Αποστολέας Θέμα: <<ALCATRAZ>>HOTEL 20/10/2013  (Αναγνώστηκε 57076 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΕΚΔΡΟΜΟΣ

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: <<ALCATRAZ>>HOTEL 20/10/2013
« Απάντηση #45 στις: 28 Οκτωβρίου, 2013, 20:49:55 »
Χωρίς να θέλω να πάρω θέση για το συμβάν θα ήθελα απλά να σταθώ στο φέρνω κόσμο σε παιχνίδι εν εξελίξει χωρίς γυαλιά.
Κατά τη γνώμη μου είναι σαν να είσαι με τη γκόμενα στη μηχανή και να φοράς εσύ κράνος και η άλλη όχι.Αυτά θα θέματα επείγουν προσοχής,τώρα το αν σταμάτησε ένα παιχνίδι για χ λεπτά κλπ, ανεξαρτήτως αιτίας, είναι δευτερεύον.

SAFETY FIRST

Οχι που δεν θα σχολιαζες και εσυ!!!!

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
Απ: <<ALCATRAZ>>HOTEL 20/10/2013
« Απάντηση #46 στις: 30 Οκτωβρίου, 2013, 15:22:23 »
Καλησπέρα  σε όλους, είμαι ο υπαρχηγός τον jackals και μόλις έμαθα για το θέμα που έγινε εδώ μέσα και μπήκα και διάβασα όλα όσα ειπώθηκαν. Θέλω να τονίσω ότι η  jackals δεν έχουν καμία σχέση με το γεγονός αυτό!!! Τα άτομα που ανέβηκαν επάνω δεν ανήκουν στην ομάδα τον jackals, το άτομο που φόραγε το σήμα της ομάδας είναι ανενεργό μέλος!!! Την ίδια χρονική στιγμή ήμασταν παρόν κ εμείς στον κάτω όροφο χωρείς να ενοχλήσουμε και να χαλάσουμε κάποιο παιχνίδι που είδη πιο πριν είχε ξεκινήσει! Ζητήσαμε να μάθουμε τον διοργανωτή για να ρωτήσουμε αν μπορούμε να παίξουμε και εμείς μαζί σας αλλά ήταν απασχολημένος εκείνη την στιγμή, και τελικά κατεβήκαμε κάτω χωρείς να ενοχλήσουμε κάποιον!!! Δεν έχουμε δώσει ποτέ κάποιο δικαίωμα σε πεδίο η σε συν παίχτη μας!!! Όλο αυτό αν καταλάβατε κάνει κακό στην ομάδα τον jackals που δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν που έγινε, με λίγα λόγια άσχημη φήμη! Όλα αυτά που είπα είναι εκ μέρους τον jackals και με αγάπη προς το άθλημα και με σεβασμό προς όλους σας!  :)

ΔΕΚΤΗ Η ΣΥΓΝΩΜΗ
Θα ηθελα να τα πουμε απο κοντα!
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.