ΚΑΛΗΜΕΡΑ! :-*
Λοιπόν.....
(1) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όσους βοήθησαν,για τον καθαρισμό του πεδίου και για ότι έκαναν,ώστε, όσο είναι δυνατόν το πεδίο να γίνει καλύτερο απότι είναι!
(2) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όσους παρεβρέθησαν στο πεδίο και για οτι έκαναν!το σέβομαι και το εκτιμώ!

(3) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον φίλο βαγγέλη για το πανό και για τις πινακίδες που ετιμάστικαν! :-*
(4) ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον <<πιστιρικά>>που έτρεχε πανικόβλητος να βοηθήσει,για την οργάνωση και την διεξαγωγή του παιχνιδιού!

(5) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΕΚΔΡΟΜΟ για την μέτρηση των <<όπλων>> και για την διετισία του!

:-*
(6) Πραγματικά χαίρομαι που είδα άτομα απο παλεά και τους άρεσε το πεδίο και ήδη αάρχισανε να λενε ιδέες και τη μπορούμε να κάνουμε!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟς!
(1)ΚΥΡΙΟΙ που αργήσατε δεν θα το ανεχτω ξανά αυτό για κανένα λόγο!Αυτή τη φορά δίνω συχόρεση λόγου ότι δεν ξέρατε που είναι το πεδίο!
(2)ΚΥΡΙΕ ΑΤΣΑΛΑΚΟΤΕ, όταν μιλάω <<'εχεις δεν έχεις πάει στρατό>>όταν θα είμαι διοργανωτής θα με σέβεσαι και θα ακολουθείς της οδιγίγιες μου!
ΑΠΕΤΩ ΔΙΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΕΟΛΟΓΙΕΣ (3)ΚΥΡΙΕ GOODSPEED,-όταν έφτασες στο πεδίο το πρώτο που έκανες είναι να φύγεις με κάποιο <ΜΗΤΣΟ>> και πας σε απαγορευμένο μέρος του πεδίου το οποίο είναι πολύ επικήνδινο και το οπο'ιο είχε και ταμπέλες και στόπ και ήτανε και κλειστό!
Ρωτώ λοιπόν,εσυ που είσαι <<παλιός>> έπρεπε να το κάνεις?

Και τι θα πουν οι υπόλοιποι?

ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΝΒΕΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΜΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ!

ΚΥΡΙΕ GOODSPEED,μας χάλασες το παιχνίδι με τις φωνές σου και με το βρισιμό σου στη μέση του παιχνιδιού!Έκανες πολλά άτομα να σπαστούν με αυτό που έκανες και αθέτησες όλους τους κανονισμούς που είχα γράψει!
ΑΠΕΤΩ ΔΙΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΕΟΛΟΓΙΕΣ ΑΘΑΝΑΣΙΕΣ!
Εβαλα κρυτές-ομαδάρχες να ελένχουν τηχών αθανασίες ή εκτροπα!Δεν μου αναφέρατε τίποτα,άρα δεν ύπηρχανε αθανασίες νομίζω

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ZINJA :-*