Φιλε Atmovat για να σου δωσω ενα ωραια παραδειγμα να καταλαβεις για τα ορια ηλικιας για τα οποια φωναζουμε στο airsoft !!!
Σημερα ειδα στην πραξη αυτο που λεμε "τα αδεια οπλα σκοτωνουν" η στην περιπτωση του airsoft "τραυματιζουν αλλα ποτε δεν ξερεις!!!
λοιπον... εχουμε τελιωσει και μαζευουμε ολοι τα πραγματα μας μεσα σε συζητηση και πολλα μπλα μπλα!!!
εχω παρει μια "Shotgun" και την δοκιμαζω με σφαιρακια με χρωμα των 0.20 γραμμαριων!!!
εχει αδειασει το φυσιγκι ειχα βαλει μεσα καμια 6-7 και λεμε με καποια παιδια πως ειναι τα μπαλακια αυτα το οπλο το ιδιο κτλ. ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ το φυσιγγι εχω ριξει κανα δυο βολες για να δω οτι ειναι αδειο το οπλο και μετα απο λιγο ετσι για χαβαλε και καταλαθος
χωρις να σημαδευω οπλιζω - με αδειο οπλο - και ριχνω προς το ποδι του ξαδερφου μου την ωρα που αλλαζε καλτσα!!!
λοιπον μεσα στην κανη ειχε κολισει μια μπιλια και ΕΤΥΧΕ οταν εριξα να χεκολισει και να σκαζει πανω στο ποδι του παιδιου!!!
Και το ξαναλεω ΕΤΥΧΕ !!!
Για σκεψου ομως να ΤΥΧΕΝΕ να σημαδευω κανα ματι κανα δοντι οτιδηποτε!!!! το ποδι τωρα εχει μια ωραια μελανια γιατι την εφαγε απο ουτε μισο μετρο με καμια 270 fps !!!
Εγω ομως ειμαι 25 χρονων παπαρας (και το λεω χαρη στην βλακεια που εκανα) και παιρνω τις ευθηνες μου!!!
Αν ειμουνα ανηλικος???
Και αν ειχα βγαλει "κατα λαθος" παντα κανα ματι??? Η κανα δοντι??? Γιατι πιστεψε με τα δοντια σπανε στο airsoft!!
Απο την αλλην αμα επεφτες σε καμια τρυπα - φρεατιο??? ποιος θα επαιρνε την ευθηνη?

Πρωτου -χωρις παρεξηγηση- Αγνοησεις (γιατι εχεις ποροθει κτλ.) τι σου λενε καποιοι Σκεψου Πρωτα τι μπορει να συμβει αν το κανεις!!!

Φιλικα ΠΑΝΤΑ !!!!