Αποστολέας Θέμα: Νεόφερτος  (Αναγνώστηκε 18700 φορές)

Αποσυνδεδεμένος cpt.panos

• Λοχίας
  • *
Νεόφερτος
« στις: 05 Ιουλίου, 2013, 04:29:07 »
Είμαι καινούριος στο σπορ και μου άρεσε παρα πολύ από τα πρώτα video που είδα για αυτό.
Θέλω όμως βοήθεια όσον αφορά το πρώτο μου όπλο.
Έχω δει αυτό http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=3776 αλλα δεν ξέρω αν είναι ηλεκτρονικό και αν αξίζει φυσικά για ένα πρωτάρη σαν εμενα.
Φυσικά και δέχομαι προτάσεις για αλλα όπλα (aeg κατά προτίμηση)μέχρι 100 euro περίπου.

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Νεόφερτος
« Απάντηση #1 στις: 05 Ιουλίου, 2013, 08:44:23 »
ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΤΗΡΙΑΟΥ.
ΔΗΛΑΔΗ "ΟΠΛΙΣΕ-ΡΙΞΕ-ΞΑΝΑΟΠΛΙΣΕ" ΚΛΠ
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ Η ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΛΥ 20 ΜΕΤΡΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 100 ΕΥΡΩ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ.
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 05 Ιουλίου, 2013, 12:02:47 »
Είπα περίπου.Δηλαδή το πολύ 120 euro έτσι όπως κόβω το prtofoli μου αυτή τι στιγμή αλλιώς πιστεύω...
είναι λίγο πολλά μετά από εκεί γιατί δεν θα παίξω και επαγγελματικά αλλα ευχάριστο για την πληροφορία.

Αποσυνδεδεμένος powerplantmaster

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #3 στις: 05 Ιουλίου, 2013, 13:26:59 »
Φίλε κανείς δεν παίζει επαγγελματικά airsoft. Αλλά το να θες να παίξεις τένις με ξύλινη ρακέτα πες μου πόσο λογικό ακούγεται και πόσες πιθανότητες έχεις να το ευχαριστηθείς; Και ότι οι άλλοι έχουν ρακέτες τένις δεν τους κάνει και επαγγελματίες.

Δεν είναι ντροπή ή κακό να μην έχεις χρήματα να κάνεις κάποιο χομπυ και το airsoft είναι ένα ακριβό χόμπυ ότι και αν λένε κάποιοι που θεωρούν ότι με τις "πορδές βάφεις αυγά". Φθηνότερο σε σχέση με κάποια άλλα χόμπυ αλλά ακριβό στις εποχές που ζούμε.
Φθονέεσθαι κρέσσον εστίν ή οικτείρεσθαι.

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #4 στις: 05 Ιουλίου, 2013, 13:45:25 »
Δηλαδή καλή ιδέα είναι να ψάξω μεταχειρισμένο πρώτα και αν θέλω να πάρο ένα καλύτερο αργότερα η αξίζει να πάρο τώρα ένα ακριβό?

Αποσυνδεδεμένος giorgos georgiou

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • INDEPEDENT  PLAYER
« Απάντηση #5 στις: 05 Ιουλίου, 2013, 13:51:12 »
φιλε μ , γιατι δν ξεκινας με κατι μεταχειρισμενο κ τα βασικα(η κ κανα πακετακι - βλεπε πωλησεις),  κ σιγα - σιγα να εξεληξεις τον εξοπλισμο σου συμφωνα με το γουστο σου κ την τσεπη σου . υπαρχουν αρκετα οικονομικα airsoft μεταχειρισμενα κ απο παιδια π προσεχουν τον εξοπλισμο τους. για ολα υπαρχουν λυσεις (χωρις να ξοδψεις τα μαλιοκεφαλα σου) αρκει να κανεις υπομονη κ να ψαχτεις καλα  ;-)  οτι αλλη απορια εχεις στειλε κ π.μ
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #6 στις: 05 Ιουλίου, 2013, 14:01:13 »
ok ευχάριστο πολύ αυτό θα κάνω

Αποσυνδεδεμένος powerplantmaster

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #7 στις: 05 Ιουλίου, 2013, 14:10:19 »
Δηλαδή καλή ιδέα είναι να ψάξω μεταχειρισμένο πρώτα και αν θέλω να πάρο ένα καλύτερο αργότερα η αξίζει να πάρο τώρα ένα ακριβό?

Νομίζω η καλύτερη λύση. Και μην ξεχνάς ότι ένα όπλο δεν παίζει σκέτο και θέλει την προικα του: αορτήρα να το κρεμάς, γεμιστήρες, μπαταρία/ες, φορτιστής και μάλιστα σοβαρός γιατί ο φορτιστής κάνει την μπαταρία και όχι το αντίθετο και όλα αυτά μπορεί να αποτελεσουν ανάλογα την αξία του όπλου και τις επιλογές ακόμα και το 70%.

Το FB είναι γεμάτο γκρουπ με αγοραπωλησίες αλλά θέλει προσοχή. Υπολόγισε καλά όμως το γενικότερο budget σου γιατί θα χρειαστείς και πράγματα για να παίξεις με ασφάλεια και όχι με ρίσκα. Κανείς δεν θα σου πληρώσει μάτια, δόντια, γόνατα, παλάμες, δάκτυλα και αστραγάλους, χέστηκαν αν θα πάθεις καμιά αφυδάτωση οπότε δεν θα στα αναφέρει. Και ένα σοβαρό "πακέτο ασφαλείας" (γυαλιά προδιαγραφών που να μην θολώνουν, άρβυλα-μποτάκια, επιγονατίδες, γάντια, προστασία προσώπου) είναι τουλάχιστον 120 ευρώ αν δεν έχεις τίποτα.
Φθονέεσθαι κρέσσον εστίν ή οικτείρεσθαι.

Αποσυνδεδεμένος sarge

• ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ!
  • Συνταγματάρχης
  • *
  • I'm right behind you....that's a promise!
« Απάντηση #8 στις: 05 Ιουλίου, 2013, 14:29:40 »
Φιλε powerplantmaster εγω θα του ελεγα να παρει καποιο μεταχειρισμενο AEG και γυαλια.
Τιποτ' αλλο.
Ας ξεκινησει μ' αυτα και στην πορεια βλεπει... αν κανει κεφι το παιχνιδι μας, και αγορες θα κανει και ευκαιριες θα του κατσουν!
Μην τον τρομαζετε οικονομικα το νεο, με 120 ευρω μπορει να κανει την αρχη, επιμενω ΓΥΑΛΙΑ και ΟΠΛΟ (βαζω πρωτα τα γυαλια γιατι προεχει η ασφαλεια!)
Βασικα φιλε νεε, κανε μια βολτα σε καποιο πεδιο με ατομα που παιζουν, γνωρισου, δες οπλα και γυαλια (οι περισσοτεροι εχουν σχεδον παντα και δευτερο ζευγαρι να σε δανεισουν) και παρε τις αποφασεις σου.
Διαβασε και τις συμβουλες προς αλλους νεους, ΟΛΑ αυτα που σου γραφω τα εχουμε πει σε ολους πριν απο σενα!
Εν κατακλειδει, το πορτοφολι σου φτανει και περισσευει, φτανει να κανεις σοφες επιλογες!

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
« Απάντηση #9 στις: 05 Ιουλίου, 2013, 15:28:40 »
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...