Αποστολέας Θέμα: "Φτιαχνω" GBB! ΒΟΗΘΕΙΑ  (Αναγνώστηκε 15414 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Νικολαος Παχης

• Υπολοχαγός
  • *
"Φτιαχνω" GBB! ΒΟΗΘΕΙΑ
« στις: 15 Ιουλίου, 2013, 14:50:22 »
Παιδια προσπαθω να συναρμολογησω ενα δικο μου GBB Μ4 αγοραζοντας αλλα κομματια (Μεταλικα σωματα,καννες.κλπ) απο την αρχη! Εννοω οτι δεν εχω ηδη ενα Μ4 για να του κανω μετατροπες, προσπαθω να το "χτισω" ολο εγω! Εχω στον νου μου να αγορασω τα εξης κομματια:

Daniel Defense Licensed Omega rail 12INCH
Action High Output Valve for M4 GBB WA   G&P
Aluminium Piston(Dull teeth)
Air Nozzle For M4
Double o-Ring Piston Head
Element G27 Pistol Grip for M4 M16 - Black
Element Hop Up Barrel Guide For WA M4 GBB Series
Element N.P.A.S. Flute Valve for GBB WA M4 Series (Τι ειναι αυτό;)
Element Steel Bearing Hummer for WA M4 GBB (?)
Element Steel Dust Cover for M4 Series
King Arms Bolt Catch Set for M4 Gas Blowback
King Arms Carbine Piston System
King Arms Charging Handle Set for M4 GBB
King Arms Delta Ring Set for M4-M16 Series
King Arms Detachable Rear Sight For M4 M16
King Arms Forward Assist Set for M4 Gas Blowback (Τι ειναι αυτο παλι;)
King Arms Gas Tube For M16A2 Series (Length 350mm)
King Arms Hop Up Rubber for M4 Gas Blowback
King Arms Hop Up Chamber Set for M4 Gas Blowback
King Arms M4 Outer Barrel w Steel Chamber Block 14.5
King Arms M4 M16 Front Sight with  Sling Swivel
King Arms Receiver Pin Set for M4 Gas Blowback (?)
King Arms Recoil Spring & Buffer for M4 Gas Blowback
King Arms Selector Lever for M4 Gas Blowback
King Arms Trigger Guard for M4 Gas Blowback
King Arms Trigger w Sear Set for M4 Gas Blowback
Lonex Safety Cover M4 M16 Series
M4 GBBR Zinc Bolt Carrier Set
M4 HOP UP Set
Reinforced Nozzle Spring Set For GBB M4 Series
Water Transfer M4 Metal Receiver A-TACS
Water Transfer Battle Rail Cover A-Tacs
Water Transfer SOPMOD Stock A-Tacs

Μπορειτε να μου πειτε αν εχω κατι περιττο ή αν λιπει κατι απο την λιστα και ποιο ειναι αυτο; Ευχαριστω!
Ghosts Can Kill, But can't be killed...

Αποσυνδεδεμένος Drifter

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: "Φτιαχνω" GBB! ΒΟΗΘΕΙΑ
« Απάντηση #1 στις: 10 Αυγούστου, 2013, 12:27:07 »
Λοιπόν, καλή δουλειά και καλό κουράγιο σου εύχομαι...
Και για να ξεκινάμε με τις απορίες:

NPAS = Negative Pressure Air System, είναι μια ρυθμιζόμενη βαλβίδα που βοηθάει στον έλεγχο των fps στο gbbr μας για να μη μας βάζει τις φωνές ο zinja όταν το μετράει πριν το παιχνίδι!

Αν κατάλαβα καλά απο την περιγραφή το 3 και 5 είναι πιστόνι και κεφαλή πιστονιού για AEG και δε σου χρειάζονται... Οπώς πιθανόν και το 3...

Το G27 pistol grip είσαι σίγουρος οτι είναι για gbbr? Το ρωτάω γιατί τα grips για AEG είναι διαφορετικά απο των gbbr λόγω του μοτέρ που πρέπει να έχουν στο εσωτερικό τους (για τα AEG πάντα)...

Το Forward assist είναι αυτό το "κουμπί" που φαίνεται πίσω απο το ejection port του όπλου και στο αληθινό όπλο βοηθάει να κλείσει και να ασφαλίσει το κλείστρο αν δεν το κάνει μόνο του για οποίον λόγο...

Το receiver pin set είναι σετ με τα διάφορα pins του κάτω κομματιού του όπλου.

Δεν ξέρω και τα πάντα για τα gbbr αλλά μπορώ με σιγουριά να σου πώ πως αυτό που πας να ξεκινήσεις είναι δουλεια που θα πρέπει να την σκέφτεσαι σε καμιά 5ετία απο τώρα και αφού έχεις δουλέψει πάρα πολυ στα gbbr.
Δεύτερον, όλα αυτά θα σου κοστίζουν για να τα φέρεις εδώ όσο θα σου κόστιζε να αγοράσεις ένα κανονικό αληθινό!
Το αρχικό κόστος απόκτησης των gbbr είναι πολύ υψηλό, αν σκεφτείς οτι οι γεμιστήρες μόνο για να μπορέσεις να σταθεις σε παιχνίδι εναντίον AEG, κοστίζουν ενα ακόμα gbbr! Και στην περίπτωση των pro-win που είναι και οι ποιό αξιόπιστες για την πλατφόρμα που διάλεξες, το κόστος είναι ακόμα μεγαλύτερο! (~70$ η μία!)

Εγώ θα σου πρότεινα αν είσαι διατεθημένος να επενδύσεις τόσο χρόνο και χρήμα, να πάρεις ένα έτοιμο ακόμα και μή λειτουργικό και να ξεκινήσεις απο εκεί... Δύσκολα θα "ταιριάξεις" τόσα κομμάτια απο τόσες διαφορετικές εταιρίες...Και θα σου πρότεινα την WE σαν εταιρία και πλατφόρμα καθώς τα περισότερα ανταλλακτικά θα γίνουν πιο προσβάσιμα για την Ευρώπη τώρα μετα το άνοιγμα της WE Europe στην Αγγλία (τα τελωνεία τα φοβάμαι πολύ για τέτοια "αναγνωρίσιμα" κομάτια)... Ένας ακόμα λόγος είναι πως υπάρχουν περισότερες επιλογές σε aftermarket ανταλλακτικά (Ra-Tech, Hephaestus κλπ) και είναι και real steel compatible, αν μπορείς να τα βρείς ή να τα εισάγεις στην Ελλάδα!
 Σου τα λέω αυτά απο δική μου πείρα ( η πλειοψηφία των  όπλων μου είναι gbbr και παίζω με αυτά σχεδόν αποκλειστικά χειμώνα-καλοκαίρι...). Δεν θέλω να σε απογοητέψω, απλά να σε ενημερώσω! Εξάλλου οτάν θα αφήσεις τα ΑEG για τα GBBR δύσκολα θα γυρίσεις πίσω!
Στην διάθεσή σου για οτι άλλο θες.
Κώστας.

Αποσυνδεδεμένος Black Ranger

• Λοχαγός
  • *
  • ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ
« Απάντηση #2 στις: 10 Αυγούστου, 2013, 12:34:34 »
NPAS = Negative Pressure Air System, είναι μια ρυθμιζόμενη βαλβίδα που βοηθάει στον έλεγχο των fps στο gbbr μας για να μη μας βάζει τις φωνές ο zinja όταν το μετράει πριν το παιχνίδι!
και με τα γελαει ο φιλος οταν του λεω οτι θα κανε club και θα το ονομασω προστιμο club και σημα θα εχει το 5
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ0ΧΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ!!ΑΧΑΧΑ0ΧΑΧΑΧΑ0ΧΑΧΑΧΑ0ΧΑ!!!!!!!! ;) ;) :) :) :D :D :D :D 8) 8) 8) 8) hit hit

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
« Απάντηση #3 στις: 10 Αυγούστου, 2013, 13:42:46 »
και με τα γελαει ο φιλος οταν του λεω οτι θα κανε club και θα το ονομασω προστιμο club και σημα θα εχει το 5
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ0ΧΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ!!ΑΧΑΧΑ0ΧΑΧΑΧΑ0ΧΑΧΑΧΑ0ΧΑ!!!!!!!! ;) ;) :) :) :D :D :D :D 8) 8) 8) 8) hit hit

ετσι εστι.................
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.