Ερωτηση :επειδη σκευτομαστε απο το επόμενο να δηλωσουμε με ενα φιλο πως ερχομαστε στα μετταλεια? δεν εχουμε διπλωμα οδηγησης (μολις κλησαμε 18 ) οποτε παιζει κανα Μ.Μ.Μ ??(sry δεν ηξερα που αλλού να ρωτήσω)
+1 Vάmpιroszinja.....αγαποιομαστεεεεεεεεεεεεεεεεεε
εγω τον τσεκαρα απο πριν τον καιρο...θα ειναι ο,τι πρεπει και θα μπορουμε και να τρεξουμε χωρις να ιδρωνουμε.μην πω οτι καποιοι κρυουλιαρηδες θα φορανε και τρια φανελακια απο μεσα.....χαχαχα
εγω τον τσεκαρα απο πριν τον καιρο...θα ειναι ο,τι πρεπει και θα μπορουμε και να τρεξουμε χωρις να ιδρωνουμε.μην πω οτι καποιοι κρυουλιαρηδες θα φορανε και τρια φανελακια απο μεσα.....χαχαχα[/quoteΦίλε vampiros να δω τον zinja με τσίγκινο σωβρακάκι και να είναι και στρινγκ και τι δεν θα έδινα... χαχχαχαχαχαχαχαχα
Παράθεση από: vampiros στις 03 Οκτωβρίου, 2013, 16:15:50εγω τον τσεκαρα απο πριν τον καιρο...θα ειναι ο,τι πρεπει και θα μπορουμε και να τρεξουμε χωρις να ιδρωνουμε.μην πω οτι καποιοι κρυουλιαρηδες θα φορανε και τρια φανελακια απο μεσα.....χαχαχα[/quoteΦίλε vampiros να δω τον zinja με τσίγκινο σωβρακάκι και να είναι και στρινγκ και τι δεν θα έδινα... χαχχαχαχαχαχαχαχααμα φορεσεο ο αρχηγος θα φορεσει και ο υπαρχηγος!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχα
Παράθεση από: Django στις 03 Οκτωβρίου, 2013, 19:34:54Παράθεση από: vampiros στις 03 Οκτωβρίου, 2013, 16:15:50εγω τον τσεκαρα απο πριν τον καιρο...θα ειναι ο,τι πρεπει και θα μπορουμε και να τρεξουμε χωρις να ιδρωνουμε.μην πω οτι καποιοι κρυουλιαρηδες θα φορανε και τρια φανελακια απο μεσα.....χαχαχα[/quoteΦίλε vampiros να δω τον zinja με τσίγκινο σωβρακάκι και να είναι και στρινγκ και τι δεν θα έδινα... χαχχαχαχαχαχαχαχααμα φορεσεο ο αρχηγος θα φορεσει και ο υπαρχηγος!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχα Θα φορέσω Αρχηγούλη μου αρκεί να μου υποσχεθείς ότι θα καβατζωθείς πάνω σε δέντρο μόνο με το στρινγκ.... χαχαχαχαχαχαχαχα