρυθμηση για διαφορετικα σχηματα και οχι μονο κουκιδα!!  8) 8) κατι το οποιο ειναι ακομα καλυτερο!!!