Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

• Το ΟΧΙ ΤΟΥ 1940 ΕΛΕΥΣΙΝΑ: 25 Οκτωβρίου, 2009

Αποστολέας Θέμα: 25/10/2009 <<ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ <Ο Χ Ι> ΤΟΥ 1940>> ΕΛΕΥΣΙΝΑ!  (Αναγνώστηκε 99194 φορές)

Αποσυνδεδεμένος el_ninio

• Αρχιλοχίας
  • *
Απ: TO MEGALO <<<<<O X I >>>>>
« Απάντηση #15 στις: 20 Οκτωβρίου, 2009, 20:05:28 »
βεβαια εννοειτε προς θα προσπαθησω να ερθω, οποτε αν θες βαλε με αλλα με ερωτηματικο!

Αποσυνδεδεμένος Atsalakotos

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ~EDGE Airoft Team~
« Απάντηση #16 στις: 20 Οκτωβρίου, 2009, 21:37:32 »
Φίλε Zinja σου απαντώ εδώ, γιατί από ότι ξέρεις με το airsoft center δεν ασχολούμαι πια. Όλων μας, εκτός από το Λευτέρη, το σενάριο αυτό μας φαίνεται ανοργάνωτο και χυμαδαριό, ξέρεις στα λέω ίσια επειδή σε σέβομαι. Η γνώμη μου είναι ότι το σενάριο αυτό θα καταλήξει για άλλη μια φορά σε Άμυνα - Επίθεση με κανένα να ξέρει τι σκοπό έχει στο παιχνίδι, όπως πάντα. Μακάρι να αποδεικτω λάθος. Τώρα το να ξυπνήσω νωρίς νωρίς, και εγώ, και τα άλλα μας μέλη, γιατί αυτό το καιρό πνιγόμαστε σχεδόν όλοι, και να έρθουμε σε ένα παιχνίδι που ξέρουμε ότι υπάρχει μια 70% πιθανότητα να φύγουμε τσαντισμένοι, ειλικρινά δε το μπορώ. Προτιμώ να κάτσω να κοιμηθώ παραπάνω, και μετά να πάω στην έκθεση σπιτιού στο Ελληνικό  8)
-Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη που σχεδόν συμπίπτει με όλους μας. Δε θέλω να γίνει καμία παρεξήγηση, απλά δε μου αρέσει το σενάριο αυτό, όπως και οι κανόνες.

Φιλικά πάντα, Άρης

Εκ μέρους των Eternals.

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
« Απάντηση #17 στις: 21 Οκτωβρίου, 2009, 09:32:55 »
απλως απαξιω στην απαντηση σου και σου λεω γιατι!
<1>Το σεναριο ειναι <<<<<ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ>>>>
<2>Σαν ομαδα σας γραψατε ενα παιχτη σας που συμετασχη στο σεναριο
<3>το σεναριο δεν ειναι αμυνα επιθεση!
<4>οταν λες  οτι δεν το καταλαβενεις μιονεις τη νοημοσινη ολων των συμμετεχοντων
<5>εαν μου ειχες την οποιαδιποτε σεβαση,δεν θα το εγραφεσ στο νυμα αλλα σε πμ
<6>η τοτε ελληνες του 1940 δεν κανανε μονο αμυνα αλλα και επιθεση με σκοπο τα πυρομαχικα! και την απελευθερωση
<6> το σεναριο εξειγει τα παντα και λεει την καθε λεπτομερια(((το διαβασες καθολου?)))

Αυτα το ολιγα με εκτιμηση και σεβασμο και χωρις καμεια παρεξιγηση  ,ετσι ακριβως οπως εσυ! ;)
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • ~EDGE Airoft Team~
« Απάντηση #18 στις: 21 Οκτωβρίου, 2009, 11:06:32 »
απλως απαξιω στην απαντηση σου και σου λεω γιατι!
<1>Το σεναριο ειναι <<<<<ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ>>>>
<2>Σαν ομαδα σας γραψατε ενα παιχτη σας που συμετασχη στο σεναριο
<3>το σεναριο δεν ειναι αμυνα επιθεση!
<4>οταν λες  οτι δεν το καταλαβενεις μιονεις τη νοημοσινη ολων των συμμετεχοντων
<5>εαν μου ειχες την οποιαδιποτε σεβαση,δεν θα το εγραφεσ στο νυμα αλλα σε πμ
<6>η τοτε ελληνες του 1940 δεν κανανε μονο αμυνα αλλα και επιθεση με σκοπο τα πυρομαχικα! και την απελευθερωση
<6> το σεναριο εξειγει τα παντα και λεει την καθε λεπτομερια(((το διαβασες καθολου?)))

Αυτα το ολιγα με εκτιμηση και σεβασμο και χωρις καμεια παρεξιγηση  ,ετσι ακριβως οπως εσυ! ;)
1. Δεν είναι και τόσο. Θα ήταν άμα παίζαμε με όπλα του Β' παγκοσμίου, όπως και στολές.
2. Ναι, όντως.
3. Θα δείξει.
4. Δε μειώνω τη νοημοσύνη κανενός. Αυτή είναι η άποψη μου. Δεν είπα σε κανένα να μη πάει η οτιδήποτε.
5. Απαντώ στο ποστ σου στο center που το έκανες δημόσια.
6. Το διάβασα όλο. Μου ήταν λίγο πόνος βέβαια. Απλά έχει τόσες λεπτομέριες, που προβλέπω να γίνεται μπάχαλο.

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #19 στις: 21 Οκτωβρίου, 2009, 18:20:58 »
μεσα και εγω sniper

Αποσυνδεδεμένος jumbo

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #20 στις: 21 Οκτωβρίου, 2009, 19:46:08 »
φιλε ζινζα προσοπικα εγω σαν Λευτερης θα ειμαι εκει και θα κανω οτι περναει απο το χερι μου για να φυσαει το σεναριο fire6.......απο εκει και υστερα ολοι θα πρεπει να καταλαβουν καποια στιγμη οτι η Ρωμη δεν χτιστικε σε μια μερα....
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #21 στις: 21 Οκτωβρίου, 2009, 19:59:24 »
φιλε ζινζα προσοπικα εγω σαν Λευτερης θα ειμαι εκει και θα κανω οτι περναει απο το χερι μου για να φυσαει το σεναριο fire6.......απο εκει και υστερα ολοι θα πρεπει να καταλαβουν καποια στιγμη οτι η Ρωμη δεν χτιστικε σε μια μερα....
[/quote
« Τελευταία τροποποίηση: 21 Οκτωβρίου, 2009, 20:01:41 από melas »

Αποσυνδεδεμένος WAR ANGEL

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • FOR THE EMPEROR
« Απάντηση #22 στις: 21 Οκτωβρίου, 2009, 20:02:14 »
Zinja o Zaitsev ανεικη στην ομαδα μaς οποτε προσθεσε τον και αυτον στους H.A.DE.S
I am armored by the Emperor Himself
Righteousness is my Armour
Faith my Shield And Hatred my Weapon.
I Fear not...And i am Proud...I am a son of Sanguinius
Protector of Mankind. AYE . I am indeed an Angel of Death...

Chapter Master Dante

ΦΙΛΟΣ ΜΕΛΩΝ ΣΠΕΙΡΑΣ ΛΗΣΤΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΟΥΤΙΩN

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #23 στις: 21 Οκτωβρίου, 2009, 20:11:12 »
οι προσπαθειες οσων οργανωνουν παιχνιδια πρεπει να υποστηριζονται απο ολους και να βοηθαμε συνολικα και  οχι
κρινουμε προσωπικα θεματα.ninja προχωρα  gun10.

ευχαριστω melas

Αποσυνδεδεμένος jumbo

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #24 στις: 21 Οκτωβρίου, 2009, 20:15:59 »
οι προσπαθειες οσων οργανωνουν παιχνιδια πρεπει να υποστηριζονται απο ολους και να βοηθαμε συνολικα και  οχι
κρινουμε προσωπικα θεματα.ninja προχωρα  gun10.

ευχαριστω melas

φιλε δεν κρινω κατι προσοπικα, απλως εχει προκυψει ενα θεμα αναμεσα σε μενα στον ζινζα και καποιους αλλους... ουτως η αλλως δεν διεκδικω τιποτα δαφνες δοξας και ουτε καν κρινω κανενα προσοπικα

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #25 στις: 21 Οκτωβρίου, 2009, 20:26:04 »
δεν με καταλαβες,εγω υποστηριζω την γνωμη σου..

melas

Αποσυνδεδεμένος jumbo

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #26 στις: 21 Οκτωβρίου, 2009, 20:29:15 »
sorry.....καταραμενος γραπτος λογος..... (bandit)

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #27 στις: 21 Οκτωβρίου, 2009, 20:38:54 »
κανενα προβλημα.θα γνωριστουμε και καλυτερα την κυριακη. sniper

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.
« Απάντηση #28 στις: 21 Οκτωβρίου, 2009, 22:13:22 »
Παροτι εχουμε ξεφυγει λιγο θελω να πω (γραψω) αυτα που δεν προλαβα εχθες. Φιλε ατσαλακοτε συμφωνο καταρχην με τον Ζιντζα οτι επρεπε να γινει με πμ. Επειτα δεν καταλαβαινω (χωρις να υπερασπιζομαι κανεναν και τιποτα) τι σχεση εχει αυτο που αναφερεις με το airsoft center.
Τελος επειδη δεν σου αρεσε ουτε το σεναριο της προηγουμενης Κυριακης αλλα ουτε και αυτης πραγμα ανθρωπινο και δεκτο διοτι γουστα ειναι αυτα θα σου προτεινα την επομενη Κυριακη να παιξουμε με χαρα ενα δικο σου σεναριο.
Ετσι θα δουμε και κατι διαφορετικο ή τουλαχιστον την εμπνευση ενος αλλου ανθρωπου.
Όταν δεν έχεις κάτι να πείς καλύτερα σώπαινε.

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • ~EDGE Airoft Team~
« Απάντηση #29 στις: 21 Οκτωβρίου, 2009, 22:22:16 »
Παροτι εχουμε ξεφυγει λιγο θελω να πω (γραψω) αυτα που δεν προλαβα εχθες. Φιλε ατσαλακοτε συμφωνο καταρχην με τον Ζιντζα οτι επρεπε να γινει με πμ. Επειτα δεν καταλαβαινω (χωρις να υπερασπιζομαι κανεναν και τιποτα) τι σχεση εχει αυτο που αναφερεις με το airsoft center.
Τελος επειδη δεν σου αρεσε ουτε το σεναριο της προηγουμενης Κυριακης αλλα ουτε και αυτης πραγμα ανθρωπινο και δεκτο διοτι γουστα ειναι αυτα θα σου προτεινα την επομενη Κυριακη να παιξουμε με χαρα ενα δικο σου σεναριο.
Ετσι θα δουμε και κατι διαφορετικο ή τουλαχιστον την εμπνευση ενος αλλου ανθρωπου.
Εγώ προσωπικά αυτές τις μέρες δεν έχω χρόνο να διοργανώσω σενάριο. Επίσης το airsoft center κολαει στο ότι ο Ζιντζα μίλησε εκεί, και εγώ μη μπορώντας να γράψω εκεί, του απαντάω εδώ...
Άμα θες να δεις κάτι διαφορετικό, μπορείς να περιμένεις για κανένα παιχνίδι στο hellas airsoft.