Αποστολέας Θέμα: <<ALCATRAZ>>HOTEL 20/10/2013  (Αναγνώστηκε 57100 φορές)

Αποσυνδεδεμένος dive

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: <<ALCATRAZ>>HOTEL 20/10/2013
« Απάντηση #30 στις: 21 Οκτωβρίου, 2013, 08:47:21 »
Τι συνέβει ώστε να αποφύγουμε και εμείς κάποιοι νεοτεροι ;)
« Τελευταία τροποποίηση: 22 Οκτωβρίου, 2013, 00:52:52 από dive »
Πολλοί άνθρωποι ζουν γιατί απλά είναι παράνομο να τους πυροβολήσεις..

Αποσυνδεδεμένος sticker

• Ταγματάρχης
  • *
  • sticker
« Απάντηση #31 στις: 21 Οκτωβρίου, 2013, 11:45:48 »
Απο Loners ευχαριστουμε για το παιχνιδακι μπραβω για τον κοπο σου και για οποιους βοηθησαν για να γινει αυτο . Και ενα μπραβω στους βλακες που ενο ειδαν οτι γινετε παιχνιδι μπηκαν σαν προβατα αναμεσα μας ΠΡΟΒΑΤΑ δεν υπαρχη λιγο σεβασμος αμαν ρε παιδια θα σας αρεσε να σας καναν το ιδιο σε δικο σας παιχνιδι μμμ. μαλλων οχι ...τελος παντος σας ευχαριστουμε το επομενο μονο πιστολια αντε να σε δω φιλος

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
« Απάντηση #32 στις: 21 Οκτωβρίου, 2013, 13:18:12 »
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.(με ιοση,μεση,και πολλα φαρμακα)

ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ.ολοι οι ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ καταλαβαν πληρως το σκοπο τους,
στις (εντολες)που τους δωθησαν.δεν ειπαν στην ομαδα τους που θα ειναι(σε ποιο δωματιο) και εγινε πανικος.....
ΤΟΥ ΜΑΝΤΟΠΟΥΚΑΛΟ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΧΕ Ο ΜΑΞΕΣ........
ΜΑΧΕΣ ΟΜΗΡΙΚΕΣ.........ολα καλα κοιλουσανεΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΗΝΕΧΟΜΕΝΑ!(αυτο παει για τους αρχηγους των 4 ομαδων ----αρα δεν ειπανε τιποτα σε κανεναν------)
ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ για μενα αψογοι συμπεριφορας(τουλαχιστον μπροστα μου).
κανενας δεν εβρισε,κανενασ δεν φωναζε σα τρελος!
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ του παιχνιδιου,για την ιστορια νικητες ητανε οι κοκκινοι και οι κιτρινοι ,που τελικα οι  μηρα τους εβαλε μαζι ;D      μπραβο σας ολλοι εκτελεσατε το σεναριο σωστα!

ευχαριστουμε για την χοριγια των loners  .τα νερα(με λεμονι)και τις μπλουζες των φυλακισμενων.τα νερα τα χρειαστηκαμε μιας και 2 κατι ωρες τρεχαμε πανηκοβλητη!!!!!!!

ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΥΦΛΟΥΣ.

τι ποιο ωραιο πραγμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τους σταματαει καποιος τους λεει καλημερα,παιζουμε μισο λεπτο ΚΑΙ ΟΛΛΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝΕ ΤΥΦΛΟΣΣΣΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΟΓΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΟΠΟΥ ΣΑΝ    ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ
ΦΤΑΣΑΝΕ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟ ΒΗΜΑ (Και ολλοι οι αλλοι να φωναζουνε τυφλος και που πατεεεεεε δεν βλεπετε ????

φτανω σε 2 λεπτα απο το πρωτο στο τεταρτο και ενω φωναζω ,εεεεεε που πατε? αυτοι μονο οταν εφτασα μπροστα τους και τους λεω ---------
συγνωμην που πατε?
 επανω στη ταρατσα.
καλα δε βλεπετε οτι 100 ατομα παιζουνε?
και βεβαια αλλα μας ειπανε να παμε,εξαλου φοραμε γιαλια?
μα εχουμε..
και κοιταζω κια τι να δω?ολοι οι αλλοι με γιαλια ηλιου..
παρακαλω αυτα ειναι γιαλια προστασιας που εχουνε οι αλλοι?
ναι μου απανταει  το τσακαλι!( οπου ειναι ο μονος που φοραει αντιβαλιστικα γιαλια airsoft).
βαλιστικη τωρα.
απαναει οτριτος,ελα μωρε δεν εγινε και κατι.....παιζουμε airsoft και τι εγινε?
οσοι ητανε εκει τα ειχανε παρει κρανιο ΝΑ ΤΟΥς ΦΑΝΕ ΠΕΙΓΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΩΣ ΗΡΘΑΝΕ ΓΙΑ ΖΗΜΕΙΑ!
ΕΝΩ ΜΑΖΕΥΩ ΤΑ ΑΣΙΜΑΖΕΥΤΑ...ΟΛΛΟΙ ΜΑ ΟΛΛΟΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΠΛΑΚΟΣΟΥΝΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ
ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝΕ ΠΩς ΕΧΟΥΝΕ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.

ΤΟΥς ΑΠΑΝΤΩ ΛΟΙΠΟΝ

φορας εθνοσημο,φορας πουλαδα!
σου κανω μια ριτορικη ερωτηση
το εν,δυο, τρι,τες    το θημασε τι ειναι?
ενοιοιτε τραβαμε εφεδρικο.
ε τοτε πως ξεχασες ΡΕ ΚΑΨΟΥΛΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΦΟΡΑΝΕ ΓΙΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΠΙΝΟΥΝΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ AIRSOFTER ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΑς ΕΙΔΕΣ?
και αυτος μη μπορωντας να πει κατι,,,,,λεω ολλοι κατω μεχρι να φυγουνε και μες στα μουτα τους
λεω ΠΑΜΕ ΚΑΤΩ ΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΡΘΑΝΕ ΓΙΑ ΖΗΜΕΙΑ!

Μεχρι που φυγανε ολοι μα ολοι καναμε αυτο που επρεπε!και το παιχνιδι ξανααρχισε!
ΤΣΑΚΑΛΙΑ  αυτοι?
ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΕΜΕΙΣ.......!

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ!αγαποιομαστε κυριες και κυριοι!
ευχαριστω το γιαννη που πανηκοβλητος ελεγε σε ολλους οπα παιδεια μην μην μην
Ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ!  ------ευτηχως αλλιως οπως τα εβλεπα τα πραγματα θα τους λοιντσαραν
με το σκοινι παρακαλω που ειχανε μαζι τους για να κατεβουνε απο τη ταρατσα στο ισογιο παρακαλω!
ΤΕΛΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.μια κυριακη ολα τα λεφτα!!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) :D

Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος lolokos2003

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #33 στις: 21 Οκτωβρίου, 2013, 17:42:59 »
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ

ΕΙΜΑΙ ΤΟ "ΤΣΑΚΑΛΙ" ΠΟΥ ΛΕΣ...ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΕΞΙΣΤΟΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ,ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΜΕΙΣ ΤΑ "ΤΣΑΚΑΛΙΑ"ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Ο ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΣΜΟΣ.
ΜΠΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΝΑ-ΔΥΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΕΑΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ,ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΠΑΝΩ,ΕΙΠΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΙΑΝΗ ΣΚΑΛΑ ΕΩΣ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΤΥΦΛΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ,ΦΤΑΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΡΟΦΟ  ΣΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ(ΦΟΡΑΓΕ ΚΑΤΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ), ΜΑΣ ΡΩΤΑΕΙ ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΡΣΟΦΤ,ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΝΑΙ,ΩΣΤΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΑΘΕΑΤΟΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ ΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.
ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΒΡΗΚΕ Ή ΟΧΙ ΤΟΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ,ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ,ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΑΝΗ ΓΩΝΙΑ,ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΡΟΦΟ,ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΓΑΝΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΑΥΤΟ ,ΕΧΩ ΒΡΕΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΦΟΡΕΣ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ,ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΙΞΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ,ΟΥΤΕ ΓΝΩΣΤΗΣ ,ΟΥΤΕ ΕΧΩ 29 ΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ ΟΠΩΣ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ.Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΑΓΕ ΓΥΑΛΙΑ ΓΙΑ ΑΙΡΣΟΦΤ ΗΤΑΝ Η ΚΟΠΕΛΑ ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΚΕΙ(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ) ΤΗΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΣΚΛΗΡΟΣ(ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ,ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΣΟΦΤ),ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΔΩ,ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ.
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ,ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ,ΦΥΓΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΑΜΕ ΚΑΤΩ,ΠΑΜΕ ΚΑΤΩ ΑΥΤΟΙ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.

Υ.Σ(ZINJA) ε τοτε πως ξεχασες ΡΕ ΚΑΨΟΥΛΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΦΟΡΑΝΕ ΓΙΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΠΙΝΟΥΝΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ AIRSOFTER ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΔΕΣ?
και αυτος μη μπορωντας να πει κατι,,,,..........ΕΧΩ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ,ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ.

Αποσυνδεδεμένος lolokos2003

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #34 στις: 21 Οκτωβρίου, 2013, 17:59:06 »
Απο Loners ευχαριστουμε για το παιχνιδακι μπραβω για τον κοπο σου και για οποιους βοηθησαν για να γινει αυτο . Και ενα μπραβω στους βλακες που ενο ειδαν οτι γινετε παιχνιδι μπηκαν σαν προβατα αναμεσα μας ΠΡΟΒΑΤΑ δεν υπαρχη λιγο σεβασμος αμαν ρε παιδια θα σας αρεσε να σας καναν το ιδιο σε δικο σας παιχνιδι μμμ. μαλλων οχι ...τελος παντος σας ευχαριστουμε το επομενο μονο πιστολια αντε να σε δω φιλος

LONERS ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΥ ΒΛΑΚΕΣ,,,ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΞΕΙ  ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ,ΕΓΩ.ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΧΤΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΕΑΝ ΧΑΛΑΓΑΝΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ Ή ΟΧΙ,ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ,ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕ.ΟΠΟΤΕ ΞΕΡΩ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΕΙ.

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
« Απάντηση #35 στις: 21 Οκτωβρίου, 2013, 18:42:46 »
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ

ΕΙΜΑΙ ΤΟ "ΤΣΑΚΑΛΙ" ΠΟΥ ΛΕΣ...ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΕΞΙΣΤΟΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ,ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΜΕΙΣ ΤΑ "ΤΣΑΚΑΛΙΑ"ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Ο ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΣΜΟΣ.
ΜΠΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΝΑ-ΔΥΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΕΑΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ,ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΠΑΝΩ,ΕΙΠΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΙΑΝΗ ΣΚΑΛΑ ΕΩΣ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΤΥΦΛΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ,ΦΤΑΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΡΟΦΟ  ΣΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ(ΦΟΡΑΓΕ ΚΑΤΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ), ΜΑΣ ΡΩΤΑΕΙ ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΡΣΟΦΤ,ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΝΑΙ,ΩΣΤΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΑΘΕΑΤΟΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ ΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.
ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΒΡΗΚΕ Ή ΟΧΙ ΤΟΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ,ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ,ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΑΝΗ ΓΩΝΙΑ,ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΡΟΦΟ,ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΓΑΝΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΑΥΤΟ ,ΕΧΩ ΒΡΕΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΦΟΡΕΣ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ,ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΙΞΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ,ΟΥΤΕ ΓΝΩΣΤΗΣ ,ΟΥΤΕ ΕΧΩ 29 ΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ ΟΠΩΣ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ.Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΑΓΕ ΓΥΑΛΙΑ ΓΙΑ ΑΙΡΣΟΦΤ ΗΤΑΝ Η ΚΟΠΕΛΑ ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΚΕΙ(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ) ΤΗΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΣΚΛΗΡΟΣ(ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ,ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΣΟΦΤ),ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΔΩ,ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ.
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ,ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ,ΦΥΓΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΑΜΕ ΚΑΤΩ,ΠΑΜΕ ΚΑΤΩ ΑΥΤΟΙ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.

Υ.Σ(ZINJA) ε τοτε πως ξεχασες ΡΕ ΚΑΨΟΥΛΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΦΟΡΑΝΕ ΓΙΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΠΙΝΟΥΝΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ AIRSOFTER ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΔΕΣ?
και αυτος μη μπορωντας να πει κατι,,,,..........ΕΧΩ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ,ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ.

μονο και μονο που λες οτι δεν περιμενες και οτι οι υπολοιποι δεν φορουσανε γιαλια!και ρωτησες κιολας εαν εχουμε κανα παιχδι,δειχνει το ποσο ΕΝΟΧΟΙ ΕΙΣΤΕ!

ΑΦΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ---->ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ----ΔΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ?
  ε ρε γλεντια στην εκληματολογια!χαχαχαχα ;) ;D >:D
Και ανεβηκες να με βρεις στο τεταρτο,βλεποντας οτι ολοι παιζουνε και σας κοιτανε περιεργα?
και ανεβηκατε και χωρις γιαλια?
και κατεφθιαν εγραψες εδω?

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝΕ ΟΛΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΡΙ ΤΥΝΟς ΠΡΟΚΗΤΕ.
ΕΣΥ ΕΧΕΙς ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΙΤΡΙΝΟ ΣΚΟΙΝΗ--ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙς ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ
ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙς ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ?
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΡΕ .........ΕΙΧΕς ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥς ΕΙΠΕς ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΥ?
ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟς ΠΑΙΖΕΙς......!
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΕΙΝΟΥΝΕ ΑΛΛΟΘΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ!ΣΑΣ!!!!

ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΦΩΝΑΞΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟς ΠΩς ΟΙ <<ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝΕ ΣΑς ΚΟΙΤΑΖΑΝΕ ΣΑΝ ΜΕΖΕΔΑΚΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΑΣ!δε λες παλι καλα,που μονο φωναζα και οι αλλοι ητανε ηρεμοι!
χαρη χρωστας που ακουσανε οι αρκουδες τις φωνες μου και κατεβηκανε κατω!

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΝ ΕΧΩ ΑΔΕΙΑ........ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ......
ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ?
ΔΗΛΑΔΗ ΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ,ΠΩς ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΙΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΝΤΑΡΑ?(ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ)!ληπαμε αν εγινε κατι τετοιο!

δε το σωνεισ δεν το σωνεισ
>:D >:D
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος Solid Ghost

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #36 στις: 21 Οκτωβρίου, 2013, 19:07:36 »
E re glentia!

Αποσυνδεδεμένος sticker

• Ταγματάρχης
  • *
  • sticker
« Απάντηση #37 στις: 21 Οκτωβρίου, 2013, 23:21:26 »
βασιλη δεν νομιζω οτι εγινε εσκεμενα απο τα παιδια αλλα οτι ηταν βλακεια ειναι συγουρο δεν πας ετσι , οποτε δεν χρειαζετε συνεχεια στο θεμα μας , απλα θα μπορουσες η θα μπορουσαμε να φτιαξουμε μερικες ταμπελιτσες απο αλουμινιο που θα λενε οτι στον χωρο αυτο γινεται παιχνιδι airsoft προσοχη βαλτε τα γυαλια σας και τιποτα αλλο, μια ιδεα λεω και νομιζω οτι θα ηταν καλο...

Αποσυνδεδεμένος fvagelis

• Λοχαγός
  • *
  • "Γνώθει σεαυτόν" - Σωκράτης
« Απάντηση #38 στις: 21 Οκτωβρίου, 2013, 23:24:32 »
ωραίος και σοστος ο φίλος sticker
<<<--- cat dedector --->>>

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
« Απάντηση #39 στις: 22 Οκτωβρίου, 2013, 13:34:59 »
βασιλη δεν νομιζω οτι εγινε εσκεμενα απο τα παιδια αλλα οτι ηταν βλακεια ειναι συγουρο δεν πας ετσι , οποτε δεν χρειαζετε συνεχεια στο θεμα μας , απλα θα μπορουσες η θα μπορουσαμε να φτιαξουμε μερικες ταμπελιτσες απο αλουμινιο που θα λενε οτι στον χωρο αυτο γινεται παιχνιδι airsoft προσοχη βαλτε τα γυαλια σας και τιποτα αλλο, μια ιδεα λεω και νομιζω οτι θα ηταν καλο...

αφου λες φιλε πως δεν εγινε εσκεμενα και εγινε απο βλακια,τοτε και εγω θα καληφθω(οπως και ολλοι οι αλλοι)με μια μεγαλη διμοσια
ΣΥΓΝΩΜΗΝ απο μερους τους!νομιζω πως καληψα με τα λεγομενα μου τους παντες!ΑΓΑΠΟΙΟΜΑΣΤΕ

Αποσυνδεδεμένος powerplantmaster

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #40 στις: 23 Οκτωβρίου, 2013, 12:17:56 »
Αρχικά συγνώμη για το καθυστερημένο του post. Δεν θα πάρω θέση τόσο για το "χάλασε το παιχνίδι" και καλά ο νεαρός από τους Jackals να αντιληφθεί ότι κατάφερε να διακόψει ένα παιχνίδι είναι η κορυφή του παγόβουνου.

Φίλε μου το airsoft είναι μια πάρα πολύ σοβαρή δραστηριότητα. Παιχνίδι ΔΕΝ είναι άσχετα αν το αποκαλούμε έτσι γιατί διασκεδάζουμε μέσα από αυτή. Όπως σε όλες τις σοβαρές δραστηριότητες όπως καταδύσεις, ορεινή ποδηλασία κλπ. το βασικό που εξασφαλίζεις για να το κάνεις είναι οι κανόνες ασφαλείας ώστε εσύ αλλά και οι γύρω σου να είστε ασφαλής. Η όποια παράλλειψη κανόνων ασφαλείας εσκεμμένα δείχνει κάτι ανάμεσα σε άγνοια, ανευθυνότητα, έλλειψη νοημοσύνης ή συνδυασμών όλων ή κάποιων από αυτών. Δεν ξέρω σε ποια κατηγορία ανήκεις και καλά θα κάνεις να σκεφτείς τι πρόβλημα έχεις πριν ξαναπάς σε κάποιο πεδίο. Προσωπικά από αυτά που διαβάζω ΜΟΝΟ από εσένα μου δείχνει ότι αγνοείς και με δεν αντιλαμβάνεσαι και την βαρύτητα των πραγμάτων και τι ευθύνη φέρεις.

Από όσα μας λες ήρθες σε ένα πεδίο airsoft όπου υπήρχε ανακοινωμένο σενάριο. Δεν το αναφέρεις αν το είχες διαβάσει αλλα αν δεν το είχες κάνει είναι το πρώτο δείγμα αδιαφορίας. Και πες δεν διάβασες για Χ, Ψ λόγους. Φτάνεις στο πεδίο και βλέπεις αυτοκίνητα (στοιχείο που έπρεπε να σε υποψιάσει), ανεβαίνεις επάνω και βλέπεις παίκτες (πλεον ξέρεις ότι παίζουν κάποιοι) και αντί αυτόματα να μπεις σε διαδικασία κανόνων ασφαλείας και fair play αποφασίζεις να βάλεις σε κίνδυνο τα άτομα που κουβαλάς μαζι αλλά και ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους και όσο αφορά τον νομικό κομμάτι τον διοργανωτή. Και επειδη δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις ας στα κάνω πενηνταράκια:
α) Σε πεδίο airsoft φοράμε γυαλάκια ΠΑΝΤΑ! Δεν ήξερες που παίζαμε και με τι όρια άρα έπρεπε να έχεις βάλει τα γυαλάκια από την στιγμή που πέρασες την περίφραξη. Το ότι φοραγες εσυ αλλά είχες τουλάχιστον ενα άτομο μαζι σου που δεν φόραγε δείχνει ότι αγνοια ή αδιαφορία ή και τα δύο
β) Παρόλα αυτά επιλέγεις να ανέβεις σε ένα ενεργό πεδίο από ένα σημείο που κανείς δεν σου είπε ότι είναι ασφαλές, με ένα άτομο που μπορούσε να χάσει σε μια στραβή το μάτι του και λες κιόλας ότι ΑΝ συναντούσες παιχνίδι (άραγε σε ένα πεδίο ενεργό γεμάτο παίκτες τι περίμενες να συναντήσεις; ) θα σταμάταγες! Θα στεκοσουν δηλαδή μέσα στο πεδίο, με ενα άτομο χωρις προστασία και δεν θα έτρεχε μία; Προφανώς μας δουλεύεις ή το έχεις πάρει τελείως λάθος το θέμα.
γ) Δεν φτάνει λοιπόν ότι έχεις βάλει σε κίνδυνο την κοπέλα που κουβαλάς μαζι, δεν φτάνει που όλοι αντι να παίζουμε σταματάμε για να βρουμε τους "τυφλούς", δεν φτάνει που ο διοργανωτής ο οποιος έχει την ευθύνη για την ασφάλεια ΟΛΩΝ διακόπτει το παιχνίδι γιατί δεν έχει καμία εικόνα για το πόσοι είσαστε, που και τι κάνετε αλλά τον λες και λαλάκα και όλους όσους σε κοίταγαν "περίεργα"!!!!
δ) Ας πάμε λοιπόν στην περίπτωση που κάποιος παίκτης τράβαγε μια ριπή στο πρόσωπο της κοπέλας και της εβγαζε κανένα μάτι, τότε τι θα ελεγες; Νομίζω ότι αντιλαμβάνεσαι οτι θα ειχαμε μια κοπελα θύμα, εναν συμπαίκτη μας που πηγε να περάσει την Κυριακή του να μπλέκει νομικά σοβαρά για σωματικές βλάβες και ο διοργανωτής που βάζει (όπως και ολοι οι διοργανωτές) το κεφάλι του στον ντορβά για να γίνει σενάριο, να μαζεύει μια δικογραφια ισα με το μπόι του. Να μην αναφέρω για όλους τους υπόλοιπους airsofters της χώρας που θα κρεμάγαμε μια και καλή τα πραγματα μας σε ντουλάπες και τοίχους.
ε) Από όλα αυτά κατάλαβες μόνο ότι ο κακός διοργανωτής διέκοψε το παιχνίδι και κάποιοι κακοί έκαναν τσαμπουκά σε ενα κοριτσάκι ενω οι λαλακες σας κοιτάγαμε και περίεργα.

Φιλικά θα σου πω το εξής: σκέψου λίγο τι έκανες την Κυριακή και τι ευθύνη φέρεις με το που πατάς σε ένα πεδίο. Σε διαβεβαιώ ότι σε μια σωστή κοινότητα αυτή η συμπεριφορά σου θα σε έστελνε να βαράς ντενεκεδάκια ΜΟΝΟ γιατί το airsoft είναι πολύ σοβαρό και γίνεται επικινδυνο σε χέρια άσχετων και ανεύθυνων.
Προσωπικά αν δεν σκεφτείς και να ανακαλέσεις όσα είπες και έκανες ειλικρινά, στο λέω ευθέως ότι η παρουσία σου είναι λόγος να μην συμμετέχω σε σενάριο.
Φθονέεσθαι κρέσσον εστίν ή οικτείρεσθαι.

Αποσυνδεδεμένος sarge

• ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ!
  • Συνταγματάρχης
  • *
  • I'm right behind you....that's a promise!
« Απάντηση #41 στις: 23 Οκτωβρίου, 2013, 12:35:10 »
Φιλε lolokos2003.
Δεν ημουν στο event και δεν ειμαι αυτοπτης της υποθεσης...
Αααλλα!
Απ' ο,τι διαβασα απο τις περιγραφες των παιχτων αλλα και απο την δικη σου παραδοχη, θα συζητουσα σοβαρα την αποβολη σου απο τον χωρο του airsoft...
Σ' αυτο το χωρο, το ΠΡΩΤΟ πραγμα που κοιταμε ειναι η ασφαλεια η δικια μας και των αλλων, και η υπευθυνοτητα!!!
Απ' ο,τι καταλαβα, εχεις καποιο προβληματακι και με τα δυο....
Κι αυτα που γραφω ειναι απλα και μονο για την προστασια του αθληματος. Δεν σε ξερω, μπορει να εχουμε βρεθει σε καποιο παιχνιδι, και πιστεψε με δεν εχω κατι προσωπικο εναντιον σου...

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
« Απάντηση #42 στις: 23 Οκτωβρίου, 2013, 14:15:25 »
Χωρίς να θέλω να πάρω θέση για το συμβάν θα ήθελα απλά να σταθώ στο φέρνω κόσμο σε παιχνίδι εν εξελίξει χωρίς γυαλιά.
Κατά τη γνώμη μου είναι σαν να είσαι με τη γκόμενα στη μηχανή και να φοράς εσύ κράνος και η άλλη όχι.Αυτά θα θέματα επείγουν προσοχής,τώρα το αν σταμάτησε ένα παιχνίδι για χ λεπτά κλπ, ανεξαρτήτως αιτίας, είναι δευτερεύον.

SAFETY FIRST

Αποσυνδεδεμένος obi-wan

• Λοχαγός
  • *
  • Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος
« Απάντηση #43 στις: 23 Οκτωβρίου, 2013, 16:53:01 »
   powerplantmaster Συμφωνω απολυτος με οσα ειπες και να εισαι σιγουρος οτι αυτη ειναι και η αποψη πολλων απο εμας που ημασταν στο παιχνιδι!. :)

Αποσυνδεδεμένος Thomas

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #44 στις: 27 Οκτωβρίου, 2013, 16:36:33 »
Καλησπέρα  σε όλους, είμαι ο υπαρχηγός τον jackals και μόλις έμαθα για το θέμα που έγινε εδώ μέσα και μπήκα και διάβασα όλα όσα ειπώθηκαν. Θέλω να τονίσω ότι η  jackals δεν έχουν καμία σχέση με το γεγονός αυτό!!! Τα άτομα που ανέβηκαν επάνω δεν ανήκουν στην ομάδα τον jackals, το άτομο που φόραγε το σήμα της ομάδας είναι ανενεργό μέλος!!! Την ίδια χρονική στιγμή ήμασταν παρόν κ εμείς στον κάτω όροφο χωρείς να ενοχλήσουμε και να χαλάσουμε κάποιο παιχνίδι που είδη πιο πριν είχε ξεκινήσει! Ζητήσαμε να μάθουμε τον διοργανωτή για να ρωτήσουμε αν μπορούμε να παίξουμε και εμείς μαζί σας αλλά ήταν απασχολημένος εκείνη την στιγμή, και τελικά κατεβήκαμε κάτω χωρείς να ενοχλήσουμε κάποιον!!! Δεν έχουμε δώσει ποτέ κάποιο δικαίωμα σε πεδίο η σε συν παίχτη μας!!! Όλο αυτό αν καταλάβατε κάνει κακό στην ομάδα τον jackals που δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν που έγινε, με λίγα λόγια άσχημη φήμη! Όλα αυτά που είπα είναι εκ μέρους τον jackals και με αγάπη προς το άθλημα και με σεβασμό προς όλους σας!  :)