Αποστολέας Θέμα: Αρχαριος! παρακαλω τα φωτα σας  (Αναγνώστηκε 10445 φορές)

Αποσυνδεδεμένος geogun

• Δεκανέας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Αρχαριος! παρακαλω τα φωτα σας
« στις: 28 Ιουλίου, 2013, 23:58:04 »
Καλησπερα συμφορουμιτες!!!Για να μην σας κουραζω θα μπω κατευθειαν στο ψητο!! Διαβαζοντας παρομοια posts προσπαθησα ματαια να λυσω μονοσ μου τισ αποριεσ <φυσικα πηρα μια γευση απο το τι παει να πει airsoft> για αυτο τησ παραθετω σε εσασ.Δεν εχω καμια εμπειρια στον κοσμο του airsoft εκτος απο τα ψευτοαεροβολα  που ως πιτσιρικας επαιζα μαζι τους και ως συνηθως μετα απο κανα μηνα χαλουσαν. θα σας παραθεσω καποιες ακομα πληροφοριες πριν απο την κυρια απορια μου για να ειμαι απολυτα σαφης. Ας ξεκινησω. Θελω να αγορασω ενα ηλεκτροκινητο οπλο (τα γνωστα σε εσας AEGs) η χρηση του οποιου θα ειναι σε εξωτερικο χωρο (π.χ στην ημιτελη οικοδομη του παππου) μαζι με 4 φιλαρακια που ψηνονται να γνορισουν το σπορ απο κοντα. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν γνοριζω αρκετα για να προβω στην αγορα ενος τετοιου οπλου (χρειαζεται καποια συντηρηση η καθαρισμο το οπλο και αν ναι τι?, θα εχω καποιο προβλημα με την μπαταρια) Τελος θα ηθελα να μου προτεινεται καποια μοντελα η καποια σειρα τα οποια να ειναι καταλληλα για τη συγκεκρημενη χρηση ή εστω να με καθοδηγησεται. Το ποσο που μπορω να διαθεσω για το οπλο ειναι γυρω στα 150€ αν και θα προτιμουσα κατι οσο το δυνατο οικονομικοτερο. Θελω να ειναι κτ γερο και δυνατο ετσι ωστε να το κρατησω και να με καλυπτει για πολυ καιρο

Δεν εχω κανενα προβλημα να μου προτεινεται μεταχειρισμενα οπλα απο το forum που να πληρουν τις παραπανω προσδιαγραφες
Φυσιακα μαζι με την αγορα του οπλου θα γινει και η αγορα του καταλυλου εξοπλισμου

Ευχαριστω