Αποστολέας Θέμα: οπλο για αρχη  (Αναγνώστηκε 18657 φορές)

Αποσυνδεδεμένος gpavl

• Υποδεκανέας
  • *
οπλο για αρχη
« στις: 08 Ιανουαρίου, 2014, 11:43:37 »
θα ηθελα να ρωτησω εαν μπορω να αρχισω με ενα αρκετα φθηνο οπλο και εαν δω οτι μου αρεσει το αθλημα να δωσο κατι παρα παραπανω ...
εχω δει αυτα τα οπλα θα ηθελα την γνωμη σας...
http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=658
http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=361
http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=2544
http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=2695
http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=36
υπολογιζω σε κατι αρκετα φθηνο και απλα ρωταω κατα ποσο θα μπορω να ακολουθησω καποιο παιχνιδι με αυτα τα οπλα...ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος HeeroYuy

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: οπλο για αρχη
« Απάντηση #1 στις: 08 Ιανουαρίου, 2014, 15:56:02 »
Δεν νομίζω να μπορέσεις....  :( και εγώ είμια σχετικά καινούριος αλλα αυτλο που έχω καταλάβει ειναι οτι το πρώτο όπλο πρέπει να είνια σχετικά καλο για να καταλάβεις πως είναι να παίζεις .. με τα συγκεκριμένα δεν θα βγάλεις παιχνιδι :( .
Η δικιά μου πρόταση ειναι εφόσον δεν θές να δώσεις κάποιο μεγάλο ποσό 200Ε + τότε ψάξε για κάτι μεταχιρισμένο .. βάλε μαι αγγελία γύρο στα 100Ε και όλο καποιος που εχει καποιο "παλιο" που δεν το παίζει θα ρποσφερθέι. ενημερωτικά ειπάρχει το GROUP στο FB αιρσοφτ βαζαρ που είνια πολύ καλό για αγοροπωλησίες και το κομμάτι του forum αυτού που είναι εξήσου καλό.
Τώρα όσον  αφορά την ποιότητα αυτού που θα αγοράσεις αν θεσ πριν πάρεις κάτι στείλε μου pm να σου πω την ταπυνίμου γνώμη. Οπως είπα και εγώ καινούριος είμαι αλλα αν μπορώ καπος να σε βοιθήσω .. :)

sry για τα ορθγραφικά .....  :gunfight23:  ;D :gunfight30:

Αποσυνδεδεμένος giorgos georgiou

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • INDEPEDENT  PLAYER
« Απάντηση #2 στις: 08 Ιανουαρίου, 2014, 16:31:25 »
Για αρχη θα προτεινα ενα ηλεκτρικο γυρω στα 350 fps καινουργιο ωστε να εχει καλη τιμη μεταπωλησης αν δν ασχοληθεις τελικα .
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN

Αποσυνδεδεμένος Kallistos

• Ταγματάρχης
  • *
  • Umbrella Corp: Our business is life itself.
« Απάντηση #3 στις: 30 Ιανουαρίου, 2014, 01:07:24 »
Για εμένα άν έχει φίλος σου να σου δώσει δανεικό να παίξεις, ζήτα του. Έτσι δε θα μπάινεις σε εξοδα. Τώρα αυτα τα AEG που δείχνεις δε προτείνω κάποιο.
Αν θες κοιτα τις αγγελίες. Παιζει να βρείς μεταχειρισμένο κάποιο κινέζικο AEG στα 100-120 ευρω.

Αποσυνδεδεμένος GeoAirsofter

• Δεκανέας
  • *
  • Don't run, you'll only die tired
« Απάντηση #4 στις: 04 Ιουλίου, 2014, 17:28:16 »
ναι αλλα με 100 - 120 ευρω παιρνεις καιναουργιο AEG :battle214:
Airsoft is more than a game,
it's a passion.

Αποσυνδεδεμένος nickthegreek

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • Back on duty
« Απάντηση #5 στις: 07 Ιουλίου, 2014, 14:35:52 »
Είναι πολλοί στον χώρο του airsoft που δεν έχουν μόνο ένα αεροβόλο. Θεωρώ πως αν είναι να ζητήσεις και οποιοσδήποτε άλλος νέως παίχτης μέσω του φόρουμ από κάποιον για να μην μπει κάνεις σε έξοδα δοκιμαστικού εξοπλισμού. Του αρέσει δεν του αρέσει το airsoft.

Αποσυνδεδεμένος KillerIsBack

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #6 στις: 18 Σεπτεμβρίου, 2014, 13:22:23 »
Επειδή και εγώ καινούργιος είμαι ξεκίνησα με Μ4 στα 150€ για να κάνεις μια σωστή δουλειά! Αν όπως είπαν και τα άλλα member έχει κάποιος φίλος σου δεύτερο όπλο να σου δώσει να δεις απλά πως είναι για αρχή καλό είναι και μετά να δείς τι μπορείς να κάνεις... Γιατί η αλήθεια είναι πως αν πάρεις κάτι απο αυτά δεν θα μίνεις ευχαριστημένος γτ οι άλλοι μπορεί να σε πετυχαίνουν απο αποστάσεις που το δικό σου δεν θα έχει την δύναμη να φτάσει την απόσταση και να μην σου αρέσει για αυτόν τον λόγο!

Αποσυνδεδεμένος sadipolep

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #7 στις: 29 Οκτωβρίου, 2014, 11:48:58 »
Πάντως το μόνο φίλε μου που θέλω να συμπληρώσω είναι ότι υπάρχουν πολύ καλά όπλα μεταχειρισμένα που και φτηνά είναι και καλά!

Αποσυνδεδεμένος PanosLion

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #8 στις: 26 Μαρτίου, 2016, 21:27:37 »
Σαν ψαρουκλα λοιπον κ γω θελω μια συμβουλη απο τους παλαιοτερους οσο αναφορα το θέμα του πρωτου όπλου.
Ειμαι ανάμεσα σε CM16 Carbine απο G&G η σε κατι μεταχειρισμενο...
καθως τουλαχιστον προς το παρών δεν εχω βρει κάποιον να μπορει να μου δανισει ενα όπλο για ένα παιχνιδι, και πιστευω οτι σαν παρατηρητης δεν θα μπορούσα να σχηματισω αποψη.
Το συγκεκριμενο Μ4 μου φαίνεται τιμια αγορα για αρχη, τι λετε?
« Τελευταία τροποποίηση: 26 Μαρτίου, 2016, 21:40:34 από PanosLion »

Αποσυνδεδεμένος sarge

• ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ!
  • Συνταγματάρχης
  • *
  • I'm right behind you....that's a promise!
« Απάντηση #9 στις: 27 Μαρτίου, 2016, 07:33:55 »
Φιλαρακι, η G&G ειναι πραγματικα πολυ καλη μαρκα για αρχη και οχι μονο. Η σχεση τιμης-ποιοτητας ειναι παραπανω απο αριστη. Ασε που αν θελησεις να αλλαξεις οπλο ή απλα δεν θαλησεις να συνεχισεις για οποιοδηποτε λογο, δεν χανει την αξια του οσο ενα αλλο... Η πιο καλη επιλογη που ειδα στο συγκεκριμενο thread. Καλα παιχνιδια! ;)